12.500.000 ευρώ, αστική χρεωση.HOOL4IGAN έγραψε:Πόσο κοστίζει όμως το sms;Nikos 74 έγραψε:Χθες διάβασα την είδηση πως στην Σαουδική Αραβία ο σύζυγος θα μπορεί να πάρει διαζύγιο από την γυναίκα του, στέλνοντας της ένα sms.
9.Aleksandar Prijovic
Re: 9.Aleksandar Prijovic
Σούρμε, οκ, υπερβολικό το "τρύπημα" τώρα που τρέχουν τα γεγονότα και φαινομενικά απλά ζούμε τους νόμους της (πετρελαιο)αγοράς, αλλά στο χειρότερο σενάριο (μη ικανοποιητική αξιοποίηση των δολλαρίων, χάσιμο πρωταθλήματος) θα είναι κάποιου είδους τρύπημα (από τον χοντρό, από την διοίκηση, από τον κακό καιρό μας -χάθηκε κι ο Καταραμένος..). Αλλά συμφωνώ, να μην καλλιεργείται χαζοαρνητικό κλίμα, οπότε αυτοσυγκράτηση από μένα.
Θα μου επιτρέψεις φίλε μου λόγο επαγγελματικής ενασχόλησης με τις αγορές χρήματος, να σου πω ότι μπορεί να πάρει κάποια προκαταβολή ,αλλά ανισομερης δόση συμβολαίων δεν δίνουν οι Άραβες. Επίσης καλό είναι να το γνωρίζουν όλοι όσοι επιθυμούν να κάνουν δουλειές με τον αραβικό κόσμο ότι εντός της γεωγραφικής επικρατείας της σαουδικής Αραβίας αλλά κι σχεδόν του συνόλου του σουνιτικού αραβικού κόσμου, υπάρχουν πολύ σημαντικές λεπτομέρειες που διαφοροποιουν την τραπεζική λειτουργία από την Δυτικήsourmenetes έγραψε:Χαζος δεν ειναι.ζητησε μπροστα μεγαλο μερος του συμβολαιουAndrew R έγραψε:φιλε την πατησες . στην αραβια τα συμβολαια τα σπανε οι αραβες για πλακα . αραβικη τραπεζικη γαρ στην χωρα των σαουντ, σου πιπιλισαν το μυαλο κι φερθηκες αχαριστα .
- sourmenetes
- Moderator
Ωραιος.
Απλα κι ο παικτης πηγε εκει για ν δει αν ισχυουν ποσα,ρητρες κτλ.
Προφανως ο πριγιο δε θελει να μεινει 4,5 χρονια εκει.αρα καπως θα θελησει να παρει το καλυτερο δυνατο.
Απλα κι ο παικτης πηγε εκει για ν δει αν ισχυουν ποσα,ρητρες κτλ.
Προφανως ο πριγιο δε θελει να μεινει 4,5 χρονια εκει.αρα καπως θα θελησει να παρει το καλυτερο δυνατο.
Καλα δεν νομιζω οτι πιανεται κανεις κοροϊδο ευκολα σε τετοιο deal
Τις ειδικες συνθηκες αυτες που αναφερεις, σιγουρα θα του τις εχουν επισημανει οι εξειδικευμενοι συμβουλοι που δεδομενα θα εχει προσλαβει ωστε να χειριστουν μια τετοια συμφωνια.
Τις ειδικες συνθηκες αυτες που αναφερεις, σιγουρα θα του τις εχουν επισημανει οι εξειδικευμενοι συμβουλοι που δεδομενα θα εχει προσλαβει ωστε να χειριστουν μια τετοια συμφωνια.
Είδα παίκτη να του προτείνουν διπλάσιο συμβόλαιο και να αρνείται για να μην αφήσει την ομάδα της πόλης του. Και δεν το καταλάβαινα, βλέποντας το από οικονομικής πλευράς. Αυτός ήταν ο τρόπος σκέψης μου τότε. Έβλεπα παίκτες που έφευγαν από χώρες πολύ φτωχότερες της δικής μας, να έχουν περισσότερη παιδεία από όσο είχαμε εμείς. Είμαστε πολύ αχόρταγοι και το ξέρω μόνο και μόνο επειδή έχω ζήσει και εκτός Βραζιλίας.
Το ποδόσφαιρο μου έμαθε πως να βλέπω τον κόσμο και μου έσωσε τη ζωή.
Ζουνίνιο Περναμπουκάνο
Αφηνω αυτο εδω...
Το ποδόσφαιρο μου έμαθε πως να βλέπω τον κόσμο και μου έσωσε τη ζωή.
Ζουνίνιο Περναμπουκάνο
Αφηνω αυτο εδω...
- Vet_eranos
Ερώτησις καθότι αγνοώ...
Ποια η σχέση οι της Ettihad που πάει ο Πριγιο
με την Εttihad της Man. City??

Ποια η σχέση οι της Ettihad που πάει ο Πριγιο
με την Εttihad της Man. City??

