Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ 08/02 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Re: Παο - Π.Α.Ο.Κ 08/02 Παραλειπομενα-Σχολια

Δημοσίευση από DimisK »

Λοιπόν...
Είχα πει πριν το παιχνίδι ότι δεν με ενδιέφερε τόσο το αποτέλεσμα όσο το να παίξουμε με τσαμπουκά και επιτέλους να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα μέσα ατην Αθήνα. Δυστυχώς είδα μια από τα ίδια. Μια ομάδα που δεν κυνήγησε τη νίκη, μια τακτική άκρως συντηρητική και -το χειρότερο - μια ομάδα που έδειχνε φοβισμένη.
Ωστόσο κάποτε θα ερχόταν κι αυτό. Ο Χαλκιάς έκανε τραγικά λάθη αλλά μας έχει δώσει πολλούς βαθμούς μέχρι σήμερα και μεγάλες χαρές στο Κύπελλο. Μεγάλος παίκτης και δικαιούται μια κακή βραδιά. Για μένα παραμένει ο κορυφαίος τερματοφύλακας στην χώρα.
Τα παιδιά ήταν κουρασμένα, ήταν ξεκάθαρο. Έμοιαζαν να είχαν "αδειάσει" με τον Ολυμπιακό και δεν είχαν άλλα αποθέματα.
Δεν θα κρίνω την τακτική. Δεν είμαι προπονητής και δεν ξέρω την ομάδα τόσο καλά όσο ο Σάντος, στον οποίο έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη.
Το παιχνίδι πέρασε, το αφήνουμε πίσω και συνεχίζουμε. Είμαστε μεγάλη ομάδα κι αυτό δεν αλλάζει όσο και να ήθελαν κάποια καθίκια στην Αθήνα που σήμερα βγάζουν - και θα βγάζουν για πολλές ημέρες - τη χολή τους κατά του ΠΑΟΚ, τον οποίο όχι απλά δεν χωνεύουν, αλλά μισούν.
"Είχατε πάρει ψηλά τον αμανέ", "Καλά να πάθετε", "Άλλη μια 4άρα από τον Θρύλο και θα έρθετε στα ίσα σας"., "Γύρω-γύρω από την Τούμπα είστε" και άλλα τέτοια ωραία ακούω από το πρωί. Και θα τα ακούω πολύ ακόμα. Αλλά δεν με νοιάζει. ΠΑΟΚ είμαι και στις νίκες και στης ήττες. Και στις χαρές και στις λύπες.
Είμαστε εντός στόχων και όλα βαίνουν καλά για την ομάδα. Τον Μάη θα είμαστε καλά που έλεγε και μια ψυχή. Και είμαι περήφανος που όλοι με μισούν γιατί αυτό σημαίνει ότι τους έχω πονέσει πολύ!!!!
Βγάλτε όλη σας τη χολή καθικάκια και έννοια σας. Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! Κι ότι κι αν κάνετε εμείς θα είμαστε από πάνω στο τέλος...
Νίκη με τη Λειβαδιά και περιμένω το Καραϊσκάκη στο κύπελλο. Εκεί όσοι σήμερα μας ειρωνεύονται θα δοκιμάσουν μια μεγάλη έκπληξη!!!!

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΪΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ!

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ! ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ! ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ!
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Εδω της γης οι πικραμενοι!!!!!!!!

Νταξι μαγκες το παιχνιδι δεν το ειδα....Μονο που σηκωθηκα σημερα το πρωι να παω στη δουλεια και οταν ανοιξα τον υπολογιστη ηταν ηδη 3-0....Με κοπηκαν τα ποδια....

Ποιο πολυ γιατι η ομαδα φημιζεται φετος για την καλη της αμυνα....Αλλα μη μου πειτε οτι φετος ολοι εσεις δεν αναρωτηθηκατε εστω και μια φορα "ως ποτε θα κρατησει αυτο???".....Κι ενοω ως ποτε θα κρατησει η καλη πορεια της ομαδας , γιατι μη γελιομαστε το ιδιο λεμε και για την Χοφενχαιμ και το ιδιο λεγαμε και στην αρχη της σεζον για τη Χαλ.

