Μεταγραφές Χειμώνα 2018
-
Gawain1978
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Η αλήθεια είναι ότι και ο Ακπομ αξίζει να πάρει την ευκαιρία του γιατί έχει δείξει παρά πολύ καλά στοιχεία.
Είναι η συγκυρία όμως τέτοια που καιγόμαστε για το πρωτάθλημα οπότε έχει το ρίσκο του.
Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι καταστροφική επιλογή
Είναι η συγκυρία όμως τέτοια που καιγόμαστε για το πρωτάθλημα οπότε έχει το ρίσκο του.
Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι καταστροφική επιλογή
-
Dimg4
Ρε φιλε ποια απαξιωση? Το να λες οτι δεν ειναι αρκετος ο Ακπομ για να βγει η χρονια πρωταθλητισμου ειναι απαξιωση ή αληθεια? Το να λες οτι δε βγαινει με τον κανιας μοναδικο 6αρι ειναι απαξιωση η αληθεια?giagoylas4 έγραψε:Για αυτό έγραψα ότι πιο πιθανό είναι να ζητήσει ο λουτσεσκου τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος πίσω.Dimg4 έγραψε:Για να προσαρμοστει κατευθειαν. Για αυτο. Με 10 μυρια κανονικα πρεπει να φερεις 2 παιχταραδες αμεσα στον βωμο του πρωταθληματος αλλα αυτοι ειναι ικανοι να "μην χαλασουν την χημεια" και να μας πουν θα πορευτουμε με ακπομgiagoylas4 έγραψε:Να πάρω τον Μπεργκ των 33 ετών με 2 χρόνια Αραβία... γιατί???
Τον ακπομπ τον έχει δει κανείς?
Μεταγραφή μόνο για παικταρα που τέτοια περίοδο δυσκολα
Επιλογές τύπου Μπεργκ πιστεύω δεν έχουν να δώσουν τίποτα.
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω την τόση απαξίωση σ' αυτούς που έκαναν μια ομάδα,που εμάς τους κάτω των 40 μας έχει χαρίσει μοναδικά συναισθήματα
Μονο που αυτα τα 6 γκολ ηταν 12 βαθμοι που χωρις αυτα δυσκολα θα επαιρνες τα περισσοτερα εκ των οποιων ηταν γκολαρες και οχι απλα παρε βαλε οπως πολλα απο αυτα που ειχε βαλει περσι.Ακομα και το πεναλτι γκολ με Αστερα ηταν 3 προσωπικοι βαθμοι.giagoylas4 έγραψε:Επειδή πολύ καταστροφολογια έπεσε να πούμε μονο ότι ο ΠΑΟΚ χάνει 6 γκολ ( χωρίς τα πέναλτι) σε 13 αγώνες...σιγά τα λάχανα
-
crazy nagbe4
Σαν πολυ άσχημα μπαινει η χρονια.Πριγιοβιτς χαιρετάει(καλο θα ηταν να το σηκωνε κ μετα να εφευγε) ,ανανεωσεις δεν γίνονται κ ο γιωργακης κ δοιηκηση κανει διακοπες ακομη.Τι αλλο θα δουμε;

Και πάλι ο Άκπομ δεν φτάνει.
Ερχόμενος από τον πάγκο έχει δώσει βαθμούς.
Τώρα ποιος θα παίξει αυτόν τον ρόλο όταν καίγεσαι μπροστά και πετάς έναν παίκτη μέσα στο 60-70;
Ο Καρέλης; Δεν ξέρω...
Ερχόμενος από τον πάγκο έχει δώσει βαθμούς.
Τώρα ποιος θα παίξει αυτόν τον ρόλο όταν καίγεσαι μπροστά και πετάς έναν παίκτη μέσα στο 60-70;
Ο Καρέλης; Δεν ξέρω...
Εγω τον Γκαρι τον θυμαμαι χασογκολη παντως... Ιδανικος για 4-4-2, 3-5-2 αλλα στο σκοραρισμα δεν νομιζω να δινει περισσοτερα απο το υπαρχον ροστερ.Dimg4 έγραψε:Δε μας ελειψε ο γκαρι?Ποιο εξτρεμ σου ειναι καλυτερο του με τα χαρακτηριστικα που ειχε? Μπουκα, γκολ, game changing? Ασε την συνολικη ομαδα, ενας παικτης δεν κανει την ομαδα. Αλλα τα εξτρεμ μας ειναι ισως απο τα πιο ακινδυνα που ειχαμε ποτε
Η ταχυτητα και η διεισδυτικοτητα του, οντως λειπει.
