Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από Mīngus »

Οι Σέρβοι γράφουν ότι η κυρία Πρίγιο δεν πάει Αραβία με τίποτα.
Ό,τι να ναι
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Hermann έγραψε:Dubai οχι Καταρ και εχει ζεστη. Εδω χειμωνας ειναι

Δεν εχει ανεβασει κατι παντως...
κι εγω για εμιρατα ηξερα αλλα σε καποιο αρθρο που διαβαζα σημερα ελεγε Καταρ και νομιζα οτι εκανα λαθος.. μαλλον ο αρθρογραφος ηταν πιο ασχετος απο μενα
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

sic-4 έγραψε:διαφωνω με το "θελω πρωταθλημα και στ @ρχιδια μου το μελλον"
Θελω πρωταθλημα γιατι αλλιως ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕΛΛΟΝ!!!
(Προσωπικα αντεχω αλλα 33...φοβαμαι οτι ειμαι ομως μειοψηφια ..αρα πρεπει να ρθει φετος)

Οποτε ολα τα αλλα σε δευτερη μοιρα!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ουτε ο Μπονατινι μοιαζει κατι το ιδιαιτερο,εκατσα και ειδα ολα τα γκολ με την γουλβς,κοντρες,πλασεδακια απο τα 2-3 μετρα,ουτε ενα γκολ που να δειχνει κατι παραπανω.Φερτε τον Μπεργκ να τελειωνουμε αλλα φοβαμαι πως η περιπτωση του θα κολησει στο οικονομικο.
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

navigator11 έγραψε:
HOOL4IGAN έγραψε:
sic-4 έγραψε:διαφωνω με το "θελω πρωταθλημα και στ @ρχιδια μου το μελλον"
Ρε συ sic δεν διαφωνείς πίστεψέ με. Είναι τόσο μεγάλη η κάψα του πρωταθλήματος που απλά σε λέει ας το πάρω πρώτα και κοιτάω στην συνέχεια το μέλλον (Καλοκαίρι)... Είναι πολλά τα χρόνια sic το ξέρω και το ξέρεις...
Αυτό δε σημαίνει ότι είναι ορθολογικό να φορτωθούμε έναν 33χρονο για 3 χρόνια, με υψηλότατο συμβόλαιο. Οκ, εγώ τον αντιπαθώ σφόδρα επειδή είναι π@υστράκι. Αξία παιχτικά έχει. Αλλά αν είναι να δαπανηθούν τόσα χρήματα, εξυπακούεται ότι προτιμώ έναν αντίστοιχο 26-27 χρονο Πρίγιοβιτς.
Ποιος λέει όχι ας τον βρούνε οι αρμόδιοι... Εγώ απλά λέω τι είπε ο ΑΔΕΡΦΟΣ παραπάνω και δεν διαφωνεί κανείς στην τελική. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Τώρα που γράφουν ότι θα κλείσεις τον Μπεργκ για 3 χρόνια για εμένα @απαριές είναι τι να σχολιάσω... Οι βάζελοι από την άλλη παρακαλάνε να έρθει για να πάρουν 5 μύρια λέει... @ουστράκι είναι και για εμένα, όπως όμως θα ήταν @ουστράκι και ο Μάτος ή ο Γκαρσία πχ σε οποιαδήποτε άλλη Ελληνική ομάδα.Έτσι πάνε αυτά καλώς ή κακώς. Έχω περάσει αυτό το στάδιο...
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Γερασίμου έγραψε:Ο Μπεργκ είναι πολύ καλός φορ με το πλεονέκτημα της γνώσης της πραγματικότητας στο πρωτάθλημά μας, οπότε και με 2-3 προπονήσεις είναι έτοιμος. Λόγω ηλικίας όμως, δεν είναι για συμβόλαιο μεγαλύτερο του 1,5 χρόνου.
Το θέμα όμως δεν είναι ο επιθετικός ή μόνον αυτός, είναι η μεσαία μας γραμμή στον άξονα, με την οποία ο κάθε αντίπαλος διανύει 30 μέτρα χωρίς να βρεθεί παίκτης να τον ανακόψει, ειδικά με Σάκχοφ, Καντουρί και Μαουρίσιο. Έτσι ο τρεχαλατζής αλλά και γκαφατζής Κάνιας, φαίνεται αναντικατάστατος. Εδώ και 5 χρόνια όλοι μας μιλάμε και η ίδια η ομάδα φωνάζει για aggresive 6άρι και 8άρι και οι ιθύνοντες φέρνουν Τζιόλη, Σάκχοφ, Βέρνπλουμ (άτυχος πάντως) και παρεμφερείς. Ανάλογα με το μπάτζετ, ο Μαντσόν του Ατρομήτου μπροστά στους δικούς μας, μου φαίνεται Καντέ.Οι καλοπληρωμένοι τεχνικοί διευθυντές τι κάνουν; Μετά τον τραυματισμό του Βέρνπλουμ, από την επόμενη μέρα, έπρεπε να είχαν αλωνίσει την αγορά.
Και στην άμυνα,κανένα back up. Κρέσπο και Βαρέλα πήρανε την φανέλα τους στο σπίτι, Μάτος και Βιιερίνια σκασμένοι και 1-2 επίπεδα κάτω από τα περσινά, ενώ ο αρχηγός αριθμεί 3 θλάσεις σε 3 μήνες! Αντικαταστάτης τους στα λεγόμενα εύκολα, ποιος; Που είναι το περιβόητο βάθος στο ρόστερ; Ας δούμε και αυτόν τον Λύρατζη στην άμυνα και τον Μπαλογιάννη στα χαφ,όλες οι ομάδες στα μεγάλα πρωταθλήματα χρησιμοποιούν άφοβα τους 18άρηδες, μήπως έχει πρόβλημα ο Λουτσέσκου στο να ενσωματώσει ή να αναδείξει παίκτες;
Την Κυριακή με νίκη "κλείνουμε" το μισό πρωτάθλημα, το άλλο μισό είναι η αεχ και ο γαύρος. Ελπίζω το χθεσινό κάζο να αποτέλεσε ένα πολύ καλό μάθημα για όλους.
Αυτά ακριβώς για το κέντρο και την κατάσταση με τις αλλαγές μας.

