9.Aleksandar Prijovic
- nikos_algio
Re: 9.Aleksandar Prijovic
έτσι. τα καλύτερα έρχονταιsourmenetes έγραψε:Χαιρομαι που ο ΠΑΟΚ δεν ηθελε να τον δωσει,χαιρομαι που το πηγαμε μεχρι τελος(ασχετα αν ο παικτης δεν ψηνοταν),χαιρομαι που δεν το δωσαμε κατω απο τη ρητρα,χαιρομαι που δε δεχτηκαμε κατι γυφτικες νοοτροπιες να μας.πληρωσουν σε εναν αιωνα.
Ο ΠΑΟΚ καταλαβαινει τα οπλα του,τα θελει κοντα του και δε θελει να ξεπουλαει οπως γινοταν τα πρωτα χρονια.

Μεταγραφη με υπογραφη Μιχελ παρακαλω που τον σκυλοφαγανε οι αρδ. Οπως ειπε καποιος,ο καλυτερος φορ της συγχρονης ιστοριας μαςpilotos έγραψε:Τελικά ο Θεός, ήθελε να φύγεις Άλεξ...
Τα υπόλοιπα, να περάσουν λίγες ώρες, μέρες, δεν ξέρω...
Ο καλύτερος φορ της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας.-
Πραγματικό value for money, το όλο στορι από τη μέρα που ήρθε μέχρι την ώρα που έφυγε. Ξεκάθαρα η πιο πετυχημένη μεταγραφή εποχής Ιβάν.
SM-G965F
Επαγγελματιες ειναι ολοι,του καναν προσφορα που δεν μπορουσε να αρνηθει αλα Νονος και τα υπολοιπα ειναι ιστορια
Σε 2 χρονια θα βαζει ατζεντηδες να γυρισει πισω εδω θα ειμαστε. Ειναι μεγαλος φραγκοφωνιας αλλα με τα δικια του ειναι 29 χρονων και δεν ειχε κανει μεγαλη καριερα με μεγαλα συμβολαια απο μικρος δεν λες οχι σε λευτα που ακομα και σε 2 χρονια θα ειναι σαν να εκανες 10 χρονια καριερα ευρωπη σε μεσαια ομαδα. Ωρα να παρει το 9 καποιος αλλος γκολτζης. Με 1.9 ηρθε με 10 φευγει 10% legia 7.1 καθαρο κερδος απο πωληση για την ομαδα καλυτερη μεταγραφη εποχης Σαββιδη. Και τεραστιο διαπραγματευτικο χαρτι για νεους παιχτες που θελουν να ανεβασουν το κασε τους μεσο ΠΑΟΚ.
Υγεία, ευχαριστούμε για τις ωραίες στιγμές που μας χάρισες.
Οδηγός η μεταγραφή σου στις επόμενες ταλεντάρες.
ΥΓ: Αυτό το γκαντέμικο κιτρινόμαυρο να μην έβλεπα μόνο... πρόσεχε την κατάρα...
Οδηγός η μεταγραφή σου στις επόμενες ταλεντάρες.
ΥΓ: Αυτό το γκαντέμικο κιτρινόμαυρο να μην έβλεπα μόνο... πρόσεχε την κατάρα...

- V-olakiotis
O Αλεξανταρ Πριγιοβιτς πριν από λίγο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram:
«Μετά από δύο φανταστικά χρόνια, 86 παιχνίδια, 60 νίκες, 55 γκολ και δύο Κύπελλα, έφτασε η ώρα να πω αντίο. Ήρθα τον Ιανουάριο του 2017, όταν χιόνιζε. Εκείνη την εποχή ο ΠΑΟΚ ήταν σε απελπιστική κατάσταση, στην 9η θέση της βαθμολογίας και «πεινώντας» για τρόπαια. Σήμερα που φεύγω, χιονίζει ξανά.
