9.Aleksandar Prijovic

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: 9.Aleksandar Prijovic

Δημοσίευση από sic-4 »

στην Εθνικη του δυσκολευοταν να βρει θεση οσο ηταν on fire στον ΠΑΟΚ, δεν νομιζω να εχει πολυ μελλον εκει πια
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

tzoker έγραψε:Δυστυχως καταλαβες οτι δεν θα μπορεσεις να φτασεις τον Ευθυμη φετος. :D και λακισες.
Καλη συνεχεια Αλεξαντερ στη καριερα και αποτελεις σπουδιαο κομματι αυτου του συλλογου
Θα μας λειψει το ατσαλακωτο και μπλαζε στυλ σου και φυσικα η Μαρινα .

Οπως λεει και ο Γιωργος, ουδεις αναντικαταστατος.Το περιμενουμε Γιωργο.
Οπως τοτε με Ανσαριφαντ, πες μας οτι θα φερεις καλυτερο.
:opaokara:
το καλυτερο ποστ!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Καλα για την εθνικη συμφωνω, λογικα απλα τον ενδιεφερε να παρει ενα μυθικο ποσο και τελος
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Καθε παικτης μεσα απο την μικρη η μεγαλη προσφορα του, προσφερει στο να γραφετε και να συνεχιζει η Ιστορια του ΠΑΟΚ. Εκτος απο καποιες λιγες εξαιρεσεις ολοι αξιζουν τον σεβασμο και οχι τον χλευασμο και ειδικα την αχαριστια.
Ο Σακχωφ ο Μπισε ακομα και ο Καντουρι (ακομα και ο Λεβεκ με τον τροπο του....), σε περιπτωση που φυγουν, θα εχουν προσφερει το λιθαρακι τους στην ομαδα.
Ο Πριγιοβιτς θα μεινει στην μεχρι σημερα ιστορια της ομαδας, σαν ο εκτελεστης ακομα και της μισης ευκαιριας που λεει ο λογος. Μας αφησε γιατι ετσι συμβαινει στο συγχρονο ποδοσφαιρο. Μακαρι να ερθει συντομα ισαξιος και καλυτερος του. Το οτι ανεβαινε τα καγκελα και χτυπουσε το τυμπανο, και καβλωνε μαζι μας, δεν νομιζω οτι το εκανε επιτηδες. Το ενιωθε οπως το ενιωσαν και αλλοι στο παρελθον, και θα το νιωσουν περισσοτεροι και στο μελλον.
Ειναι αδικο ο χθεσινος ΜΠΑΜΠΑΣ να γινεται κωλοπαιδο, και για εμας και για αυτον
george188

Δημοσίευση από george188 »

Σε ευχαριστώ πολύ για τη προσφορά σου Πρίγιο, έδωσες πολλά στο σύλλογο και πήρες πολλά βέβαια.. "Μπαμπάς " πολλών ήσουν και θα το θυμόμαστε αυτό.
Από κει και πέρα η ομάδα δεν σταματάει σε κανέναν Πρίγιο, θα βρεθεί ο επόμενος "μπαμπάς" τους που θα το σηκώσει το Μάη. Θα χάσεις την όμορφη ιστορία που γράφει η ομάδα φέτος ρε μπαγάσα αλλά καταλαβαίνω ότι τα λεφτά ήταν πολλά.. Καλά να είσαι όπου και αν παίζεις και να σκοράρεις.. Καλή συνέχεια στη καριέρα σου δεν θα πώ γιατί ξέρω ότι δεν πάς εκεί γι αυτό, οπότε θα πώ σε καλή μεριά ρε Αλέξανδρε. Ευχαριστούμε
ΠΑΟΚ πάνω απ΄ολα :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

νομιζω τον Λεβεκ θα μπορουσαμε να τον βαλουμε στο "εκτος απο λιγες εξαιρεσεις" :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εγώ αν ήμουν Ιβάν θα κανονιζα τη συνάντηση και θα τον εστηνα.