Χθες το πρώτο γκολ το φάγαμε από μ@λακία του Τόσκα (ο Γιαννούλης δεν μας κάνει, σωστά;), το δεύτερο από την μεριά του Κίτσιου (αν θυμάμαι καλά) και ευτυχώς που ο Κυνηγόπουλος ήταν άτυχος.

Το πρόβλημα δεν ήταν ο επιθετικός. Ο Καρέλης τις δυόμιση τελικές τις έκανε ένα γκολ.

Ο Καντουρί έδινε μονίμως προς τα πίσω και προς τα πλάγια, τον Μαουρίτσιο τον περνούσαν με τις παντόφλες και ο Σάχοφ έκανε λάθος στις 3 από τις 5 πάσες του. Μιλάμε για την ΒΑΣΙΚΗ τριάδα στους μέσους.

Είδε το όνειρο ο Λουτς να βγάλει και τον μοναδικό διακριθέντα Ουάρντα, για να σιγουρευθεί η επιτυχία.

Μόνο μόλις μπήκε ο Μπίσεσβαρ είδαμε δύο συνεχόμενες πάσες.

Συμπερασματικά και εντός θέματος:

Ας μην πάρουμε επιθετικό.
Τα κενά στα ακραία μπακ και στο κέντρο ΤΣΙΡΙΖΟΥΝ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ale την Τετ 09 Ιαν 2019, 16:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

το π@υστρακι το ξεπερναω κι εγω. Αν μπορουμε να τον κανουμε 1 - 1,5 χρονο συμβολαιο ειναι ταμαμ. Διαφορετικα θα βριζουμε του χρονου, θα μας γινει βαριδι και θα καταλαμβανει το βαρυ συμβολαιο της επιθεσης που θα επρεπε να διατεθει καλυτερα στην λογικη της ανανεωσης που λες κι εσυ οτι χρειαζεται η ομαδα
prax

Δημοσίευση από prax »

Το διάβασα στο ζούγκλα.γρ ότι η πριγιενα δε θέλει να πάει στην αραπιά

Γουατ δα φακ????
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Mīngus έγραψε:Οι Σέρβοι γράφουν ότι η κυρία Πρίγιο δεν πάει Αραβία με τίποτα.
Ό,τι να ναι
Με 25 μυρια παίρνεις και διαζύγιο στο χαλαρό... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

