Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ θεωρώ ότι δεν πρέπει να μείνει ο Prijovic στον ΠΑΟΚ. Καλά κάνει και διαπραγματεύεται ο ΠΑΕ τις δόσεις. Αν συμφωνήσουν να πληρωθούν τα μύρια εντός 12μήνου θα είναι καλά.
Ο παίκτης ξελογιάστηκε να πάει στο καλό, τέλος.
Συμφωνώ 100% με το μήνυμα που παρέθεσε ο Σέκερης.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Τα χρήματα κινούν το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
Όχι πια η δόξα ή η φήμη.
Δυστυχώς τα παιχνίδια των μάνατζερ έχουν καταστρέψει τις ομάδες. Κέρδος θελουν να βγαλουν για την παρτυ τους.
Από τη στιγμή που τεθηκε τέτοιο συμβόλαιο μπροστά του, τότε τελείωσε το θέμα.
Να πάει στο καλό.
Να είμαστε τυχεροί/ ικανοί να γεμίσουμε τα κενά μας σωστά με τα χρήματα Πρίγιο/ Ροντριγκεζ και γενικά να γίνουμε πιο σοφοί με τα συμβόλαια.

Καλό θα ήταν να γίνουν τάχυστα όλες οι ανανεώσεις και μεταγραφές. Κρίμα για την τεραστια ευκαιρία που έχουμε φέτος να μην γινουν ολα σωστα αυτη τη στιγμη.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Δεν έγραψα τόσες μέρες, δεν ήθελα να μεταφέρω ένταση στο φόρουμ.

Ο ΠΑΟΚ κύριε Πρίγιο δεν είναι καφενές. Τα κουραφέξαλα για Brothers και family και μ@λ@κιες τούμπανα,καλά θα ήταν να τα ξεχάσετε. Φονιάς ξεφονιάς, δεν σου λείπουν τα 25 εκατομμύρια που θα πάρεις (αν μείνεις εκεί 4,5 χρόνια) σε σύγκριση με τα 7-8 που θα έπαιρνες στον ΠΑΟΚ. Εκεί μιλάει η τσέπη όπως φαίνεται.

Η ομάδα έχει περίπου 0% πιθανότητες να βρει επάξιο αντικαταστάτη του καλύτερου φορ στην σύγχρονη ιστορία της στην τούρλα του Σαββάτου. Θα πορευτεί πιθανώς με μπάλωμα.

Αγωνιστικά, ελπίζω να στοιχίσει ελάχιστα στην ομάδα η απουσία του και να μπερδευτούν οι αντίπαλοι, που πλέον δεν θα είναι τόσο εύκολο να προσαρμοστούν πάνω μας (όχι οτι μπορούσαν).

Εν ολίγοις,παίκτης που αφήνει την ομάδα του ξεκρέμαστη στη μέση της πιο σημαντικής χρονιάς για εμένα παύει να υφίσταται.

Και μην αρχίσετε τα "είναι πολλά τα λεφτά" και τα "εσύ ας έλεγες όχι". Εγώ δεν είμαι ο Πρίγιο που έχει βγάλει 25 μύρια και από απληστία και μόνο θέλει να κάνει 50. Μην τρελαθούμε κιόλας.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ειναι πολλα τα λεφτα...

Χαχαχαχα..
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Odi έγραψε: Η ομάδα έχει περίπου 0% πιθανότητες να βρει επάξιο αντικαταστάτη του καλύτερου φορ στην σύγχρονη ιστορία της στην τούρλα του Σαββάτου. Θα πορευτεί πιθανώς με μπάλωμα.
Περισσοτερα για την ανυπαρξια του ΠΑΟΚ λεει αυτο παρα για τις ικανοτητες του Πριγιοβιτς. Ε ναι πως να μη κανει τη διαφορα σε σχεση με το πτωμα του Κλαους που ειχες πριν και με τον γαυρο που αρνειτε πισματικα να παρει σοβαρο φορ. Αυτο ελειπε. Οποιοσδηποτε κανονικος παικτης (ποσο μαλλον του επιπεδου που θα επρεπε να εχει ο ΠΑΟΚ του Ιβαν) θα εκανε.

