9.Aleksandar Prijovic
Re: 9.Aleksandar Prijovic
Θα γράψω 2 κουβέντες, όταν τελειώσει το θέμα, είτε έτσι είτε αλλιώς.
Το πιο είναι το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ, με προβολή στο μέλλον, ουδείς το γνωρίζει και μπορεί να το προβλέψει.
Έκανα μια βόλτα στο τότε, 13/1 ήταν, τότε που ο Πολωνός μας είπε πήρατε τον Πρίγιοβιτς και ψάχναμε ποιος που πώς και γιατί...
Αν δείτε τί έγραφαν για τον σέρβο Παπάζογλου από την πρώτη μέρα, θα γελάτε, όπως γελάω και γω τώρα που αυτός ο παίκτης ήρθε με 1,5 μύριο ...
Το πιο είναι το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ, με προβολή στο μέλλον, ουδείς το γνωρίζει και μπορεί να το προβλέψει.
Έκανα μια βόλτα στο τότε, 13/1 ήταν, τότε που ο Πολωνός μας είπε πήρατε τον Πρίγιοβιτς και ψάχναμε ποιος που πώς και γιατί...
Αν δείτε τί έγραφαν για τον σέρβο Παπάζογλου από την πρώτη μέρα, θα γελάτε, όπως γελάω και γω τώρα που αυτός ο παίκτης ήρθε με 1,5 μύριο ...
παιδια μιλαμε για τα λεφτα λες και ξερωγω εφυγε για 5 κατοσταρικα παραπανω.μιλαμε για 25 γαμημενα εκατομμυρια.στα 29 σου.
το ζητημα ειναι σοβαρο γιατι τα λεφτα απο τις ζαμπλουτες γκατζολιες ισοπεδωνουν τον ανταγωνισμο.
και μην ξεχναμε οτι οι κινεζοι του εδινα νομιζω κοντα στα 4 κ δεν πηγε.εμεινε εδω με 1,5.
αλλα πως διαολο αρνεισαι 25 γαμημενα εκατομμυρια.
ρεαλισμος ειναι.δεν ειναι το διλημμα το καλοκαιρι μαντσεστερ με 10 η αραβια τωρα με 25.
ειναι ΠΑΟΚ κ ελληνικη μπανανια χωρις δεδομενη προταση απο ομαδα που καλυπτει υψηλες φιλοδοξιες το καλοκαιρι και 25 μυρια τωρα.
και το καλοκαιρι ο ΠΑΟΚ με την πλατη στον τοιχο θα ηταν.Θα σου πει ο πριγιο ξερωγω εχω προταση απο τη σεβιλλη 4,5 μυρια και θελω να παω.τι του λες?εχεις ρητρα?
αλλα σπαω το κεφαλι μου.τι 25 μυρια γαμω τα λεφτα τους?κανεις δε μπορει να βαλει ενα οριο σε αυτη την τρελα της γκατζολιας?
το ζητημα ειναι σοβαρο γιατι τα λεφτα απο τις ζαμπλουτες γκατζολιες ισοπεδωνουν τον ανταγωνισμο.
και μην ξεχναμε οτι οι κινεζοι του εδινα νομιζω κοντα στα 4 κ δεν πηγε.εμεινε εδω με 1,5.
αλλα πως διαολο αρνεισαι 25 γαμημενα εκατομμυρια.
ρεαλισμος ειναι.δεν ειναι το διλημμα το καλοκαιρι μαντσεστερ με 10 η αραβια τωρα με 25.
ειναι ΠΑΟΚ κ ελληνικη μπανανια χωρις δεδομενη προταση απο ομαδα που καλυπτει υψηλες φιλοδοξιες το καλοκαιρι και 25 μυρια τωρα.
και το καλοκαιρι ο ΠΑΟΚ με την πλατη στον τοιχο θα ηταν.Θα σου πει ο πριγιο ξερωγω εχω προταση απο τη σεβιλλη 4,5 μυρια και θελω να παω.τι του λες?εχεις ρητρα?
αλλα σπαω το κεφαλι μου.τι 25 μυρια γαμω τα λεφτα τους?κανεις δε μπορει να βαλει ενα οριο σε αυτη την τρελα της γκατζολιας?