Απ' οτι εχω καταλαβει το τεχνικο τιμ μαζι με τη διοικηση εχουν ηδη κατασταλαξει στο που θελουν να καταληξει η ομαδα φετος , με συνεπεια να διαλεγουν τα παιχνιδια που ειναι αδιαφορα γι αυτους...Ενα απο αυτα ηταν και το χτεσινο.....

Καλυτερα να χασω απ τον Παναθηναικο εκει μεσα , παρα απο τον Αστερα ή τον Λεβαδειακο εκτος π.χ.

Και κατι αλλο.....Εχει κανεις απο σας την εντυπωση οτι η ομαδα εχει για στοχο να βγει ουεφα και επειδη εσεις (κι εγω) θελουμε η ομαδα να βγει Τσου Λου θα αλλαξουν τα σχεδια τους????Πλαναστε πλανην οικτρα τοτε κυριοι....

Κι οχι μονο στον ΠΑΟΚ , παντου ισχυει αυτο που ειπα παραπανω.

Κατ' αρχην αν βγουμε τσου λου του χρονου θα γελασει ο καθε πικραμενος.Μιση ομαδα εχουμε.Που πα ρε Καραμητρο????Ενταξι κι εγω το θελω οσο κι εσεις , αλλα απ το Α μεχρι το Ω , μεσολαβουν αλλα 22 γραμματα.Τι ειμαστε εμεις , ο Σουπερμαν να κανουμε τετοια σαλτα?

Αφηστε τα πραγματα να τσουλησουν και θα δουμε που θα μαστε στο τελος της χρονιας.Και κατι αλλο.Εγω γουσταρω που η ομαδα εχει σχεδιο και δεν το αλλαζει για κανεναν....ουτε για μας τους ιδιους.

Μηπως τα προηγουμενα χρονια βαδιζαμε μπροστα με κανενα συγκεκριμενο πλανο?Τουλαχιστον φετος εχουμε αυτο.Και αν καποιοι νομιζουν οτι ο Ζαγορ δεν θελει το καλο της ομαδας , ε τοτε τι να πω....
Πηγαινετε σε καμια κοντινη λιμνη (Βολβη , Βιστωνιδα οτι μπορει ο καθενας) και απαλαξτε μας απ την παρουσια σας.

Ευχαριστω και καλη συνεχεια με ψηλα το κεφαλι!!!!!

Χαιρετισμους απο τη μακρινη (και καμμενη δυστυχως) Αυστραλια
Άβαταρ μέλους
kastoria_1970

Δημοσίευση από kastoria_1970 »

Και στα δύσκολα εδώ είμαστε. Αλλά μιλάμε για εναλλαγές στη βαθμολογία άνευ ουσίας.
Ο κακόβουλος θα πει ότι έχεις χάσει 3 derby (εύκολα ή δύσκολα) στην Αθήνα, αλλά ο στόχος είναι ένας.
Τα play-offs.
Είδαμε πέρσι πως αρπαξε ο βάζελος από τα χανούμια τη μπουκιά από το στόμα. Και μιλάμε για τα χανούμια που ηθικά είχαν κερδίσει το πρωτάθλημα.
Εδώ μιλάμε για άλλο πράγμα.
Ο gay καλώς ή κακώς καθάρισε τον τίτλο για φέτος, οπότε μένουνε οι τρεις άλλοι να κερδίσουν τη δεύτερη προνομιούχο θέση της εξόδου.
Όλοι ξέρουμε ότι το πολυμετοχικό θωρηκτό (μιλάω μόνο για το οικονομικό κομμάτι, γιατί για το αγωνιστικό ο βάζελος θυμίζει παιδικό φουσκωτό από τα Jumbo) έχει τον πρώτο λόγο. Δεν μπορεί με καμία π....... να μείνει έξω από CL.
Αλλά μπάλα είναι και γυρίζει και δεν ξέρεις μπορούμε και έχουμε τα φόντα να κάνουμε την υπέρβαση.
Δυο παιχνίδια είναι στο ΟΑΚΑ τα play-offs. Με το ναό αλώβητο εεεε.. του π....... μια νίκη δεν θα την κάνουμε στην Αθήνα;
Θα έχουμε τις ευκαιρίες μας.