Βεβαια, εχει δωσει το δικαιωμα η ΠΑΕ στον καθενα να ειναι απαισιοδοξος για το ποσο θα μπορεσουν να βρουν κατι καλο ασχετα απο το οτι δεν θα επρεπε να ειναι προβλημα...
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Υπάρχει μια παράμετρος που ελπίζω να προσμετρησει στην τελική απόφαση του Πριγιο αύριο στο ραντεβού με τον Ιβαν.
Θα καταφέρει να κάτσει 4,5 χρόνια στη φυλακή της Σαουδικής Αραβίας ?
τα ποσά που όλοι αναφέρουν θα τα πάρει αν αντέξει όλα τα χρόνια της συμφωνίας και όχι αν την κάνει στα 2.
Για μένα το θέμα δικαιολογημενα τραβάει μέρες, αλλά το ζουμί είναι στο αύριο και κατά πόσο μια νέα μεταγραφή θα ενταχθεί αν υπολογίσουμε το κόλλημα του Λουτσε.
Θεωρώ λάθος την νοοτροπία "έλα μωρέ ποιος Πριγιοβιτς σιγά την προσφορά".
πιστεύω πάρα πολύ στον Ακπομ και ελπίζω να ανταποκριθεί ώστε να είναι ο επόμενος που θα φέρει πολλά χρήματα στα ταμεία. Μία παράμετρος που πολλοί ξεχνάμε,.
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Ο Πρίγιοβιτς δεν κάνει τίποτα διαφορετικό απ αυτό που έκαναν εκατοντάδες ποδοσφαιριστές (και αρκετοί καλύτεροι απ αυτόν) τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο ή σπάνιο. Και ούτε εγώ νομίζω ότι θα μείνει χρόνια εκεί κάτω, μια χρονιά συμβολαίου, άντε ενάμιση, τα μπόνους υπογραφής και τα μανατζερικά θα πάρει και μετά θα ξαναγυρίσει Ευρώπη με μια καλή πρόταση. Αλλά κι αυτά είναι πάρα πολλά.
Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς. Ραντεβού με Ιβάν και προσπάθεια για νέο συμβόλαιο διαβάζω, και σκέφτομαι, ή μάλλον φοβάμαι, ότι θα χαθεί καμιά βδομάδα ακόμα για μια υπόθεση που για να έχει καλό τέλος, αυτό θα είναι εις βάρος της ομάδας και του μπάτζετ και του προγραμματισμού της. Και θα χει να κάνει πιο πολύ με το πείσμα και την περηφάνια παρά με ποδόσφαιρο.
Για φορ έχουμε 10-20 μέρες να ψάξουμε. Για χαφ και ανανεώσεις Βαρέλα και Κρέσπο δεν έχουμε ούτε μία. Δεν είχαμε ούτε πριν 20 μέρες. Και το χειρότερο: πάλι δεν βλέπω πουθενά τον τεχνικό διευθυντή,σε μια περίοδο που σαν καινούργιος πρέπει να δείξει δουλειά, να τον εμπιστευτούν εφόσον τον προσέλαβαν.
Ας κλείσουν πρώτα τις τρύπες και μετά με την ησυχία τους κοιτάζουν και για φορ.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

CCCP έγραψε:
Odi έγραψε: Η ομάδα έχει περίπου 0% πιθανότητες να βρει επάξιο αντικαταστάτη του καλύτερου φορ στην σύγχρονη ιστορία της στην τούρλα του Σαββάτου. Θα πορευτεί πιθανώς με μπάλωμα.
Περισσοτερα για την ανυπαρξια του ΠΑΟΚ λεει αυτο παρα για τις ικανοτητες του Πριγιοβιτς. Ε ναι πως να μη κανει τη διαφορα σε σχεση με το πτωμα του Κλαους που ειχες πριν και με τον γαυρο που αρνειτε πισματικα να παρει σοβαρο φορ. Αυτο ελειπε. Οποιοσδηποτε κανονικος παικτης (ποσο μαλλον του επιπεδου που θα επρεπε να εχει ο ΠΑΟΚ του Ιβαν) θα εκανε.

Βεβαια, εχει δωσει το δικαιωμα η ΠΑΕ στον καθενα να ειναι απαισιοδοξος για το ποσο θα μπορεσουν να βρουν κατι καλο ασχετα απο το οτι δεν θα επρεπε να ειναι προβλημα...
Εντάξει οι ικανότητες δεν τίθενται προς συζήτηση πιστεύω..60 γκολ σχεδόν σε 80 ματς είναι αδιανόητα πολλά.

Τον Πρίγιο τον έφερες από την Λέγκια, τα νούμερα του εντυπωσιακά δεν ήταν, σου έκατσε σχεδόν σαν λαχείο και όλα καλά. Παίκτη με νούμερα παραπλήσια. ώστε να μην είναι στοίχημα και να πάρει την θέση του Σέρβου οδηγώντας την ομάδα στον τίτλο είναι αδύνατο σχεδόν να βρεις. Και αν υπάρχει τέτοιος διαθέσιμος, στο Ελλαδιστάν δεν θα έρθει.
Black--4

Δημοσίευση από Black--4 »

κατα την γνωμη μου δεν υπαρχει ραντεβου,απλα προσπαθει η παε να κερδισει χρονο για να βρει τον αντικαταστατη
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Black--4 έγραψε:κατα την γνωμη μου δεν υπαρχει ραντεβου,απλα προσπαθει η παε να κερδισει χρονο για να βρει τον αντικαταστατη
Και εγώ αυτό πιστεύω!
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Για να ειμαι ξεκαθαρος, δεν προσπαθω να μειωσω τον Πριγιο τον οποιο γουσταρω οσο και ολοι. Απλα η αποψη μου ειναι οτι δεν ειναι κατι το οσο τρομερο οσο νομιζουμε, απλα δεν εχουμε καταλληλο μεσο συγκρισης.

