Ειναι για ποτο με πριγιο...Dimg4 έγραψε:Ο γιωργης γιατι εχει σωπασει? εχω βαλει εννα πολυ κοντινο του να επικοινωνησει μαζι του, μολις μαθω θα ποσταρω
Τοσα λεφτα θα καβαντζαρουμε...
Ειναι για ποτο με πριγιο...Dimg4 έγραψε:Ο γιωργης γιατι εχει σωπασει? εχω βαλει εννα πολυ κοντινο του να επικοινωνησει μαζι του, μολις μαθω θα ποσταρω
barlow απο τοτε που γυρισες, εισαι απολαυση...barlow4 έγραψε:κοσμογονια λεμε , καταλαβαινετε?
ποιος πριγιοβιτς?που να παει?
μονο εδω θα νοιωσει ζωντανος.
ΠΑΟΚ ρε μουνια κινεζοι
Ελα,ενιωσες κανα κουνημα? 9 ριχτερ λενε τα νεα...Besuch 2 έγραψε:Ε ναι ρε φιλε!!! Τι δεν καταλαβαινεις;
Αν αυριο κανει ενα σεισμο 9.2 ριχτερ δεν θα μεινει τιποτα ορθιο...ελα τωρα να ανοιξουμε μια κουβεντα για αυτο το "αν" , να την σερνουμε για κανα μηνα, με επακολουθα, ευθυνες, μετρα, κοκ...
Κι αν καποια στιγμη ο κοσμος βαρεθει να μας διαβαζει, γυρναμε με υφος κ τους τη λεμε κιολας:"τι θελετε ρε μαγκες; Εμεις ποτέ δεν ειπαμε οτι θα γινει σεισμος. "Αν" τυχον γινει, ειπαμε!!!!
Κοινως, εχει διαψευστει 20 φορες με τον πιο επισημο τροπο οτι αυτη τη στιγμη υπαρχει θεμα πωλησης..κι εκει να το συζηταμε και να ριχνουμε κιολας κι ευθυνες κι αναθεματα πως θα προδωθει ο στοχος του πρωταθληματος!!! Κι αμα τους την πεις, ή εστω πεις ενα "φτανει πια ρε με τις υποθεσεις" θα σου πουν "μα εμεις δεν ειπαμε οτι πωλειται! " Αν" πουληθει ειπαμε..."
Απο την αλλη , εφοσων το "αν" στην αρχη μιας προτασης δεν δηλωνει προσωπικη αποψη και μπορουμε να το χρησιμοποιουμε απροβληματιστα, τοτε να το εχω κατα νου για την επομενη φορα που θα εκνευριστω...
Αντι πχ να λες "π..ς γιε θεοδωριδη" μπορεις να λες σε οποιονδηποτε "αν η μητερα σου ειναι που..να, τοτε.....", και δεν θα τρεχει τιποτα.
Μια υποθεση εκανα ρε θεοδωριδη...δεν ειπα οτι εκφραζω προσωπικη αποψη!!
σουρμε εστειλα μηνυμα εκει που σου εχω πει. Αν διαψευσει, τον γ@μησα τον τοσκιτσηsourmenetes έγραψε:Ειναι για ποτο με πριγιο...Dimg4 έγραψε:Ο γιωργης γιατι εχει σωπασει? εχω βαλει εννα πολυ κοντινο του να επικοινωνησει μαζι του, μολις μαθω θα ποσταρω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τοσα λεφτα θα καβαντζαρουμε...
![]()
![]()
![]()
Είναι σουηδικοί Άραβες, από την αραβια βασικά. Γαμω τα πετρέλαιαbarlow4 έγραψε:κοσμογονια λεμε , καταλαβαινετε?
ΠΑΟΚ ρε μουνια κινεζοι
Μπαρλοου τους σουηδαραβες βρισε. Αυτοι του κολλανε του κοτσιδαbarlow4 έγραψε:κοσμογονια λεμε , καταλαβαινετε?
ΠΑΟΚ ρε μουνια κινεζοι