Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από gika »

Τέτοια λέγε σούρμε να την παει στην αραβία να μη ξαναμιλήσει σε άλλον άντρα. :roll:
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Το θεμα δεν ειναι οτι φευγει ο παικταρας. Το θεμα ειναι τι φορ θα φερεις τωρα.το να φευγουν παικτες δεν μπορρις να το αποφυγεις.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

gika έγραψε:Τέτοια λέγε σούρμε να την παει στην αραβία να μη ξαναμιλήσει σε άλλον άντρα. :roll:
Αυτη αποκλειεται να την παλεψει εκει.ειναι τρομερα δυσκολες οι συνθηκες.περα απο την πλακα δεν αντεχουν ευκολα γυναικες που ειναι αμαθες σε τετοιες συνθηκες.

Τωρα ενα τηλ.που την πηρα δε λεει τπτ.τα χουμε ξεκαθαρισει με τον killer αυτα.:lol::lol::lol::lol:
Άβαταρ μέλους
giagoylas4

Δημοσίευση από giagoylas4 »

Προσωπικά και με γνώμονα ότι στην ομάδα ανοίκουν δύο πολύ ταλαντούχοι επιθετικοι 22 και 23 ετων,θα έφερνα κάποιον με μηδενική μεταπωλητικη αξία,μόνο και μόνο για να βοηθήσει άμεσα...πχ ο Μπεργκ.
Και τα λεφτά από την μεταγραφή πριγιοβιτς θα τα επενδυα σε ένα χαφ,ένα αριστερό εξτρέμ που να μαμαει και στον σταφυλιδη.

Έλα εγώ είμαι εγώ και ο λουτσεσκου έχει τελείως διαφορετικό σκεπτικό
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

sourmenetes έγραψε:
Rorschach έγραψε:Διάβαζα τώρα πως θέλει η Μάντσεστερ Γ. τον Μανωλά αλλά στη ρήτρα η Ρόμα έχει βάλει πως δεν ισχύει για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Για δες κάτι πράγματα που βάζουν στις ρήτρες οι σοβαρές ομάδες.
Ο αρης τι ωρα παιζει σημερα;;;
Καβαλαριου;

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
mirlas

Δημοσίευση από mirlas »

Dimg4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Rorschach έγραψε:Διάβαζα τώρα πως θέλει η Μάντσεστερ Γ. τον Μανωλά αλλά στη ρήτρα η Ρόμα έχει βάλει πως δεν ισχύει για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Για δες κάτι πράγματα που βάζουν στις ρήτρες οι σοβαρές ομάδες.
Ο αρης τι ωρα παιζει σημερα;;;
:lol:
:lol:
Άβαταρ μέλους
theodorosstefan

Δημοσίευση από theodorosstefan »

