9.Aleksandar Prijovic

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Re: 9.Aleksandar Prijovic

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

O ΠΑΟΚ αυτό που ήταν να κάνει το έκανε. Έχει δώσει από πέρυσι στον Πρίγιοβιτς το μεγαλύτερο συμβόλαιο στη χώρα μακράν του δεύτερου. Και πήγε τη Ρήτρα εκεί που μπορούσε. Τώρα αν κάποιοι έχουν απαίτηση να κάνει ανανέωση στον Πρίγιοβιτς στα 3 εκ (μαζί με την εφορία στα 5) για να του πάνε τη ρήτρα στα 15, ας μου απαντήσουν πως πιστεύετε ότι θα αισθανεί ο Πέλκας και ο Κρέσπο των 500χιλ, ο Λημνιός και ο Πασχαλάκης των 200 χιλ και πόσα πρέπει να ζητήσει ο Βαρέλα με το δίκιο του για να ανανεώσει. Δυστυχώς αν ισχύει η πρόταση και δεχτεί, ήμασταν άτυχοι στη συγκυρία. Δεν χάθηκε ο κόσμος όμως. Μπορεί να βρει φορ. Αν αρχίσει η μίρλα όμως και επικρατήσει η ηττοπάθεια, σε 5 αγωνιστικές σε έχει περάσει ο γαύρος, απλά επειδή θα έχουμε αποδειχθεί χέστηδες...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

iasoiako έγραψε:Εγω άρχισα να μην πολυπιστευω οτι ειναι αλήθεια αυτη πρόταση. Μου φαίνεται παράξενο η ίδια ομαδα να αγοραζει και τον Ροντριγκεζ. Κατι δεν μου στέκει στην όλη υπόθεση, όπως επισης οτι υπήρξε αρχικά άρθρο απο το 10 του Μαρινάκη μετα άρθρο ενός Πολωνού. Δε πρεπει να ειναι κατι πιο επίσημο?

Εχει επιβεβαιωθεί απο την ΠΑΕ?

Κατι με βρωμάει εμένα στην όλη υποθεση
Ίσως είναι το χέσιμο που μας έχει πιάσει όλους λίγο πολύ, πως αν φύγει δεν έχει γίνει καμιά ενέργεια για να αντικατασταθεί άμεσα κι όπως πρέπει. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο Πριγιοβιτς μπορει να ειναι ενας ΠΟΛΥ σημαντικος παικτης για εμας, αλλα μην γελιομαστε, αναλογη προταση η ακομα και η μιση απο αυτη, αν ισχυει, απο μεγαλο πρωταθλημα δεν προκειται να ερθει.Οσο παικταρας και αν ειναι, για τα ελληνικα δεδομενα, του λειπουν στοιχεια που ειναι απαραιτητα για να επιβιωσει σε πρωταθλημα ειδικα οπως το αγγλικο και ουτε ο ιδιος ειναι χαζος, ουτε και οι αγγλοι.Δεν ξερω τι κινητρο μπορουμε να του δωσουμε για να μεινει αν επαναλαμβανω ισχυει η ειδηση περι μυθικης προτασης.
kostas.doumpis

Δημοσίευση από kostas.doumpis »

Εγω παντως οτι και να κανει δεν μπορω να τον κατηγορησω!Η ηλικια του ειναι τετοια που δεν μπορει να ρισκαρει μια τετοια (οικονομικα) προταση!Αν ηταν πιο μικρος δεν θα του εδινα αλλοθι!Ειναι πολλα τα λεφτα ,και βλεπω να το χανουμε το κορμι!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Κι όμως οι Άγγλοι, ειδικά, είναι ''χαζοί'' γιατί μπορώ να σου ονομάσω τουλάχιστον 3 ομάδες της EPL που μια χαρά τους κάνει ο Prijo. Δεν είναι τοπ ομάδες προφανώς, αλλά μια χαρά έχει θέση σε ομάδες απ το 10 και κάτω.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Η πρόταση είναι εξωπραγματική πιστεύω
Όποτε μη γελιόμαστε ... κανεις δε μπορεί ν κατηγορήσει την ομάδα η τον πριγιο

Το πιο σημαντικό είναι τι κανεις μετά ; Που δεν έχεις αλλον να τραβάει στο σκοράρισμα
Κ τη διοίκηση δεν έχω εμπιστοσύνη για τα αντανακλαστικά κ τις επιλογές της
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ABALAEA2 έγραψε:O ΠΑΟΚ αυτό που ήταν να κάνει το έκανε. Έχει δώσει από πέρυσι στον Πρίγιοβιτς το μεγαλύτερο συμβόλαιο στη χώρα μακράν του δεύτερου. Και πήγε τη Ρήτρα εκεί που μπορούσε. Τώρα αν κάποιοι έχουν απαίτηση να κάνει ανανέωση στον Πρίγιοβιτς στα 3 εκ (μαζί με την εφορία στα 5) για να του πάνε τη ρήτρα στα 15, ας μου απαντήσουν πως πιστεύετε ότι θα αισθανεί ο Πέλκας και ο Κρέσπο των 500χιλ, ο Λημνιός και ο Πασχαλάκης των 200 χιλ και πόσα πρέπει να ζητήσει ο Βαρέλα με το δίκιο του για να ανανεώσει. Δυστυχώς αν ισχύει η πρόταση και δεχτεί, ήμασταν άτυχοι στη συγκυρία. Δεν χάθηκε ο κόσμος όμως. Μπορεί να βρει φορ. Αν αρχίσει η μίρλα όμως και επικρατήσει η ηττοπάθεια, σε 5 αγωνιστικές σε έχει περάσει ο γαύρος, απλά επειδή θα έχουμε αποδειχθεί χέστηδες...
Αυτο με τις ρητρες ξερουμε ακριβως πως παιζει???

