Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Πραγματικά η υπόθεση χάφ είναι μεγάλο μυστήριο. Εγώ αν ήμουν Σαββιδης το βράδυ του τραυματισμού Βερνμπλουμ θα καλούσα τους πάντες και θα έλεγα βρείτε μου έναν παικταρα χτες! Έχω ρίξει 100 μυρια και επιτέλους είμαι πιο κοντά από ποτέ στον τίτλο δεν γινεται να υπάρχει το παραμικρό κενό στο ρόστερ.
Den svenske landslagsanfallaren Marcus Berg kan lämna Al Ain och återvända till europeisk fotboll.
Marcus Berg, 32, sitter på ett kontrakt med Al Ain som löper ut till sommaren.
Nu uppger grekiska Inpaok.com att PAOK vill värva den svenske landslagsanfallaren den här månaden.
Anledningen är att Djurgårdens tidigare anfallare Aleksandar Prijovic är på väg att säljas till saudiska Al Ittihad för omkring 100 miljoner kronor.
PAOK sägs vara redo att köpa loss Marcus Berg för 30 miljoner kronor. Svensken erbjuds dessutom ett kontrakt på 2,5 år värt omkring 20 miljoner kronor netto per säsong.
I den grekiska klubben finns redan Bergs tidigare lagkamrat och vän Pontus Wernbloom.
translate:
Ο Σουηδός εθνικός επιθετικός Marcus Berg μπορεί να αφήσει τον Al Ain και να επιστρέψει στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
Ο 32χρονος Marcus Berg είναι σε σύμβαση με την Al Ain, η οποία λήγει το καλοκαίρι.
Τώρα, το ελληνικό Inpaok.com δηλώνει ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να προσλάβει τον αντίπαλο της σουηδικής εθνικής ομάδας αυτό το μήνα.
Ο λόγος είναι ότι ο πρώην επιθετικός του Djurgården Aleksandar Prijovic πρόκειται να πωληθεί στη Saudi Al Ittihad για περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια.
Ο ΠΑΟΚ λέγεται ότι είναι έτοιμος να εξαγοράσει τον Marcus Berg για 30 εκατ. SEK. Στον Σουηδό προσφέρεται επίσης σύμβαση διάρκειας 2,5 ετών αξίας περίπου 20 εκατομμυρίων SEK ανά εποχή.
Στην ελληνική λέσχη υπάρχει ο πρώην συμπαίκτης του και ο φίλος του Πόντου Βερμπλόμ.
conclusion:
με βαση το δημοσιευμα λεει θα δωκουμε 3 μυρια σε αλ αχλι-σαχλι-αρχιδι πως λεγεται και 2 μυρια ευρω ανα ετος σε μπεργκ(20μυρια κορονες ειναι 2 μυρια σε ευρω, 1/10 η ισοτιμια)
αλλα διαβαζω οτι αναφερεται σαν πηγη το ινπαοκ, οποτε λιγο χλωμο, βεβαια κ τα νουμερα ειναι εξωπραγματικα...
απο την αλλη ο τοσκιτσης αναφερει οτι η αραβια βουηζει οτι ο σουηδος θελει να επιστρεωει ελλαδα, αλλα αν δε δω αραβικο αρθρο δεν το πιστευω...
τελος παντων, αυριο ρχεται ο ιβαν οποτε υπομονη 2-3 μερες.
ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΙΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!
Marcus Berg, 32, sitter på ett kontrakt med Al Ain som löper ut till sommaren.
Nu uppger grekiska Inpaok.com att PAOK vill värva den svenske landslagsanfallaren den här månaden.
Anledningen är att Djurgårdens tidigare anfallare Aleksandar Prijovic är på väg att säljas till saudiska Al Ittihad för omkring 100 miljoner kronor.
PAOK sägs vara redo att köpa loss Marcus Berg för 30 miljoner kronor. Svensken erbjuds dessutom ett kontrakt på 2,5 år värt omkring 20 miljoner kronor netto per säsong.
I den grekiska klubben finns redan Bergs tidigare lagkamrat och vän Pontus Wernbloom.
translate:
Ο Σουηδός εθνικός επιθετικός Marcus Berg μπορεί να αφήσει τον Al Ain και να επιστρέψει στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
Ο 32χρονος Marcus Berg είναι σε σύμβαση με την Al Ain, η οποία λήγει το καλοκαίρι.