Δώσε μπραφ το μπακιρι άραβα και στον στέλνω με Κορδελα ...... Με δόσεις ούτε μια φανέλα στέλνουμε ._ :pano:
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Θέμα χρόνου πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ. Προσωπικά, θα επιθυμούσα κάτι τέτοιο να συμβεί το καλοκαίρι, αλλά έτσι είναι αυτά. Πάνω απ' όλα ο ΠΑΟΚ. οπότε μπορεί να στεναχωριώμαστε, αλλά οφείλουμε όλοι μας και άμεσα να ανασυνταχθούμε, κατά το: "επιτρέπεται να πέσεις, αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς".
Είμαστε οκτώ πόντους μπροστά απ' τον δεύτερο και πρέπει ν' αυξήσουμε αυτή τη διαφορά. Έτσι πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα. Με σύνεση αλλά και αισιοδοξία. Τι δεδομένα έχουμε αυτή τη στιγμή? Ήδη 2 μύρια απ' τη μεταγραφή Γκ. Ροντρίγκεζ, άλλα 9 από του Πρίγιοβιτς και χρειαζόμαστε πλέον τις εξής κινήσεις. Α) Έναν αριστερό μπακ (τουλάχιστον για μέχρι το καλοκαίρι που επιστρέφει ο Γιαννούλης απ' το δανεισμό του στον Ατρόμητο), για να βοηθήσει από τη μια τον Βιερίνια να επανέλθει στη φυσική του θέση (έστω και με λιγότερο αλλά ουσιαστικότερο) χρόνο συμμετοχής ή να καλύπτει και τη θέση του δεξιού μπακ, εάν αυτό απαιτηθεί, αλλά και να μετακινήσει τον Τόσκα στη θέση των κεντρικών αμυντικών (που θαρρώ ότι μάλλον είναι θέση που του ταιριάζει περισσότερο), Β) έναν (επιτέλους ταχύ) ανασταλτικό μέσο επίσης για τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, για να καλυφθεί το κενό του Βέρνμπλουμ, Γ) έναν σέντερ φορ για να υπάρχει πληρότητα στη θέση. Τον Ακπόμ τον θεωρώ λαβράκι και μάλλον μ' αυτόν θα κινηθούμε ως βασικό στους αγώνες πρωταθλήματος. Οπότε δε θα με χαλούσε οι άλλοι δύο να ήταν ο Ν. Καρέλης και γιατί όχι ο νεαρός Φ. Ιωαννίδης (χρόνια του πολλά σήμερα που γιορτάζει) του Λεβαδειακού, οι οποίοι όμως να είναι βασικοί στα ματς του κυπέλλου και Δ) Να ανανεωθούν σε λογικά βεβαίως οικονομικά πλαίσια τα συμβόλαια των: Βαρέλα, Κρέσπο, Μπίσεσβαρ και ενός εκ των Κάνιας ή Σάκχοφ.
Ξέρω τώρα ότι διψάτε για ονόματα! Θα σας πω λοιπόν τις εκτιμήσεις - πληροφορίες μου! Για τη θέση του αριστερού μπακ - χαφ, βλέπω την περίπτωση ενός Ίβηρα που παίζει στη Γαλλία (Πέδρο Ρεμπότσο). Για τη θέση του ανασταλτικού μέσου θα ήθελα πολύ τον Γκλεν Καμαρά αλλά έκλεισε στη Ρέιντζερς, οπότε η λύση που φαίνεται να έχει προκριθεί είναι του Κροάτη Γιόσιπ Μίσιτς της Σπόρτινγκ Λισ., καθώς θεωρείται θέμα χρόνου η άφιξή του στη Θεσσαλονίκη για τον εξάμηνο δανεισμό του, με τον ΠΑΟΚ να πληρώνει 300 χιλ. ευρώ στην ομάδα και 200 στον παίκτη, ενώ η όψιον αγοράς του για το καλοκαίρι πιθανολογείται να φτάσει περί τα 2,5 εκατ. ευρώ. Τέλος, για τη θέση του σέντερ φορ, δεν βλέπω να πηγαίνουμε σε αγορά ακριβού ποδοσφαιριστή. Πιο πιθανή θεωρώ την απόκτηση του Φ. Ιωαννίδη απ' τον Λεβαδειακό. Το καλοκαίρι όμως και εφόσον έχουμε πάρει το Πρωτάθλημα, θα χρειαστούμε ενίσχυση με τουλάχιστον τέσσερις ποιοτικότατους παίκτες, που θα μας ανεβάσουν επίπεδο και θα μας κάνουν να σταθούμε με περισσή αξιοπρέπεια στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (και όχι όπως τα φετινά αναγκαία μεν, χάλια δε)...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΠΟΡΚΥ-5 την Κυρ 06 Ιαν 2019, 15:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Εγώ βλέπω ότι το θέμα Πριγιοβιτς έχει κλείσει για την ομάδα ναι είναι απώλεια αλλά ουδείς αν αντικατάστατος! Απτή στιγμή που δεν απέρριψε την πρόταση των Αράβων για μένα σημαίνει ότι θέλει να πάει εκεί τέλος!Το θέμα που δεν κλείνει το deal είναι 100% τα χρήματα ότι ο ΠΑΟΚ τα θέλει εφάπαξ και όχι με δόσεις αλλά αργά ή γρήγορα θα βρεθεί η χρυσή τομή!Δεν κολλάει πουθενά αλλού ούτε το σκέφτεται ο Πριγιο ούτε ο Ιβάν μπορεί να τον δώσει συμβόλαιο πάνω από 2εκ ετησίως και το ξέρουμε όλοι καλά αυτό.Οποτε βλέπω καθαρά ότι ο ΠΑΟΚ το τρεναρει για αυτόν το λόγο θέλει τα λεφτά εφάπαξ και όχι σε 2 η 3 δόσεις για μένα Πριγιο τέλος! Από κει. Και ύστερα ελπίζω με το που φύγει την ίδια μέρα να είναι εδώ ο αντικατάστατης του και όχι στις 30 του Μηνα αυτό θα θεωρήσω επιτυχία εγώ! Είτε είναι ο Μπεργκ είτε Ο Αραουχο είτε κάποιος άλλος οι μεγάλες ομάδες πρώτα φέρνουνε παίκτη και μετά πουλάνε! Δεν πουλάνε και μετά αρχίζουν έρευνα και ψάχνουν ειδικά όταν πάνε για Πρωτάθλημα!
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

