SePuLtUrA_4_ έγραψε:Το να μην θέλει κάποιος τον μπεργκ για λόγους ηθικής το καταλαβαίνω και είναι απόλυτα σεβαστό. Το να μην τον θες αμφισβητωντας την ποδοσφαιρική του αξία και την ποιότητα του όμως συγνώμη αλλά ως αμπαλοσυνη μπορώ να το εκλάβω.
Ο μπεργκ ακόμα και τώρα είναι πιο ολοκληρωμένο φορ από τον πριγιογκολ. Ο μπεργκ και στα 34 πάλι πάρτυ θα έκανε στο ελλαδισταν. 2-3 χρόνια τα έχει για πλάκα.
Εγώ δεν θέλω παίχτη στα φορ... Η θα έφερνα κάποιο ταλέντο δανεικό. ΈΧΩ ΤΣΟΎΜΠΑ ΑΚΠΟΜ!!!
Παίχτης τάνκερ με τρομερή έκρηξη, τεχνική και πολύ καλή τριπλά. Για μένα αυτός ο παίχτης αν του δώσεις φανελα βασικού σε 2 χρόνια από τώρα θα κάνουμε εμπάργκο στο αεροδρόμιο να μην φύγει... ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΤΑΛΈΝΤΟ και ηλικιακά έτοιμος στα 23 του.
Φέρτε μόνο σταφυ και ένα μέσο μαύρο οδοστροτηρα από Γαλλία μεριά.
Καλα αυτα τα παλι παρτι θα κανει στα 34 τα γραφαμε και για Μπερμπατοφ που ηρθε ακριβως στα 34 και με βαρυτερο βιογραφικο απο Μπεργκ. Ολα στην πραξη θα φανουν
Παντως και εγω ειμαι υπερ της αποκτησης Μπεργκ και η αληθεια ειναι πως πρεπει λιγο να ξεκολλησουμε απτα ηθικη κλπ. Ο Λουτσεσκου προπερσι με Μακ ειχανε σκυλοβριστει οταν ηταν στην Ξανθη και ολα μελι γαλα την επομενη χρονια. Ο Λουτσεσκου θυμαστε τις μανουρες που εκανε καθε φορα που παιζαμε μαζι του επισης και τωρα ειναι ο προπονητης που μας εφερε πρωτη φορα νταμπλ στο χορταρι.
Αρα το θεμα της ηθικης μην το βλεπετε τοσο σκληροπυρηνικα,εκτος αν εχει γινει κατι πραγματικα χοντρο που δεν συγχωρειται,το λεγομενο blacklist
Αν κλεισουμε αμεσα Μπεργκ,τελειωνει το θεμα του φορ για φετος και αν μπορουσαμε να κλεισουμε Σταφυλιδη-Χαφ μεσα στο επομενο 10ημερο θα ταν αψογα.