Πολύ σωστά τα αναφέρεις.tsou έγραψε:το μόνο που είναι πέραν της λογικής για μένα, είναι η επαγγελματική επιλογή του κοτσίδα μας κυρίως γτ έδειχνε ένας ποδοσφαιριστής που έχει τεράστιες φιλοδοξίες, γουστάρει την πίεση, γουστάρει τις απαιτήσεις, τον φτιάχνει να περιμένουν πολλά από αυτόν (σε αντίθεση με άλλους που δεν μπορούσαν να το διαχειριστούν).
μιλάμε για μια επιλογή συνταξιοδότησης. τελευταία ομάδα, σε μια άμπαλη ήπειρο, σε μια ιδιαίτερη χώρα, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις και άμεσος επαγγελματικός τάφος.
βέβαια όλα τα παραπάνω μπορούν να υπερνικηθούν από μία λέξη, τα λεφτά.
αλλά από τον πρίγιο είχα εισπράξει ότι η φιλοδοξία είναι πολύ πάνω από την αγάπη του για λεφτά.
τελικά για όλες τις φιλοδοξίες υπάρχει μια τιμή.
9.Aleksandar Prijovic
Re: 9.Aleksandar Prijovic
να έπαιρνε 100 και να του έδιναν 1000, οκ.
Να παίρνεις 1000 και να αναζητάς τα 10.000 είναι απληστία.
Αν αντεξει να μεινει 5 σε 50 βαθμους κελσιου και με θρησκευτικη δικτατορια οπου γινονται δημοσιες εκτελεσεις και οι γυναικες δεν επιτρεπεται να οδηγουν και να κυκλοφορουν χωρις συνοδο
Τι να τον ενδιαφέρουν αυτά, για πάντα δεν θα ζήσει εκεί.maceio έγραψε:Αν αντεξει να μεινει 5 σε 50 βαθμους κελσιου και με θρησκευτικη δικτατορια οπου γινονται δημοσιες εκτελεσεις και οι γυναικες δεν επιτρεπεται να οδηγουν και να κυκλοφορουν χωρις συνοδο
- Καπετάνιος
Δεν είναι καν 10.000gpap έγραψε:να έπαιρνε 100 και να του έδιναν 1000, οκ.
Παίρνει 1000, του προσφερουμε 2500 και αναζηταει τα 5000.
Ευχαριστούμε για ότι προσέφερε στον ΠΑΟΚ (και ήταν πάρα πολλά αυτά), παίρνουμε τα 9 μύρια και καλύβουμε τις τρύπες μας. Ο τσουμπας θα αρπαξει την ευκαιρία από τα μαλιά.
οκ... να παιρνεις 1000 και να αναζητας τα 10.000 ειναι απληστια αλλα να παιρνεις 1000 και να ερχονται να σου δινουν 10.000 (χωρις να τα αναζητας) και να λες οχι ευχαριστω μαλλον ειναι βλακειαgpap έγραψε:να έπαιρνε 100 και να του έδιναν 1000, οκ.

έχουμε περάσει τα 30 και όσο και να προσπαθώ να τα βλέπω πάντα ψυχρά, πάντα πάλι χαλιέμαι και μένει ένα παιδικό παράπονο όπως το ΠΑΟΚτσάκι της φώτο.
για αυτό κατά βάση πάντα πίστευα ότι ο αγνός οπαδισμός είναι μια παρατεταμένη έκφραση της παιδικής ηλικίας είτε είσαι 12 είτε 82. πάντα μας ''προδίδουν'', πάντα αγαπάμε και πάντα θα αγαπάμε.
ενταξει και το χιουμορ τους ακομα προσβλητικο...
