Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Μέσα στη βδομάδα θα κλείσουν πολλά "μέτωπα".-
20 του μηνός θα έχουν τελειώσει όλα
-
Gawain1978
Πάντως αν και αρχικά ήμουν αντίθετος για Μπέργκ αν τα βάλουμε κάτω είναι η επιλογή με το μικρότερο δυνατό ρίσκο αν θέλουμε να εξασφαλίσουμε το πρωτάθλημα.
Είναι ο παίκτης που ξέρει καλά το Ελληνικό πρωτάθλημα, έχει φάει τα ντέρμπι με το κουτάλι και φάνηκε ότι δεν μασάει από έδρες.
Διαθέτει εκτελεστική δεινότητα και φυσικά τον γνωρίζουν στο Ελληνικό πρωτάθλημα και σίγουρα τον σέβονται.
Το κακό είναι ότι δεν έχει προοπτικές και είναι με ημερομηνία λήξης και 0 μεταπωλητικη αξία λόγω ηλικίας.
Από την άλλη λόγω ηλικίας δεν θα μπορεί και δεν θα απαιτεί να παίζει όλα τα ματς με αποτέλεσμα να μην καπελωθει άλλο ο Ακπομ και να πάρει περισσότερες ευκαιρίες που σταδιακά ίσως τον κάνουν βασικό.
Με τον Βερνμπλουμ είναι φίλοι αν δεν κάνω λάθος και ίσως βοηθήσει και τους δύο σε πολλούς τομείς.
Νομίζω ότι θα του πάνε τα ασπρόμαυρα πάντως.
Ο Φακούντο Φερέιρα φαντάζει η καλύτερη επιλογή γενικά σαν παίκτης αλλά όχι για άμεση ενσωμάτωση και εξασφάλιση πρωταθλήματος (λόγω έλλειψης αγωνιστικού ρυθμού).
Επίσης οι υψηλές αποδοχές του προκαλούν σοβαρές δυσκολίες.
Μία λύση θα ήταν δανεικός με οψιόν αγοράς σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος.
Λογική πάντα οψιόν γιατί τώρα που θα μάθουν όλοι για το δεκαρικο θα ζητάνε τρελά ποσά.
Είναι ο παίκτης που ξέρει καλά το Ελληνικό πρωτάθλημα, έχει φάει τα ντέρμπι με το κουτάλι και φάνηκε ότι δεν μασάει από έδρες.
Διαθέτει εκτελεστική δεινότητα και φυσικά τον γνωρίζουν στο Ελληνικό πρωτάθλημα και σίγουρα τον σέβονται.
Το κακό είναι ότι δεν έχει προοπτικές και είναι με ημερομηνία λήξης και 0 μεταπωλητικη αξία λόγω ηλικίας.
Από την άλλη λόγω ηλικίας δεν θα μπορεί και δεν θα απαιτεί να παίζει όλα τα ματς με αποτέλεσμα να μην καπελωθει άλλο ο Ακπομ και να πάρει περισσότερες ευκαιρίες που σταδιακά ίσως τον κάνουν βασικό.
Με τον Βερνμπλουμ είναι φίλοι αν δεν κάνω λάθος και ίσως βοηθήσει και τους δύο σε πολλούς τομείς.
Νομίζω ότι θα του πάνε τα ασπρόμαυρα πάντως.
Ο Φακούντο Φερέιρα φαντάζει η καλύτερη επιλογή γενικά σαν παίκτης αλλά όχι για άμεση ενσωμάτωση και εξασφάλιση πρωταθλήματος (λόγω έλλειψης αγωνιστικού ρυθμού).
Μία λύση θα ήταν δανεικός με οψιόν αγοράς σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος.
Λογική πάντα οψιόν γιατί τώρα που θα μάθουν όλοι για το δεκαρικο θα ζητάνε τρελά ποσά.
-
Dimg4
Εχεις τοσα ψυχολογικα που η πρωτη σου σκεψη ειναι η ειρωνια σε αλλουνου αποψη? Μετα τρεχει ο σουρμε και λεει κοφτε το. Οτι ναναιgiapas έγραψε:Φέρτε έναν καλό παίκτη να σπάσει λίγο η μονοτονία μας.