Νομίζω ότι όλοι στην ομάδα έχουν στην άκρη του μυαλού τους αυτή την μοναδική ευκαιρία.
Στη θέση που βρισκόμαστε είτε χάσεις με 1-0 είτε με 4-0 το ίδιο κάνει.
Άσε που θεωρώ ότι το 3-0 "κοιμίζει" τον αντίπαλο.
Ας νομίζουν ότι θα τον ξαναπετύχουν έτσι τον ΠΑΟΚ. Αυτοί θα χάσουν.
Γι' αυτό ο Σάντος και οι παίχτες είχαν και έχουν το μυαλό τους στη λιβαδειά, όπου για μας είναι κομβικό σημείο η νίκη.
Ελπίζω να μην διαψευστώ στη σκέψη μου και να χαμογελάσουμε την επόμενη εβδομάδα.
Και κάτι μου λέει ότι ο βάζελος θα την ξανακάνει την γκέλα του και θα'χουμε εναλλαγές στη βαθμολογία.
Ίσως και για να αυξήσει τα εισητήρια του.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Εύρηκα Κυρίες και Κύριοι. Τον πιο μίζερο από τους ΠΑΟΚτσήδες. Προτείνω δημόσια διαπόμπευση για τα παρακάτω αισχρά λόγια που είπε. Πως είναι δυνατόν να ξέχασε που είμαστε πέρσι ο άτιμος?

http://www.metropolisradio.gr/3920

Με εμφανή τα σημάδια του εκνευρισμού τόσο στο πρόσωπό του, όσο και στις δηλώσεις του, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Σέρτζιο Κοσνεϊσάο, δήλωσε μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα: «Αυτή δεν είναι νοοτροπία. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί. Δεν είχαμε τίποτα. Δε ξέρω τι να πω. Η αγωνιστική μας συμπεριφορά στο δεύτερο ημίχρονο, πρέπει να μας κάνει να αλλάξουμε νοοτροπία γιατί δεν θα έχουμε ελπίδες για τίποτα».

Υ.Γ. Μετά από τα παραπάνω λόγια του αρχηγού, οτιδήποτε πούμε εμείς για αυτό το παιγνίδι είναι περιττό. Ας ελπίσουμε πως όπως ανοίξαμε πρόωρα το τριώδιο θα το κλείσουμε και πρόωρα και έτσι θα εμφανιστεί η ομάδα θεαματικά καλύτερη στη Λιβαδειά.

Υ.Γ.2: και μια παρατήρηση. Το ότι το διάστημα 45-60 είναι φέτος η μαύρη τρύπα μας είναι φανερό. Θυμηθείτε ότι στα περισσότερα παιγνίδια η ομάδα ξεκινά πολύ μουδιασμένα, σχεδόν υπνωτισμένα το 2ο ημίχρονο. Άλλοτε γλυτώνει το γκολ (βλ. πρόσφατο παιγνίδι με γαύρο), άλλοτε το τρώει (βλ. Σέρρες, Τρίπολη, βάζελο). Σύμπτωσις επαναλαμβανόμενη....Ας κοιτάξει το τεχνικό τιμ να βρει τι φταίει, και στην τελική ας δοκιμάσει και μια αλλαγή από το ημίχρονο για να ξυπνήσει την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Συμφωνώ με Fuzz στο θέμα νοοτροπίας το οποίο σε 1 νύχτα δεν γίνεται τόσο στην ομάδα όσο και στους οπαδούς μας.
Ο Κονσεισάο καλά τα είπε και ο Σάντος καλά μας τα λέει ίσως γιατί αλλιώς ξέρουν τα πράγματα στον χώρο απο την καριέρα τους.
Ας δούμε όμως και της δηλώσεις Αραμπατζή και Χαλκιά στο κλείσιμο των δηλώσεων τους.

Ο στόχος για εμάς παραμένει ο ίδιος. Και όταν ήμασταν στη δεύτερη θέση, δεν είχαμε δηλώσει ότι πάμε για Champions League ή για πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι η Ευρώπη και να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στο θεσμό του κυπέλλου.

Αραμπατζής

«Ποιος είπε ότι πηγαίναμε για πρωτάθλημα ή για δεύτερη ή για τρίτη θέση. Το θέμα είναι να έχουμε τις προοπτικές και να είμαστε καλοί στα «play-off». Αν δεν είμαστε εκεί καλοί, τότε μπορεί να χάσουμε αυτά για τα οποία προσπαθούσαμε όλο το χρόνο οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι τότε».