Βασικά θα έστελνα μια φωτογραφία μου με ένα κωλοδαχτυλο
thomkat

Δημοσίευση από thomkat »

Αντίο παιχταρα
Θα σε θυμάμαι πάντα με θαυμασμό για τα όσα έκανες με τη φανέλα της καψούρας μου. Θα θυμάμαι πάντα την ατάκα: «τι παιχταράς είναι αυτός» κάθε φορά που την κολλούσες στο πλεκτό.Οπαδηλίκι δεν πούλησες ποτέ, πάντα σαν επαγγελματίας κοιτούσες να βελτιώνεσαι και να κάνεις τη δουλειά σου.Ως τέτοιος, εγώ λέω, ήσουν ο καλύτερος επιθετικός που είχαμε ποτέ.Με τέτοιους παίχτες παίρνεις τίτλους. Η αντικατάστασή σου, σε φόρμα, σε νούμερα, σε ομοιογένεια με το σύνολο, είναι σχεδόν ανέφικτη στο σημείο αυτό της χρονιάς. Πάντως σήμερα κατέβασα τη φωτό σου απ το δωμάτιο των γιών μου.Έχουμε σκληρό αγώνα μπροστά μας ενάντια στην βρώμα και δεν υπάρχει χρόνος να κοιτάμε πίσω.Καλή τύχη παιχταρά
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

bye bye, prijo..karma is a bitch.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

alp920 έγραψε:Ευχαριστούμε για την προσφορά σου, ήσουν το καλύτερο σέντερ φορ της σύγχρονης ιστορίας μας.Καλη συνέχεια στην καριέρα σου,η ομάδα είναι κερδισμένη αγωνιστικά και οικονομικά από την παρουσία σου, ενώ και εσύ έγινες καλύτερος από ότι ήρθες.
Το καθήκον μας είναι να βρούμε άξιο αντικαταστάτη σου αύριο
Αυτό ακριβώς
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Σε ευχαριστούμε για τη προσφορά σου. Κρίμα για την τελευταία σου αντιεπαγγελματικη εικόνα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

thomkat έγραψε:...... Πάντως σήμερα κατέβασα τη φωτό σου απ το δωμάτιο των γιών μου.Έχουμε σκληρό αγώνα μπροστά μας ενάντια στην βρώμα και δεν υπάρχει χρόνος να κοιτάμε πίσω.Καλή τύχη παιχταρά
α ρε φιλε αυτη η αποκαθηλωση.... σε μενα ηταν η φωτο του Σαλπι που κατεβαζα με πονο απο το παιδικο δωματιο... και τι με ειχε πει ο μπομπιρας και μ εστειλε... "Οταν μεγαλωσω θα γινω προεδρος του Παναθηναϊκου". Αμαν λεω εγω, βαζελος θα γινει? "Για να πουλησω το Σαλπιγγιδη στον ΠΑΟΚ φτηνα και μετα θα γινω προεδρος του ΠΑΟΚ". :lol: Βλεπεις για να του εξηγησω γιατι φευγει ο ηρωας του του ελεγα για λεφταδες προεδρους που μας παιρνουν τους παικτες επειδη ειμαστε μπατιρηδες. Τωρα μπατιρηδες δεν ειμαστε, αλλα η αποκαθηλωση μετραει το ιδιο στα ματια του πιτσιρικα φανταζομαι.
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Δημοσίευση από Argaliad »

Επιτελους τελειωσε το θεμα φευγει. Παντως θα παει να παιξει σε μια πρωτελευταια ομαδα Αραβια μεσα στην ζεστη χωρις κανενα κινητρο, εθνικη τη χανει στανταρ πραγματικα ακομα και η ζωη ποιο χαλια ειναι μονο λευτα πιστευω πως του χρονου η σε κανα 2 χρονια θα πιεζει ατζεντηδες να γυρισει Παοκ σπανια παιχτες καθονται για 4 χρονια αραβια οσα λευτα και αν παιρνουν.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

sic-4 έγραψε:
tzoker έγραψε:Δυστυχως καταλαβες οτι δεν θα μπορεσεις να φτασεις τον Ευθυμη φετος. :D και λακισες.
Καλη συνεχεια Αλεξαντερ στη καριερα και αποτελεις σπουδιαο κομματι αυτου του συλλογου
Θα μας λειψει το ατσαλακωτο και μπλαζε στυλ σου και φυσικα η Μαρινα .

Οπως λεει και ο Γιωργος, ουδεις αναντικαταστατος.Το περιμενουμε Γιωργο.
Οπως τοτε με Ανσαριφαντ, πες μας οτι θα φερεις καλυτερο.
:opaokara:
το καλυτερο ποστ!
Η Μαρίνα διαβάζω (Σέρβικα δημοσιεύματα) δεν θέλει να τον ακολουθήσει στη Τζέντα και μπορεί να μας μείνει στη Θεσσαλονίκη :lol:
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

sic-4 έγραψε:νομιζω τον Λεβεκ θα μπορουσαμε να τον βαλουμε στο "εκτος απο λιγες εξαιρεσεις" :mrgreen:
Τον εβαλα σε παρενθεση ειναι ενα κεφαλαιο μονος του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”