καθε φορα ρε παιδια το ιδιο τεντωμα με τη ρητρα...

Η ρητρα ειναι μια μορφη "ποινης" για καποιον που αθετει ενα συμβολαιο και "αποζημιωσης" για τον παθοντα. Δηλαδη ας πουμε οτι κανουμε συμβολαιο οπου εσυ με πληρωνεις 1000 το μηνα για να κανω τη Χ δουλεια για δυο χρονια. Τοσο ας πουμε χρειαζεται για να ολοκληρωθει το Υ εργο. Στο 5μηνο εγω αποφασιζω να την κανω και σε αφηνω εσενα με το εργο στο χερι. Εσυ απο αυτην μου την κινηση εχεις μεγαλες ζημιες. Παει πισω η παραδοση του εργου και πρεπει να αποζημιωσεις αυτους που το περιμενουν, πιθανον ο αντικαταστατης που θα ψαξεις θα θελει 2000 αντι για 1000 πατωντας στην αναγκη σου κλπ. Οποτε λοιπον, για να εισαι καλυμενος σε τετοιο ενδεχομενο, οριζεται στην αρχη του συμβολαιου μια "ποινη" που θα πρεπει να σου πληρωσω αν αθετησω τη συμφωνια μας, ωστε κι εσυ να βγαλεις τη χασουρα που θα εχεις. Βεβαια με το χιλιαρικο που μου δινεις, δεν παιζει να δεσμευτω να σου πληρωσω ολη τη χασουρα, δωσε μου 10 το μηνα αν θελεις τετοια εγγυηση. Εσυ 10 δεν δινεις, οποτε παζαρευουμε το υψος της αποζημιωσης (ρητρα) προς τα κατω ωστε αν ερθει η πολυεθνικη και μου προσφερει 50 το μηνα, να με παιρνει να σε αποζημιωσω και να την κανω. Δινοντας μου μεγαλυτερο μισθο, στην ουσια θα πληρωνες ακριβοτερα ασφαλιστρα για να εχεις καλυτερη αποζημιωση.

