Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Δανεικο με ρητρα ενα φορ στυλ Φερειρα και ας φερουν ως επενδυση των χρηματων ισως αυτον τον Ιορδανο απο τον Αποελ.Εγω θα εφερνα τον Στοχ,μιας και νεους παικτες εχουμε στην θεση αλλα εγω ειμαι εγω...
-
Dimg4
Για να προσαρμοστει κατευθειαν. Για αυτο. Με 10 μυρια κανονικα πρεπει να φερεις 2 παιχταραδες αμεσα στον βωμο του πρωταθληματος αλλα αυτοι ειναι ικανοι να "μην χαλασουν την χημεια" και να μας πουν θα πορευτουμε με ακπομgiagoylas4 έγραψε:Να πάρω τον Μπεργκ των 33 ετών με 2 χρόνια Αραβία... γιατί???
Τον ακπομπ τον έχει δει κανείς?
Μεταγραφή μόνο για παικταρα που τέτοια περίοδο δυσκολα
O βασικός προβληματισμός των περισσότερων είναι ότι ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται να αντικαταστήσει αυτούς που πουλάει με ισάξιους ή και καλύτερους ποδοσφαιριστές.
Γιατί ο Μπεργκ ακόμα και αυτά τα 2 χρόνια στην Αραβία σκοράρει και δίνει ασίστ ακατάπαυστα.giagoylas4 έγραψε:Να πάρω τον Μπεργκ των 33 ετών με 2 χρόνια Αραβία... γιατί???
Ακόμα είναι βασικός στην Εθνική Σουηδίας.
Είναι 100% επαγγελματίας και αθληταρας.
Έχει παίξει 3 χρόνια στην Ελλάδα και νιώθει από ντέρμπι και Τριπολες.
Ειναι ο μόνος που έρχεται αύριο και σε μια βδομάδα μπαίνει και παίζει.
Δεν θέλω πολλά. Έτοιμη λύση για ένα 6μηνο θέλω για να πάρω το πρωτάθλημα.
Το καλοκαίρι με γεμάτα ταμεία, με άνεση χρόνου και απείρως περισσότερες επιλογές επένδυω σε κάτι πιο νέο και ελπιδοφόρο.
Έτσι το βλέπω εγώ το θέμα.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Θωμά Ναζλίδη.
Η ΠΑΕ Άρης ευχαριστεί τον Θωμά Ναζλίδη για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Η ΠΑΕ Άρης ευχαριστεί τον Θωμά Ναζλίδη για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Γιατί δεν υπάρχουν περιπτώσεις που μπορούν να διατεθούν αποδοτικά τώρα χρήματα? Δηλαδή ο γαύρος δεν τον πιστεύει τον 24χρονο με κοινοτικό διαβατήριο που αγόρασε με 1.2 εκ και συμβόλαιο 600Κ? Αν βέβαια περιμένει κάποιος κάνα μήνα να ανάψουν συγχρονισμένα τρία πράσινα φανάρια στην πηγμένη Εγνατίας για να προχωρήσει, όπως περίμενε το πασόκ να ανατείλει ξανά ο ήλιος ο πράσινος, τότε ίσως λέω ίσως μπορεί να πιαστείς απροετοίμαστος σε περίπτωση που σου φύγει ξαφνικά το βασικό σου όπλο, όπως ο Πρίγιοβιτς.betrayor έγραψε:Στην παρούσα κατάσταση, εάν όπως όλα δείχνουν φύγει ο πριγιοβιτς , νομίζω πως θα ήταν καλύτερα να προχωρήσουμε με Καρέλλη και άκμπομ και να ανεβάσουμε και τον πιτσιρικά από τους νέους,
Το καλοκαίρι θα είναι πιο αποδοτικό να διατεθούν τα χρήματα .
- giagoylas4
Επειδή πολύ καταστροφολογια έπεσε να πούμε μονο ότι ο ΠΑΟΚ χάνει 6 γκολ ( χωρίς τα πέναλτι) σε 13 αγώνες...σιγά τα λάχανα
++++++joshua έγραψε:Δανεικο με ρητρα ενα φορ στυλ Φερειρα και ας φερουν ως επενδυση των χρηματων ισως αυτον τον Ιορδανο απο τον Αποελ.Εγω θα εφερνα τον Στοχ,μιας και νεους παικτες εχουμε στην θεση αλλα εγω ειμαι εγω...
