Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
xrisitsapa

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Asimos έγραψε:Μπορεί να ακουστω για πρώτη φορά κάπως περίεργα και να υποστηρίξω κάτι που εκ φύσεως δεν συμπαθώ αλλά αυτή τη στιγμή, σήμερα, να λέμε ότι κοιμούνται και πέφτουν τα μισθά μας κάνει λίγο ...πως να το κομψά.. ας μην το πω.

Δηλαδή πιστεύει κανείς πως αυτή η ησυχία από μέσα σημαίνει ότι δεν προσπαθούν από το να μείνει μέχρι να πάρουν ότι καλύτερο γίνεται;

Πιστεύει κανείς πως δεν είχανε πάρει χαμπάρι τι θα παιχτεί και τους έπιασαν οι κελεμπιες στον ύπνο;

Όχι τίποτε άλλο, καταλαβαίνω πως όλοι ανησυχούμε, ο καθένας με τον τρόπο του αλλά δεν θα πω ότι πρέπει να λειτουργούμε λίγο πιο έξυπνα, θα πω να λειτουργούμε λίγο πιο ΠΑΟΚτσηδικα.

Τα ξυπνήστε, τρέξτε, σκεφτείτε, κλπ όμορφα είναι εντελώς καφενειακα και από την ώρα που δεν ξέρει κανείς τίποτα, ούτε καν που είναι ο παίκτης σημαίνει ότι κάποιος κάτι κάνει, μείνει δεν μείνει ο Πριγιοβιτς.

Ψυχραιμία, τίποτε άλλο.
Ασιμε, το ειπα γιατι εκτος του Πριγιο, τρεχουν αλλα τοσα εξισου σοβαρα θεματα για τα οποια υπαρχει παροιμιωδης καθυστερηση. Δηλαδη ολοι πλεον ασχολουνται με αυτο και με τιποτα αλλο;
Ας ανακοινωσουν σημερα μια ανανεωση ωστε να δειξουν οτι κατι κινειται.

Μου θυμιζει αυτα τα ατελειωτα καλοκαιρινα " σημερα δεν ασχολουμαστε με μεταγραφες γιατι εχει το Χ φιλικο η ομαδα" . Στις επιχειρησεις του ετσι λειτουργει ο Ιβαν; απο τα στελεχη του αυτες τις απαιτησεις εχει;
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Sick Bastard έγραψε:
seaman έγραψε: Μιλάμε όλοι για την ξαφνική πώληση του Τσίμιροτ και την απώλεια του πρωταθλήματος.
όλοι δεν το λένε.
Δεν ξέρω πόσοι το λένε.
Αλλά λέγε λέγε λέγε λέγε όλη την γαμημένη ώρα, την ίδια μαλακία, το ''όλοι το λένε'' θα γίνει κάτι σαν θέσφατο.
Sick δεν έχεις συμμετάσχει ποτέ στην κουβέντα για την πώληση του Τσίμι? Δε νομίζω. Μη με κάνεις να ψάξω. Για να μην παρεξηγούμαστε ανακαλώ και σε εξαιρώ από το "μιλάμε όλοι" καθώς και τους λοιπούς που δεν τους αφορά αυτή η συζήτηση. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Αφού γράφουν όλοι τη γνώμη τους, ας πω και εγώ τη δική μου...

Καλός παίκτης ο Πρίγιοβιτς, αλλά παίκτης 10 εκατομμυρίων δεν είναι με τίποτα.
Στην τιμή αυτή ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να πανηγυρίζει.
Τα γκολ που έβαλε στην Ελλάδα δεν τα λες και εύκολα - το αντίθετο μάλλον. Γενικά τα γκολ του δείχνουν πολύ καλά τελειώματα και τρομερή ψυχραιμία.
Και έχει, 2 χρόνια τώρα, τρομερή συνέπεια στο ρυθμό που σκοράρει...
80 αγώνες - 60 γκολ, με μόνον 1 χατ-τρικ (αν θυμάμαι καλά), και καμιά 10αρια φορές 2 γκολ.
Σκοράρει δηλαδή συστηματικά 1 γκολ αγώνα - παρά αγώνα, και κάτι εξτραδάκια στα ενδιάμεσα.

Στον αντίποδα όμως, σίγουρα έχει και χτυπητές αδυναμίες...
Γρήγορο δεν τον λες (και μην κοιτάμε την 1 φάση με την αεχ), το 1 με 1 δεν το έχει με τίποτα, στο κράτημα και σπάσιμο της μπάλας δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, στο ψηλό παιχνίδι δεν μπορεί να κυριαρχήσει.
Και το κυριότερο, κάνει τον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας αργό και προβλέψιμο (αυτό ίσως και να μην είναι αποκλειστικά δική του υπαιτιότητα).

