Φίλιππος Δάρλας
-
Re: Φίλιππος Δάρλας
Δεν ξερω τι εκανε σημερα μεσα στο γηπεδο!ανυπαρκτος κ οι πασες του οτι ναναι!δεν υπαρχει αυτο.καλος χρυσος αλλα να παει πισω στον βαζελο το καλοκαιρι!ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΕΤΣΙ!!!!!ΤΕΛΟΣ
Όσες και καλές εμφανίσεις να κάνεις απο εδώ και στο εξής και όσα γκολ και να βάλεις με την ομάδα μου μια ζωή θα φωνάζω να γυρίσεις απο εκεί που ήρθες.
Ο λόγος τον είπε ο φίλος darklord απο πάνω...
Απλά για μένα τελείωσες σαν παίχτης απο τον ΠΑΟΚ.
Ο λόγος τον είπε ο φίλος darklord απο πάνω...
Απλά για μένα τελείωσες σαν παίχτης απο τον ΠΑΟΚ.
Ελπίζω να τον παράτησε καμια γκόμενα γιατι 99% δεν ήταν αυτό και ήταν το αυτονόητο. Όχι απλά δεν έκανε τίποτα αλλα κατέστρεφε και τα πάντα.
Γυρίζω την πλάτη μου στον παιχτη εκτός και αν ακούσω δημόσια συγνώμη.
Γιατι ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΙ αποκλείεται να είναι τυχαίο.
Γυρίζω την πλάτη μου στον παιχτη εκτός και αν ακούσω δημόσια συγνώμη.
Γιατι ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΙ αποκλείεται να είναι τυχαίο.
Τωρα που ανεβηκε ο Αραμπατζης λιγο υπομονη: Νικολας δεξια Μιρο αρειστερα, Φιλλιπος παγκο. Αλλιως υπαρχει και ο Ινδιανος που του αξιζει μια ευκαρια μετα το σκουληκι.
7 κίτρινες ο Δάρλας και θα χάσει 2 από τα επόμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ...για το χθεσινό παιχνίδι πιστεύω ήταν εμφανώς επηρεασμένος από την επιστροφή του στο γήπεδο του βαζελου και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόδοση του!
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
τυχαια διαλεξα εσενα για να κανω παραθεση με παλιοτερο ποσταρισμαgash04 έγραψε:Πολύ καλή εμφάνιση.
Μπράβο αγορίνα μου.
ηταν το πιο κοντινο...
αν γυρισουμε θα διαβασουμε 100αδες αλλα ποσταρισματα με υμνους για τον φιλιππα...
κριμα που δε θα μπορεσουμε να αποβαλλουμε ποτε αυτη τη νοοτροπια.
μας κυνηγανε παντου οι ερινυες και εμεις κυνηγαμε τις μαγισσες του σαλεμ...
δηλαδη αν εισασταν στη θεση του δαρλα δε θα παιζατε το παιχνιδι της ζωης σας για να σας ξαναπροσεξει η ομαδα σας (ο βαζελος)??
ή ηταν ο τραγικοτερος χθες?
ή δεν ειχε να αντιμετωπισει εναν φοβερο νινη? την ανωτερωτητα καποιου δεν τη δεχομαστε?
τελος παντων εμενα με εκνευριζει παντα οταν υπονοουμε ενδεχομενο δολο χωρις εστω ενδειξεις...

ο δαρλας το τιμαει το ψωμι του οσο δεν το τιμησαν πολλοι παοκαρες που εχουν περασει απο τη τουμπα!!
- bloodlessz
Δεν μπορούσε να σωθεί ο Δάρλας χθες απο το σύνολο
Κάναμε μια ήττα
Ε και τι έγινε
προχωράμε μπροστά και όχι πίσω
Κάναμε μια ήττα
Ε και τι έγινε
προχωράμε μπροστά και όχι πίσω
Πολύ κακός γενικός ο Δάρλας τον τελευταίο καιρό....το χτεσινό ήταν το κερασάκι στην τούρτα....Με λεβαδειακό περιμένω μίρο αριστερά και δεξιά τον αραμπατζή....

1η φορά είδα φέτος παίχτη να μή τρέχει για μπαλιά που προλαβαινει, να μην έχει σταλια παθος και να έχει σκοτώσει ΤΟΣΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΕΝΤΡΕΣ...
Ακόμα και ο κλαταρισμένος Σερτζιο έτρεχε ώς το τέλος όσο άντεχε.
Αισχος.
Ακόμα και ο κλαταρισμένος Σερτζιο έτρεχε ώς το τέλος όσο άντεχε.
Αισχος.
Και καλά κάνεις και τσίμπησες εμένα αδερφέ.
Νο Πρόμπλεμ.
Για τον Δάρλα απο την πρώτη μέρα που ήρθε στον ΠΑΟΚ καραγούσταρα με 1000 όταν οι άλλοι κράζανε κρίμα που χάλασαν τα πόστ μου απο το παλιό φόρουμ.
