Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από paok re niamou »

Αυτο που ειπες Σερα με τους υπευθυνους .......... πολυ μου αρεσε .......
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Κατά την ταπεινή μου άποψη, το πιο κατάλληλο replacement για τη θέση του φορ αυτή τη στιγμή είναι ο Μήτρογλου. Απορώ γιατί δεν τον συζητάμε. Ίσως επειδή παίρνει 2,5 από τους Γάλλους αν δεν κάνω λάθος. Αλλά τόσα παίρνει και ο Μπεργκ. Έλληνας, γκολτζής, γνώστης πραγμάτων και καταστάσεων. Μοναδικό αρνητικό που βρίσκω είναι πως είναι τεμπέλης στα ομαδικά του καθήκοντα, όπως ο Τσούπα τώρα και ο Πρίγιο όταν ήρθε. Κατά τα άλλα είναι ταμάμ, συν του ότι συμβολικά αποτελεί και ένα έμμεσο τρύπημα στον βασικό σου αντίπαλο.
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Τι ραντεβού με τον Ιβάν γράφουνε αυτοί?Μόλις τώρα βγήκε από Αραβία ότι ο Παίκτης ήδη περνάει Ιατρικά και ανακοινωνεται! Πω πω χαμός! Εκεί στην ΠΑΕ φέρτε αντικατάσταση αύριο κιόλα!
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

cellophan έγραψε:Κατά την ταπεινή μου άποψη, το πιο κατάλληλο replacement για τη θέση του φορ αυτή τη στιγμή είναι ο Μήτρογλου. Απορώ γιατί δεν τον συζητάμε. Ίσως επειδή παίρνει 2,5 από τους Γάλλους αν δεν κάνω λάθος. Αλλά τόσα παίρνει και ο Μπεργκ. Έλληνας, γκολτζής, γνώστης πραγμάτων και καταστάσεων. Μοναδικό αρνητικό που βρίσκω είναι πως είναι τεμπέλης στα ομαδικά του καθήκοντα, όπως ο Τσούπα τώρα και ο Πρίγιο όταν ήρθε. Κατά τα άλλα είναι ταμάμ, συν του ότι συμβολικά αποτελεί και ένα έμμεσο τρύπημα στον βασικό σου αντίπαλο.
Ο Μήτρογλου δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη που ήταν πρίν δυο-τρία χρόνια.Μακρυά!Αν θέλουμε τρύπημα στον γκέι ας χτυπήσουμε τον βασικό του στόχο που τους έκλασε.Facundo Ferreyra.Τον γνωρίζει και ο Μιρτσεα και ο Ιβάν ελέω Σαχταρ όπου έκανε παπάδες.Ηδη έπρεπε να ήταν στα γραφεία και να υπογράφει.Εκει να δω την μαγκιά του Branco.Οχι Berg και παρόμοιους βροντοσαυρους.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

jibbie έγραψε:Φέρτε Βιέιρα
Ποιόν;αυτόν με τα ψυχολογικά που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Ιαπωνια;
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Η εικόνα μετά από την αναταραχή που μου προκάλεσε η είδηση για την πώληση του βασικού μας φορ. Νομίζω ότι έτσι απρόσωπα πρέπει να το αντιμετωπίζουμε πλέον και όχι συναισθηματικά.
Ο ΠΑΟΚ, εκτός από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, έπρεπε ή τώρα ή σε λίγο να πάρει χρήματα από αυτή του την επένδυση. Τα χρήματα που φαίνεται ότι παίρνει είναι το max που μπορούσε. Προτιμότερο θα ήταν να τα πάρει το καλοκαίρι, θα μπορούσε όμως (ζωή είναι αυτή και τα φέρνει τούμπα) να μην πάρει και τίποτα. Σίγουρα υπάρχει ανάγκη πλέον που πρέπει να καλυφθεί άμεσα και συντεταγμένα. Η λύση σίγουρα δεν είναι η επιστροφή του Θύμιου (προσωπικά και αστήριχτα εκτιμώ ότι δεν είναι ο παίχτης που θα σηκώσει της απαιτήσεις του πρώτου βιολιού στον ΠΑΟΚ). Άλλωστε ο ρόλος του ελπιδοφόρου νέου που πρέπει να στηριχτεί, έχει δοθεί με κλειστό καλοπληρωμένο συμβόλαιο στον Ακπόμ. Επομένως για τον ΠΑΟΚ θα πρέπει το project με τον Ατρόμητο θα πρέπει να ολοκληρωθεί με μια επωφελή πώληση του Κουλούρη στο εξωτερικό.
Για το τώρα τι έχουμε?
Πρώτον την περίπτωση Μπεργκ (ίσως ο καταλληλότερος βραχυπρόθεσμα) που τα χρήματα αποκλείεται να είναι αυτά που γράφονται. Με συμβόλαιο 2.5 ετών και με τα χρήματα που έπαιρνε ο Πρίγιο + υψηλά μπόνους στόχων νομίζω ότι η δουλειά γίνεται. Άραβες και βάζελος εκτιμώ ότι δεν θα κοστίσουν πάνω από 1.5 εκ. σε ρευστό (επιπλέον κόστος 6μηνου δανεισμού, με το ποιος θα πληρώσει το εναπομένων συμβόλαιο υπό διαπραγμάτευση) ή με έμψυχα ανταλλάγματα ως προς τη ρήτρα επιστροφής στην Ελλάδα (προτιμητέο).
Δεύτερον, αυτό που έγραψε πριν φίλος για πρόταση της Γαλατά για δανεισμό του Φερέϊρα ίσως σημαίνει ότι ο κλεισμένος από τους Τούρκους (ελεύθερος από την Γκουανγκτσού) Άλαν Καρβάλιο δεν είναι τόσο κλεισμένος τελικά. Εξαιρετική περίπτωση που οπωσδήποτε όμως θα θέλει και υψηλότατο συμβόλαιο (το λέω γιατί και αυτός έχει εμφανιστεί τελευταία στο ρεπορτάζ της ομάδας). Τρίτη περίπτωση η απόκτηση επιθετικού σε καλή ηλικία από Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Β κατηγορίας ως επένδυση. Με 3-4 εκ. για αγορά υπάρχουν αρκετές καλές περιπτώσεις. Μιλάμε δηλαδή για επένδυση σαν αυτή του Πρίγιοβιτς που μπορεί να προσφέρει στην εξυπηρέτηση της κατάκτησης του πρωταθλήματος αλλά και μελλοντικά. Το σενάριο λογικά θα πρέπει να έχει και την απόκτηση αριστερού extrem (πολύ μου αρέσει η περίπτωση Taamari) και αντικαταστάτη του Βέρνμπλουμ (τον Σουηδό τον βλέπω να αξιοποιείται και στο rotation των CB τη νέα χρονιά). Στα στόπερ νομίζω ότι η χρονιά βγαίνει φύγει δεν φύγει ο Χάτσε. Κάπου όμως πρέπει να αδειάσουν θέσεις ξένων, οπότε η αυτός ή ο Σάχωφ (εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά του αντικαταστάτη του Βέρνμπλουμ) ή και οι δύο θα πρέπει να πάνε στο καλό. Για τον Ουάρντα νομίζω ότι επί της στιγμής είναι απαραίτητος (δεδομένης και της ασάφειας περί Καντουρί).