κάποιοι βλέπουν έναν παίχτη που αφήνει την ομάδα για να πάει σε άλλη που του δίνει περισσότερα χρήματα.
Εγώ προτιμώ (πιέζομαι βεβαίως να το κάνω) να βλέπω έναν παίχτη που μας έφερε 10 μμύρια για μεταγραφή.
Και στην έξοδο ρε μεγάλε, ξηγήθηκες ωραία.
Εγώ προτιμώ (πιέζομαι βεβαίως να το κάνω) να βλέπω έναν παίχτη που μας έφερε 10 μμύρια για μεταγραφή.
Και στην έξοδο ρε μεγάλε, ξηγήθηκες ωραία.
Δεν ξερω γιατι, αλλα ένα κομματι μου θελει να τον κρατησουμε και να τον αφησουμε στην κερκιδα για ενα εξαμηνο ετσι για παραδειγματισμο... Απο την αλλή έχει προσφερει όσα πολυ λίγοι στην ομαδα..
Το όλο σκηνικο όμως μου δείχνει ότι είναι τσάτσος.
Η ΠΑΕ τον βάζει στο χριστουγεννιάτικο βίντεο της. Μετά αυτός ανεβάζει φώτο στο ινστα με ενα τιγρη πριν απο κάποιες μέρες (Σήμα της αλητο χαντ) . Ο Βαρέλα, συμπαίκτης του, τον καυλαντάει απο κάτω, δείχνοντας ότι δεν έχει ιδέα. Η ΠΑΕ ανεβάζει twit που σχολιάζει την συνομιλία των δυο, δείχνοντας ότι δεν έχει ιδέα. Ο Σαββιδης Τζουνιορ ανεβάζει φώτο του Πριγιο και λέει οτι θα μείνει. Αυτο όλο το σκηνικο μου δείχνει ότι τους κατούρησε όλους και δεν σεβαστηκε κανέναν. Εφυγε χωρις καμια προειδοποιηση, σαν κυνηγημενος, απο την ομαδα και την πολη που τον εκανε βασιλια. Οπως και απο την Λεγκια εφυγε με τον ιδιο τροπο.
Ο Ιβάν δεν εχει ανάγκη απο 10 χαρτια, και απο ότι έχω καταλάβει δεν σηκώνει εύκολα να του φέρονται έτσι.
Δυστυχώς η ευτυχώς, μέσω του ΠΑΟΚ έκανε το συμβόλαιο που έκανε, μιση μαγκιά δικιά του και μισή δικη μας.
Επειδή βέβαια μου αρέσει να βλέπω και τα θετικά, ελπίζω ότι το συγκεκριμένο σκηνικό θα τραβήξει στην ομαδα και άλλους παικταράδες, αφου μεσα σε 2 χρονακια 10πλασίασε το κασέ του.
Ελπίζω και πιστεύω οτι θα καταφέρουν στην ΠΑΕ να καλύψουν το κενό του και πως η ομάδα θα καταφέρει να ξεπεράσει το σοκ απο την φυγή του. Ακόμα μια φορά που ο ΠΑΟΚ είναι με την πλάτη στον τοίχο, στην πιο σημαντική στιγμή της σύγχρονης ιστορίας του. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι ότι γουστάρουμε πιο πολύ με την πλάτη στον τοιχο. Το πρωταθλημα για εμένα μολις έγινε λιγο πιο γλυκο, λιγο πιο καυλωτικο, λίγο πιο ΠΑΟΚ.

Το όλο σκηνικο όμως μου δείχνει ότι είναι τσάτσος.
Η ΠΑΕ τον βάζει στο χριστουγεννιάτικο βίντεο της. Μετά αυτός ανεβάζει φώτο στο ινστα με ενα τιγρη πριν απο κάποιες μέρες (Σήμα της αλητο χαντ) . Ο Βαρέλα, συμπαίκτης του, τον καυλαντάει απο κάτω, δείχνοντας ότι δεν έχει ιδέα. Η ΠΑΕ ανεβάζει twit που σχολιάζει την συνομιλία των δυο, δείχνοντας ότι δεν έχει ιδέα. Ο Σαββιδης Τζουνιορ ανεβάζει φώτο του Πριγιο και λέει οτι θα μείνει. Αυτο όλο το σκηνικο μου δείχνει ότι τους κατούρησε όλους και δεν σεβαστηκε κανέναν. Εφυγε χωρις καμια προειδοποιηση, σαν κυνηγημενος, απο την ομαδα και την πολη που τον εκανε βασιλια. Οπως και απο την Λεγκια εφυγε με τον ιδιο τροπο.
Ο Ιβάν δεν εχει ανάγκη απο 10 χαρτια, και απο ότι έχω καταλάβει δεν σηκώνει εύκολα να του φέρονται έτσι.
Δυστυχώς η ευτυχώς, μέσω του ΠΑΟΚ έκανε το συμβόλαιο που έκανε, μιση μαγκιά δικιά του και μισή δικη μας.
Επειδή βέβαια μου αρέσει να βλέπω και τα θετικά, ελπίζω ότι το συγκεκριμένο σκηνικό θα τραβήξει στην ομαδα και άλλους παικταράδες, αφου μεσα σε 2 χρονακια 10πλασίασε το κασέ του.
Ελπίζω και πιστεύω οτι θα καταφέρουν στην ΠΑΕ να καλύψουν το κενό του και πως η ομάδα θα καταφέρει να ξεπεράσει το σοκ απο την φυγή του. Ακόμα μια φορά που ο ΠΑΟΚ είναι με την πλάτη στον τοίχο, στην πιο σημαντική στιγμή της σύγχρονης ιστορίας του. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι ότι γουστάρουμε πιο πολύ με την πλάτη στον τοιχο. Το πρωταθλημα για εμένα μολις έγινε λιγο πιο γλυκο, λιγο πιο καυλωτικο, λίγο πιο ΠΑΟΚ.

- episimos73
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Sic, μηπως βρηκες το βιντεο με τον Ορφανό?sic-4 έγραψε:καλο παικτακι ηταν παντως αυτος ο Πριλοβατς
- anekfrastos
Σε 4 χρόνια, 6 μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του θα γράφουμε "φερε πριγιο στα 33 του πλάκα θα κάνει στη σούπα λιγκ"
mbison έγραψε:Sic, μηπως βρηκες το βιντεο με τον Ορφανό?sic-4 έγραψε:καλο παικτακι ηταν παντως αυτος ο Πριλοβατς
οχι ετσι τον θυμηθηκα