Παίχτη δεν έχω κάτσει να ασχοληθώ να κράζω και πλεον θα αρχίσω να το κάνω στα πλαίσια της καλοπροαίρετης κριτικής εντος εισαγωγικών που όλοι επικαλούντε συχνά πυκνά και τα ισοπεδώνουν όλα.
Το τι θα βγεί απο όλο αυτό είναι μια τρυπούλα στο νερό και μόνο κακό θα κάνω I know στα πλαίσια της καλοπροαίρετης κριτικής πάντα.
Γιατί δεν ήμαστε super3 και όλα τα σχετικά επειχηρήματα της πλάκας.
Πάμε λοιπόν.
Ο Δάρλας φέρει ευθήνη για 2 γκολ στο χθεσινό ματς.
Όλες οι επιθέσεις γίνανε τυχαία απο την πλευρά του.
Όλα τα μαρκαρίσματα του γινόνοντουσαν με τα μάτια.
Δεν είδα καμιά προσφορά στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
ΝΑΙ για μένα στο χθεσινό παιχνίδι έπρεπε να μου αποδείξει περισσότερα απο κάθε άλλη φορά το τι θα κάνει.
Το αν το έκανε για να μην στεναχωρήσει την ομάδα του δεν το γνωρίζω ούτε αποδείξεις έχω για αυτό.
Είναι πάρα μα πάρα πολύ καλός παίχτης το γνωρίζω τον στηρίζω αλλά τέτοια εμφάνιση η μοναδική σε ένα πρωτάθλημα και στο συγκεκριμένο ΜΟΝΟ αγώνα δεν την ανέχομαι καθαρά θέμα εγωισμού και μόνο και περιέργιας δικιάς μου.
Ο Σορλέν επίσης ήταν τραγικότατος μετά τον Δάρλα.
Δεν ασχολούμαι με την εμφάνιση του τόσο πολύ.
Έχει και λίγο καιρό προσαρμογής στην ομάδα πως να το κάνουμε.
Ο άλλος που δεν αντέχεται πλεον είναι ο Ίβιτς και ας μην έπαιξε χθες που ήταν ο πλεον απαραίτητος με αυτήν την σύνθεση που κατέβασε ο Σάντος.
Με λίγα λόγια και ξεκάθαρα χωρίς καμία υπεκφυγή και αρχίστε να κράζεται.
Εύχομαι απο του χρόνου ο Δάρλας να επιστρέψει απο εκεί που ήρθε του εύχομαι καλή σταδιοδρομία στην καριέρα του και τον ευχαριστώ για όλα τα προηγούμενα που πρόσφεραι και ήταν μάλιστα και πολλά.
Επίσης ελπίζω στις μεταγραφές καλοκαιριού να βρούμε αντικαταστάτη στην θέση του Ίβιτς έχουμε πρόβλημα στην θέση αυτή.
Και τέλος εύχομαι να βρεθεί λύση στο θέμα του Μπάσκετ με ή χωρίς Δρόσο αν και προτιμώ το 2ο.
Υ.Γ Σάλπι καλά είσαι εκεί που είσαι έχουμε άλλες μονάδες ποιο απαραίτητες απο σένα.
Νο Πρόμπλεμ.
Για τον Δάρλα απο την πρώτη μέρα που ήρθε στον ΠΑΟΚ καραγούσταρα με 1000 όταν οι άλλοι κράζανε κρίμα που χάλασαν τα πόστ μου απο το παλιό φόρουμ.
Παίχτη δεν έχω κάτσει να ασχοληθώ να κράζω και πλεον θα αρχίσω να το κάνω στα πλαίσια της καλοπροαίρετης κριτικής εντος εισαγωγικών που όλοι επικαλούντε συχνά πυκνά και τα ισοπεδώνουν όλα.
Το τι θα βγεί απο όλο αυτό είναι μια τρυπούλα στο νερό και μόνο κακό θα κάνω I know στα πλαίσια της καλοπροαίρετης κριτικής πάντα.
Γιατί δεν ήμαστε super3 και όλα τα σχετικά επειχηρήματα της πλάκας.
Πάμε λοιπόν.
Ο Δάρλας φέρει ευθήνη για 2 γκολ στο χθεσινό ματς.
Όλες οι επιθέσεις γίνανε τυχαία απο την πλευρά του.
Όλα τα μαρκαρίσματα του γινόνοντουσαν με τα μάτια.
Δεν είδα καμιά προσφορά στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
ΝΑΙ για μένα στο χθεσινό παιχνίδι έπρεπε να μου αποδείξει περισσότερα απο κάθε άλλη φορά το τι θα κάνει.
Το αν το έκανε για να μην στεναχωρήσει την ομάδα του δεν το γνωρίζω ούτε αποδείξεις έχω για αυτό.
Είναι πάρα μα πάρα πολύ καλός παίχτης το γνωρίζω τον στηρίζω αλλά τέτοια εμφάνιση η μοναδική σε ένα πρωτάθλημα και στο συγκεκριμένο ΜΟΝΟ αγώνα δεν την ανέχομαι καθαρά θέμα εγωισμού και μόνο και περιέργιας δικιάς μου.
