9.Aleksandar Prijovic

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: 9.Aleksandar Prijovic

Δημοσίευση από sourmenetes »

rainmaker έγραψε:Εγώ πάντως χαμογέλασα με τον κος, συμφωνώντας

Μη βρίζετε όμως!
Εσυ το ξεκινησες..:lol::lol::lol:
Άβαταρ μέλους
giagoylas4

Δημοσίευση από giagoylas4 »

Αυτή η πώληση του πριγιοβιτς είναι καλύτερη απ' όλα του τα γκολ μαζί
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Δημοσίευση από Argaliad »

chrisg4 έγραψε:Εγώ πιστεύω με πρόταση ακόμα και με 2,5 εκατομμύρια τον χρόνο από τους Άραβες δεν θα έφευγε. Απλά ξέρει και ο ίδιος ότι αυτή η πρόταση των 5,5 εκατομμυρίων είναι εντελώς συγκυριακή και δεν πρόκειται να την ξαναβρεί ποτέ και από καμιά ομάδα στον πλανητη γι αυτό και πάει.

Το να κατηγορείς το 2019 ποδοσφαιριστή επειδή πηγε στα λεφτά το θεωρώ τουλάχιστον αστείο. Ο τελευταιος οπαδός ποδοσφαιριστής κρέμασε την φανέλα του στην Ρώμη πριν δύο χρόνια .
+1000 ce solo un capitano
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

9 δεν έβαλε φέτος? Γκολ και μύρριο
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

kos έγραψε:ψαχνοταν εδω και καιρο να φυγει και εφυγε για μεγαλυτερο συμβολαιο την ωρα που δινω τον αγωνα για πρωταθλημα μετα απο 34 χρονια. οπαδος του ΠΑΟΚ ειμαι, οχι ο μαχατμα γκαντι. σιγα μην φοβηθω να χαρακτηριστω αχαριστος.
ΤΟΝ Π@ΥΛΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑ.
δεν θελουμε ουτε καρτα απο τα εμιρατα, ουτε ποσταρισματα ουτε λαικ.
να πεσει η ομαδα σου θελουμε και να μεινεις απληρωτος θελουμε.
Δυστυχώς είμαι και γω αυτής της άποψης.
Εγώ δεν χαμογέλασα, ούτε νευρίασα με το πάνω ποστ μιας και παίζει να είναι το σοβαρότερο σχόλιο που διάβασα στις τελευταίες σελίδες. Εμπιστεύεσαι έναν παίχτη, τον πληρώνεις αδρά, τον φέρνεις μέσα στο σπίτι σου και τον αγκαλιάζεις σαν γιο, τον αναδεικνύεις, τον ανασταίνεις, τον κάνεις μάγκα, όλη η ομάδα στηρίζεται σε αυτόν μιας και καταλήγει να είναι το βαρύ σου πυροβολικό, το γρανάζι σου, ..... και αυτός τι κάνει??? ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΣΑΙΖΟΝ, λίγο πριν ένα μίνι τελικό πρωταθλήματος, πάει στην αραπιά για να μεγαλώσει τον τραπεζικό του λογαριασμό, λες και δεν μπορούσε να πάει την άλλη εβδομάδα μετά τον ματς. Απλά μας χρησιμοποίησε και όταν βρήκε κάτι καλύτερο για την τσέπη του, μας έγραψε στην κοτσίδα του.
Στο καλό να πάει!
Εγώ θα δεχτώ μόνο να τον ευχαριστήσω για τα λεφτά που θα μας φέρει στα ταμεία και για τίποτα άλλο.
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Κι εγω πιστεύω ότι όσο μεγαλη και να ήταν η πρόταση θα μπορουσε να περιμενει λιγους μηνες. Τωρα που είμαστε στην κορυφαία στιγμή να παρουμε και πάλι το πρωτάθλημα μετα από τόσα χρόνια. Και εφόσον το κατακτούσαμε να εφευγε μετά σαν πρωταθλητής με δόξα και τιμή. Αραβίες και Κϊνες δεν τελειώνουν κι αν ηθελε τόσο πολύ να πάει εκεί πάλι θα εύρισκε βαρβατες προτάσεις.
Τελος πάντων εγω τον ευχαριστώ για όσα προσεφερε στην ομάδα και καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien την Τετ 09 Ιαν 2019, 00:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

back in black έγραψε:Ο Πρίγιο πήρε και έδωσε, η σχέση του με τον ΠΑΟΚ ήταν ισοβαρής, ο ΠΑΟΚ βελτιώθηκε από την παρουσία του αλλά βελτίωσε και τον ίδιο. Ποιος ωφελήθηκε περισσότερο; Δύσκολη η απάντηση. Σε κάθε περίπτωση είναι ένας παίχτης που μου χάρισε σπουδαίες στιγμές και μου αφήνει καλές μνήμες. Καλή συνέχεια στην καριέρα του και εμείς πάμε παρακάτω.
Πολύ σωστά

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Τι αρχίσατε τα ευχαριστώ και τα αντίο, ανακοινώθηκε τίποτα; ποστάρετε το γιατι μερικοί δεν διαβάζουμε αλλού.