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Sick Bastard
Μ αρέσει που δε θες Κουλούρη, αλλά θες Στοχjoshua έγραψε:Δανεικο με ρητρα ενα φορ στυλ Φερειρα και ας φερουν ως επενδυση των χρηματων ισως αυτον τον Ιορδανο απο τον Αποελ.Εγω θα εφερνα τον Στοχ,μιας και νεους παικτες εχουμε στην θεση αλλα εγω ειμαι εγω...
-
panpangr77
giagoylas4 έγραψε:Αν διαβάσει το ποστ σου ο λουτσεσκου θα γελάει κλαίγοντας μέχρι το 2026panpangr77 έγραψε:Χωρίς να ξέρω κάτι με 1 εκατομμυριο και πολλά είναι ,φέρνεις τον πρώτο σκορερ της Κροατίας ,σε 17 αγώνες 10 γκολ
https://www.transfermarkt.co.uk/komnen- ... 316.Δίνεις εναν μισθο στα 600.000 και πολλά ειναι για αρχή .Και παίρνεις παίκτη με μταπωλητικη αξία και μικρο στα 23.
Έχεις Ακπομ και Καρέλλη απο πίσω.
Πας με τα λεφτά που θα πάρεις απο τον Πριγιοβιτς και παίρνεις ενα εξτρέμ γκολτζη και ένα χαφ απο το πολυ ψηλό ραφι ,διώχνεις τον Χατσερίδη που πιανει θέση ξένου πας τον Ρουμανο στα σεντερ μπακ και παίρνεις ενα αριστερό μπακ ,βλέπε Σταφυλιδη.
Εαν πουλήσεις Ουάρντα,Ελ Καντουρι φέρνεις και δεκάρι ή οκταρι που δεκαρίζει με εμφαση στο γκολ και έχεις ομαδα ετοιμη.
Βάζει τον Βιερίνια να παίξει στα εξτρεμ ή για δευτερο σεντερ φορ._
ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.
- ΑποστόληςΑ
Stoch ο αγαπημένος μου.joshua έγραψε:Δανεικο με ρητρα ενα φορ στυλ Φερειρα και ας φερουν ως επενδυση των χρηματων ισως αυτον τον Ιορδανο απο τον Αποελ.Εγω θα εφερνα τον Στοχ,μιας και νεους παικτες εχουμε στην θεση αλλα εγω ειμαι εγω...
- giagoylas4
Ρε συ Τζος εννοείται ότι έδωσε βαθμούς και όχι μόνο και αυτή ήταν η δουλειά του, αλλά μας έχει πιάσει μια υστερία που απλά δεν χρειάζεται.
Δεν τελειώνουν όλα στο αν μείνει ή φύγει ο πριγιοβιτς
Δεν τελειώνουν όλα στο αν μείνει ή φύγει ο πριγιοβιτς
- giagoylas4
Δεν αναφερομουν στον παίκτη αλλά στις πολλές άλλαγες παικτών που ο κοουτς δεν τις θέλειpanpangr77 έγραψε:giagoylas4 έγραψε:Αν διαβάσει το ποστ σου ο λουτσεσκου θα γελάει κλαίγοντας μέχρι το 2026panpangr77 έγραψε:Χωρίς να ξέρω κάτι με 1 εκατομμυριο και πολλά είναι ,φέρνεις τον πρώτο σκορερ της Κροατίας ,σε 17 αγώνες 10 γκολ
https://www.transfermarkt.co.uk/komnen- ... 316.Δίνεις εναν μισθο στα 600.000 και πολλά ειναι για αρχή .Και παίρνεις παίκτη με μταπωλητικη αξία και μικρο στα 23.
Έχεις Ακπομ και Καρέλλη απο πίσω.
Πας με τα λεφτά που θα πάρεις απο τον Πριγιοβιτς και παίρνεις ενα εξτρέμ γκολτζη και ένα χαφ απο το πολυ ψηλό ραφι ,διώχνεις τον Χατσερίδη που πιανει θέση ξένου πας τον Ρουμανο στα σεντερ μπακ και παίρνεις ενα αριστερό μπακ ,βλέπε Σταφυλιδη.