Κατά τη διάρκεια των δύο προηγούμενων καταπληκτικών ετών, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να είναι η κυρίαρχη ομάδα στην Ελλάδα με διαφορά. Οκτώ πόντους μπροστά από τους ανταγωνιστές του στη βαθμολογία και με νέους τίτλους. Συνεπώς, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου, το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο και όλους τους υπαλλήλους του ΠΑΟΚ.
Θέλω να ευχαριστήσω ακόμα περισσότερο από ποτέ τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σε ολόκληρο τον κόσμο, ειδικά εκείνους που με υποστήριξαν από την αρχή έως το τέλος. Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι περισσότερο από μια ομάδα και ελπίζω να βοήθησα τον οργανισμό να γίνει μεγαλύτερος και πλουσιότερος με τις εμφανίσεις μου, τη διάθεσή μου και την αφοσίωσή μου. Σας ευχαριστώ ξανά και καλή τύχη!»
https://www.instagram.com/prijo09/
Καλή τύχη παιχταρά!
«Μετά από δύο φανταστικά χρόνια, 86 παιχνίδια, 60 νίκες, 55 γκολ και δύο Κύπελλα, έφτασε η ώρα να πω αντίο. Ήρθα τον Ιανουάριο του 2017, όταν χιόνιζε. Εκείνη την εποχή ο ΠΑΟΚ ήταν σε απελπιστική κατάσταση, στην 9η θέση της βαθμολογίας και «πεινώντας» για τρόπαια. Σήμερα που φεύγω, χιονίζει ξανά.
Κατά τη διάρκεια των δύο προηγούμενων καταπληκτικών ετών, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να είναι η κυρίαρχη ομάδα στην Ελλάδα με διαφορά. Οκτώ πόντους μπροστά από τους ανταγωνιστές του στη βαθμολογία και με νέους τίτλους. Συνεπώς, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου, το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο και όλους τους υπαλλήλους του ΠΑΟΚ.
Θέλω να ευχαριστήσω ακόμα περισσότερο από ποτέ τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σε ολόκληρο τον κόσμο, ειδικά εκείνους που με υποστήριξαν από την αρχή έως το τέλος. Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι περισσότερο από μια ομάδα και ελπίζω να βοήθησα τον οργανισμό να γίνει μεγαλύτερος και πλουσιότερος με τις εμφανίσεις μου, τη διάθεσή μου και την αφοσίωσή μου. Σας ευχαριστώ ξανά και καλή τύχη!»
https://www.instagram.com/prijo09/
Καλή τύχη παιχταρά!
Όταν πρωτοήρθε ήταν ένας παίχτης που απλά τον είχαμε δει δύο φορές από τα ματς της Legia στο Ch.L. με Dortmund αν θυμάμαι καλά που είχε βάλει και κάποια γκολ. Από την πρώτη στιγμή όμως φρόντισε να δείξει την αξία του σκοράροντας συνεχώς. Βελτιώθηκε σίγουρα μέσα από την λειτουργία της ομάδας και γι' αυτό και φτάσαμε να βγάζουμε ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό από την πώληση του. Ήταν πάντως πολύ συγκεντρωτικός παίχτης που έπαιζε ακόμη και σε μικρά ματς κυπέλλου(δική του απαίτηση άραγε ή απόφαση της ομάδας για να φτιάχνει ακόμη καλύτερα νούμερα;) με αποτέλεσμα να μην μένει καθόλου χώρος για οποιονδήποτε άλλον επιθετικό, είτε λεγόταν Κουλούρης είτε Άκπομ, γι' αυτό και τώρα βρισκόμαστε σε αυτήν την κατάσταση. Ελπίζω να γίνει μάθημα στην ομάδα για να σταματήσει να βασίζει όλο το παιχνίδι της σε έναν παίχτη αλλά να έχει ενεργούς τουλάχιστον δύο κανονικούς παίχτες σε κάθε θέση, με κυριότερο χαρακτηριστικό την ταχυδύναμη που είναι το Α και το Ω του συγχρόνου ποδοσφαίρου και φαίνεται πόσο πολύ μας λείπει σε συγκεκριμένες θέσεις(χαφ,μπακ).