-
Dimg4
Τετοιους παικτες δε μπορεις να τους κρατησεις πολυMANIAKOS έγραψε:Αναλυτικά η ανακοίνωση:
-
xrisitsapa
Αυτό προβληματίζει και εμένα.Mīngus έγραψε:O βασικός προβληματισμός των περισσότερων είναι ότι ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται να αντικαταστήσει αυτούς που πουλάει με ισάξιους ή και καλύτερους ποδοσφαιριστές.
Από την άλλη δεν νομίζω να μας έλειψε ούτε ο Γκάρι ούτε ο Μακ. Τελικά κάναμε καλύτερη ομάδα
Αν φυγει ο Πριγιο, περιμενω απο την ΠΑΕ να φερει μαξ μεχρι τις 20 του μηνα επιθετικο και 8αρι με ποιοτητα και αγωνιστικο ρυθμο.
Επισης περιμενω απο τον Ρουμανο μεχρι τα μεσα Φλεβαρη να τους εχει ενταξει στο rotation της ομαδας.
9 απο πριγιο + 2 απο γκαρυ ειναι μεγαλο ποσο που μας επιτρεπει να κινηθουμε σχετικα ανετα. Η κουλα που πηρε κριστιτς και ο γαυρος με σολντανο εδειξαν πως με λογικα ποσα μπορεις να φερεις καλους παικτες. Με λιγα παραπανω λεφτα πιστευω μπορουμε να φερουμε ακομα καλυτερους.
Κρας τεστ αυτη η -ενδεχομενη- αποχωρηση του καλυτερου και πιο κομβικου παικτη, για ολους μεσα στην ομαδα.
Σε περιπτωση που γυρισει ο Κουλουρης, περιμενω τουλαχιστον να τα σκασουμε ΧΟΝΤΡΑ σε 8αρι τοπ επιπεδου.
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επισης περιμενω απο τον Ρουμανο μεχρι τα μεσα Φλεβαρη να τους εχει ενταξει στο rotation της ομαδας.
9 απο πριγιο + 2 απο γκαρυ ειναι μεγαλο ποσο που μας επιτρεπει να κινηθουμε σχετικα ανετα. Η κουλα που πηρε κριστιτς και ο γαυρος με σολντανο εδειξαν πως με λογικα ποσα μπορεις να φερεις καλους παικτες. Με λιγα παραπανω λεφτα πιστευω μπορουμε να φερουμε ακομα καλυτερους.
Κρας τεστ αυτη η -ενδεχομενη- αποχωρηση του καλυτερου και πιο κομβικου παικτη, για ολους μεσα στην ομαδα.
Σε περιπτωση που γυρισει ο Κουλουρης, περιμενω τουλαχιστον να τα σκασουμε ΧΟΝΤΡΑ σε 8αρι τοπ επιπεδου.
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- giagoylas4
Για αυτό έγραψα ότι πιο πιθανό είναι να ζητήσει ο λουτσεσκου τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος πίσω.Dimg4 έγραψε:Για να προσαρμοστει κατευθειαν. Για αυτο. Με 10 μυρια κανονικα πρεπει να φερεις 2 παιχταραδες αμεσα στον βωμο του πρωταθληματος αλλα αυτοι ειναι ικανοι να "μην χαλασουν την χημεια" και να μας πουν θα πορευτουμε με ακπομgiagoylas4 έγραψε:Να πάρω τον Μπεργκ των 33 ετών με 2 χρόνια Αραβία... γιατί???
Επιλογές τύπου Μπεργκ πιστεύω δεν έχουν να δώσουν τίποτα.
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω την τόση απαξίωση σ' αυτούς που έκαναν μια ομάδα,που εμάς τους κάτω των 40 μας έχει χαρίσει μοναδικά συναισθήματα
-
Dimg4
Δε μας ελειψε ο γκαρι?
Ποιο εξτρεμ σου ειναι καλυτερο του με τα χαρακτηριστικα που ειχε? Μπουκα, γκολ, game changing? Ασε την συνολικη ομαδα, ενας παικτης δεν κανει την ομαδα. Αλλα τα εξτρεμ μας ειναι ισως απο τα πιο ακινδυνα που ειχαμε ποτε
- giagoylas4
Αριθμούς παραθέτωDimg4 έγραψε:ελπιζω να τρολαρεις
Έχεις κάποια αντίρρηση