Χαλκιάς
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Δε χωράνε σοβαρό σχολιασμό αυτές οι δηλώσεις. Θα προσπαθήσω να τις διαγράψω από τη μνήμη μου....
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

Οι συγκεκριμενες δηλωσεις είναι και το αποσταγμα της ψυχολογίας με την οποια κατεβηκαμε κατω. Δεν το υπολογιζαμε το ματς και το δειξαμε με χιλιους τροπους. Θες κουραση, θες εφυσηχασμος, θες σκατα, δεν ξερω ουτε με νοιαζει πλεον.

Απλά θα προτιμουσα μία συγγνωμη για την εμφανιση και την τριαρα και οχι τετοιες δικαιολογίες.

Ελπίζω με το Λιβαδι να δωσουν και την ψυχη τους στο Σατανα για το διπλο γιατι ... :evil:
thoumas

Δημοσίευση από thoumas »

vanroy wrote Φέτος είναι ξεκάθαρο ότι τα πάντα άλλαξαν ή αλλάζουν. Δεν γουστάρω άλλη γκρίνια και αστήρικτη κριτική. Πλέον μόνο πίστη θέλω να βλέπω σε αυτό που χτίζεται, και οικονομική συμμετοχή με εισητήρια και μετοχές .Δώσαμε μια υπόσχεση στον Ζαγοράκη. Πήγαινε εκεί πάνω να αναλάβεις και εμείς μόνο ακολουθούμε. Χωρίς έπαρση και χωρίς κλάψα. Βήμα -βήμα για την αναγέννηση.

+100000 αδερφέ
Η Ρ Ε Μ ΙΑ
Τώρα αργός ο Veron και πριν μερικούς μήνες Ζήσαρε κάνε το κόλπο με τη siena?
Τώρα μας έλειψε ο Μαρκαντώνης(στις κεφαλιές) και αύριο ή χτες είναι από τους λίγους βραζιλιάνους που δεν ξέρουν μπάλα?
Τα ίδια αύριο και με Snautcher.Να υπογράψει ο Snautcher(τους κλειδώνει πίσω) και μετά μπροστά είναι μόνο για μέχρι τη σέντρα?Τη μία είναι παιχταράδες και την άλλη όχι?Η αλήθεια είναι όπως πάντα στη μέση.Κάθε παίχτης έχει προτερήματα και μειονεκτήματα.Αυτά αναδικνύονται από τις ιδιαιτερότητες του κάθε παιχνιδιού(αντίπαλο,τραυματισμούς,κούραση..).Αδυναμίες υπάρχουν αλλά πώς είμασταν και πώς είμαστε.Συνέχεια κάνουμε βήματα μπροστά.Έγιναν κάποιες κινήσεις και πήραμε κάποιους παίχτες.Θα γίνουν και άλλες αρκεί να είμαστε όλοι μια γροθιά.Οι καινούριοι μαζί με τις επιστροφές των τραυματιών θα πάνε τον ΠΑΟΚ μας ακόμη μερικά σκαλιά πιο πάνω.Θα έρθει και η στραβή και από τη στραβή θα πρέπει να βγούμε κερδισμένοι.Με νηφαλιότητα και ψυχραιμία να διωρθώσουμε τα λάθη μας.Και χτες κάναμε λάθη δεν είμασταν καλοί,αλλά μέχρι εδώ.
Μαζί στην καλή μαζί και στην στραβή,γιατί έτσι δίνουμε κουράγιο και στους ανθρώπους που εμπιστευθήκαμε να συνεχίσουν να τραβάνε κουπί.Κανένας τους δεν είπε ότι ο ΠΑΟΚ φτιάχτηκε ότι είναι έτοιμος.
Τώρα χτίζουμε υπομονή αδέρφια.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Καλημέρα Αδέρφια.
Δεν ξέρω από που να αρχίσω και που να τελειώσω και με τα χθεσινά αλλά και με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα.
Θα προσπαθήσω να μείνω ψύχραιμος γιατί πάνω από όλα είναι ο ΠΑΟΚ.