Εαν πουλήσεις Ουάρντα,Ελ Καντουρι φέρνεις και δεκάρι ή οκταρι που δεκαρίζει με εμφαση στο γκολ και έχεις ομαδα ετοιμη.
Βάζει τον Βιερίνια να παίξει στα εξτρεμ ή για δευτερο σεντερ φορ._
ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.![]()
![]()
![]()
Δεν νομίζω φίλε ο παίκτης που έχω ανεβάσει ειναι απο την αγορά που ξέρει πολυ καλά ο νέος τεχνικός διευθυντής . Απο ενστικτο είναι μια λύση αντικατάστασης,ιδανική για μένα.
- Mauricio-8-
Ο Hugo Viera πάντως που είχε ακουστεί το καλοκαίρι ο Πορτογάλος επιθετικός έμεινε Ελεύθερος πριν 2 μέρες.
- PAOK_Antarctica
Δεν τελειώνουν όλα στον Πρίγιο, αλλά ο ΠΑΟΚ χάνει μισό γκολ ανά αγώνα που θα πρέπει να το βρει από αλλού.
Και φέτος ειδικά, που την πλειοψηφία των αγώνων την πηγαίνουμε στο γκολ, τα πράγματα είναι ζόρικα.
Και φέτος ειδικά, που την πλειοψηφία των αγώνων την πηγαίνουμε στο γκολ, τα πράγματα είναι ζόρικα.
-
panpangr77
Αν διαβάσει το ποστ σου ο λουτσεσκου θα γελάει κλαίγοντας μέχρι το 2026[/quote]
Δεν νομίζω φίλε ο παίκτης που έχω ανεβάσει ειναι απο την αγορά που ξέρει πολυ καλά ο νέος τεχνικός διευθυντής . Απο ενστικτο είναι μια λύση αντικατάστασης,ιδανική για μένα.[/quote]
Δεν αναφερομουν στον παίκτη αλλά στις πολλές άλλαγες παικτών που ο κοουτς δεν τις θέλει[/quote]
Δεν είναι πολλές στην ουσία
Ο κορμός μένει ίδιος και με Σταφυλλιδη,Μέσο Αξίας,Εξτρεμ Αξίας και το σεντερ που έχω αναφέρει θα εκανε κωλοτούμπες... Ο Σταφυλίδης ξέρει απο την ομάδα μηδενικός χρόνος προσαρμογής,ο Τοσκα ξέρει τον Βαρελα και η ομάδα έχει παικτες μέχρι να προσαρμοστουν οι καινούργιοι.
Απο την άλλη ο Λουτσέσκου ειναι ανθρωπος που τα βγάζει πέρα. Ο τεχνικός διευθυντής που έχει έρθει πιστέυω πως δεν ήρθε τυχαία ,ταιριάζει απολυτα με τον Λουτσέσκου....
Δεν αναφερομουν στον παίκτη αλλά στις πολλές άλλαγες παικτών που ο κοουτς δεν τις θέλει[/quote]
Δεν είναι πολλές στην ουσία
Ο κορμός μένει ίδιος και με Σταφυλλιδη,Μέσο Αξίας,Εξτρεμ Αξίας και το σεντερ που έχω αναφέρει θα εκανε κωλοτούμπες... Ο Σταφυλίδης ξέρει απο την ομάδα μηδενικός χρόνος προσαρμογής,ο Τοσκα ξέρει τον Βαρελα και η ομάδα έχει παικτες μέχρι να προσαρμοστουν οι καινούργιοι.
Απο την άλλη ο Λουτσέσκου ειναι ανθρωπος που τα βγάζει πέρα. Ο τεχνικός διευθυντής που έχει έρθει πιστέυω πως δεν ήρθε τυχαία ,ταιριάζει απολυτα με τον Λουτσέσκου....
- paok re niamou
Οτι ο Σταφυλλιδης δεν αγωνιζεται αρκετο καιρο παιζει κανενα ρολο στο πλανο ? Πολλοι αναφερουν το ονομα του συχνα πυκνα αλλα η αγωνιστικη του κατασταση δεν νομιζω οτι ειναι κατι το ιδιαιτερο