Όπως και να'χει τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε, είτε σε γκολ είτε σε κέρδος από την πώλησή του. Καλή συνέχεια.
Όπως και να'χει τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε, είτε σε γκολ είτε σε κέρδος από την πώλησή του. Καλή συνέχεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wickerman την Πέμ 10 Ιαν 2019, 15:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σε ευχαριστούμε παικταρα για όλα τα γκολ που έβαλες.
Καλή συνέχεια στην καριέρα σου
Καλή συνέχεια στην καριέρα σου
- PAOK_Antarctica
Καλή τύχη Άλεξ.
Έθεσες ψηλά τον πήχη για τα επόμενα φορ αφού, θέλοντας και μη, πλέον όλους θα τους συγκρίνουμε με σένα.
Δεν θα τα ξαναπούμε, γιατί δεν υπάρχει λόγος πλέον, αλλά να είσαι πάντα καλα.
Έθεσες ψηλά τον πήχη για τα επόμενα φορ αφού, θέλοντας και μη, πλέον όλους θα τους συγκρίνουμε με σένα.
Δεν θα τα ξαναπούμε, γιατί δεν υπάρχει λόγος πλέον, αλλά να είσαι πάντα καλα.
Δυο χρόνια στην ομάδα τα έδωσες όλα.
Δούλεψες, πάλεψες, βελτιώθηκες και σκόραρες κατά ριπας.
Σε ευχαριστούμε για όλα παιχταρά μου.
Till we meet again...
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δούλεψες, πάλεψες, βελτιώθηκες και σκόραρες κατά ριπας.
Σε ευχαριστούμε για όλα παιχταρά μου.
Till we meet again...
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλή τύχη στον Πρίγιο, ο αγαπημένος μου παίκτης, με κάκαλα, της τελευταίας επταετίας. 2 χρόνια τίμησε το ψωμί του με το παραπάνω και έφερε σημαντικό οικονομικό κέρδος στην ομάδα με αυτήν την πώληση. Καλή συνέχεια, και μακάρι και οι επόμενοι σέντερ φορ να έχουν την πορεία του.
Ο Πρίγιο είναι αναντικατάστατος, όπως και ο Βιεϊρίνια όταν πουλήθηκε. Ο οργανισμός ΠΑΟΚ θα πρέπει να βρει τον τρόπο να δουλεύει με αρκετούς παίκτες σε νέα ηλικία, με πολύ υψηλό ταλέντο, ώστε να μπορεί σε βάθος χρόνου να αντικαθιστά (το κατά δύναμην) παίκτες επιπέδου Πρίγιοβιτς. Δυστυχώς αυτά έχει το ποδόσφαιρο, όλα έχουν ένα τέλος, όπως και η διάρκεια ενός ποδοσφαιριστή καθώς τα αποδοτικά χρόνια είναι περιορισμένα. Τουλάχιστον ο Πρίγιο έδωσε 2 χρονια μαγείας, σε ατντίθεση με το εξάμηνο προσφοράς του Γκάρυ και τη μια μόλις (αποδοτικη) σεζόν του Μακ. Ελπίζω στο μέλον οι παικταράδες μας να δίνουν 3+ σεζόν στον ΠΑΟΚ πριν τις πωλήσεις τους.