δηλαδη ας πουμε τι; τον πληρωνουμε με μαλαματινες τον Πριγιο και παει στα πετρελαια;
(Χασιο δεν λεω για σενα, εσυ το ειδες πιο ρομαντικα και αλλο ειναι αυτο που λες εσυ, ο σκιτσογραφος μαλλον ειρωνεια ειχε στο μυαλο του)
δηλαδη ας πουμε τι; τον πληρωνουμε με μαλαματινες τον Πριγιο και παει στα πετρελαια;
(Χασιο δεν λεω για σενα, εσυ το ειδες πιο ρομαντικα και αλλο ειναι αυτο που λες εσυ, ο σκιτσογραφος μαλλον ειρωνεια ειχε στο μυαλο του)
Εξαιρετική τοποθέτηση φίλε. Παρόλα αυτά επειδή παρακολουθώ το θέμα από κοντά, έχοντας φίλο που δουλεύει εκεί, οι Άραβες δεν θέλουν να καλύψουν την ρήτρα.tsou έγραψε:
έχουμε περάσει τα 30 και όσο και να προσπαθώ να τα βλέπω πάντα ψυχρά, πάντα πάλι χαλιέμαι και μένει ένα παιδικό παράπονο όπως το ΠΑΟΚτσάκι της φώτο.
για αυτό κατά βάση πάντα πίστευα ότι ο αγνός οπαδισμός είναι μια παρατεταμένη έκφραση της παιδικής ηλικίας είτε είσαι 12 είτε 82. πάντα μας ''προδίδουν'', πάντα αγαπάμε και πάντα θα αγαπάμε.
αδερφέ δε νομίζω ότι ούτε ο σκιτσογράφος το είδε όπως το λες για πληρωμές με μαλαματίνες. για μένα απλά δείχνει ένα τυπικό αγνό ΠΑΟΚτσάκι που μέστην τρέλα του βλέπει το είδωλο του να πηγαίνει στα πετρέλαια και με προδομένο παράπονο λέει ''ρε πρίγιο...''
το "θα τον πληρωνετε με μαλαματινες" ειναι κλασσικη εκφραση των Αθηναιων τοσα χρονια που ...εκαναν επενδυσεις.
Απο τη μια αναβλυζουν τα πετρελαια απο την αλλη αναβλυζει η μαλαματινα. Ο καθ ενας ερμηνευει τον συμβολισμο οπως νομιζει, επετρεψε μου να εχω τις επιφυλαξεις μου για την αγνοτητα των προθεσεων
ΥΓ: το προδομενο ΠΑΟΚτσακι ειναι το βασικο concept του σκιτσου. Τα σκιτσα ομως παντα εχουν δευτερευοντες συμβολισμους
Απο τη μια αναβλυζουν τα πετρελαια απο την αλλη αναβλυζει η μαλαματινα. Ο καθ ενας ερμηνευει τον συμβολισμο οπως νομιζει, επετρεψε μου να εχω τις επιφυλαξεις μου για την αγνοτητα των προθεσεων
ΥΓ: το προδομενο ΠΑΟΚτσακι ειναι το βασικο concept του σκιτσου. Τα σκιτσα ομως παντα εχουν δευτερευοντες συμβολισμους
Τα χρήματα που παίρνει ο Πρίγιο στον ΠΑΟΚ, είναι πολλά, για οποιοδήποτε κάτοικο της Ευρώπης.
Του χαρίζουν μια πάρα πολύ άνετη ζωή, και σε αυτόν και στα παιδιά του, ακόμη και αν επιλέξει να περάσει τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του στο Μονακό ή στις Βρυξέλλες.
Το να πάει τώρα στην Αραβία, για να πάρει τα πενταπλάσια χρήματα, δεν θα του προσφέρουν τίποτα παραπάνω στην ποιότητα ζωής του, πέραν της πλεονεξίας που ως δαίμονας μαστίζει τις καρδιές των ανθρώπων για το παραπάνω.
Αλλά ο άνθρωπος (γενικά) είναι αδύναμο όν.
Προφανώς και για κάποιους (αρκετούς) το να πάρεις από το 1 εκ. το χρόνο, 5 εκ. το χρόνο, φαντάζει ως ''επιτυχία ζωής''.
Ο Σωκράτης (ο αρχαίος) έλεγε: ας μου χαρίσουν οι θεοί, τόσο πλούτο, όσο αξίζει σε έναν άνθρωπο σαν και εμένα.
Του χαρίζουν μια πάρα πολύ άνετη ζωή, και σε αυτόν και στα παιδιά του, ακόμη και αν επιλέξει να περάσει τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του στο Μονακό ή στις Βρυξέλλες.
