Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
Κάποιοι όταν βάζουν ένα στόχο, δεν τους απασχολεί οτιδήποτε άλλο. Αν πετύχουν τον στόχο τους θεωρούνται (και είναι) πετυχημένοι.
Ο Λουτσέσκου φέτος παίζει καθαρά για το πρωτάθλημα. Από την ρεβάνς με την Μπενφίκα φαίνεται αυτό.
Μακάρι να είναι φέτος η χρονιά που θα το πάρουμε και μακάρι να μας βγει σε καλό.
Ο Λουτσέσκου φέτος παίζει καθαρά για το πρωτάθλημα. Από την ρεβάνς με την Μπενφίκα φαίνεται αυτό.
Μακάρι να είναι φέτος η χρονιά που θα το πάρουμε και μακάρι να μας βγει σε καλό.
Ζεις? Να σε ψαχνουμε και εσενα στον Λευκο Πυργο? Εχεις απομακρυνει τα αιχμηρα αντικειμενα απο το σπιτι?
Μόνο εγώ ασχολούμαι με το συγκεκριμένο τοπικ ,σε λίγο καιρό θα είναι on fire. Στο χέρι του Ρουμάνου είναι το ποιων μπατζάκια θα πάρουν φωτια,εγώ θα πω απλά γίνε λίγο πιο τολμηρός,οι εξελίξεις μην σε κάνουν ακόμα πιο εσωστρεφή,ακόμα πιο συντηρητικό...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Κυρ 06 Ιαν 2019, 21:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
giafapas ξυνεσαι να κανουμε μπουρδελο το τοπικ ε? το ειπες σε αλλο τοπικ, δε χορτασες και ηρθες και εδω. Δε θα φας μπινελικι, δεν αξιζεις τον κοπο και τρεχουν οι γνωστοι να λενε οτι παλι αρχιζω μανουρα. Τετοιοι σαν εσενα υπαρχουν απλα για να γεμιζουν οι σελιδες
Εγω ηρεμα ειμαι, να ηρεμησει με τα σαλια σε 5 τοπικ με τη λεξη μονοτονο που χρησιμοποιησα σε μια προσωπικη αποψη. Επειδη δεν του κοβει το μυαλο να πει ενα επιχειρημα, δε θα κανει σαν 10 χρονων σε 5 τοπικ να το συνεχιζει
Σε ελληνική έκδοση οι δηλώσεις κλοπtrouman έγραψε:Ράσβαν προπονητής ΠΑΟΚ
<<Αν θέλετε εγγυήσεις για τον τίτλο, αλλάξτε άθλημα. Αν θέλετε να σκέφτεστε ότι ο Μάιος θα είναι ιδιαίτερος, αλλά δεν θέλετε να δείτε όσα θα συμβούν μέχρι τότε, να πάτε διακοπές. Δεν ξέρω που δεν προβάλλεται η Σούπερ Λίγδα, αλλά βρείτε ένα μέρος που δεν θα το δείχνει η τηλεόραση και πάτε εκεί να καθίσετε. Αν θέλετε ν' απολαύσετε τη διαδρομή μαζί μας και να γίνουμε όλοι μαζί επιτυχημένοι, τότε μείνετε κοντά μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Όχι νευρικοί και πιεστικοί>>
![]()
![]()
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάντως λέμε λέμε και στο τέλος καταλήγουμε στο τοπικ του Ραζβαν.... Αυτός φταίει για όλα ακόμη και στο ότι είμαστε απλά πρώτοι αλλα θα μπορούσε να βάλει καλλιτερη εντεκάδα, ενώ βαθμολογικά έχει πάρει το μάξιμουμ σχεδόν των βαθμών...... Η καινούρια κατηγορία είναι συντηρητικός, αν ήταν ποιο τολμηρός και πεφτανε φαπες θα λέγαμε φυσικά ότι κάνει πειράματα ενώ πάμε για πρωτάθλημα.....giapas έγραψε:Βάλε λίγη ποικιλία στο παιχνίδι μας , φτάνει πια με το μονότονο παιχνίδι μας.
και γω αυτό βλέπω.Besuch 2 έγραψε:Αν η λιβερπουλ εχει μια φορα πιεση να φερει πρωταθλημα μετα απο 27 (αν θυμαμαι) χρονια, ο φετεινος ΠΑΟΚ , και λογω των 33 ετων αλλα ΚΥΡΙΩΣ λογω αυτων που εγιναν περσυ, εχει πενταπλάσια.
Αυτο βγαινει και στη συμπεριφορα του κοσμου κ της διοικησης και φυσικα και του Ρατζβαν. Αλλωστε το ειπε προσφατα, "αν το μαιο παρουμε το πρωταθλημα εκεινο το βραδυ θα κοιμηθω επιτελους ησυχος"!!
Για μενα απο αυτο ξεκινα κ τελειωνει οτιδηποτε " μη φυσικο" εντοπιζουν πολλοι στη λειτουργια της ομαδας...σε αυτα βαλτε και τα "κολληματα" οπως τα ονομαζουν πολλοι του προπονητη να αρνειται τα πολλα πολλα πειραματα κ να βαδιζει στα σιγουρα.
Ισως η ομαδα φορμαριστει τωρα που χαλαρωνει το προγραμμα, παντως σε αυτο το κομματι δεν πιστευω θα αλλαξει κατι ως το τελος.
Αν (ΟΤΑΝ) ερθει το γα***μενο και ξεσπασουμε επιτελους ολοι μας το Μαιο, πιστευω θα ερθει κ η εποχη μιας πιο ορθολογικης αντιμετωπισης απο ολους μας...συμπεριλαμβανομενου του προπονητη.
Του χρονου με το καλο και μεταγραφες νεωτερων θα γινουν (που να προοριζονται για βασικοι) και μεγαλυτερο ροτεισιον θα γινεται και πιτσιρικαδες απο τη β' ομαδα θα προωθηθουν κ θα παρουν εμπειριες!
Γιατι τοτε, στην πρωτη στραβη ολων αυτων (θελω να πιστευω οτι) δεν θα πεσουμε να φερουμε την καταστροφη.
Φετος δεν υπαρχει ουτε η πολυτελεια και κυριως ουτε τα ψυχικα αποθεματα απο κανεναν μας για κατι τετοιο.
τι νέοι παίκτες και ταλέντα κλπ κλπ . αφου αν χάσει θα τον κρεμάσουμε.
μόνο το σίγουρο είναι ασφαλές.
καλυτερηeorptol1 έγραψε:Πάντως λέμε λέμε και στο τέλος καταλήγουμε στο τοπικ του Ραζβαν.... Αυτός φταίει για όλα ακόμη και στο ότι είμαστε απλά πρώτοι αλλα θα μπορούσε να βάλει καλλιτερη εντεκάδα, ενώ βαθμολογικά έχει πάρει το μάξιμουμ σχεδόν των βαθμών...... Η καινούρια κατηγορία είναι συντηρητικός, αν ήταν ποιο τολμηρός και πεφτανε φαπες θα λέγαμε φυσικά ότι κάνει πειράματα ενώ πάμε για πρωτάθλημα.....giapas έγραψε:Βάλε λίγη ποικιλία στο παιχνίδι μας , φτάνει πια με το μονότονο παιχνίδι μας.