1. Σε όσους κράζετε ασύστολα μέλη της ομάδας σας αφήνω ασχολίαστους. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας του ΠΑΟΚ είναι κάποιες κακές νοοτροπίες σημαντικό μέρος των οποίων αποτελείται εσείς οι ίδιοι. Είστε τα υπολοίματα της εποχής Μπατατούδη και Γούμενου με μηδέν περηφάνια, μηδέν σκέψη.
2. Η ομάδα μας έχει σοβαρό πρόβλημα ΑΚΟΜΑ νοοτροπίας. Δεν είναι ότι είμαστε καλύτεροι από το ΠΟΚ. Δεν είμαστε γιατί έχουμε τεράστια διαφορά σε μπατζετ. Αλλά ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε πολλά χρόνια να τους ανταγωνιστούμε στα ίσια. Και αυτό βγάζει κόμπλεξ. Έχουμε να ξεπεράσουμε πολλά εμπόδια ψυχολογικά. Π.χ. μας πέρνουν παίχτες, έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν και άλλους, μας έχουν δανεικούς, παίζουν σε υψηλό επίπεδο πολλά χρόνια ενώ εμείς βολοδέρναμε.

Επειδή όμως δεν με ενδιαφέρουν ποτέ μόνο οι διαπιστώσεις θα ήθελα να πω ότι οι όλες οι κινήσεις που κάνει η διοίκηση και γενικά ο σύλλογος ΠΑΟΚ είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Προς την κατεύθυνση δηλαδή να αλλάξουμε νοοτροπία σε όλα τα επίπεδα. Από ότι φαίνεται δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα για πρωταθλητισμό.

Πάμε τώρα στα χθεσινά.

1. Θεωρώ ότι εχθές έκανε μεγάλος λάθος ο Σάντος που κατέβηκε με την ίδια τακτική όπως σε όλα τα παιχνίδια με το ΠΟΚ. Μία, δύο, τρεις, ... έξι έχουμε πλέον χάσει τον λογαριασμό. Δεν βγαίνει η τακτική αυτή Σάντος σε αυτά τα ματς. Πάντα κάτι στραβώνει και χάνουμε ή φέρνουμε ισοπαλία. Το λάθος ΄που κάνει πιστεύω ότι είναι η χρησιμοποίηση περισσότερων αμυντικογενών παιχτών παρά επιθετικογενών. Πρέπει αμέσως στο παιχνίδι να μπουμε για την νίκη. Δεν θεωρώ ότι έτσι δεν θα χάσουμε. Απλά ρε παιδί μου δεν το έχουμε δοκιμάσει. Το άλλο το κάναμε πολλές φορές και χάσαμε. Ελπίζω να το καταλάβαινουν στον ΠΑΟΚ και να το διορθώσουν στα επόμενα.
2. Στην νοοτροπία έχουν μεγάλη ευθύνη και οι παίχτες. Εγώ τα περί κούρασης τα ακούω βερεσέ όπως λέει και ο Σάντος. Οι παίχτες εχθές χαλάρωσαν και είναι αδικαιολόγητοι. Μόνο οι Γκαρσία, Αραμπατζής και οι Μούσλι, Αθανασιάδης όταν μπήκαν δεν ήταν χαλαροί. Όλοι οι άλλοι ήταν χαλαροί λες και έχουμε πάρει το πρωτάθλημα. Απαράδεκτο και πρέπει να αλλάξει. Είναι για εμένα το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας. Αν το ξεπεράσουμε και αυτό τότε η ομάδα που δημιουργήται θα κάνει όσα δεν έχουμε καταφέρει σε όλη την ιστορία μας.