Το αμιγές καλό του κακού είναι ότι η βόμβα έσκασε στην αρχή και όχι στο τέλος των μεταγραφών και υπάρχει ο χρόνος να δείξει ο ΠΑΟΚ ότι ως δομή και οργανισμός έχει αντανακλαστικά και διαδικασίες αντιμετώπισης και του δύσκολου σεναρίου. Δεν μας έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοιο (εδώ εδράζεται η ανησυχία) καιρός είναι όμως να το κάνει γιατί σφίξανε τα γάλατα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Κυρ 06 Ιαν 2019, 17:12, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν ο παικτης βρισκεται ηδη Ντουμπαι αυτα περι ραντεβου την Τριτη ειναι ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΟΛΚΗΣ.Εχουν καταλαβει στην ΠΑΕ πως ειμαστε 6 Γεναρη? 2 και 3 μερες ειναι αιωνας την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη,ηδη θα επρεπε να γινονται τελικες συζητησεις με στοχους.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Αυτό που βγαίνει τώρα από το ρεπορτάζ δεν βγάζει νόημα.
Ο παίκτης περνάει ιατρικά στο Ντουμπάι, ενώ την Τρίτη θα έχει συνάντηση με Ιβάν και ταυτόχρονα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν τελικά θα καταβληθεί το ποσό σε μία δόση...
Ή δεν ξέρουν τίποτα οι ΑΡΔ ή η κατάσταση είναι λίγο μπουρδελέ.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

boogeyman77 έγραψε:
jibbie έγραψε:Φέρτε Βιέιρα
Ποιόν;αυτόν με τα ψυχολογικά που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Ιαπωνια;
Ναι
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Παντε φέρτε ρε μια επιθετικάρα να τελειώνουμε?Τι περιμένετε το Θέμα εχει λήξει!Εφυγε ο Πρίγιοβιτς τωρα ξεκινάτε να ψάχνετε?Κυριολεκτικά μιλάω αυριο πρέπει ο Επιθετικος που θα διαλέξετε να είναι εδώ και να περνάει ιατρικά λεφτά υπάρχουνε προχωρήστε!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πάντως είναι απίστευτο ,όσο και αν ενοχλεί κάποιους το ημερολόγιο να γράφει 6 Γενάρη ,σε μια χρόνια που βρίσκομαι 8 βαθμούς μπροστά ,λογικά για πρώτη φορά στην ιστορία μας και αντί να κάνω all in για να ενισχύσουμε την ομάδα ,να σκεφτόμαστε αν πρέπει να πάρουμε χάφ,αν θα περιμένουμε τον Γιαννούλη το καλοκαίρι για απόκτηση αριστερού μπακ,να μαδάμε μαργαρίτες αν θα ανανεώσουμε παίκτες και στο καπάκι ,εδώ χωρίς ευθύνη ,να χάνουμε και τον Πριγιοβιτς.Αν αυτά δεν ηχουν ως φιλότιμες προσπάθειες για αυτοκτονία στα αυτιά κάποιων στα δικά μου Βαράνε καμπάνες...Άλλοι θέλουν να συγχαίρουμε τους διοικούντες γιατί μας έφτασαν μέχρι εδώ.Ειχαμε τους πρωταθλητές Αυγούστου ,τώρα και του Γενάρη.Οταν επιτέλους γίνουμε και πρωταθλητές Μαΐου ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ.Υποσχομαι τότε να σωπάσω για όσο διάστημα μου ζητηθεί.Θα είμαι τουλάχιστον ευτυχισμένος.
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Ρε φέρτε ενα εξτρεμ και ενα χαφ που έχουν έφεση στο γκολ για να μην είμαστε τοσο προβλέψιμη και να μην τα περιμένουμε όλα από το φορ, και ας πάει στο καλο ο Πρίγιοβιτς.
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Λεφτά υπάρχουν από τη ρήτρα του Prijovic..

Φέρτε αυτή την παικτάρα... πλάκα θα κάνει στην super league:

https://www.transfermarkt.com/nemanja-n ... ler/102281
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

https://www.transfermarkt.com/adam-szal ... eler/39106
σε 6 μήνες λέιγει το συμβόλαιο του Φερτε τον!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”