Petm έγραψε:"""""Όπως δεν επηρεάζομαι ψυχολογικά όταν με αποδοκιμάζουν, έτσι δεν νιώθω... θεός, όταν φωνάζουν το όνομά μου"""""
θα ήταν ευχής έργο αν το νόημα τον λόγwν του Fernando Santos τα εφαρμόζαμε όταν κάναμε κριτική στην ομάδα μας.
είναι ελληνικό φαινόμενο η απόλυτη αποθέωση ακόμα και τον κακών κείμενον τι προηγουμενη Τεταρτη να γίνετε o απόλυτος αφορισμός μετά τι κακή εμφάνιση τις Κυριακής , τουλάχιστον από κάποιους.
η ομάδα μας έχει κάποιες συγκεκριμένες δυνατότητες. τις οποιες κατά τι γνώμη μου τις έχει φτάσει φέτος στο 100% μέχρι στιγμής. το παιχνίδι με το παο έδειξε το πρόβλημα που θα έχουμε στα playoff.
όταν οι κύριοι διεκδικητές τις 2is θέσεις θα κατεβάζουν για αναπληρωματικούς τους ρουκάβινα, κλέιτον, ματός κτλ. εμείς θα αναγκαζόμαστε να παίζουμε με τον ξεζουμισμένο από τα συνεχή παιχνίδια veron κτλ κτλ. ο santos δε φαίνεται να εμπιστεύεται για τέτοιας σημασίας παιχνίδια κάποιον άλλον εκτος τον 14-15 που έχει στο μυαλό του σα βασικούς. και αυτή είναι η δίκια μου κριτική. το βρίσκω αυτοκτονία να κατέβεις σε τέτοιο παιχνίδι με sorlin, veron, και άλλους που τα δώσαν όλα μόλις 3 μέρες πιο πριν.
θα πει κάποιος: αν κατέβαινε με μπαλάφα ηλιάδη θα έκανε κάτι καλύτερο? τα προηγούμενα 3-4 χρονια μας έδειξε ότι οι συμμετοχη αυτόν το παικτών δεν έδωσε το κάτι παραπάνω. παρολαυτά πιστεύω και εγώ, σα μετά χριστό προφήτης, ότι θα έπρεπε να ρισκάρει
+1