Παναχαϊκή - ΠΑΟΚ 17:00 8/1 CosmoteSports 1
Re: Παναχαϊκή - ΠΑΟΚ 17:00 8/1 CosmoteSports 1
Ίσως να χωράει Μπίσε κ Ζαμπα σε τέτοιο παιχνίδι του αντιπάλου.
και οι ανικανοι εκει στην ΠΑΕ που κοιμουνται και αφησαν την ομαδα γυμνη στα χαφ και ο Λουτσεσκου που δεν βλεπει τα προφανη που βλεπουν ολοι, και ο Σαχοφ που δεν στριβει, και.... ενταξει Josh, μπορω να κραξω και λιγο σπηκερ τωρα η μονο ΠΑΟΚ κανει να κραζουμε?
ποιος θα τους δινει πασα ;gpap έγραψε:Ίσως να χωράει Μπίσε κ Ζαμπα σε τέτοιο παιχνίδι του αντιπάλου.
Μονο Κιτσιου βγαινει μπροστα
Σαχωφ, Τοσκα, Καντουρι νεκροι
45 λεπτα δεν εχουμε κανει σοβαρη φαση με την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, και εσεις ασχολειστε με τον Τσωχο
Εγω τον Τσωχο τον εχω κραξει στα μουτρα του μετα το γνωστο παιχνιδι με τον βαζελο στην Τουμπα και απο τοτε βλεπω τα παιχνιδια του με mute.Εχω σοβαροτερα πραγματα να ασχοληθω οταν παιζει η ομαδα μου.
Gay από κούνια ...ramboutla έγραψε:Ο σπίκερ αυτές τις ατάκες τις χρησιμοποιει για άλλες ομάδες?
SM-G965F
++++++ 1926 χ 4joshua έγραψε:Εγω τον Τσωχο τον εχω κραξει στα μουτρα του μετα το γνωστο παιχνιδι με τον βαζελο στην Τουμπα και απο τοτε βλεπω τα παιχνιδια του με mute.Εχω σοβαροτερα πραγματα να ασχοληθω οταν παιζει η ομαδα μου.
και εγω mute εχω
Με τέτοια εμφάνιση θα πρέπει να πέσει κράξιμο στα αποδητήρια.
Θα το γυρίσει ο Καντουρι μόνος του
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Συμφωνώ απολύτως.joshua έγραψε:Ενω ο Σαχοφ ως εξαρι? Εχουμε πει ο Ουκρανος μπορει να ειναι χρησιμος κατα συνθηκη ως 8-10ρι αλλα ως εξαρι και μαλιστα με παρτενερ ενα εξισου βαρυ κορμι ειναι πραγματικα ανεκδοτο και το συγκεκριμενο διδυμο παρεα με τον Ελ Καντουρι μπροστα τους βασικη αιτια για την σημερινη εικονα...3 παικτες μου αμοιβονται με 3 μυρια και δεν μπορουν να κυριαρχισουν με την παναχαικη...
ας απολαυσουμε λοιπον τον ΠΑΟΚ χωρις χαφ και φορ, αφου οπως ακουμε τελευταια βγαινει η χρονια...εγω το ξαναλεω, δυστυχως η διακοπη μας κανε να ξεχασουμε πολλα :ugeek:
Ο Καντουρι είναι ο μόνος που έπαιξε κάτι...
Αλλά 45' που η ομάδα ντρέπεται να μπει στην περιοχή του αντιπάλου... Και παίζει το κλασικό γύρω γύρω η μπάλα στα στόπερ
Όσο για το τέρμα, αν ήταν ο Ρέι θα τον είχατε στείλει... Μόνιμα διώχνει όπου να ναι
SM-G965F
Αλλά 45' που η ομάδα ντρέπεται να μπει στην περιοχή του αντιπάλου... Και παίζει το κλασικό γύρω γύρω η μπάλα στα στόπερ
Όσο για το τέρμα, αν ήταν ο Ρέι θα τον είχατε στείλει... Μόνιμα διώχνει όπου να ναι
SM-G965F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τρί 08 Ιαν 2019, 17:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
panpangr77
Ρε παιδιά γιατί μιλάτε για λάθος πάσα ? δύο παίκτες στην επίθεση της Παναχαϊκής 5 έχεις πισω,ένα ξεψυχισμενο σουτ στον Πασχαλάκη όπου την στρώνει στο πέναλτυ ,μπορούσε να την μπλοκαρει την μπάλα.Απο εκεί πέρα Καντουρι πριμαντόνα ,Σακχοφ πολύ κακος ..
Πολύ πούστης ο σπίκερ, Κούλα....
Σε αυτό το γήπεδο πάντως ποδόσφαιρο δεν μπορεί να παιχτεί!
Πριμαντόνες στυλ καντουρί και Ουάρντα δεν έχουν θέση σ'αυτόν τον αγωνιστικό χώρο.
Φόρτωμα την αντίπαλη περιοχή και γιόμες, τίποτα άλλο δεν χρειάζεται.
ΥΓ: Ο Πασχαλάκης το έπνιξε σήμερα. Την απόκρουση αυτή σε τέτοιο σουτ δεν την κάνει ούτε ο γιός μου που είναι 7 χρονών!!!
Σε αυτό το γήπεδο πάντως ποδόσφαιρο δεν μπορεί να παιχτεί!
Πριμαντόνες στυλ καντουρί και Ουάρντα δεν έχουν θέση σ'αυτόν τον αγωνιστικό χώρο.
Φόρτωμα την αντίπαλη περιοχή και γιόμες, τίποτα άλλο δεν χρειάζεται.
ΥΓ: Ο Πασχαλάκης το έπνιξε σήμερα. Την απόκρουση αυτή σε τέτοιο σουτ δεν την κάνει ούτε ο γιός μου που είναι 7 χρονών!!!