Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Gawain1978

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από Gawain1978 »

Η αλήθεια είναι ότι και ο Ακπομ αξίζει να πάρει την ευκαιρία του γιατί έχει δείξει παρά πολύ καλά στοιχεία.
Είναι η συγκυρία όμως τέτοια που καιγόμαστε για το πρωτάθλημα οπότε έχει το ρίσκο του.
Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι καταστροφική επιλογή
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

giagoylas4 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
giagoylas4 έγραψε:Να πάρω τον Μπεργκ των 33 ετών με 2 χρόνια Αραβία... γιατί???
Τον ακπομπ τον έχει δει κανείς?
Μεταγραφή μόνο για παικταρα που τέτοια περίοδο δυσκολα
Για να προσαρμοστει κατευθειαν. Για αυτο. Με 10 μυρια κανονικα πρεπει να φερεις 2 παιχταραδες αμεσα στον βωμο του πρωταθληματος αλλα αυτοι ειναι ικανοι να "μην χαλασουν την χημεια" και να μας πουν θα πορευτουμε με ακπομ
Για αυτό έγραψα ότι πιο πιθανό είναι να ζητήσει ο λουτσεσκου τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος πίσω.
Επιλογές τύπου Μπεργκ πιστεύω δεν έχουν να δώσουν τίποτα.

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω την τόση απαξίωση σ' αυτούς που έκαναν μια ομάδα,που εμάς τους κάτω των 40 μας έχει χαρίσει μοναδικά συναισθήματα
Ρε φιλε ποια απαξιωση? Το να λες οτι δεν ειναι αρκετος ο Ακπομ για να βγει η χρονια πρωταθλητισμου ειναι απαξιωση ή αληθεια? Το να λες οτι δε βγαινει με τον κανιας μοναδικο 6αρι ειναι απαξιωση η αληθεια?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

giagoylas4 έγραψε:Επειδή πολύ καταστροφολογια έπεσε να πούμε μονο ότι ο ΠΑΟΚ χάνει 6 γκολ ( χωρίς τα πέναλτι) σε 13 αγώνες...σιγά τα λάχανα
Μονο που αυτα τα 6 γκολ ηταν 12 βαθμοι που χωρις αυτα δυσκολα θα επαιρνες τα περισσοτερα εκ των οποιων ηταν γκολαρες και οχι απλα παρε βαλε οπως πολλα απο αυτα που ειχε βαλει περσι.Ακομα και το πεναλτι γκολ με Αστερα ηταν 3 προσωπικοι βαθμοι.
crazy nagbe4

Δημοσίευση από crazy nagbe4 »

Σαν πολυ άσχημα μπαινει η χρονια.Πριγιοβιτς χαιρετάει(καλο θα ηταν να το σηκωνε κ μετα να εφευγε) ,ανανεωσεις δεν γίνονται κ ο γιωργακης κ δοιηκηση κανει διακοπες ακομη.Τι αλλο θα δουμε; :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Και πάλι ο Άκπομ δεν φτάνει.
Ερχόμενος από τον πάγκο έχει δώσει βαθμούς.
Τώρα ποιος θα παίξει αυτόν τον ρόλο όταν καίγεσαι μπροστά και πετάς έναν παίκτη μέσα στο 60-70;
Ο Καρέλης; Δεν ξέρω...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Dimg4 έγραψε:Δε μας ελειψε ο γκαρι? :shock: Ποιο εξτρεμ σου ειναι καλυτερο του με τα χαρακτηριστικα που ειχε? Μπουκα, γκολ, game changing? Ασε την συνολικη ομαδα, ενας παικτης δεν κανει την ομαδα. Αλλα τα εξτρεμ μας ειναι ισως απο τα πιο ακινδυνα που ειχαμε ποτε
Εγω τον Γκαρι τον θυμαμαι χασογκολη παντως... Ιδανικος για 4-4-2, 3-5-2 αλλα στο σκοραρισμα δεν νομιζω να δινει περισσοτερα απο το υπαρχον ροστερ.

Η ταχυτητα και η διεισδυτικοτητα του, οντως λειπει.

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

joshua έγραψε:Δανεικο με ρητρα ενα φορ στυλ Φερειρα και ας φερουν ως επενδυση των χρηματων ισως αυτον τον Ιορδανο απο τον Αποελ.Εγω θα εφερνα τον Στοχ,μιας και νεους παικτες εχουμε στην θεση αλλα εγω ειμαι εγω...
Μ αρέσει που δε θες Κουλούρη, αλλά θες Στοχ :mrgreen:
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

giagoylas4 έγραψε:
panpangr77 έγραψε:Χωρίς να ξέρω κάτι με 1 εκατομμυριο και πολλά είναι ,φέρνεις τον πρώτο σκορερ της Κροατίας ,σε 17 αγώνες 10 γκολ
https://www.transfermarkt.co.uk/komnen- ... 316.Δίνεις εναν μισθο στα 600.000 και πολλά ειναι για αρχή .Και παίρνεις παίκτη με μταπωλητικη αξία και μικρο στα 23.
Έχεις Ακπομ και Καρέλλη απο πίσω.
Πας με τα λεφτά που θα πάρεις απο τον Πριγιοβιτς και παίρνεις ενα εξτρέμ γκολτζη και ένα χαφ απο το πολυ ψηλό ραφι ,διώχνεις τον Χατσερίδη που πιανει θέση ξένου πας τον Ρουμανο στα σεντερ μπακ και παίρνεις ενα αριστερό μπακ ,βλέπε Σταφυλιδη.
Εαν πουλήσεις Ουάρντα,Ελ Καντουρι φέρνεις και δεκάρι ή οκταρι που δεκαρίζει με εμφαση στο γκολ και έχεις ομαδα ετοιμη.
Βάζει τον Βιερίνια να παίξει στα εξτρεμ ή για δευτερο σεντερ φορ._

ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Αν διαβάσει το ποστ σου ο λουτσεσκου θα γελάει κλαίγοντας μέχρι το 2026
:lol: :lol: :lol: :lol: Δεν νομίζω φίλε ο παίκτης που έχω ανεβάσει ειναι απο την αγορά που ξέρει πολυ καλά ο νέος τεχνικός διευθυντής . Απο ενστικτο είναι μια λύση αντικατάστασης,ιδανική για μένα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:Δανεικο με ρητρα ενα φορ στυλ Φερειρα και ας φερουν ως επενδυση των χρηματων ισως αυτον τον Ιορδανο απο τον Αποελ.Εγω θα εφερνα τον Στοχ,μιας και νεους παικτες εχουμε στην θεση αλλα εγω ειμαι εγω...
Stoch ο αγαπημένος μου.
Άβαταρ μέλους
giagoylas4

Δημοσίευση από giagoylas4 »

Ρε συ Τζος εννοείται ότι έδωσε βαθμούς και όχι μόνο και αυτή ήταν η δουλειά του, αλλά μας έχει πιάσει μια υστερία που απλά δεν χρειάζεται.
Δεν τελειώνουν όλα στο αν μείνει ή φύγει ο πριγιοβιτς
Άβαταρ μέλους
giagoylas4

Δημοσίευση από giagoylas4 »

panpangr77 έγραψε:
giagoylas4 έγραψε:
panpangr77 έγραψε:Χωρίς να ξέρω κάτι με 1 εκατομμυριο και πολλά είναι ,φέρνεις τον πρώτο σκορερ της Κροατίας ,σε 17 αγώνες 10 γκολ
https://www.transfermarkt.co.uk/komnen- ... 316.Δίνεις εναν μισθο στα 600.000 και πολλά ειναι για αρχή .Και παίρνεις παίκτη με μταπωλητικη αξία και μικρο στα 23.
Έχεις Ακπομ και Καρέλλη απο πίσω.
Πας με τα λεφτά που θα πάρεις απο τον Πριγιοβιτς και παίρνεις ενα εξτρέμ γκολτζη και ένα χαφ απο το πολυ ψηλό ραφι ,διώχνεις τον Χατσερίδη που πιανει θέση ξένου πας τον Ρουμανο στα σεντερ μπακ και παίρνεις ενα αριστερό μπακ ,βλέπε Σταφυλιδη.
Εαν πουλήσεις Ουάρντα,Ελ Καντουρι φέρνεις και δεκάρι ή οκταρι που δεκαρίζει με εμφαση στο γκολ και έχεις ομαδα ετοιμη.
Βάζει τον Βιερίνια να παίξει στα εξτρεμ ή για δευτερο σεντερ φορ._

ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Αν διαβάσει το ποστ σου ο λουτσεσκου θα γελάει κλαίγοντας μέχρι το 2026
:lol: :lol: :lol: :lol: Δεν νομίζω φίλε ο παίκτης που έχω ανεβάσει ειναι απο την αγορά που ξέρει πολυ καλά ο νέος τεχνικός διευθυντής . Απο ενστικτο είναι μια λύση αντικατάστασης,ιδανική για μένα.
Δεν αναφερομουν στον παίκτη αλλά στις πολλές άλλαγες παικτών που ο κοουτς δεν τις θέλει
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Ο Hugo Viera πάντως που είχε ακουστεί το καλοκαίρι ο Πορτογάλος επιθετικός έμεινε Ελεύθερος πριν 2 μέρες.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Δεν τελειώνουν όλα στον Πρίγιο, αλλά ο ΠΑΟΚ χάνει μισό γκολ ανά αγώνα που θα πρέπει να το βρει από αλλού.
Και φέτος ειδικά, που την πλειοψηφία των αγώνων την πηγαίνουμε στο γκολ, τα πράγματα είναι ζόρικα.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Αν διαβάσει το ποστ σου ο λουτσεσκου θα γελάει κλαίγοντας μέχρι το 2026[/quote]

:lol: :lol: :lol: :lol: Δεν νομίζω φίλε ο παίκτης που έχω ανεβάσει ειναι απο την αγορά που ξέρει πολυ καλά ο νέος τεχνικός διευθυντής . Απο ενστικτο είναι μια λύση αντικατάστασης,ιδανική για μένα.[/quote]
Δεν αναφερομουν στον παίκτη αλλά στις πολλές άλλαγες παικτών που ο κοουτς δεν τις θέλει[/quote]
Δεν είναι πολλές στην ουσία :lol: :lol: :lol:
Ο κορμός μένει ίδιος και με Σταφυλλιδη,Μέσο Αξίας,Εξτρεμ Αξίας και το σεντερ που έχω αναφέρει θα εκανε κωλοτούμπες... Ο Σταφυλίδης ξέρει απο την ομάδα μηδενικός χρόνος προσαρμογής,ο Τοσκα ξέρει τον Βαρελα και η ομάδα έχει παικτες μέχρι να προσαρμοστουν οι καινούργιοι.
Απο την άλλη ο Λουτσέσκου ειναι ανθρωπος που τα βγάζει πέρα. Ο τεχνικός διευθυντής που έχει έρθει πιστέυω πως δεν ήρθε τυχαία ,ταιριάζει απολυτα με τον Λουτσέσκου....
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Οτι ο Σταφυλλιδης δεν αγωνιζεται αρκετο καιρο παιζει κανενα ρολο στο πλανο ? Πολλοι αναφερουν το ονομα του συχνα πυκνα αλλα η αγωνιστικη του κατασταση δεν νομιζω οτι ειναι κατι το ιδιαιτερο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”