kos έγραψε:ψαχνοταν εδω και καιρο να φυγει και εφυγε για μεγαλυτερο συμβολαιο την ωρα που δινω τον αγωνα για πρωταθλημα μετα απο 34 χρονια. οπαδος του ΠΑΟΚ ειμαι, οχι ο μαχατμα γκαντι. σιγα μην φοβηθω να χαρακτηριστω αχαριστος.
ΤΟΝ Π@ΥΛΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑ.
δεν θελουμε ουτε καρτα απο τα εμιρατα, ουτε ποσταρισματα ουτε λαικ.
να πεσει η ομαδα σου θελουμε και να μεινεις απληρωτος θελουμε.
Δυστυχώς είμαι και γω αυτής της άποψης.
Εγώ δεν χαμογέλασα, ούτε νευρίασα με το πάνω ποστ μιας και παίζει να είναι το σοβαρότερο σχόλιο που διάβασα στις τελευταίες σελίδες. Εμπιστεύεσαι έναν παίχτη, τον πληρώνεις αδρά, τον φέρνεις μέσα στο σπίτι σου και τον αγκαλιάζεις σαν γιο, τον αναδεικνύεις, τον ανασταίνεις, τον κάνεις μάγκα, όλη η ομάδα στηρίζεται σε αυτόν μιας και καταλήγει να είναι το βαρύ σου πυροβολικό, το γρανάζι σου, ..... και αυτός τι κάνει??? ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΣΑΙΖΟΝ, λίγο πριν ένα μίνι τελικό πρωταθλήματος, πάει στην αραπιά για να μεγαλώσει τον τραπεζικό του λογαριασμό, λες και δεν μπορούσε να πάει την άλλη εβδομάδα μετά τον ματς. Απλά μας χρησιμοποίησε και όταν βρήκε κάτι καλύτερο για την τσέπη του, μας έγραψε στην κοτσίδα του.
Στο καλό να πάει!
Εγώ θα δεχτώ μόνο να τον ευχαριστήσω για τα λεφτά που θα μας φέρει στα ταμεία και για τίποτα άλλο.