- hasio_john
Εγώ νομίζω πως στο τέλος δεν θα γίνει η μεταγραφή μιας και δεν θα πέσει το παραδάκι μαζεμένο όπως ακριβώς θέλει η διοίκηση (και καλά κάνει)! Το ζήτημα είναι όμως ότι θα είναι τα πράγματα όπως πριν? Εννοώ η συνοχή της ομάδας θα είναι η ίδια με τον Πρίγιο? Οι παίχτες και οι παράγοντες θα τον αντιμετωπίζουν το ίδιο ξέροντας πως ήθελε - θέλει να φύγει στην μέση της ποδοσφ. σαιζόν από τον ΠΑΟΚ ?
Ή όλο αυτό είναι ένα συνηθισμένο συμβάν στο μοντέρνο ποδόσφαιρο και απλά όλα θα κυλήσουν το ίδιο από την επόμενη μέρα?
Επίσης κάποιος που γνωρίζει, τι γίνεται αν οι Άραβες επιμείνουν στο να μας δώσουν τα λεφτά με δόσεις?
Έχουμε εμείς το δικαίωμα ν' αρνηθούμε ή πάλι όλα είναι στην απόφαση του Πρίγιο αν θέλει να φύγει..
Ή όλο αυτό είναι ένα συνηθισμένο συμβάν στο μοντέρνο ποδόσφαιρο και απλά όλα θα κυλήσουν το ίδιο από την επόμενη μέρα?
Επίσης κάποιος που γνωρίζει, τι γίνεται αν οι Άραβες επιμείνουν στο να μας δώσουν τα λεφτά με δόσεις?
Έχουμε εμείς το δικαίωμα ν' αρνηθούμε ή πάλι όλα είναι στην απόφαση του Πρίγιο αν θέλει να φύγει..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Κυρ 06 Ιαν 2019, 21:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
+++++++ γι αυτο και γω ανεφερα προηγουμενως οτι δεν θα εξαντλησει καν την 5ετια ...και αν πεσουν β κατηγορια τελικα ,μπορει να θελουν και να τον διωξουν !!! αραγε θα ισχυει η συμφωνια και τοτε ? Κακως φευγει και απορω πως στη μια περιπτωση περσυ αρνηθηκε και φετος αλλαξε στασηgpap έγραψε:Τα χρήματα που παίρνει ο Πρίγιο στον ΠΑΟΚ, είναι πολλά, για οποιοδήποτε κάτοικο της Ευρώπης.
Του χαρίζουν μια πάρα πολύ άνετη ζωή, και σε αυτόν και στα παιδιά του, ακόμη και αν επιλέξει να περάσει τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του στο Μονακό ή στις Βρυξέλλες.
Το να πάει τώρα στην Αραβία, για να πάρει τα πενταπλάσια χρήματα, δεν θα του προσφέρουν τίποτα παραπάνω στην ποιότητα ζωής του, πέραν της πλεονεξίας που ως δαίμονας μαστίζει τις καρδιές των ανθρώπων για το παραπάνω.
Αλλά ο άνθρωπος (γενικά) είναι αδύναμο όν.
Προφανώς και για κάποιους (αρκετούς) το να πάρεις από το 1 εκ. το χρόνο, 5 εκ. το χρόνο, φαντάζει ως ''επιτυχία ζωής''.
Ο Σωκράτης (ο αρχαίος) έλεγε: ας μου χαρίσουν οι θεοί, τόσο πλούτο, όσο αξίζει σε έναν άνθρωπο σαν και εμένα.
αν οι αραβες θελουν να τα δωσουν τμηματικα για να μην χαλασουμε το χατηρι του Πριγιο που θελει να φυγει ας του προτεινουν απο την παε να παρει το συνβολαιο του απο τους αραβες αυτος τμηματικα και μεις cas .....αν δεν θελει να χαλασει η μεταγραφη του

Κρατάω κάτι που έγραψε ο Δούκας.
Παίκτης πρώτο βιολί όπως ο Πρίγιο , αν πραγματικά θέλει μπορεί να φύγει και με κάτω από τα 10 χαρτιά της ρήτρας.
Όπως λέει ο Κεν , αν το καλοκαίρι έρθει η Σεβίλλη με 5 χαρτιά για τη ρήτρα ψήσει το Πρίγιο τι θα κάνεις θα τον κρατήσεις με το ζόρι; Δε γίνεται , αργά ή γρήγορα θα πετάξει το πουλάκι.