Συμπερασματικά, εκτιμώ ότι αν και το timing δεν είναι το καλύτερο, ο ΠΑΟΚ ως οργανισμός μπορεί να βγει πολύ κερδισμένος από την εν λόγω μεταγραφή.
Και λεφτά θα μπουν στο ταμείο και του δίνεται πλέον η δυνατότητα να μπορέσει να αλλάξει τρόπο παιχνιδιού (γιατί όπως έγραψα και σε παλαιότερα ποστ μου, οι αντίπαλοι έχουν βρει πλέον τρόπο να μας αντιμετωπίζουν - έπρεπε ο Λουτσέσκου να φέρει νέα πρόσωπα στην 11άδα για να διαφοροποιηθεί ο τρόπος ανάπτυξης - τώρα θα αναγκαστεί να το κάνει).
Πρέπει απλά ο ΠΑΟΚ να λειτουργήσει ως ομάδα - τίποτα άλλο.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Δεν ξέρουμε τι απαιτήσεις έχει, πως λειτουργεί, πως επιθυμεί να πληρώνει και για πιο λόγο κάνει ότι κάνει.
Δεν ξέρω και δεν με απασχολεί τι κάνει ο Σαββίδης στις επιχειρήσεις του καθώς ούτε υπάλληλος του είμαι, ούτε συνέταιρος του.

Αυτό που ξέρω είναι πως δεν γίνεται να μην βλέπουν αυτό που βλέπουμε κι εμείς. Απλώς δεν γίνεται να φτάσει 25 Γενάρη ο μήνας για να σηκωθούν από τις καρέκλες για να αρχίσουν να στέλνουν μέιλ.

Ξαναλέω, δεν γουστάρω να υπερασπίζομαι ΠΑΕ αλλά δεν γουστάρω και την αδικία πριν δούμε τι θα κάνουν. Αν κλείσουν οι μεταγραφές και είμαστε αποδυναμωμένοι ας κραξουμε μαζι, κανένα πρόβλημα. Μέχρι τότε, ψυχραιμία.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Πως θα βγει κερδισμένος ο ΠΑΟΚ ακριβώς; Πουλώντας τον πρώτο σκόρερ του με 18 γκολ, ενώ ο αμέσως επόμενος έχει 3 γκολ στην χρονιά που πας να πάρεις πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια;

Εντάξει μη λέμε και ό,τι θέλουμε. Οικονομικό μόνο είναι το κέρδος και το θεωρούμε και κατόρθωμα λες και έχουμε διοίκηση Γούμενου-Παγώνη. Κανένας οργανισμός του ΠΑΟΚ δεν θα βγει κερδισμένος. Με ζημιωμένο γόητρο θα βγει, αγωνιστικά αποδυναμωμένος και με κλονισμένη πίστη στη διοίκηση.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πέρσι τον χειμώνα παρακαλούσαμε 1 μήνα τον Μολεδο και τον Κουρμπελη για να καταλήξουμε στον Μιχογεβιτς και τον Μουλεν τελευταία μέρα και ακόμα απορούν κάποιοι γιατί ανησυχούμε..,
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ρε Όντι, ρε αγοράκι μου... Έρχεται ο άλλος και σκάει ρήτρα. Δεν υπάρχει καν η λογική πώλησης στην μετακίνηση, πως να το πω;

Σκοπός είναι να διασφαλιστεί ο παίκτης να μην έρθει τυχαία στην Ελλάδα σε κάνα χρονο και να πάρει τα λεφτά όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Γιαυτό κάποιοι τονίζουμε πόσο σημαντικό λάθος είναι η λάθος διαχείριση και στην περίπτωση μας ο Άκπομ. Εγώ το πιστεύω ότι μπορεί να ανταπεξελθει, αλλά θα ήταν πιο εύκολο αν είχε παιχνίδια στα πόδια του και διαφορετική ψυχολογία.
Όλα μπορούν να διορθωθούν με εγκαιρες και σωστές κινήσεις, αρκεί να γίνουν
paok x.m.

Δημοσίευση από paok x.m. »

Δεν μπορω να καταλαβω τον Ελληνα και κυριως τον ΠΑΟΚτση!! Δηλαδη ρε παιδια τι απογοητευση και κακο μας επιασε? πριν λιγα χρονια χαναμε παιχτες σε γαυρο ή για φραγκοδιφραγκα τωρα χανουμε ενα παιχτη γιατι χτυπησε ταβανι ενω συγχρονως γινομαστε επιτελους ενα φοβερα ελκυστικο κλαμπ για ξενους ποδοσφαιριστες Πολλαπλασιαζει την αξια τους πλεον στην ομαδα οποιος το αξιζει !! Μας δινουν 10εκατ και δεν μας νοιζει!! Θεουλη μνου πριν απο μερικα χρονια δεν θα το φανταζομουν αυτο.

Ηρεμηστε ολοι. Μονο ενα ονομα στον ΠΑΟΚ μας ειναι αναντικαταστατο και αυτο ειναι ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ . Ολα τα αλλα ...