Τώρα, το ελληνικό Inpaok.com δηλώνει ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να προσλάβει τον αντίπαλο της σουηδικής εθνικής ομάδας αυτό το μήνα.
Ο λόγος είναι ότι ο πρώην επιθετικός του Djurgården Aleksandar Prijovic πρόκειται να πωληθεί στη Saudi Al Ittihad για περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια.
Ο ΠΑΟΚ λέγεται ότι είναι έτοιμος να εξαγοράσει τον Marcus Berg για 30 εκατ. SEK. Στον Σουηδό προσφέρεται επίσης σύμβαση διάρκειας 2,5 ετών αξίας περίπου 20 εκατομμυρίων SEK ανά εποχή.
Στην ελληνική λέσχη υπάρχει ο πρώην συμπαίκτης του και ο φίλος του Πόντου Βερμπλόμ.
conclusion:
με βαση το δημοσιευμα λεει θα δωκουμε 3 μυρια σε αλ αχλι-σαχλι-αρχιδι πως λεγεται και 2 μυρια ευρω ανα ετος σε μπεργκ(20μυρια κορονες ειναι 2 μυρια σε ευρω, 1/10 η ισοτιμια)
αλλα διαβαζω οτι αναφερεται σαν πηγη το ινπαοκ, οποτε λιγο χλωμο, βεβαια κ τα νουμερα ειναι εξωπραγματικα...
απο την αλλη ο τοσκιτσης αναφερει οτι η αραβια βουηζει οτι ο σουηδος θελει να επιστρεωει ελλαδα, αλλα αν δε δω αραβικο αρθρο δεν το πιστευω...
τελος παντων, αυριο ρχεται ο ιβαν οποτε υπομονη 2-3 μερες.
ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΙΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!

(στα ΧΑΡΤΙΑ παντως , οι οργανωμενοι του Ολυμπιακου Μασσαλιας στηριζουν ΑΕΧ...)
Στα μεταγραφικα, θα προτιμουσα θεωρητικα νεο-Πριγιο (25χρονο , ταλαντουχο, εξελιξιμο) αν προκυψει τελικα αναγκη, απο την αλλη νομιζω ομως (προσωπικη αποψη απλα) οτι ο παιχτης που θα απεδιδε αμεσα και με μεγαλυτερες πιθανοτητες να σου "βγει" ειναι ο Μπεργκ...κ βαριεμαι να αναλυσω το γιατι.

- Mauricio-8-
Επειδή ο Πριγιοβιτς έχει ανεβάσει πολύ τον Πήχη του επιθετικού που θα τον αντικατάστησει πιστεύω ότι αυτός που θα ρθει θα τον συγκρίνουμε πολύ με τον Πριγιο και πρέπει να ναι ισάξιος η καλύτερος του για να ξεχάσουμε τον Σέρβο.Και γω δε θα θελα τον Μπεργκ λόγω ηλικίας αλλά και λόγω ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει να κερδίσει κάτι οικονομικό απτόν Σουηδο σε 2 3 χρόνια ο παίκτης ειναι 33! Θα προτιμούσα έναν παίκτη όπως είναι ο Αραουχο η ο Μπεριτς με αγορά και με μεγάλη ρήτρα που η ομάδα θα μπορεί να στιριιχτει και τα επόμενα χρόνια σε αυτόν!Δεν το πιστεύω ότι δεν μπορούνε να βρούνε επιθετικό και ας είναι Γενάρης! Λεφτά υπάρχουν και δεν θέλω να πάμε σε κάτι πρόχειρο με δανεικούς η παίκτες 33 χρόνων!
-
Νομίζω ότι τα πολλά λεφτά πρέπει να πέσουν στο χαφ.
Κακώς έχουμε εστιάσει κυρίως στον επιθετικό
Κακώς έχουμε εστιάσει κυρίως στον επιθετικό
Δηλαδή θα δώσουμε 3 εκατομμύρια στους Άραβες και 2,5 εκατομμύρια μισθό στον Berg που κλείνει τα 33 του? Δεν υπάρχουν παικτες απο καλα πρωταθλήματα σε καλή ηλικία να έρθουν...
pilotos έγραψε:Που είναι αυτό το τοπικ ΠΑΟΚ παντού;
Μασσαλία σήμερα
https://www.romfea.gr/images/article-im ... lia-10.jpg
SM-G965F
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... &start=255
- Mauricio-8-
Πάντως ας περιμένουμε για παν ενδεχόμενο μήπως αλλάξει κάτι αύριο και πειστεί να μείνει μέχρι το καλοκαίρι ο Πριγιο!
