9.Aleksandar Prijovic

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Dimg4

Re: 9.Aleksandar Prijovic

Δημοσίευση από Dimg4 »

Οτι κι αν πουμε μονο με ντεμαραζ παικταρα καλυπτεται σχετικα το κενο. Αυτη τη στιγμη ο Πριγιο ειναι το 50% της δυναμης του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

gabriello έγραψε:Το όνειρο κάθε χαμουτζη γίνεται πραγματικότητα. Αντε να δούμε αν φύγει τι λύσεις έχει η ΠΑΕ για τη γραμμή κρουσης
ακπόμ αλλά ας ελπίσουμε να μην γίνει.
υγ. ΠΑΟΚ και στο μαρούσι; ωραίος, δεν είμαι τελικά μόνος ασπρόμαυρος στο μαρούσι.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Πριγιο μεινε, εκει τεμαχιζουν
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μπα ρε, τους εστειλαν ολους εδω και παιρνουν τους ποδοσφαιριστες εκει
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

ΜΑΝΙΑΚΕ περήφανη πώκηση ήθελες και να που θα την έχουμε αυτόν τον Γενάρη. Γουρλής στις πωκήσεις ακόμη δεν ήρθε αποδεικνύεται ο Μπράνκος.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μπρανκο ωραιο ποδαρικο ρε
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Αν κάποιος δεν καταλαβαίνει ότι η ΠΑΕ δεν έχει λόγο εφόσον η ρήτρα έχει καλυφθεί, και μιλάει για ποδοσφαιρικά εγκλήματα και λοιπές μπούρδες ας τα κρατάει καλύτερα για τον εαυτό του. Το θέμα είναι καθάρα και μόνο στη διακριτική ευκαίρια του ποδοσφαιριστή. Αν πιστεύει ότι το καλοκαίρι μπορεί να βρει συμβόλαιο σε καλύτερο πρωτάθλημα με πιο λίγα προφανώς λεφτά, τότε θα μείνει. Σε διαφορετική περίπτωση θα κοιτάξει την τσέπη του και θα χαιρετήσει.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Σήμερα ουσιαστικά ο πριγιο αποφασίζει αν τελειώνει ποδοσφαιρικά η όχι.. εκεί τα 25 εκ δεν θα τα πάρει γιατί δεν υπάρχει παίκτης να άντεξε πάνω από 2 χρόνια (εκτός από κάτι Βραζιλιάνους ) .. απλά στα 30 που θα θέλει να παίξει ξανά Ευρώπη θα έχει τελειώσει .. ο λόγος που οι Άραβες δεν δίνουν πολλά σε ομάδες για μεταγραφή ,αλλά μόνο σε παίκτες είναι αυτός .. διότι ξέρουν ότι σε 1-2 χρόνια ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος γιατί δεν την παλεύει άλλο..
μείνε έστω μέχρι το καλοκαίρι ρε πριγιο..
Maniaq@Deepwood

Δημοσίευση από Maniaq@Deepwood »

μην κάνεις καμιά μλκια και πας εκεί θα φύγεις και κερατάς και δαρμένος
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Δυστυχώς το μόνο σενάριο για να χάσουμε το πρωτάθλημα, επιβεβαιώνεται.
Τι κατάρα αυτή η ομάδα..
Άβαταρ μέλους
crow1581

Δημοσίευση από crow1581 »

Όπως λέμε και στην δουλεια μου ´τα νεκροταφεία ειναι γεμάτα αναντικαταστατους´... Δυστυχώς στην δικιά μας περίπτωση ο χρόνος πιέζει και καλύτερος παίκτης να έρθει δεν θα προλάβει να προσαρμοστεί. Ελπίζω να γίνει η πώληση αλλα το καλοκαίρι αλλιώς όπως είπε ο φίλος επάνω χάνουμε το 50% της δύναμης μας...
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Οριστε?????τι να χασουμε????
Μαλλον δεν εχετε καταλαβει οτι ο οργανισμος ΠΑΟΚ ειναι γεματος ηγετες και παιχτες κ κοουτς με ΤΕΡΑΣΤΙΑ @@....
ΑΝ φυγει αυτος θα χασει σε δοξα κ καυλα...θα κερδισει σε χρημα βεβαια...οκ..αν κανει υπομονη το καλοκαιρι θα παει σιγουρα πρεμιερ..
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Εγω άρχισα να μην πολυπιστευω οτι ειναι αλήθεια αυτη πρόταση. Μου φαίνεται παράξενο η ίδια ομαδα να αγοραζει και τον Ροντριγκεζ. Κατι δεν μου στέκει στην όλη υπόθεση, όπως επισης οτι υπήρξε αρχικά άρθρο απο το 10 του Μαρινάκη μετα άρθρο ενός Πολωνού. Δε πρεπει να ειναι κατι πιο επίσημο?

Εχει επιβεβαιωθεί απο την ΠΑΕ?

Κατι με βρωμάει εμένα στην όλη υποθεση

Τελευταιο ειναι το θεμα οτι τον ζητουσαν δυο ομαδες Πρεμιερ Αγγλιας κ τωρα θα παει να χαθει στα Εμιρατα?
Black--4

Δημοσίευση από Black--4 »

αν καλυφθηκε η ρητρα ο ΠΑΟΚ δνε μπορει να κανει τιποτα,ειναι καθαρα αποφαση του πριγιο .Εγω θα κατηγορησω την παε αν δεν εχει προνοησει για μια τετοια περιπτωση και δεν εχει ετοιμες λυσεις για αντικατασταση
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

φευγει ο Πριγιοβιτς που μενει ο Πριγιοβιτς που φευγει κλπ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”