Το να πάει τώρα στην Αραβία, για να πάρει τα πενταπλάσια χρήματα, δεν θα του προσφέρουν τίποτα παραπάνω στην ποιότητα ζωής του, πέραν της πλεονεξίας που ως δαίμονας μαστίζει τις καρδιές των ανθρώπων για το παραπάνω.
Αλλά ο άνθρωπος (γενικά) είναι αδύναμο όν.
Προφανώς και για κάποιους (αρκετούς) το να πάρεις από το 1 εκ. το χρόνο, 5 εκ. το χρόνο, φαντάζει ως ''επιτυχία ζωής''.
Ο Σωκράτης (ο αρχαίος) έλεγε: ας μου χαρίσουν οι θεοί, τόσο πλούτο, όσο αξίζει σε έναν άνθρωπο σαν και εμένα.
Σωστα αλλα και παλι εσυ θα πηγαινες αν σου εδιναν 5 φορες τον μισθο σου ? Εδω και χρονια ψαχνουν γιατρους με περιπου 10 χιλιαρικα δηλ κατι αντιστοιχο ,αλλα δυσκολα βρισκουν ,γιατι οποιος παει θελει να φυγει (δηλ δεν αντεχει ουτε 3 ετια ) Εξαρταται ...Αν δηλ σου λεγανε οτι θα παιρνεις 1,5 εκ/ετος στον τοπο σου θα το κουνουσες για να παρεις παραπανω στα κατεργα ? Η' θα ελεγες μια χαρα ειμαι εδω και μου φτανουν ?jrousis έγραψε:Τι να τον ενδιαφέρουν αυτά, για πάντα δεν θα ζήσει εκεί.maceio έγραψε:Αν αντεξει να μεινει 5 σε 50 βαθμους κελσιου και με θρησκευτικη δικτατορια οπου γινονται δημοσιες εκτελεσεις και οι γυναικες δεν επιτρεπεται να οδηγουν και να κυκλοφορουν χωρις συνοδο
ενδιαφερον επισης εχει και το ντοκυμαντερ στο νετφλιξ που τραβηχτηκε απο κρυφη καμερα στην Σαουδικη Αραβια ,δειτε το ,ειναι απιστευτο... φοβερη καταπιεση και απανθρωπες συνθηκες διαβιωσης , για τις γυναικες δε ειναι σαν να ειναι φυλακη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος maceio την Κυρ 06 Ιαν 2019, 21:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Θα πρέπει να είχαν ήδη καταλάβει στην ΠΑΕ ότι είτε μέσω Κίνας, είτε μέσω Τουρκίας, είτε Αραβίας θα προσπαθούν, οι αντίπαλοι, να μας παίρνουν τους πιο καλούς μας παίκτες. Γι' αυτό θα πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για αντικαταστάτες και να βάζουν όσο το δυνατόν πιο ψηλές ρήτρες.
Για μένα η μεταγραφή Πριγιο είναι δεδομένη μεν, αλλά ιδιαίτερα επιτυχής για τον ΠΑΟΚ. Τον αγοράσαμε 1,9 και τον δίνουμε 10. Μακάρι να έχουμε και άλλα πολλά τέτοια deals.
Κοιτάμε (επιτέλους) μπροστά και ψάχνουμε τον επόμενο που θα πουλήσουμε στα 10 μύρια.
Εννοείται ότι δεν κοιτάμε γέρους τύπου Berg. Αν δεν έμαθε η διοίκηση από την αποτυχημένη (κατ' εμέ) επιλογή Wernbloom, θα σημαίνει ότι το IQ της είναι τραγικό στα ποδοσφαιρικά θέματα.
Για μένα η μεταγραφή Πριγιο είναι δεδομένη μεν, αλλά ιδιαίτερα επιτυχής για τον ΠΑΟΚ. Τον αγοράσαμε 1,9 και τον δίνουμε 10. Μακάρι να έχουμε και άλλα πολλά τέτοια deals.
Κοιτάμε (επιτέλους) μπροστά και ψάχνουμε τον επόμενο που θα πουλήσουμε στα 10 μύρια.
Εννοείται ότι δεν κοιτάμε γέρους τύπου Berg. Αν δεν έμαθε η διοίκηση από την αποτυχημένη (κατ' εμέ) επιλογή Wernbloom, θα σημαίνει ότι το IQ της είναι τραγικό στα ποδοσφαιρικά θέματα.