Τέλοσπάντων. Σε κάθε δυσκολία και στραβοτιμονιά ας κοιτάξουμε πως θα τη ξεπερνάμε με το καλυτερο δυνατό τρόπο.
Έχω εμπιστοσύνη ότι αυτές οι συνθήκες που έφεραν τον Πρίγιο στη Τούμπα και τον εκτόξευσαν , οι ίδιες συνθήκες θα μας πάνε στην επόμενη μέρα.
Παίκτης πρώτο βιολί όπως ο Πρίγιο , αν πραγματικά θέλει μπορεί να φύγει και με κάτω από τα 10 χαρτιά της ρήτρας.
Όπως λέει ο Κεν , αν το καλοκαίρι έρθει η Σεβίλλη με 5 χαρτιά για τη ρήτρα ψήσει το Πρίγιο τι θα κάνεις θα τον κρατήσεις με το ζόρι; Δε γίνεται , αργά ή γρήγορα θα πετάξει το πουλάκι.
Τέλοσπάντων. Σε κάθε δυσκολία και στραβοτιμονιά ας κοιτάξουμε πως θα τη ξεπερνάμε με το καλυτερο δυνατό τρόπο.
Έχω εμπιστοσύνη ότι αυτές οι συνθήκες που έφεραν τον Πρίγιο στη Τούμπα και τον εκτόξευσαν , οι ίδιες συνθήκες θα μας πάνε στην επόμενη μέρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Κυρ 06 Ιαν 2019, 21:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και οι Τούρκοι και ο Γκάρυ ονειρευόταν Πρεμιέρ με 15 και 20 μυρια για να καταλήξει τελικά και εκείνος στην Σαουδικη Αραβια.Καπως έτσι αυτά τα ,ας περίμενε το καλοκαίρι για να πάει σε μεγάλο πρωτάθλημα ,για έναν 29χρονο με μόνο διαβατήριο τα 2 εκπληκτικά χρόνια στον ΠΑΟΚ δεν Ακουγόταν ρεαλιστικά ούτε καν στα αυτιά του ίδιου στέλνοντας τον μοιραία σχεδόν εκεί που μάλλον καταλήγει.
Μέχρι και πριν από κάνα δυο ώρες οι Άραβες μιλούσαν για 4 δόσεις στην ρήτρα του παίκτη. Με αυτό το δεδομένο ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να συμφωνήσει για κανένα λόγο στην μεταγραφή. Προσέξτε δεν μιλάω ούτε για κάρφωμα των δελτίων ούτε για τίποτα τέτοιο. Σε ένα κόσμο που το money talks η σχέση είναι αμφίδρομη, θες άραβα παράγοντα τον παικταρα μου , θα πληρώσεις κασέρι την ρήτρα άλλιως πάνε πάρε τον γιουνεςhasio_john έγραψε:Εγώ νομίζω πως στο τέλος δεν θα γίνει η μεταγραφή μιας και δεν θα πέσει το παραδάκι μαζεμένο όπως ακριβώς θέλει η διοίκηση (και καλά κάνει)! Το ζήτημα είναι όμως ότι θα είναι τα πράγματα όπως πριν? Εννοώ η συνοχή της ομάδας θα είναι η ίδια με τον Πρίγιο? Οι παίχτες και οι παράγοντες θα τον αντιμετωπίζουν το ίδιο ξέροντας πως ήθελε - θέλει να φύγει στην μέση της ποδοσφ. σαιζόν από τον ΠΑΟΚ ?
- Sick Bastard
money talksbarlow4 έγραψε:τι 25 μυρια γαμω τα λεφτα τους?κανεις δε μπορει να βαλει ενα οριο σε αυτη την τρελα της γκατζολιας?
bullshit walks
-
Gawain1978
Και στον Βαρντι δεν ακουγόταν ρεαλιστικό όταν έπαιζε και θεωρούνταν αποτυχημένος στην Ερασιτεχνική κατηγορία ότι κάποια στιγμή θα παίζει βασικός στην Πρέμιερ,θα κατακτήσει το πρωτάθλημα,θα παίξει ομίλους Τσάμπιονς λιγκ και η χρηματιστηριακή του αξία θα φτάσει τα 20 μύρια.joshua έγραψε:Και οι Τούρκοι και ο Γκάρυ ονειρευόταν Πρεμιέρ με 15 και 20 μυρια για να καταλήξει τελικά και εκείνος στην Σαουδικη Αραβια.Καπως έτσι αυτά τα ,ας περίμενε το καλοκαίρι για να πάει σε μεγάλο πρωτάθλημα ,για έναν 29χρονο με μόνο διαβατήριο τα 2 εκπληκτικά χρόνια στον ΠΑΟΚ δεν Ακουγόταν ρεαλιστικά ούτε καν στα αυτιά του ίδιου στέλνοντας τον μοιραία σχεδόν εκεί που μάλλον καταλήγει.
