Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Εγώ πάντως αν φέρουν Κεσερου σας το υπόσχομαι θα εξαφανιστω από το φόρουμ μέχρι τέλος της χρονιάς τουλάχιστον...That’s a promise...Να θες στόπερ να βγαίνει πρώτο στη μπάλα και να κάνει παιχνίδι και να φέρνεις Χατσεριδη και φορ να αντικαταστήσει τον Πριγιοβιτς και να σκεφτεσαι Κεσερου...
Επαγγελματίας. Παικταράς. Αλλά εδώ εκανε φάουλ.
Και κάτι έξτρα. Ο Μπεργκ είναι 2η επιλογή. Βρήκαν παίκτη και για το καλοκαίρι. Προσπαθούν να πει το ναι και ο ίδιος πέρα από την ομάδα.
Και κάτι έξτρα. Ο Μπεργκ είναι 2η επιλογή. Βρήκαν παίκτη και για το καλοκαίρι. Προσπαθούν να πει το ναι και ο ίδιος πέρα από την ομάδα.
Berg, Σταφυλιδης έναν μαυρουκο πίσω από τον Μαουριτσιο να οργώνει, Βιερινια εξτρέμ και τέλος.
Αυτό το πρωτάθλημα θα μου στοιχίσει τουλάχιστον πέντε χρόνια από τη ζωή μου από το άγχος.
Αυτό το πρωτάθλημα θα μου στοιχίσει τουλάχιστον πέντε χρόνια από τη ζωή μου από το άγχος.
- Dimitris_L4
- Dimitris_L4
Χαχαχα και δεν τον πάω και καθόλου τον τύποobanebane έγραψε:Μάτσο,ο Τοσκιτσης (με τα τα πολλά του νικ εδώ μέσα) είσαι ρε;
Εεε εννοούσα να στείλει mail για να δούμε τι εννοεί και αναλόγως να πράξουμε!
Πάγια τακτική μας χρόνια τώρα!
Στείλε σε μένα ή στον σουρμε !
Πάγια τακτική μας χρόνια τώρα!
Στείλε σε μένα ή στον σουρμε !
- sourmenetes
- Moderator
Μην το μαματε το θεμα.οταν μπορει να πει θα μας πει.
Εχουμε επαφη.οταν μπορει να πειμε κατι θα το πει.
Εχουμε επαφη.οταν μπορει να πειμε κατι θα το πει.
- Dimitris_L4
Παιδια τωρα χωρις πλακα το ειπα κ χθες εμενα μου ειπανε(τις πηγες μου τις ξερει ο σουρμε απο παλιοτερα που εχουμε μιλησει)οτι θα ερθει ο φακουντο...τ λεω με καθε επιφυλαξη..