Ατομική κριτική.
Χαλκιάς: Μεγάλη ευθύνη στα δύο πρώτα γκολ αλλά δεν έφταιγε μόνο αυτός. Παραμένει ο καλύτερος ίσως τερματοφύλακας στην Ελλάδα.
Κοντρέρας, Μαλεζάς. Περίπου ίδια επίπεδα απόδοσης. Μέτριοι και οι δύο.
Δάρλας: Διαφωνώ με αυτούς που λένε ότι εχθές ήταν κακός. Σε όλα τα τελευταία παιχνίδια είναι κακός. Είναι ντεφορμέ. Κυρίως του λοίπουν οι δυναμεις που είχε στην αρχή του πρωταθλήματος
Αραμπατζής: Μας θύμισε το παλιό Αραμπατζή. Χάρηκα πολύ γιατί έδειξε ότι μπορεί να επανέλθει. Είδατε τελικά ρε μάγκες ότι χρειάζεται παιχνίδια ? Κερδίσαμε έναν παίχτη εχθές
Γκαρσία: Πάλεψε πολύ, αλλά με αυτήν την μορφή των γηπέδων δεν περιμένω ποτέ κάτι λιγότερο. Ο συγκεκριμένος έχει την νοοτροπία που ψάχνουμε για όλους τους παίχτες.
Βερόν: Κάκός για ένα ακόμα παιχνίδι
Σορλέν: Κουρασμένος
Κονσεισάο. Διαφωνώ ότι προσπάθησε. Που το είδατε ρε αδέρφια ?. Είναι από τους σημαντικότερους παράγοντες που αμυνόμαστε συνεχώς.
Λίνο: ¨Οταν δεν επιτιθόμαστε χάνετε. Πολύ καλός παίχτης
Αναστασάκος: Χαμένος όχι με δική του ευθύνη.
Μούσλι: Άρρωστος ξεάρρωστος μόλις μπήκε απειλήσαμε. Βάλτο το γκολ ρε Μούσλι να ανεβούμε λίγο. Δεύτερο ίδιο που χάνει όπως και με Ηρακλή.
Αθανασιάδης: Ϊδια κριτική όπως και με Ολυμπιακό. Πλέον μπαίνει και συμμετέχει αγώνα σαν κανονικός παίχτης. Μπαίνει στις φάσεις και παλεύει. Πλέον τον πιστεύω πολύ.
Βιερίνια: Μόλις μπήκε απείλησε. Έκανε τρεις προσπάθειες για κάθετη που κόπηκαν την τελευταία στιγμή. Μεγάλο κεφάλαιο. Μακάρι να είναι δυνατός γιατί στην συνέχεια τον χρειαζόμαστε πάρα πολύ.

Αυτά δεν θέλω να κουράσω πολύ. Εχθές απογοητεύσαμε.
Δεν μπορώ και δεν πρέπει να ξεπεράσουμε έτσι αυτήν την ήττα. Πρέπει να αναλυθεί και να διορθωθούν τα προβλήματα. Δεν θα είναι εύκολο αλλά είναι ο μόνος δρόμος.
Ζαγόρ, Βρύζα και Σάντος έχετε πολύ δουλειά. Ευτυχώς έχουμε κανονική εβδομάδα μπροστά.
Τον παιχνίδι με Λεβαδειακό είναι τελικός μεγάλος
psc1998

Δημοσίευση από psc1998 »

Μας πειραξε πολυ η χθεσινη ηττα και με τον τροπο που ηρθε και απο ποιον χασαμε....χασαμε απο την ομαδα που δεν μπορεσε να κερδισει τα 17χρονα του Πανσεραικου(που ομως παιξαν με τσαμπουκα)....εμεις παλι δεν προκειται να παμε μακρια μ αυτην την τακτικη τα λεω απο την αρχη της χρονιας πως οσο ψηλα και να ειμαστε στη βαθμολογια δεν παιζουμε μπαλα με εξαιρεσεις 2-3 παιχνιδια....λενε πως περιμενε ο κοουτς να μην φαμε γκολ μεχρι το 60-65 για να βαλει τον Μουσλιμοβιτς και να χτυπησει τη νικη....αυτα παιδια συγνωμη αλλα εινα αστεια πραγματα......ενα αλλο τωρα ο Χαλκιας ειναι παικτης ψυχολογιας αν φαει ενα κοροιδιστικο γκολ μετα καταρρεει...αυτο αποδειχτηκε και χθες.....στα θετικα τωρα της χθεσινης τραγωδιας το καλο παιχνιδι του Αραμπατζη τηρουμενων των αναλογιων....και στ αρνητικα.....ο μετριος κοντρερας ο κακος βερον ο ντεφορμε στα ντερμπυ προπονητης μας....ο Λινο δεν βγαινει οταν βαζεις μεσα Μουσλιμοβιτς ειναι ο παικτης που θα σου βγαλει τη φαση αφου χανεις βγαλε τον Δαρλα που ηταν κακος και ασε το Λινο μονο του στα αριστερα ....ενα αλλο που δεν μου αρεσε ειναι οτι ο Μουσλιμοβιτς δεν εσπασε τη μπαλα δεξια στον πιτσιρικα πολυ απλα να τελειωσει τη φαση με γκολ και προτημησε να την τελειωσει αυτος ενω πιεζοταν ....Πρεπει να αλλαξει η ομαδα τακτικη να μεινουν εξω οι ντεφορμε να παρουν ανασες και να παιξουμε πιο επιθετικα .....αλλωστε η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση....αυτα.....ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ στο χωραφι της Λιβαδειας τωρα να παρουμε το ματς...με φουλ επιθεση απο την αρχη να δειξει η ομαδα ποιος ειναι το αφεντικο.....
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