Ειμαι χρονια στο παοκμανια και βλεπω οτι ολοι ζητατε συνεχως και κανεις δεν μιλαει για τις λαθος τοποθετησεις του. Σαν οπαδοι και μελοι του παοκμανια !!! και θα εξηγηθω. Πριν δυο χρονια οταν εφυγε ο ροντριγκεζ το 80% ζητουσε επιτακτικα να παρουμε φορ απο το δεκεμβριο και μετα την φυγη του γκαρυ εγινε το ελα να δεις. Η πλειοψηφια μονο που δεν εβριζε την παε οταν ειχε παει 15-20 ιανουριου και ακομα δεν ηρθε επιθετικος....Αν ειχε εισακουστει η επιθυμια παρα πολλων δεν θα βλεπαμε πριγιοβιτς ουτε στα ονειρα μας.... κανεις δεν βγηκε να πει ποσο μα ποσο λαθος ηταν και ποσο κοντοφθαλμα βλεπει ....οι πιο πολλοι νοιαζοταν αν ειναι ετοιμος ο επιθετικος για καναδυο παιχνιδια παραπανω τον Ιανουαριο....

Ναι λαθη γινονται και θα γινουν.... συμβολαιο με την επιτυχια δεν εχει κανενας!!! αλλα πλεον ας καταλαβουμε οτι η ΠΑΕ εχει ξεπερασει εμας τους οπαδους σε νοοτροπια!! Αυτη ειναι η αληθεια.... Ειναι δυσκινητη πολλες φορες αλλα σχεδον παντα πιο σωστη απο το 95% των αποψεων μας. και ειδικα απο αποψεις οτι χασαμε το πρωταθλημα λογω τσιμιροτ (ελεος δηλαδη) οταν περισυ παιξαμε μετα το τσιμιροτ την καλυτερη μπαλα της ιστοριας μας και μας το κλεψανε!!! Δηλαδη με τσιμιροτ θα ειχαμε σε 35 αγωνες αντι για 33 νικες ποσες? 37 ???
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Δεν είχε παιχνίδια στα πόδια του γιατί είχε μπροστά του έναν απίστευτο Πριγιοβιτς.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Odi έγραψε:Πως θα βγει κερδισμένος ο ΠΑΟΚ ακριβώς; Πουλώντας τον πρώτο σκόρερ του με 18 γκολ, ενώ ο αμέσως επόμενος έχει 3 γκολ στην χρονιά που πας να πάρεις πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια;

Εντάξει μη λέμε και ό,τι θέλουμε. Οικονομικό μόνο είναι το κέρδος και το θεωρούμε και κατόρθωμα λες και έχουμε διοίκηση Γούμενου-Παγώνη. Κανένας οργανισμός του ΠΑΟΚ δεν θα βγει κερδισμένος. Με ζημιωμένο γόητρο θα βγει, αγωνιστικά αποδυναμωμένος και με κλονισμένη πίστη στη διοίκηση.
Άμεσα κερδισμένος δεν βγαίνει με τίποτα! Ανακατωσουρα πάνω σε φάση με ματς φωτιά για το επόμενο διάστημα. Αν υπάρξει κέρδος θα φανεί από την επένδυση του ποσού των Αραβων.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Από όσα διαβάζω εγώ, καμιά ρήτρα δεν σκάει. Θέλει να την πληρώσει σε δόσεις λες και αγοράζει καμιά τηλεόραση.
Αν είναι έτσι ,να πάρω κ εγώ τον Ζαμπά στον Οδυσσέα Κορδελιού και να σκάσω τα 15 μύρια της ρήτρας σε 15.000.000 μηνιαίες δόσεις.

Ο μάνατζερ θέλει να πάρει την προμήθεια του και να πάρει και το μισό συμβόλαιο μπροστά ο Πρίγιοβιτς, αφού ξέρει ότι εκεί θα κάτσει ένα χρόνο, άντε δύο.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα έπρεπε να κρατηθεί ζεστός αγωνιστικά και ψυχολογικά σε ματς που έφτασε να παίζει μπροστά ο Σακχωφ ?
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Odi έγραψε:Πως θα βγει κερδισμένος ο ΠΑΟΚ ακριβώς; Πουλώντας τον πρώτο σκόρερ του με 18 γκολ, ενώ ο αμέσως επόμενος έχει 3 γκολ στην χρονιά που πας να πάρεις πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια;

τρολαρεις τωρα ε??

ειχα την εντυπωση οτι....εχεις...σχεση με το ποδοσφαιρο αλλα με αυτο που ποσταρες εαν δεν τρολαρεις εισαι

απλα....μυρωδιας....
Maniaq@Deepwood

Δημοσίευση από Maniaq@Deepwood »

στο μεετροκολις έριξαν και το όνομα Μήτρογλου για αντικαταστάτη Πριγιο :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”