- navigator11
Αυτό που προσωπικά με νοιάζει είναι να μη δεχθούμε σαν ΠΑΟΚ να ξαναπεράσουμε ίδιες καταστάσεις όπως με Γκάρι Ροντρίγκεζ και τους τουρκαλάδες. Τα λεφτά άμεσα στο χέρι ή έστω ένα ποσοστό ύψους 80% των οφειλόμενων σε μια άμεση πληρωμή. Και στο καλό να πάει ο Πρίγιο, μαζί με τις ευχές μας. Το ξαναγράφω, δεν υπάρχει περίπτωση καμία να επιτιμήσω τον παίχτη για τη διαφαινόμενη απόφασή του. Το μέλλον του θα κοιτάξει. Κι αν σε αυτό βαρύνουσα σημασία σε ηλικία 29 ετών έχουν ένας σκασμός εκατομμύρια, το κατανοώ και το σέβομαι απολύτως, ακόμα και τη δεδομένη χρονική στιγμή, την άβολη αγωνιστικά για την ομάδα μου. Μπορώ να κρίνω ότι σαν κίνηση επαγγελματικά είναι απογοητευτική, όχι σε σχέση με τα του ΠΑΟΚ αλλά σε σχέση με το πόσο hot κατέστησε το όνομά του στην πιάτσα, παίζοντας στον ΠΑΟΚ, και πιθανότατα δε θα εξαργυρώσει την προσπάθειά του αυτή σε μια ήπειρο ποδοσφαιρική.
Τι σχεση εχει τωρα ο Αγγλος Βαρντι που πηγε στα 25 του στη Λεστερ με τον Πριγιοβιτς ,σορυ αλλα δεν το πιανω...Gawain1978 έγραψε:Και στον Βαρντι δεν ακουγόταν ρεαλιστικό όταν έπαιζε και θεωρούνταν αποτυχημένος στην Ερασιτεχνική κατηγορία ότι κάποια στιγμή θα παίζει βασικός στην Πρέμιερ,θα κατακτήσει το πρωτάθλημα,θα παίξει ομίλους Τσάμπιονς λιγκ και η χρηματιστηριακή του αξία θα φτάσει τα 20 μύρια.joshua έγραψε:Και οι Τούρκοι και ο Γκάρυ ονειρευόταν Πρεμιέρ με 15 και 20 μυρια για να καταλήξει τελικά και εκείνος στην Σαουδικη Αραβια.Καπως έτσι αυτά τα ,ας περίμενε το καλοκαίρι για να πάει σε μεγάλο πρωτάθλημα ,για έναν 29χρονο με μόνο διαβατήριο τα 2 εκπληκτικά χρόνια στον ΠΑΟΚ δεν Ακουγόταν ρεαλιστικά ούτε καν στα αυτιά του ίδιου στέλνοντας τον μοιραία σχεδόν εκεί που μάλλον καταλήγει.