- paok re niamou
Διαβαζοντας ολα τα μνμ εχω την εντυπωση οτι εχουμε λαλησει ολοι με οσα μαζευτηκαν.......
Ελπιζω οτι η διοικηση στο τελος θα μας εκπληξει ευχαριστα, ειδαλως θα αρχισουν να εκπλησονται οι ιδιοι τους δυσαρεστα.....
Αφιερομενο
Ψυχολογικά δεν είμαι καλά
έτσι ξαφνικά μαζεύτηκαν πολλά
Βασ. Καρρας
Ελπιζω οτι η διοικηση στο τελος θα μας εκπληξει ευχαριστα, ειδαλως θα αρχισουν να εκπλησονται οι ιδιοι τους δυσαρεστα.....
Αφιερομενο
Βασ. Καρρας
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Τα είπες όλα.
Τα μυαλά μας πονάνε και κάποιοι τα ταΐζουν Red Bull με καθαρό οινόπνευμα.
Τα μυαλά μας πονάνε και κάποιοι τα ταΐζουν Red Bull με καθαρό οινόπνευμα.
- thanos-xanthi
https://twitter.com/Muedh8/status/1082366192659152896
παντως καπου κατα το ντουμπαι τον τσακωσε ενας περιεργος τον Πριγιο
-
- Επικοινωνία:
Στον πλανήτη ΠΑΟΚ όλα είναι δυνατά!ΑποστόληςΑ έγραψε:Είναι δυνατόν η λύση Ferreyra να θεωρείται υποδεέστερη αυτής του Berg; Τι παραμύθια πουλάνε στον κόσμο;
Περισσότερο μου φαίνεται να ενοχλείτε από την κίνηση του φιλάθλου και είναι προφανές ότι το βίντεο πλέον τον εκθέτει και τυπικά καθώς είναι ακόμη παίκτης μας και δεν έχει λάβει το οκ για συζητήσεις αφού δεν καλύφθηκε η καταβολή της ρήτρας. Νομίζω επίσης ότι έχουν πρόβλημα και οι άραβες προσεγγίζοντας τον χωρίς την συμφωνία μαζί μας και αν μη τι άλλο η γκέλα αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις διαπραγματεύσεις.thanos-xanthi έγραψε:https://twitter.com/Muedh8/status/1082366192659152896
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzelas την Δευ 07 Ιαν 2019, 23:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ο λαλιστατος μπιφτεκας κοζμινσκι παντως χθες ανεβασε καινουριο ποστ στο τουιτερ οπου τα ψιλογυριζει..αναφερεται σε απεγνωσμενες προσπαθειες του ΠΑΟΚ να τον κρατησει και στην τμηματικη καταβολη της ρητρας ως κλειδι στην υποθεση ενω σε προηγουμενα ποστ το δινε τελειωμενο.
- sourmenetes
- Moderator
Διαβαζοντας ολα οσα γραφονται κανουμε σαν τρελοι!!!paok re niamou έγραψε:Διαβαζοντας ολα τα μνμ εχω την εντυπωση οτι εχουμε λαλησει ολοι με οσα μαζευτηκαν.......
Αφιερομενο
Βασ. Καρρας
Δεν μπορουμε να διαχειριστουμε μια κατασταση και επικρατει ενας τεραστιος πανικος.
Φερε χαφ,φερε φορ,φερς εξτρεμ φερε φερε.
Οκ δε διαφωνω αλλα τετοια κριση γενικα δε βοηθαει.
Η δυναμικη μας αναλλωνεται στις μεταγραφες και στον πριγιοβιτς;;
Ποστ που αν δεν ερθει χαφ,χασαμε το πρωταθλημα ή αν φυγει ο πριγιο τελος,τι σχεση εχουν με την ιδιοσυγκρασια του ΠΑΟΚτση;;
Ας ειμαστε μετρημενοι και οπως πρεπει σαν λαος και ολα θα γινουν.ηρεμα και ο στοχος ειναι δικος μας.