Ο Πρίγιο είναι αναντικατάστατος, όπως και ο Βιεϊρίνια όταν πουλήθηκε. Ο οργανισμός ΠΑΟΚ θα πρέπει να βρει τον τρόπο να δουλεύει με αρκετούς παίκτες σε νέα ηλικία, με πολύ υψηλό ταλέντο, ώστε να μπορεί σε βάθος χρόνου να αντικαθιστά (το κατά δύναμην) παίκτες επιπέδου Πρίγιοβιτς. Δυστυχώς αυτά έχει το ποδόσφαιρο, όλα έχουν ένα τέλος, όπως και η διάρκεια ενός ποδοσφαιριστή καθώς τα αποδοτικά χρόνια είναι περιορισμένα. Τουλάχιστον ο Πρίγιο έδωσε 2 χρονια μαγείας, σε ατντίθεση με το εξάμηνο προσφοράς του Γκάρυ και τη μια μόλις (αποδοτικη) σεζόν του Μακ. Ελπίζω στο μέλον οι παικταράδες μας να δίνουν 3+ σεζόν στον ΠΑΟΚ πριν τις πωλήσεις τους.
μεταγραφη ιβιτς ειναιAlastor έγραψε:Μεταγραφη με υπογραφη Μιχελ παρακαλω που τον σκυλοφαγανε οι αρδ. Οπως ειπε καποιος,ο καλυτερος φορ της συγχρονης ιστοριας μαςpilotos έγραψε:Τελικά ο Θεός, ήθελε να φύγεις Άλεξ...
Τα υπόλοιπα, να περάσουν λίγες ώρες, μέρες, δεν ξέρω...
Ο καλύτερος φορ της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας.-
Πραγματικό value for money, το όλο στορι από τη μέρα που ήρθε μέχρι την ώρα που έφυγε. Ξεκάθαρα η πιο πετυχημένη μεταγραφή εποχής Ιβάν.
SM-G965F
Επαγγελματιες ειναι ολοι,του καναν προσφορα που δεν μπορουσε να αρνηθει αλα Νονος και τα υπολοιπα ειναι ιστορια
Καμία κακία, μου έδωσες τόσες χαρές που σίγουρα κάποιες ξεχνάω.
60 γκολ και 9 μύρια.
Τέτοια προσφορά σε 2 χρόνια δεν ξέρω πόσοι έχουν καταφέρει.
Έλα το Μάιο για τα πανηγύρια
60 γκολ και 9 μύρια.
Τέτοια προσφορά σε 2 χρόνια δεν ξέρω πόσοι έχουν καταφέρει.
Έλα το Μάιο για τα πανηγύρια
Τι χαμόγελο είναι αυτό; Κάπως έτσι "χαμογελαω" όταν βλέπω την πεθερά μου.hasio_john έγραψε:Τέλος ....
Ευχαριστουμε πολυ κ καλη συνεχεια στα κιτρινόγαυρα. Αμα λαχει σωζεστε και στα χαρτια φετος..μη μασας!
.
Αν οχι, παλι, δεν τρεχει τιποτα ...τα ξερά της β' αραβιας εχουν μπολικη αμμο που προστατευει τις αρθρωσεις.
Το Μαη θυμησου κανε κανα λάικ στα "μπράτε" σου...αν δεν κάτσει παλι, καλυτερα κλεισε τους λογαριασμους σου γιατι ουτε φανταζεσαι....
Τα λεφτα ειν'καλα, κανε λιγο υπομονη-
σουίτα, μπούργκα, κελεμπία και τον ΠΑΟΚ στο γυαλί.

Αν οχι, παλι, δεν τρεχει τιποτα ...τα ξερά της β' αραβιας εχουν μπολικη αμμο που προστατευει τις αρθρωσεις.
Το Μαη θυμησου κανε κανα λάικ στα "μπράτε" σου...αν δεν κάτσει παλι, καλυτερα κλεισε τους λογαριασμους σου γιατι ουτε φανταζεσαι....
Τα λεφτα ειν'καλα, κανε λιγο υπομονη-
σουίτα, μπούργκα, κελεμπία και τον ΠΑΟΚ στο γυαλί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Besuch 2 την Πέμ 10 Ιαν 2019, 15:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.