Ανακοινώνουμε την δημιουργία του τηλεοπτικού σταθμού 'ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ'
τα εγκαίνια θα τελεστούν αύριο στο μαγαζί ΜΠΑΛΟΥΜΠΑ ανακοινώνοντας και το πρόγραμμα μας.Ακολουθεί το σήμα του σταθμού

να φανταστώ δεν έγινε τυχαία το λάθος Σρεκ..??SHREK έγραψε:Επητέλους η παραταχή μας κατεβάζει της ιποψιφιότηετες γεια της θέσης τον υπουργίων
...
Υπουργείο Ανάπτυξης: Τιμιτικά στον κύριο Σψτηρη μπαλάφα
...
ποιος απ τους 3 σας φωτογραφήθηκε για το σήμα του καναλιού...??blackterror4 έγραψε:
Αν πραγματικά είσαι διατεθημένος να συμμετέχεις στο κανάλι κάνε με add στο msn... Στο έστειλα σε Pm...DimisK έγραψε:Δεν γράφουμε απλά Ιστορία! Εμείς οι ίδιοι είμαστε ΙΣΤΟΡΙΑ!![]()
![]()
Καλορίζικο το κανάλι μας! Είμαι μάχιμος και αναμένω την ανάθεση καθηκόντων. Λόγω του δημοσιογραφικού μου backround (πσσσσ, τι λέω ο άνθρωπος!) αιτούμαι τη δημοσιογραφική στήλη ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΝΕΩΝ!
"Οτινανικά και μη"!
Αναμένω στο ακουστικό μου. Θέλω να χτυπήσει το τηλέφωνο και στην άλλη άκρη να είναι ο Πρόεδρος! "Σου αναθέτω το κοσμικό ρεπορτάζ" να μου πει! Όπως ο Πρωθυπουργός αναθέτει Υπουργεία.
Το ίδιο ισχύει και για εσένα αγαπητέ mi8rio... Αν πραγματικά θέλεις να συμμετέχεις θα βρείς το msn μου στα pm σου... Κάνε με add για να σου πω τα καθήκοντά σου!mi8rio έγραψε:Επειδή την έχουμε που την έχουμε βγάλει την βρώμα, ότι εμάς δεν μας νοιάζει ο ΠΑΟΚ, αλλά μόνο να …τρώμε…. (τάδε έφη μέγιστος Παοκάρχης……)![]()
![]()
Θέλω αγωνιωδώς και ανιδιοτελώς , μια εκπομπή με μαγειρική……
Θα είναι αμφίδρομη η τιμή για το κανάλι και για εμέ!!!!!!!!!!