Εχουμε ακουσει για παικτες με χαληλοτερα συμβολαια να εχουν μεγαλυτερες ρητρες
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Sick Bastard έγραψε:Κι όμως οι Άγγλοι, ειδικά, είναι ''χαζοί'' γιατί μπορώ να σου ονομάσω τουλάχιστον 3 ομάδες της EPL που μια χαρά τους κάνει ο Prijo. Δεν είναι τοπ ομάδες προφανώς, αλλά μια χαρά έχει θέση σε ομάδες απ το 10 και κάτω.
Αυτες οι ομαδες ομως δεν προκειται να δωσουν ουτε τα μισα λεφτα,αυτο εγραψα.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Έχω την αίσθηση ότι η ρήτρα δεν έχει σχέση με το συμβόλαιο. Μπορεί ο παίκτης να παίρνει 50 ευρώ και να συμφωνήσει σε ρήτρα 200 εκατομμύρια.
Είναι συμφωνία μεταξύ ΠΑΕ και παίκτη το ποσό και προφανώς η αύξηση απλά του μισθού είναι το κίνητρο για να δεχθεί ο παίκτης μεγαλύτερη ρήτρα.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

το προβλημα δεν ειναι ο Πριγιο. το προβλημα ειναι, οτι εφτασε ο Πριγιο, να ειναι προβλημα.
Άβαταρ μέλους
Mattias_g4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Mattias_g4 »

Πότε είχαμε πρόταση 10 μύρια για παίκτη; Πάμε καλά; κορδελιτσα τον Πριγιο! Η ομάδα θα βρει και καλύτερους στο μέλλον βαδίζουμε σε σωστό δρόμο!!! Έχω την αίσθηση ότι θα πάρουμε φακουντο φερειρα από μπενφικα που άδικα δεν παίζει βασικός
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Τι εννοεις εφτασε ο πριγιο να ειναι το προβλημα φιλε??
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Το ότι δε φαντάστηκε κάποιος πέρυσι τέτοιο καιρό ότι θα βγει 5ος σκορερ σε όλο το κόσμο το 2018 ώστε να του βάλει ρήτρα 146 εκατομμύρια ευρώ.
Ή το ότι ο σχεδιασμός ήταν τόσο για το πούτσο που τον αφήσαν να συνεχίζει να βάζει γκολ ενώ η αξία του ανέβαινε επικίνδυνα
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Εγω παλι λεω οτι δεν φευγει. Ο Πριγιο εχει αποδειξει οτι ειναι πολυ φιλοδοξος κ θελει να αγωνιστει στο τοπ επιπεδο. Τα λεφτα ειναι πολλα αλλα δε νομιζω οτι θα αντεξει μετα τη θεσ/κη να κυκλοφορει με μπουργκα το μαρινακι για μια 5ετια... οσα κ αν πληρωνουν.
Εγω σαν ΠΑΟΚ θα του λεγα παρε ενα τετραετες με μια αυξηση πχ 30% κ αν τελειωσεις την καριερα σου εδω μια θεση θα σε περιμενει στην παε για να μην προβληματιζεσαι για το μελλον σου. Πας κ τη ρητρα στα 15 μυρια κ δειχνεις οτι εγω εφτασα ταβανι. Περνας καλα εδω πας για πρωταθλημα κ αν εισαι φιλοδοξος οπως μου δειχνεις κανεις υπομονη για προταση απο αγγλια ισπανια κλπ. Αν θες να καταστραφεις επαγγελματικα στα 29 σου για τα λεφτα δε μπορω να σε εμποδισω.
Α κ μην ξεχναμε οτι ειναι στη μεση κ η εθνικη της χωρας του. Πιστευει ο πριγιο οτι θα συνεχισει να καλειται παιζοντας στην προτελευταια ομαδα της αραπιας???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trelopaoki444 την Σάβ 05 Ιαν 2019, 11:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

giapas έγραψε:Το ότι δε φαντάστηκε κάποιος πέρυσι τέτοιο καιρό ότι θα βγει 5ος σκορερ σε όλο το κόσμο το 2018 ώστε να του βάλει ρήτρα 146 εκατομμύρια ευρώ.
Ή το ότι ο σχεδιασμός ήταν τόσο για το πούτσο που τον αφήσαν να συνεχίζει να βάζει γκολ ενώ η αξία του ανέβαινε επικίνδυνα
:mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”