Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Γιατί το φορ θα πρέπει να έχει εμπειρία του Ελληνικού πρωταθλήματος; Δηλαδή ο Πρίγιο είχε, που ενσωματώθηκε αμέσως;
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Δημοσίευση από Argaliad »

Καλη χρονια παιδια, να παω και εγω την γνωμη μου. Λοιπον ο Prijo αυτο το συμβολαιο ουτε στα ποιο τρελα του ονειρα μιλαμε απιστευτο συμβολαιο. Ναι εχει φιλοδοξιες σου λεει καλα θα ειναι να παρω Πρωταθλημα με ΠΑΟΚ και μετα να παιξω και σε κανενα καλο Πρωταθλημα αλλα οταν σου χτυπαει την πορτα η τυχη τα ξεχνας ολα. Μεχρι πριν το ΠΑΟΚ ηταν ενας καλουτσικος φορ ξερει οτι αυριο μεθαυριο μπορει να τραυματιστει πχ δεν μπορεις να κανεις τιποτα στο καλο να παει. Εγω ειμαι της γνωμης πως πρεπει να στιριχτει ο Akpom και ο Καρελης ειδικα ο Akpom που ειναι επενδυση. Εδω ο Κουλουρης που τον θεωρω λιγοτερο ολοκληρωμενο απο τον Akpom ειναι πρωτος Scorer στην SL. Στηριξη στο υλικο μας, πιστευω πως καλοκαιρι θα βρουμε φορ καταληλο τωρα ολοι θα ξερουν οτι εχουμε λευτα και καιγομαστε για φορ. Ας ριξουμε ενα καλο ποσο για χαφ που εχουμε τρομερο προβλημα απο Σεμπτεμβριο. Και κανα μπακ και να τρεξπουμε και τις ανανεωσεις. Επισης μην ξεχναμε και το FFP που τα 11 μυρια λογω αποκλεισμου περισυ και φετος απο ομιλους και το μεγαλο ανοιγμα του Ivan μας καλυπτει αρκετα οποτε και απο εκει συν. Μια χαρα θα πανε ολα Πρωταθλημα και Κυπελο :opaokara:
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ναι πρέπει να έχει εμπειρία από ελληνικό πρωτάθλημα γιατί δε θα μπορεί να βάζει γκολ σε ραμος πικε και γκοντιν που θα αντιμετωπίζει κάθε Κυριακή.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Γιατι τοτε κερδιζουμε με την ψυχη στο στομα τους αμπαλους αμυντικους?
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Το θέμα δεν είναι η εμπειρία αλλά η προσαρμοστικότητα. Δεν ξέρω αν συσχετίζονται.
Κυρίως με τον χαρακτήρα έχει να κάνει. Άλλος μπαίνει στα αποδυτήρια πρώτη μέρα και τα νιώθει σπίτι του και άλλος θέλει κάνα μήνα προπονήσεις για να μπει στο κλίμα.
prax

Δημοσίευση από prax »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Γιατί το φορ θα πρέπει να έχει εμπειρία του Ελληνικού πρωταθλήματος; Δηλαδή ο Πρίγιο είχε, που ενσωματώθηκε αμέσως;
Αλήθεια είναι αυτό που λες αλλά είμαστε τυχεροί που αμέσως ενσωματωθηκε, δεν είναι κάθε μέρα πασχαλιά να σ βγαίνουν οι μεταγραφές

Κοιτα, τόσα χρόνια είχαμε καλή ευστοχία στα εξτρεμ, Βιερίνια Γκάρυ Λούκας Μακ κτλ, από εκεί κ μετά όμως είχαμε κ πολλές αστοχίες.. θέσεις όπως εξτρεμ κ φορ όπου δίνονται πολλά λεφτά είναι ότι δίνεις παίρνεις ως συνήθως κ σπάνια βγαίνουν λαβράκια τύπου Γκάρυ..