O Mattheus Oliveira πάντως και αν παίζει σκηνικό μοιάζει πολύ καλή περίπτωση. Και ψηλός είναι (στο κεφάλι δεν παίζεται - το άλμα του είναι εξαιρετικό) και γρήγορος είναι και το αριστερό του είναι ξυράφι. Βραζιλιάνος με πορτογαλικό διαβατήριο και 4 γεμάτες χρονιές στην πρώτη κατηγορία Αν βγάλει ο Μπράνκο λαβράκι μπράβο του, Βέβαια έχει συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ μέχρι το 22 και πρέπει να σπάσει και ο δανεισμός του. Λίγο που είδα και από βιντεάκια βέβαια την βγάζει την μπάλα στην επίθεση ταχύτατα και ο ίδιος μοτέρ πάνω κάτω. Ίσως είναι η ώρα και για έναν αριστεροπόδαρο και να σταματήσουν οι αλχημείες με Μπίσε και Καντουρί, τους οποίους σε περίπτωση απόκτησής του τους βλέπω και τους δύο να χαιρετούν.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Το ανέκδοτο με τα 5 εκατ. που περιμένουν οι βαζελογλίτσες από τυχόν ... επαναπατρισμό της μπαλαρίνας είναι εκ των κορυφαίων της τελευταίας χιλιετηρίδας.
maceio

Δημοσίευση από maceio »

H Yuve που εδωσε 117 εκ για CR στα 33 τι να πει? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

seaman έγραψε:O Mattheus Oliveira πάντως και αν παίζει σκηνικό μοιάζει πολύ καλή περίπτωση. Και ψηλός είναι (στο κεφάλι δεν παίζεται - το άλμα του είναι εξαιρετικό) και γρήγορος είναι και το αριστερό του είναι ξυράφι. Βραζιλιάνος με πορτογαλικό διαβατήριο και 4 γεμάτες χρονιές στην πρώτη κατηγορία Αν βγάλει ο Μπράνκο λαβράκι μπράβο του, Βέβαια έχει συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ μέχρι το 22 και πρέπει να σπάσει και ο δανεισμός του. Λίγο που είδα και από βιντεάκια βέβαια την βγάζει την μπάλα στην επίθεση ταχύτατα και ο ίδιος μοτέρ πάνω κάτω. Ίσως είναι η ώρα και για έναν αριστεροπόδαρο και να σταματήσουν οι αλχημείες με Μπίσε και Καντουρί, τους οποίους σε περίπτωση απόκτησής του τους βλέπω και τους δύο να χαιρετούν.
6ρι θελουμε ρε seaman τι να τον κάνουμε αυτόν; Ας τον πάρουν το καλοκαίρι όταν φύγει ο Σαχοφ.
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

sic-4 έγραψε:το π@υστρακι το ξεπερναω κι εγω. Αν μπορουμε να τον κανουμε 1 - 1,5 χρονο συμβολαιο ειναι ταμαμ. Διαφορετικα θα βριζουμε του χρονου, θα μας γινει βαριδι και θα καταλαμβανει το βαρυ συμβολαιο της επιθεσης που θα επρεπε να διατεθει καλυτερα στην λογικη της ανανεωσης που λες κι εσυ οτι χρειαζεται η ομαδα
Συμφωνώ.

Βέβαια περισσότερο από τον επιθετικό με καίει το 6άρι. Δεν είναι δυνατόν να τρέμω να μη πάθει κάτι ο Κάνιας γιατί δεν έχω άλλον στην κυριολεξία... Καλός οκ και για καφέ θα πήγαινα μαζί του γιατί έχει χαβαλέ ναι, τρέχει μια χαρά ναι, αλλά όταν δίνει πάσα τρέμεις, ε το τόπι δεν το κατέχει τι να κάνουμε τώρα... Και φτάσαμε να εξαρτόμαστε από τον Κάνιας που στην τελική ούτε εμείς - ούτε αυτός γνωρίζει αν θα είναι αύριο στην ομάδα. Αυτό είναι ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟ από την πώληση του Πρίγιο, που στην ουσία ήταν μια φυσιολογική εξέλιξη αλλά για εμάς τους από έξω το timing ήταν τραγικό για πολλούς και διάφορους λόγους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος HOOL4IGAN την Τετ 09 Ιαν 2019, 16:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

joshua έγραψε:
Mīngus έγραψε:Οι Σέρβοι γράφουν ότι η κυρία Πρίγιο δεν πάει Αραβία με τίποτα.
Ό,τι να ναι
Με 25 μυρια παίρνεις και διαζύγιο στο χαλαρό... :mrgreen:
αμα παρεις διαζυγιο ξεχνα τα 12.5 :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”