Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
seaman

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από seaman »

anekfrastos έγραψε:Ναι αλλά ο Φακουντο δεν παίζει οπότε λογικά η τιμή του έχει πέσει.
Ναι αλλά ο προπονητής που δεν τον έβαζε χαιρέτησε, με ότι αυτό συνεπάγεται στην όποια αλλαγή στάσης ή στο χρόνο που χρειάζεται για να παρθούν αποφάσεις από τους αετούς
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ετσι μπραβο. Μονο απο ρωσια. Δεν υπαρχουν αλλες αγορες. Τι πειραζει που ο τδ σου δεν εχει κανει ποτε στην καριερα του μεταγραφη απο ρωσια. Μηπως αυτος θα αποφασισει;
betrayor

Δημοσίευση από betrayor »

Στην παρούσα κατάσταση, εάν όπως όλα δείχνουν φύγει ο πριγιοβιτς , νομίζω πως θα ήταν καλύτερα να προχωρήσουμε με Καρέλλη και άκμπομ και να ανεβάσουμε και τον πιτσιρικά από τους νέους,
Το καλοκαίρι θα είναι πιο αποδοτικό να διατεθούν τα χρήματα .
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Τον Facundo νομίζω εύκολα τον παίρνεις δανεικό τουλάχιστον για αρχη. Δεν υπολογίζεται καθόλου στην Μπενφίκα και ο μισθός του είναι φυσιολογικός (1.5Μ). Το πρόβλημα είναι ότι έχει παίξει ελάχιστα φέτος και θα χρειαστεί χρόνο να μπει στην ομάδα. Σαν προοπτική μακροπροθεσμη είναι πολύ καλή λύση.

Έλα, όμως, που εμείς καιγόμαστε άμεσα.

Άποψη μου. Θες παίχτη δεδομένης ποιότητας, έμπειρο και με δυνατότητα γρήγορης προσαρμογής στο ελληνικό πρωτάθλημα.

2 μου έρχονται στο μυαλό. Μπεργκ και Αραουχο.

Επειδή δεν θέλω παίχτη απ τη χάρτινη προτιμώ τον πρώτο. Ο Μπεργκ έχει άλλωστε τακτική παιδεία και αντίληψη που θα τον βοηθήσει να ενταχθεί άμεσα.

Ξαναλέω ότι το σημαντικότερο όλων είναι η δυνατότητα γρήγορης προσαρμογής του παίχτη. Να ρθει αυριο και σε 1 βδομάδα να είναι έτοιμος να παίξει.

Σαν μακροπρόθεσμη λύση, το ξαναλέω, ότι θα προτιμούσα Ferreyra.

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αμπαλες διοικησεις στη Β. Ελλαδα. Παει ο πριγιο απο μας, παει ο ναζλιδης απο τον ΑΡΗΣ
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Αντικειμενικά ο Μπεργκ μπορει να βοηθήσει άμεσα είναι 32,5 μπαίνει στο τελευτέο 6μηνο του συμβολαίου του αλλα οι άραβες δεν ειναι χαζοι να τον δώσουνε τζάμπα οποτε για να ρθει ο Μπεργκ πχ στα 32,5 θα πρέπει να βγουνε απτα ταμεια του ΠΑΟΚ πανω απο 4 εκ και δεν ειναι ούτε ανερχομενος ούτε έχει μεταπωλητικη αξία!Εγω είμαι της αποψης πάνε σε ενα καλο Ευρωπαικό πρωτάθλημα Ισπανία Αγγλία Γερμανία Ιταλία Ολλανδία ρίξε 3 με 4 εκ ευρω να αγοράσεις έναν επιθετικό κατω των 28 με καλο ιστορικό να του δώσεις και 1εκ συμβόλαιο ετησιο οπως ακριβως πήραμε Πρίγιο αλλα απο καλύτερο Πρωταθλημα!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Δεν εχει κανει φολοου στην σελιδα τους.
Θα ειδε οτι τον εδωσε ο φιλος πανω και εκανε unfollow :lol:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ποιον Καρελη ρε παιδια,αυτον που δεν ακουμπησε μπαλα 3 φορες που επαιξε κορυφη μονος του η θα αλλαξει συστημα ο Λουτσεσκου για να βρει τα γκολ του Πριγιοβιτς σε συνδιασμο? Βασικος Ακπομ αρχικα και ενσωματωση νεου φορ με ταυτοχρονη αποκτηση εντεκαδατου εξτρεμ ειναι η μονη λυση.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Ειναι μεγαλυτερη η καυλα να το σηκωσεις με ακπομ και καρελη παιδια...θα ειναι πιο ηδονικο τωρα που πανε να το πιστεψουν...λες και οταν ηρθε ο πριγιοβιτς προπεραι τν γεναρη τν ηξερε κανενας....ενα γυρολογος ηταν...ευχαριστουμε για ολα κοτσιδα..πραγματικα για ολα...καλη τυχη στην αραβια και σε 2 χρονια σε βλεπω ντουμπαι η καμια τουρκια..παει η καριερα σου...
Παμε για αλλα...
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Χωρίς να ξέρω κάτι με 1 εκατομμυριο και πολλά είναι ,φέρνεις τον πρώτο σκορερ της Κροατίας ,σε 17 αγώνες 10 γκολ
https://www.transfermarkt.co.uk/komnen- ... 316.Δίνεις εναν μισθο στα 600.000 και πολλά ειναι για αρχή .Και παίρνεις παίκτη με μταπωλητικη αξία και μικρο στα 23.
Έχεις Ακπομ και Καρέλλη απο πίσω.
Πας με τα λεφτά που θα πάρεις απο τον Πριγιοβιτς και παίρνεις ενα εξτρέμ γκολτζη και ένα χαφ απο το πολυ ψηλό ραφι ,διώχνεις τον Χατσερίδη που πιανει θέση ξένου πας τον Ρουμανο στα σεντερ μπακ και παίρνεις ενα αριστερό μπακ ,βλέπε Σταφυλιδη.
Εαν πουλήσεις Ουάρντα,Ελ Καντουρι φέρνεις και δεκάρι ή οκταρι που δεκαρίζει με εμφαση στο γκολ και έχεις ομαδα ετοιμη.
Βάζει τον Βιερίνια να παίξει στα εξτρεμ ή για δευτερο σεντερ φορ._

ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Υ.Γ Παικτης πισω απο τον επιθετικο θα ήθελα τον Λιβαγια.Τι ρήτρα έχει?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panpangr77 την Σάβ 05 Ιαν 2019, 14:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Λογικα τελειωσε.

Ουτε μπεργκ ουτε κουλουρηδες ουτε στοιχηματα απο σιβηρια...
Πας κ παιρνεις χαφαρο να δαγκωνει κ εξτρεμ να συνεισφερει γκολ σε Ακπομ-Καρελη ...αν δεχτουμε οτι θα λειψουν καποια γκολ απο cf (αν κ ο ακπομ ισως μας κανει να τριβουμε τα ματια μας), με τα μισα λεφτα απο αυτα που θα μπουν στο ταμειο...κ εισαι μια χαρα.
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Έστω έναν δανεικό από καλό πρωτάθλημα της Ευρώπης.
Με Ακπόμ και Καρέλη μοναδικούς μπροστά θα έχουμε θέμα.
Άβαταρ μέλους
giagoylas4

Δημοσίευση από giagoylas4 »

Να πάρω τον Μπεργκ των 33 ετών με 2 χρόνια Αραβία... γιατί???
Τον ακπομπ τον έχει δει κανείς?
Μεταγραφή μόνο για παικταρα που τέτοια περίοδο δυσκολα
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

joshua έγραψε:Επειδη ξαναγραφτηκε σοβαρα τωρα θελετε καποιοι να αντικαταστησουμε τον Πριγιοβιτς με τον Κουλουρη????????? Να παω μια βολτα στην Ακροπολη αν ειναι να γλυτωσετε και απο μενα...
Βρες και το πορτοφόλι μου Josh.....το είχα χάσει πέρσι το καλοκαίρι......
Άβαταρ μέλους
giagoylas4

Δημοσίευση από giagoylas4 »

panpangr77 έγραψε:Χωρίς να ξέρω κάτι με 1 εκατομμυριο και πολλά είναι ,φέρνεις τον πρώτο σκορερ της Κροατίας ,σε 17 αγώνες 10 γκολ
https://www.transfermarkt.co.uk/komnen- ... 316.Δίνεις εναν μισθο στα 600.000 και πολλά ειναι για αρχή .Και παίρνεις παίκτη με μταπωλητικη αξία και μικρο στα 23.
Έχεις Ακπομ και Καρέλλη απο πίσω.
Πας με τα λεφτά που θα πάρεις απο τον Πριγιοβιτς και παίρνεις ενα εξτρέμ γκολτζη και ένα χαφ απο το πολυ ψηλό ραφι ,διώχνεις τον Χατσερίδη που πιανει θέση ξένου πας τον Ρουμανο στα σεντερ μπακ και παίρνεις ενα αριστερό μπακ ,βλέπε Σταφυλιδη.
Εαν πουλήσεις Ουάρντα,Ελ Καντουρι φέρνεις και δεκάρι ή οκταρι που δεκαρίζει με εμφαση στο γκολ και έχεις ομαδα ετοιμη.
Βάζει τον Βιερίνια να παίξει στα εξτρεμ ή για δευτερο σεντερ φορ._

ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Αν διαβάσει το ποστ σου ο λουτσεσκου θα γελάει κλαίγοντας μέχρι το 2026
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”