Από την άλλη δες καντουρι, αμφιβάλει κανείς ότι το παιδί δεν ξέρει μπάλα ή ότι ο χατσεριδι δεν είναι καλός αμυντικός??
Ο ένας ήταν πρώτη αλλαγή στη Νάπολι του χαμσικ καβανι κτλ κ ο άλλος τόσα χρόνια πυλώνας στην Ουκρανία..
Απλά δεν ταίριαξαν στην ομάδα ρε παιδιά, σε αντίθεση με τον πρίγιο όπου φάνηκε από την πρώτη στιγμή ότι εδώ θα βγάλει γούστα
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Dimg4 έγραψε:Γιατι τοτε κερδιζουμε με την ψυχη στο στομα τους αμπαλους αμυντικους?
Γιατί το πρόβλημα δεν είναι το φορ.
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Πάμε με Ακπομ και Καρελη μέχρι το τέλος μη μασάτε!
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Το πρόβλημα δεν είναι *μονο* το φορ αλλά είναι σημαντικό μέρος του.
Ο Πρίγιοβιτς νομίζω μας έδειξε όλους πως είναι να έχεις πολύ καλό σεντερ φορ και ότι αυτό μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε μια απλώς καλή ομάδα που διεκδικεί θέση στο γιουρόπα και μια πολύ καλή ομάδα που διεκδικεί τίτλο. Εξτρέμ και χαφ είχα και παλιότερα. Φορ δεν είχα.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Γιατί το φορ θα πρέπει να έχει εμπειρία του Ελληνικού πρωταθλήματος; Δηλαδή ο Πρίγιο είχε, που ενσωματώθηκε αμέσως;
Για να αυξήσεις τις πιθανότητες σου να πιάσει γρήγορα. Μιας και αυτό χρειάζεται αυτή τη στιγμή.
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Brancooooooooooooo wake up. Viking got injured a looooong time ago. Prijo will soon be history. Make a mowe re. You kill us re gamoto. All day online to hear something.
dtown

Δημοσίευση από dtown »

Ποιος Μπρανκο να ξυπνησει.Λες και αυτος αποφασιζει.Οσο λογο εχω εγω και εσυ στις μεταγραφες αλλο τοσο εχεις και αυτος
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

dtown έγραψε:Ποιος Μπρανκο να ξυπνησει.Λες και αυτος αποφασιζει.Οσο λογο εχω εγω και εσυ στις μεταγραφες αλλο τοσο εχεις και αυτος
Αυτή η σιγουριά όταν μιλάτε για αυτά που συμβαίνουν στο εσωτερικό της ομάδας, θα ήθελα να ήξερα από που πηγάζει. Δε λέω πως δεν μπλέκονται στα μεταγραφικά οι Σαββιδέοι. Άλλα για όσες περιπτώσεις έχουν φέρει παίκτη που θέλουν (Χατσερίντι, Ζαμπά, Μπερμπάτοφ κλπ), έχω στο μυαλό μου άλλες τόσες που η απόφαση είναι του ΤΔ (Βαρέλα, Τζάλμα, Τσίμιροτ, Γκάρι κλπ) και του προπονητή (Τόσκα, Πρίγιοβιτς κλπ).

Απλά όπως φαίνεται στον ΠΑΟΚ οι αποφάσεις δεν είναι ζήτημα μόνο ενός ατόμου, αλλά ενός team.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

nothu έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Γιατι τοτε κερδιζουμε με την ψυχη στο στομα τους αμπαλους αμυντικους?
Γιατί το πρόβλημα δεν είναι το φορ.
Σωστο κι αυτο
prax

Δημοσίευση από prax »

paoki_sweden έγραψε:Brancooooooooooooo wake up. Viking got injured a looooong time ago. Prijo will soon be history. Make a mowe re. You kill us re gamoto. All day online to hear something.
My Swedish brother i believe Branco is the last hole in zourna, whatever he will do Ivan must decide to spend, that’s why from tomorrow with Ivan departure we will have news..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”