Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Ούπς! Γράψε λάθος και παραπληροφόρηση.

Με έφαγε η Σαουδική Αραβία, όπου υπάρχει κι εκεί Αλ Αίν στη β κατηγορία, με όλη αυτή την ιστορία με τον Πριγιο.

Όντως ο Μπεργκ παίζει στα Εμιράτα...

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Παλικάρια έτρεξα και εγώ να δω μερικά βίντεο με Κεσερου και από τα ολιγολεπτα αυτά κλιπ είδα πως ναι μεν σκοράρει ο παίκτης.. Ωστόσο παρατηρώ πως τα γκολ του προέρχονται κυρίως από το γεγονός ότι οι εξτρεμ της Λουντο πατάνε περιοχή και του δημιουργούν χώρο καθώς και οι περισσότερες ασίστ του προηρθαν από τέτοιες καταστάσεις. Στον ΠΑΟΚ μας δεν έχουμε δυστυχώς ούτε μισό τέτοιον εξτρεμ. Οπότε κατά το ποσό λειτουργικός θα είναι ο παίκτης εμένα μου είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Πώς κι έχει σελίδα προφίλ η επίσημηξ ιστοσελίδα τής ΠΑΕ για τον Μπεργκ;
https://www.paokfc.gr/en/profiles/marcus-berg/
Άβαταρ μέλους
Silence

Δημοσίευση από Silence »

Από ότι ξέρω ο της Μπενφίκα που ενδιαφερθήκαμε κι Καλοκαίρι δεν είναι τόσο κάθετος να έρθει στο Ελλαδιστάν.

Ο Al Ain Σουηδός είναι βασιζόμενα στο θέλω και του Family Savvidis γιατί επί βάζελου τον είχαν σε εκτίμηση 32 είναι τον Αυγ θα κλείσει τα 33 για την Σουπερλιγκα κι να μπει κλειδί να πάρουμε μετά από 33χρόνια Πρωτάθλημα είναι κατάλληλος για εμένα.

Ο Ρουμάνος Κεσερού που είπε ο Πετρωτός προφανώς από ότι γνωρίζω θα το έγραψε γιατί κάθε μεταγρ. περίοδο έρχεται στα πλήθη ονόματα που ακούγονται κι είναι κι Ρουμάνος όπως ο Λούτσος.

Το θέμα είναι για το ffp έρθει τίποτα ποιο βατό πχ Hugo Vieira είναι και ελεύθερος Πορτογάλος 30αρης κι ειναι κι Πορτογάλος ο τεχν.διευμας ;)
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Rexaris έγραψε:Πώς κι έχει σελίδα προφίλ η επίσημηξ ιστοσελίδα τής ΠΑΕ για τον Μπεργκ;
https://www.paokfc.gr/en/profiles/marcus-berg/
Και για Pukki εχει. Γενικα για διαφορους αλλων ομαδων
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Άντε με το καλό να πάμε να νικήσουμε την Τρίπολη να έρθει όπως γράφουν ο Berg είναι δεν νομίζω να φέρουν κανένα εξελίξιμο από ότι γράφονται ή ο 1ος που ανάφερα θα είναι ή ο Ferreyra ή και ο Keseru που είπαν εδώ τα παιδιά

Άλλοι καλοί επιθετικοί που λήγουν το συμβόλαιο τους και μπορούν αν διαπραγματευτούν και τώρα είναι οι;
Kokorin, Alan, Bony, Beric, Alioui

Φέρτε τον Berg να τελειώνουμε ανανεώστε Varela-Crespo_Biseswar διώξτε τα σαπάκια Leveque Kcacheridi(δεν κάνει για την ομάδα μας)
και φέρτε τον Carlos Vela και τον Stefan Johansen στην θέση 6 και κεντρικό αμυντικό τον Andrey Semenov 29 είναι λήγει το συμβόλαιο του καλοκαίρι από Terek Grozny+αρ εξτρέμ δεν ξέρω ποιον ή επιστροφή Γιαννούλη και πάμε να κλειδώσουμε Πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

tzelas έγραψε:σιγά μην είναι 1.80 ο Καρέλης. 1.73 είναι.
Όντως.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

pilotos έγραψε:Εμείς βλέπουμε κι αυτοί που είναι μέσα στα πράγματα δεν βλέπουν...

Όταν σας είπα, στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου, καμία ανανέωση γιατί το είπα; Γιατί με αυτούς που έχεις, δυστυχώς αυτό θα παίξεις. Αυτό το μόνιμο μονότονο πράγμα, την αργή μετάβαση, το τσουκου τσουκου, μην σου βγουν στην κόντρα και όταν σου βγουν στις 3 φάσεις που θα σου κάνουν σε όλο τον αγώνα θα φας γκολ. Και θα φας γκολ για αστείους λόγους, όπως έφαγες και σήμερα. Γιατί πίσω, όταν έχει μπάλα ο αντίπαλος, είσαι ένα χωνί!

Από την άλλη μεριά, στην επίθεση, η αντίπαλη περιοχή, τείνει να είναι απαγορευμένη ζώνη για πολλούς.

Όλοι γύρω γύρω μην πατήσουμε μέσα και έχει καμία νάρκη...

Ο ΠΑΟΚ, αν θέλει να παίξει ποδόσφαιρο, πρέπει να αλλάξει πολλά, τώρα δεν γίνεται όμως, έτσι θα πάει η χρονιά.