Συμφωνω απολυτα ! Για ενα πραγμα ομως εχω εμπιστοσυνη στον Ιβαν ,δεν υπαρχει περιπτωση να τον κοροιδεψουν οι Αραβες γιατι δεν ειναι κανενας φτωχομπινες που του τρεχουν τα σαλια , θα τους σκισει !navigator11 έγραψε:Αυτό που προσωπικά με νοιάζει είναι να μη δεχθούμε σαν ΠΑΟΚ να ξαναπεράσουμε ίδιες καταστάσεις όπως με Γκάρι Ροντρίγκεζ και τους τουρκαλάδες. Τα λεφτά άμεσα στο χέρι ή έστω ένα ποσοστό ύψους 80% των οφειλόμενων σε μια άμεση πληρωμή. Και στο καλό να πάει ο Πρίγιο, μαζί με τις ευχές μας. Το ξαναγράφω, δεν υπάρχει περίπτωση καμία να επιτιμήσω τον παίχτη για τη διαφαινόμενη απόφασή του. Το μέλλον του θα κοιτάξει. Κι αν σε αυτό βαρύνουσα σημασία σε ηλικία 29 ετών έχουν ένας σκασμός εκατομμύρια, το κατανοώ και το σέβομαι απολύτως, ακόμα και τη δεδομένη χρονική στιγμή, την άβολη αγωνιστικά για την ομάδα μου. Μπορώ να κρίνω ότι σαν κίνηση επαγγελματικά είναι απογοητευτική, όχι σε σχέση με τα του ΠΑΟΚ αλλά σε σχέση με το πόσο hot κατέστησε το όνομά του στην πιάτσα, παίζοντας στον ΠΑΟΚ, και πιθανότατα δε θα εξαργυρώσει την προσπάθειά του αυτή σε μια ήπειρο ποδοσφαιρική.
Ο Σωκράτης (ο αρχαίος) θα έλεγε: ο πριγιο ειναι δουλος του επιθυμητικου...gpap έγραψε:Τα χρήματα που παίρνει ο Πρίγιο στον ΠΑΟΚ, είναι πολλά, για οποιοδήποτε κάτοικο της Ευρώπης.
Του χαρίζουν μια πάρα πολύ άνετη ζωή, και σε αυτόν και στα παιδιά του, ακόμη και αν επιλέξει να περάσει τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του στο Μονακό ή στις Βρυξέλλες.
Το να πάει τώρα στην Αραβία, για να πάρει τα πενταπλάσια χρήματα, δεν θα του προσφέρουν τίποτα παραπάνω στην ποιότητα ζωής του, πέραν της πλεονεξίας που ως δαίμονας μαστίζει τις καρδιές των ανθρώπων για το παραπάνω.
Αλλά ο άνθρωπος (γενικά) είναι αδύναμο όν.
Προφανώς και για κάποιους (αρκετούς) το να πάρεις από το 1 εκ. το χρόνο, 5 εκ. το χρόνο, φαντάζει ως ''επιτυχία ζωής''.
Ο Σωκράτης (ο αρχαίος) έλεγε: ας μου χαρίσουν οι θεοί, τόσο πλούτο, όσο αξίζει σε έναν άνθρωπο σαν και εμένα.
-
Gawain1978
Ότι όλα γίνονται φίλε και με τους ρυθμούς που έπαιζε ο Πριγιοβιτς και τα γκολ που έβαζε το ενδεχόμενο να έρθει πρόταση από Πρέμιερ ή άλλο μεγάλο πρωτάθλημα μόνο απίθανο δεν ήταν όπως θες να το παρουσιάζεις.joshua έγραψε:Τι σχεση εχει τωρα ο Αγγλος Βαρντι που πηγε στα 25 του στη Λεστερ με τον Πριγιοβιτς ,σορυ αλλα δεν το πιανω...Gawain1978 έγραψε:Και στον Βαρντι δεν ακουγόταν ρεαλιστικό όταν έπαιζε και θεωρούνταν αποτυχημένος στην Ερασιτεχνική κατηγορία ότι κάποια στιγμή θα παίζει βασικός στην Πρέμιερ,θα κατακτήσει το πρωτάθλημα,θα παίξει ομίλους Τσάμπιονς λιγκ και η χρηματιστηριακή του αξία θα φτάσει τα 20 μύρια.joshua έγραψε:Και οι Τούρκοι και ο Γκάρυ ονειρευόταν Πρεμιέρ με 15 και 20 μυρια για να καταλήξει τελικά και εκείνος στην Σαουδικη Αραβια.Καπως έτσι αυτά τα ,ας περίμενε το καλοκαίρι για να πάει σε μεγάλο πρωτάθλημα ,για έναν 29χρονο με μόνο διαβατήριο τα 2 εκπληκτικά χρόνια στον ΠΑΟΚ δεν Ακουγόταν ρεαλιστικά ούτε καν στα αυτιά του ίδιου στέλνοντας τον μοιραία σχεδόν εκεί που μάλλον καταλήγει.
Και ρε josh όταν παραθέτεις άποψη οκ μην είσαι απόλυτος.
Λες και είσαι στο μυαλό του Πριγιοβιτς μιλάς...