ΣΟΥΡΩΤΗ-ρι



τσοχοςgiapas έγραψε:Κάτσε να ψάξω γιατί ένας γνωστός μου δε του άρεσε η μεσοεπιθετική γραμμή γιατί δεν έχει νούμερα. Ξεχνάω το όνομά του.
Αν και δεν έχεις άδικο ότι ή καταστροφολογια πάει σύννεφο και καταλαβαίνω την ανάγκη σου να τρολαρεις, δεν μπορείς όμως και συ να μην βλέπεις ότι από τους μεσοεπιθετικους μας δεν παίρνουμε τίποτα και όχι μόνο σε νούμεραgiapas έγραψε:Κάτσε να ψάξω γιατί ένας γνωστός μου δε του άρεσε η μεσοεπιθετική γραμμή γιατί δεν έχει νούμερα. Ξεχνάω το όνομά του.
" Έφτασε η ομάδα να έχει μια ντουζίνα μετριότητες γιατί εσύ δεν θέλεις τις πολλές και μεγάλες αλλαγές. Με αποτέλεσμα να παίζεις από την μια μεριά με Λημνιό ζαμπα και από την άλλη με μπισεσβαρ, ουαρντα που δεν έχουν δώσει σχεδόν τίποτα μεσοεπιθετικα.giagoylas4 έγραψε:Αν και δεν έχεις άδικο ότι ή καταστροφολογια πάει σύννεφο και καταλαβαίνω την ανάγκη σου να τρολαρεις, δεν μπορείς όμως και συ να μην βλέπεις ότι από τους μεσοεπιθετικους μας δεν παίρνουμε τίποτα και όχι μόνο σε νούμεραgiapas έγραψε:Κάτσε να ψάξω γιατί ένας γνωστός μου δε του άρεσε η μεσοεπιθετική γραμμή γιατί δεν έχει νούμερα. Ξεχνάω το όνομά του.
αν εννοεις αυτο που ανεβασα απο το σπορταιμ τοτε εχω να σε πω το εξης:Mīngus έγραψε:Ή θα βρέξει ή θα χιονίσει ή καλό καιρό θα κάνει.
Πληρώνονται για να τα γράφουν αυτά τα ρεπορτάζ ήθελα να ξερα...