Φτάνει πια με το μονότονο τρόπο παιχνιδιού που επιλέγει ο προπονητής.
Φέρτε παίκτες και προπονητή χτες .
-
Dimg4
Βεβαια δεν ξερεις εαν παρει ματς και εμπιστοσυνη πως μπορει να απογειωθει. Εχει τρομερα χαρακτηριστικαsourmenetes έγραψε:Ο ακπομ ειναι μια χαρα παικτης,οχι για αντικαταστατης τωρα βεβαια.Black--4 έγραψε:Κατσε να βαλει κανα γκολ ο ακπομ και να δεις για ποτε θα λενε για αξιο αντικαταστατη του πριγιο και οτι δνε χρειαζομαστε παικτη μπροστα
Αλλα γενικα ειναι μια χαρα.
-
panpangr77
Ο Φερέιρα κλείνει Νις.Παικτες υπάρχουν,πολλοί καλύτεροι και σε καλύτερη τιμή.Gawain1978 έγραψε:Πάντως αν και αρχικά ήμουν αντίθετος για Μπέργκ αν τα βάλουμε κάτω είναι η επιλογή με το μικρότερο δυνατό ρίσκο αν θέλουμε να εξασφαλίσουμε το πρωτάθλημα.
Νομίζω ότι θα του πάνε τα ασπρόμαυρα πάντως.![]()
-
crazy nagbe4
Λεμε οτι έρχεται ο μπεργκ πως θα τον υποδεχτούν κρεσπο κ Βαρελά θα γινει χαμος στ αποδυτήρια.Gawain1978 έγραψε:Πάντως αν και αρχικά ήμουν αντίθετος για Μπέργκ αν τα βάλουμε κάτω είναι η επιλογή με το μικρότερο δυνατό ρίσκο αν θέλουμε να εξασφαλίσουμε το πρωτάθλημα.
Νομίζω ότι θα του πάνε τα ασπρόμαυρα πάντως.![]()
Για πες για πες.....pilotos έγραψε:Μέσα στη βδομάδα θα κλείσουν πολλά "μέτωπα".-
Πιλοτε ξέρεις κάτι ή απλά έχεις διαίσθηση?pilotos έγραψε:Μέσα στη βδομάδα θα κλείσουν πολλά "μέτωπα".-
-
Gawain1978
Έλα ρε φίλε.Αυτα γίνονται.Ηταν ένταση της στιγμής.
Οκ είναι λίγο κολοπαιδο για τους αντιπάλους ο Μπεργκ αλλά για την ομάδα που αγωνίζεται σκίζεται.
Το σκηνικό με Φιλιποφ Χιμένεθ το θυμάσαι; Φέτος ήταν αγκαλίτσες και φιλάκια.
Αθλητές είναι δεν είναι γκανγκστερς να το κρατάνε.
Μία χαρά θα τα βρούνε.
Νομίζω και ο Σακχοφ ήταν στην φάση πάντως.
Οκ είναι λίγο κολοπαιδο για τους αντιπάλους ο Μπεργκ αλλά για την ομάδα που αγωνίζεται σκίζεται.
Το σκηνικό με Φιλιποφ Χιμένεθ το θυμάσαι; Φέτος ήταν αγκαλίτσες και φιλάκια.
Αθλητές είναι δεν είναι γκανγκστερς να το κρατάνε.
Μία χαρά θα τα βρούνε.
Νομίζω και ο Σακχοφ ήταν στην φάση πάντως.
Όπως υποδέχτηκε ο Βιειρίνια το Βιτόλο. Μην ανησυχειτε για τετοια θεματα. Είναι και ο Βερνμπλουμ στην ομαδα που ειναι φιλαρακια.
Για μενα μια χαρα παικτης ειναι ο Μπεργκ. Παθιασμενος ηταν παντα οταν επαιζε στη ζελα, και λογικο ειναι να μας ξινιζει ο πιθανος ερχομος του. Αλλα οπως καθε παικτης που ερχεται, πρεπει να κριθει στο γηπεδο.
ΥΓ. υποθεσεις κανουμε, μπορει ο μπεργκ να μην ειναι καν στη λιστα της ομαδας.