Αν δεις τα γκολ του Πριγιο, εγω στη μεγαλη πληωψηφεια δεν βλεπω κατι το εκπληκτικο. Βλεπω το μινιμουμ απο αυτο που περιμενω απο τον σεντερ φορ του ΠΑΟΚ του Ιβαν και της τοπ ομαδας του πρωταθληματος.

ΑΛΛΟ το οτι μπορει ταυτοχρονα να πιστευω οτι ειμαστε ικανοι να μη βρουμε αντικαταστατη...αλλα υπο κανονικες συνθηκες και με τα λεφτα που θα ειναι διαθεσιμα, δεν βλεπω προβλημα. Η οπως εχουν πει και αλλοι θα μπορουσες να μη παρεις καν φορ και να παρεις χαφ και μεσοεπιθετικο και να εισαι net καλυτερος.
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Πάρτε τον Αραουχο να γουστάρουμε! Και παικταράς είναι γρήγορος τεχνίτης σουτ έχει γκολ βάζει και θα πονέσει και κάποιους πολύ! Ο τέλειος συνδιασμος!6 εκ έχει ρήτρα και περνει γύρω στο ένα εκατομμύριο το χρόνο! Δωστους 4,5 εκ και Ουαρντα και τελείωσες!
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Όλοι έχουμε επιφυλάξεις στο θέμα επιλογής του αντικαταστατη, όχι μόνο του Πριγιοβιτς, αλλά οποιουδήποτε πρωτοκλασατου παίκτη μας. Όταν έφυγε πριν 2 χρόνια ο Ροντριγκεζ, τα χρήματα πήγανε στις μεταγραφές Πριγιοβιτς, Ενρικε, Ουαρντα και Λαμπρου. Ας ελπίσουμε ότι θα ξαναγίνει κάτι αντίστοιχο.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Odi έγραψε:Δεν έγραψα τόσες μέρες, δεν ήθελα να μεταφέρω ένταση στο φόρουμ.

Ο ΠΑΟΚ κύριε Πρίγιο δεν είναι καφενές. Τα κουραφέξαλα για Brothers και family και μ@λ@κιες τούμπανα,καλά θα ήταν να τα ξεχάσετε. Φονιάς ξεφονιάς, δεν σου λείπουν τα 25 εκατομμύρια που θα πάρεις (αν μείνεις εκεί 4,5 χρόνια) σε σύγκριση με τα 7-8 που θα έπαιρνες στον ΠΑΟΚ. Εκεί μιλάει η τσέπη όπως φαίνεται.

Η ομάδα έχει περίπου 0% πιθανότητες να βρει επάξιο αντικαταστάτη του καλύτερου φορ στην σύγχρονη ιστορία της στην τούρλα του Σαββάτου. Θα πορευτεί πιθανώς με μπάλωμα.

Αγωνιστικά, ελπίζω να στοιχίσει ελάχιστα στην ομάδα η απουσία του και να μπερδευτούν οι αντίπαλοι, που πλέον δεν θα είναι τόσο εύκολο να προσαρμοστούν πάνω μας (όχι οτι μπορούσαν).

Εν ολίγοις,παίκτης που αφήνει την ομάδα του ξεκρέμαστη στη μέση της πιο σημαντικής χρονιάς για εμένα παύει να υφίσταται.

Και μην αρχίσετε τα "είναι πολλά τα λεφτά" και τα "εσύ ας έλεγες όχι". Εγώ δεν είμαι ο Πρίγιο που έχει βγάλει 25 μύρια και από απληστία και μόνο θέλει να κάνει 50. Μην τρελαθούμε κιόλας.
μέχρι τελείας.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

johnys999 έγραψε: Για φορ έχουμε 10-20 μέρες να ψάξουμε. Για χαφ και ανανεώσεις Βαρέλα και Κρέσπο δεν έχουμε ούτε μία. Δεν είχαμε ούτε πριν 20 μέρες. Και το χειρότερο: πάλι δεν βλέπω πουθενά τον τεχνικό διευθυντή,σε μια περίοδο που σαν καινούργιος πρέπει να δείξει δουλειά, να τον εμπιστευτούν εφόσον τον προσέλαβαν.
Ας κλείσουν πρώτα τις τρύπες και μετά με την ησυχία τους κοιτάζουν και για φορ.
Πράγματι, αν υπάρχει κάποιο μεγάλο πρόβλημα, είναι η αδιανόητη κωλυσυεργία
και μουγγαμάρα όσον αφορά τις ανανέωσεις.
Το γεγονός αυτό δεν βοηθά την ''υπόθεση Πρίγιοβιτς'' κι επικοινωνιακά αλλά κι ουσιαστικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”