Ολοκληρώθηκε το τρύπημα και φέτος;

Kos αρχηγός.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

θελοντας και μη μου θυμισε ενα τραγουδι του χαρυ κλυν " μας ειπες εγω δεν θα κανω τα ιδια ..." :lol:

την ξερουν την συνεχεια οι γνωριζοντες :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τετ 09 Ιαν 2019, 00:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Δημοσίευση από Mutasevic »

το καλυτερο ηταν που εληξε το θεμα κ δε τραβηξε κανα δεκαημερο ακομα γιανα μπει μπρος μετην μια το πλανο αντικαταστασης, ξεφτιλα των αραβων που η ρητρα ειναι σε δοσεις ,τα λεφτα ο Σαββιδης δε θατα παντελονιασει θακανει μεταγραφες εγωιστης ποντιος ειναι γουσταρει να βγει απο πανω στη φαση δε παιζει νατο αφησει ετσι.Οσο γιατον κυριο πρωην παιχτη μας αφηνει την δουλεια στην μεση αν εφευγε καλοκαιρι δε θαταν τοσο στραβο τωρα ομως ειναι.Και ξενερα ειναι μεχρι να αρχισει να μας κανει τα γουστα ο επομενος γκολτζης μας , ασε που σαν αποδραση ηταν το ολο σοου.
Επισης τωρα τελευταια κυκλοφοραει ενα σλογκαν σαυτην την σαπια κοινωνια ΄΄δοξα τα λεφτα Θεο εχουμε''
:redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Στράβωσε και ο Γιώργης!

«Δεν έχει σημασία πόσο καλός είσαι. Ουδείς αναντικατάστατος».

Εικόνα
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

Azrael έγραψε:ειχα δει μια συνεντευξη που ελεγε οτι δεν πηε Κίνα μπλα μπλα μπλα..ΠΑΟΚ μπλα μπλα μπλα. αν δεν τα ελεγε αυτα θα το εβλεπα πιο ψυχρα.εγω οπως και αλλοι αισθανόμαστε προδωμενοι κυριως για το timing και τον τροπο.ουτε ευχαριστω ουτε τιποτα. αυτος θα επρεπε να ευχαριστει.
παμε για αλλα...
Περνω αφορμη απο το ποστ σου για να βαλω μια αλλη αποψη στο φορουμ.

Παιχτες με προσωπικοτητα οταν κατεβαινεις στο πρωτο αγωνα των ομιλων με την Τσελση οπως κατεβαινεις,και με τον Πριγιο στον πανγκο και σεντερ φορ τον Πελκα τους χανεις.Αλλοι ισως μεινουν για τα ενσημα.

Οταν το κλαμπ δεν δουλευει τεχνοκρατκα και αξιοκρατικα τοτε ο καθενας θα κοιταξει τη παρτη του.

Εγω πχ αισθανομαι προδομενος πχ οταν δεν αφηνεις τον Ιβιτς να κανει τη δουλεια του και τον ανανγκαζεις να φυγει,το ιδιο οταν εχεις το Μπισεσβαρ στη ξεφτιλα στο πανγκο ολη τη σεζον,και σιγουρα οταν κατεβαζεις την ομαδα οπως με την Τσελση.

Απο μενα ενα μεγαλο ευχαριστω στον Πριγιο και καλη του τυχη.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

κοιταξτε δεν θα επαιρνε και λιγα στον ΠΑΟΚ,1.5 συμβολαιο ειχε και τα επομενα χρονια πιθανον να φευγε σε μεγαλο πρωταθλημα (και στα τελευταια του αραβια)

αν θελει με οσα λεφτα παρει να ειναι πιο ανετος ωστε να κανει και επιχειρησεις που ισως ονειρευεται στην πατριδα του,να δωσει δουλεια στον κοσμο για μενα καλα κανει

αν θελει απλα να κανει τα 10 30 για να καταναλωνει περισσοτερο και να τα χει μασουρια στην τραπεζα κ.λπ εμενα δεν με ενθουσιαζουν τετοιες συμπεριφορες.

βεβαιως θα πει κανεις τι σε νοιαζει,λεω πως το βλεπω εγω
just my two cents
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

φιλε την πατησες . στην αραβια τα συμβολαια τα σπανε οι αραβες για πλακα . αραβικη τραπεζικη γαρ στην χωρα των σαουντ, σου πιπιλισαν το μυαλο κι φερθηκες αχαριστα .
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ευχαριστούμε κι αντίο.
Δεν εμπιστεύτηκα κανένα κι ούτε θα εμπιστευτώ κάποιον που απ την αιώνια δόξα προτιμά ένα χρυσό κλουβί.
Η όποια ιστορία δεν γράφεται πάνω στην άμμο της ερήμου γιατί με το πρώτο αεράκι φεύγει, γράφεται σε Λαμίες, Τρίπολες, ΟΑΚΑ και τηγάνια.
Κι επείδη με έπιασε ο ποιητικός μου οίστρος, όλη η φύση δκαρύζει για μας
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”