Αυτο ειναι η ρητρα. Την οποια ρητρα καλειται να πληρωσει ο Πριγιοβιτς, οχι οι Σαουδαραβες. Με αυτον υπεγραψε συμβολαιο ο ΠΑΟΚ, αυτος εχει την υποχρεωση να αποζημιωσει για το συμβολαιο που αθετει. Βεβαια στην πραξη, ειναι η ενδιαφερομενη ομαδα που καλυπτει το ποσο της ρητρας, αλλα αυτο το κανει για λογαριασμο του παικτη. Δηλαδη δεν "πληρωνουν τη ρητρα οι σαουδαραβες" αλλα δινουν στον Πριγιο τα λεφτα για να πληρωσει τη ρητρα του.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

giagoylas4 έγραψε:Προσωπικά και με γνώμονα ότι στην ομάδα ανοίκουν δύο πολύ ταλαντούχοι επιθετικοι 22 και 23 ετων,θα έφερνα κάποιον με μηδενική μεταπωλητικη αξία,μόνο και μόνο για να βοηθήσει άμεσα...πχ ο Μπεργκ.
Και τα λεφτά από την μεταγραφή πριγιοβιτς θα τα επενδυα σε ένα χαφ,ένα αριστερό εξτρέμ που να μαμαει και στον σταφυλιδη.

Έλα εγώ είμαι εγώ και ο λουτσεσκου έχει τελείως διαφορετικό σκεπτικό

Συμφωνώ, άλλο ο μέσος όρος ηλικίας του ρόστερ, και άλλο της κάθε θέσης ξεχωριστά. Πχ, το κέντρο της άμυνας και τα αμυντικά χαφ θέλουν ηλικιακή ανανέωση, ενώ αντίθετα στα εξτρέμ και στην επίθεση καλό είναι να κινηθούμε για παίκτες με εμπειρία.

Ο Μπεργκ φαντάζει πολύ καλή περίπτωση. Οι 2 καλύτεροι επιθετικοί που πέρασαν από την Ελλάδα την τελευταία 10ετία είναι ο Πρίγιο και ο Μπεργκ, οπότε είναι θετικό να φεύγει ο ένας και να έρχεται ο άλλος. Στα θετικά του επίσης πως έχει δείξει από τη ζέλα την έφεσή του στη δημιουργία και την ευκολία συνύπαρξης με 2ο επιθετικό.

Βέβαια, τα νούμερα που ακούγονται μέχρι τώρα για την περίπτωσή του είναι αστεία. Δεν ξέρω αν ισχύουν, αλλά αν κινούνται σε αυτά τα επίπεδα δε νομίζω να προχωρήσει.

Συμφωνώ επίσης με την προσθήκη παικταρά στο 8. Αριστερό μπακ και εξτρέμ δεν επείγουν όσο οι άλλες 2 θέσεις κατ εμέ, και κινήσεις καλό είναι να γίνουν αν παρουσιαστεί καλή ευκαιρία παίκτη ή αν πωληθεί κάποιος από το υπάρχον υλικό (πχ Καντουρί/Ουάρντα).
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Αυτα που γραφετε διαφοροι οτι οι αραβες ειναι κακοπληρωτες κλπ απο που προκυπτουν γιατι εγω ειχα την αισθηση οτι οι αραβες ειναι κατι τυποι με απειρα μυρια που τα σκορπανε αβερτα. Δεν ειναι ετσι τελικα;

Επισης γραφουν καποιοι οτι θα υποβιβαστει η ομαδα και θα βαρεσει κανονι. Προκειται για εναν συλλογο του 1927 που απ οτι διαβασα συγκαταλεγεται στις μεγαλες ομαδες και εχει κατακτησει πολλους τιτλους. Λετε να διαλυθει ομαδα του 1927 με εναν υποβιβασμο;
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

θεωρω οτι πρεπει ν κινηθουμε γ γιανιωτη που μαζι με πασχαλακη θα αποτελουσαν φοβερό διδυμο!
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Ποσταρε Πορκυ επιτελους.
Να προσθεσω οτι στους φορ που εγραψε οτι εχουμε, λογιζεται για μενα κ ο Ζαμπα. Θα ηθελα ομως να ρθει κ μια κολωνα υψους 1.90. να καθαριζει ψηλα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”