Για μενα μια χαρα παικτης ειναι ο Μπεργκ. Παθιασμενος ηταν παντα οταν επαιζε στη ζελα, και λογικο ειναι να μας ξινιζει ο πιθανος ερχομος του. Αλλα οπως καθε παικτης που ερχεται, πρεπει να κριθει στο γηπεδο.
ΥΓ. υποθεσεις κανουμε, μπορει ο μπεργκ να μην ειναι καν στη λιστα της ομαδας.
-
Dimg4
Βασικα ειναι στη λιστα ο Μπεργκ. Το ποσο εφικτο ειναι θα δειξει σε λιγες μερες.
-
Gawain1978
Έτσι ακριβώς.Αυτο που είχε κάνει ο Βιτόλο στον Βιειρινια ήταν πολύ πιο σοβαρό πάντως και δεν χάλασαν ποτέ τα αποδυτήρια.
-
Gawain1978
Νομίζω ότι σαν ατού έχουμε την σχέση του με τον Βερνμπλουμ.Καπου διάβασα ότι και οι γυναικες τους είναι φίλες.Dimg4 έγραψε:Βασικα ειναι στη λιστα ο Μπεργκ. Το ποσο εφικτο ειναι θα δειξει σε λιγες μερες.
Αν ισχύει αυτό ως γνωστόν είναι μεγάλο ατού
Από κει και πέρα οι Άραβες για 6 μήνες πόσα να ζητήσουν;
Νομίζω ένα χαρτί είναι από λογική τιμή έως και too much.
Αν τυχόν ζητάνε τρελά ποσά η επιθυμία του παίκτη θα μπορέσει να ασκήσει πίεση.
Βασικά δε νομίζω να είναι πρόβλημα τόσο αυτό όσο η διάρκεια του συμβολαίου που θα ζητήσει σε συνδυασμό με τις απολαβές.
Φαντάζομαι ότι θα ζητήσει 2.5 ετών συμβόλαιο με απολαβές σίγουρα πολύ λιγότερες από εκεί.Το θέμα είναι να καταφέρουμε διάρκεια 1.5 +1 και απολαβές μικρότερες του Πριγιοβιτς.
Πάντως ο Μπεργκ (οσο κι αν κάποιοι βγάζετε σπυριά και σας γυρίζουν τα αντερα) στις τελευταίες 5 του χρόνιες σε Ελλάδα και Αραβία έχει 116 γκολ και 30 ασίστ σε 156 συμμετοχές.
Αν συνυπολογίσεις και τις ασίστ έχει συμμετοχή σχεδον σε ένα γκολ για κάθε ματς που παίζει.
Παράλληλα, παρότι παίζει στην Αραβία παραμένει βασικός και αναντικαταστατος στην Εθνική του ομάδα πράγμα που δείχνει ξεκάθαρα πως βλέπει το ποδόσφαιρο.
Στα συν του η γνώση του Ελληνικού Πρωταθλήματος και η αγωνιστική του ετοιμότητα. Ως εκ τούτου επιμένω ότι είναι η καλύτερη επιλογή στην παρούσα φάση.
Το καλοκαίρι κι αφού έχουμε σηκώσει το πολυπόθητο, βλέπουμε.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν συνυπολογίσεις και τις ασίστ έχει συμμετοχή σχεδον σε ένα γκολ για κάθε ματς που παίζει.
Παράλληλα, παρότι παίζει στην Αραβία παραμένει βασικός και αναντικαταστατος στην Εθνική του ομάδα πράγμα που δείχνει ξεκάθαρα πως βλέπει το ποδόσφαιρο.
Στα συν του η γνώση του Ελληνικού Πρωταθλήματος και η αγωνιστική του ετοιμότητα. Ως εκ τούτου επιμένω ότι είναι η καλύτερη επιλογή στην παρούσα φάση.
Το καλοκαίρι κι αφού έχουμε σηκώσει το πολυπόθητο, βλέπουμε.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι το βλέπω και εγώ αν τελικά κλείσει εκεί ο Prijovic γιατί με αυτά που ακούω στα ράδια λένε μια το σκέφτεται μια περνά ιατρικά μια θα μείνει εδώ με αυξημένες αποδοχές επί Ιβαν μέχρι καλοκαίρι..