tad έγραψε: 1. Σε όσους κράζετε ασύστολα μέλη της ομάδας σας αφήνω ασχολίαστους. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας του ΠΑΟΚ είναι κάποιες κακές νοοτροπίες σημαντικό μέρος των οποίων αποτελείται εσείς οι ίδιοι. Είστε τα υπολοίματα της εποχής Μπατατούδη και Γούμενου με μηδέν περηφάνια, μηδέν σκέψη.
ταυτιζομαι σε ολα μαζι σου tad... αλλα αυτο με αρεσε περισσοτερο!!
καλη αναλυση...γραφτα εσυ γιατι εγω βαριεμαι...
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

mi8rio έγραψε:Είναι λυπηρό και ταυτόχρονα ιδίωμα της ιδιοσυγκρασίας μας ειδικότερα των ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ, να φοράμε την στολή του ΠΑΟΚάρχη και να γινόμαστε ειδήμονες και κριτικοί τακτικής, παικτών, συστημάτων…και ενώ πριν από 5 μέρες όλοι αποθέωναν τους ίδιους που τώρα κράζουν….

Πόσο ακόμα θα κουβαλάει ο καθείς αυτήν την μίζερη και υποτιμητική κουλτούρα και τακτική ως γνώμονα της ζωής του….???....

σωωωωωστος!!!!
:?
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

fuzztone έγραψε: Με εμφανή τα σημάδια του εκνευρισμού τόσο στο πρόσωπό του, όσο και στις δηλώσεις του, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Σέρτζιο Κοσνεϊσάο, δήλωσε μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα: «Αυτή δεν είναι νοοτροπία. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί. Δεν είχαμε τίποτα. Δε ξέρω τι να πω. Η αγωνιστική μας συμπεριφορά στο δεύτερο ημίχρονο, πρέπει να μας κάνει να αλλάξουμε νοοτροπία γιατί δεν θα έχουμε ελπίδες για τίποτα».

καλα τα λεει ο σερτζιο.....κατι παραπανω ειδε......
:shock:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

ΟΠΩς λεει και το χαντακι στο τατου του στη καρδια:

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ
keftes

ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΠΩΡΩΝΕΙΣ

Δημοσίευση από keftes »

Παρα την χθεσινη ηττα απο τον βαζελο πιστευω πως σημερα αισθανομαι πιο δυνατος.Αυτο το καταλαβαινω απο την ψυχολογια μου και πιστευω σαν και εμενα ειναι και πολλοι αλλοι.Αυτο δεν ειναι τυχαιο καθως πλεον η ομαδα δεν μας φοβιζει οτι θα την παρει απο κατω και οτι εχτισε μεχρι τωρα να το γκρεμισει.Πιστευω πως μεσα απο τετοια παιχνιδια η ομαδα και ο λαος βγαινουν πιο δυνατοι καθως ειτε κερδισεις ειτε χασεις τοτε καταλαβαινεις το ποσο δυνατος εισαι.Και επειδη ΠΑΟΚ εισαι οταν σου ερχονται τετοια αποτελασματα σαν το χθεσινο τοτε πισμωνεις και γινεσαι πολυ πιο δυνατος.Ετσι κι εγω και ολοι εμεις που ακολουθαμε και πιστευουμαι αυτην την ομαδα προχωραμε δυναμικα και με ψηλα το κεφαλι γιατι τα καλυτερα ερχονται για την ομαδα μας.ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΠΛΕΙ ΟΦ εκει θα δουμε το μεγαλειο αυτης της ομαδας.ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”