Υγ ο Ιβάν είχε πει. Πρέπει ο ΠΑΟΚ να πουλάει και μετάνιωσα όταν δεν πούλησα στο πικ της αξίας του κάποιον...
Στην περίπτωση ΠΡΙΓΟΒΙΤΣ αλλά και του Γκάρι πέτυχε Τζακ ποτ. Και θα ξανά πετύχει το Τζακ ποτ

SM-G965F
+1
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ettien έγραψε:Τι σας ενοχλουνε αν είναι 32 ή 33 ο ένας ή ο άλλος ?
:mrgreen:
maceio

Δημοσίευση από maceio »

με δεδομενο οτι ο παικτης θελει να ερθει , οι αραβες δεν μπορουν ζητησουν πολλα καθως ληγει το συμβολαιο σε 6 μηνες και ο βαζελος με τους παικτες που του εχουμε δανεισει δεν θα θελει να χαλασει τισ σχεσεις αυτες μαζι μας ,νομιζω οτι σχετικα ευκολα μπορει να επιτευχθει συμφωνια χωρις τρελλες απαιτησεις ! Οποτε αν δεν προκυψει κατι αλλο νομιζω ειναι μια σιγουρη εναλλακτικη λυση ...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

seaman έγραψε:Πάρτε ένα φετινό κορνεράκι από Κεσέρου. Josh αν αντέχεις ρίξε ένα βλέφαρο

[youtube]uK6HPczroCM[/youtube]
Το αριστερό πόδι του Κεσέρου είναι θαυματουργό. Από τον Berg τον προτιμώ.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

maceio έγραψε:με δεδομενο οτι ο παικτης θελει να ερθει , οι αραβες δεν μπορουν ζητησουν πολλα καθως ληγει το συμβολαιο σε 6 μηνες και ο βαζελος με τους παικτες που του εχουμε δανεισει δεν θα θελει να χαλασει τισ σχεσεις αυτες μαζι μας ,νομιζω οτι σχετικα ευκολα μπορει να επιτευχθει συμφωνια χωρις τρελλες απαιτησεις ! Οποτε αν δεν προκυψει κατι αλλο νομιζω ειναι μια σιγουρη εναλλακτικη λυση ...
:pano: :pano: :pano: :pano:
Μη ζητήσει όμως προβλέπω τον Kace ελεύθερο 400χιλ νομίζω έχει ρήτρα για καλοκαίρι ή κανένα Μυστακίδη πακέτο ελεύθερο. Γιατί επειδή τους σώσαμε και έμειναν κατηγορία + στους δανεισμούς είμαστε κιμπάριδες δεν σημαίνει θα μας πουν 'εντάξει' θα θέλουν κάτι αφού και αυτοί κοιτάνε το συμφέρον τους. 5 χαρτούρες νομίζω έχει ρήτρα για όποια ελληνική ομάδα τον πάρει.. μέχρι 31/6.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

obanebane έγραψε:Τουλάχιστον γράψε μας αν το όνομα που ξέρεις έχει γραφτεί η όχι στον τύπο;
εγω λεω να το παιξουμε κρεμαλα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Alastor έγραψε:Παντως ο Μπεργκ παρα το μεγαλο της ηλικιας του ειναι σε φορμα φαινετε αυτην την περιοδο(σημαντικο) και επισης παιζει ακομα στην εθνικη αν δεν κανω λαθος,πραγμα που σημαινει και αυτο κατι

1.5 χρονο συμβολαιο με οψιον για αλλον εναν θα ταν καλη κινηση κακα τα ψεματα.
3,3 μύρια δολάρια θέλουν οι Άραβες
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ χρειάζεται περισσότερο συμμετοχικό στο παιχνίδι φορ από τον Πρίγιοβιτς για να μπορεί να κρατηθεί η μπάλα ψηλά και να αποφευχθούν πολλά λάθη που δίνουν στον αντίπαλο κόντρα επιθέσεις και εκεί δεν είμαστε καλοί. Δυστυχώς αυτό το έχει από όσους ακούστηκαν μόνο ο Μπεργκ. Χαρακτηριστικό του είναι το πρώτος στην μπάλα, με εξαιρετικό κοντρόλ ή και με σπάσιμο της μπάλας σε πρώτο χρόνο. Θα δούμε "άλλη" επίθεση με έναν τέτοιο παίχτη που θα δώσει τη δυνατότητα να πατήσουν πιο εύκολα και οι υπόλοιποι το ναρκοπέδιο της περιοχής. Πολύ θα ήθελα έναν νεότερο παίχτη με αυτά όμως τα χαρακτηριστικά και ας μην τον ήξερα καν σαν όνομα. Τώρα και στο σημείο που βρισκόμαστε μακάρι τα ποσά να είναι βατά και να δούμε Μπεργκ στην Τούμπα, αν και πιστεύω ότι για να ξεμπλέξουν τα πράγματα και να ξεκολλήσει από την έρημο θα περάσουν εβδομάδες και χρόνος δεν υπάρχει...

Η metrosport θα μας πει και τα εμπόδια για τον "Περέϊρα". Ρε σεις ούτε το όνομά του δεν ξέρετε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τετ 09 Ιαν 2019, 09:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”