Ο Σορλέν επίσης ήταν τραγικότατος μετά τον Δάρλα.
Δεν ασχολούμαι με την εμφάνιση του τόσο πολύ.
Έχει και λίγο καιρό προσαρμογής στην ομάδα πως να το κάνουμε.
Ο άλλος που δεν αντέχεται πλεον είναι ο Ίβιτς και ας μην έπαιξε χθες που ήταν ο πλεον απαραίτητος με αυτήν την σύνθεση που κατέβασε ο Σάντος.
Με λίγα λόγια και ξεκάθαρα χωρίς καμία υπεκφυγή και αρχίστε να κράζεται.
Εύχομαι απο του χρόνου ο Δάρλας να επιστρέψει απο εκεί που ήρθε του εύχομαι καλή σταδιοδρομία στην καριέρα του και τον ευχαριστώ για όλα τα προηγούμενα που πρόσφεραι και ήταν μάλιστα και πολλά.
Επίσης ελπίζω στις μεταγραφές καλοκαιριού να βρούμε αντικαταστάτη στην θέση του Ίβιτς έχουμε πρόβλημα στην θέση αυτή.
Και τέλος εύχομαι να βρεθεί λύση στο θέμα του Μπάσκετ με ή χωρίς Δρόσο αν και προτιμώ το 2ο.
Υ.Γ Σάλπι καλά είσαι εκεί που είσαι έχουμε άλλες μονάδες ποιο απαραίτητες απο σένα.
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
συμφωνω σε πολλα gash μαζι σου και εννοειται δε σε κατηγορησα
αλλωστε το αν θα κατσει ο δαρλας παραπανω στην ομαδα το ξερει καλυτερα ο ζαγορ και ο σαντος.
τυχαια λες να ηταν η επιλογη του λινο?
νομιζεις ευκολα βρισκεις σε κεινη τη θεση παιχτη?
ή νομιζεις οτι ειμαστε σε οικονομικη θεση να κραταμε ελληνες με μεγαλα συμβολαια??
κενα καλυπτουν φετος ο βρυζας και οι αλλοι με το λιγοτερο κοστος!
την εκφραση value for money την εχετε ακουσει??
ρεκορ γκινες εσπασε ο βρυζας σε αυτο αν υπηρχε!!
ο σπυροπουλος που παιζει στην ιδια θεση ξερετε ποσο κοστισε?
βγαζει ματια? ουτε ο δαρλας ειναι αυτος που θα βγαλει ματια...
ουτε τρελη καριερα θα κανει...
απλα θελω να αποβαλουμε τη νοοτροπια που εχουμε για καποιους "ξενους" υποτιθεται... σεναρια συνομωσιας κλπ...
περιμενετε να δουμε τι θα πουν και για τον χουτο σε παιχνιδι με τον γαυρο...
αλλωστε το αν θα κατσει ο δαρλας παραπανω στην ομαδα το ξερει καλυτερα ο ζαγορ και ο σαντος.
τυχαια λες να ηταν η επιλογη του λινο?
νομιζεις ευκολα βρισκεις σε κεινη τη θεση παιχτη?
ή νομιζεις οτι ειμαστε σε οικονομικη θεση να κραταμε ελληνες με μεγαλα συμβολαια??
κενα καλυπτουν φετος ο βρυζας και οι αλλοι με το λιγοτερο κοστος!
την εκφραση value for money την εχετε ακουσει??
ρεκορ γκινες εσπασε ο βρυζας σε αυτο αν υπηρχε!!
ο σπυροπουλος που παιζει στην ιδια θεση ξερετε ποσο κοστισε?
βγαζει ματια? ουτε ο δαρλας ειναι αυτος που θα βγαλει ματια...
ουτε τρελη καριερα θα κανει...
απλα θελω να αποβαλουμε τη νοοτροπια που εχουμε για καποιους "ξενους" υποτιθεται... σεναρια συνομωσιας κλπ...
περιμενετε να δουμε τι θα πουν και για τον χουτο σε παιχνιδι με τον γαυρο...
Φυσικά δεν το παρεξήγησα και καλά έκανες που με τσίμπησες όπως έγραψα.
Έχεις δίκιο σε όλα και το κόλλημα που έφαγα απο τον Δάρλα μπορεί να είναι απο τα νεύρα μου και της ώρας που δεν ανέχομαι να χάνω με τέτοιο τρόπο όπως χθες όπως έχουν άλλοι κόλλημα με τον προπονητή απέκτησα και εγώ με τον Δάρλα.
Φυσικά άλλη φορά το θύμα είναι ο Μπαλάφας άλλη φορά είναι ο Χαλκιάς ο κάθε παίχτης την μια μπορεί να κάνει καλή εμφάνιση και την άλλη να μην βλέπεται.
Το θέμα με τον Δάρλα με ξύνισε και επιμένω κρατάω την γνώμη μου και την εκφράζω πετόντας πρώτος τον λίθο σε παίχτη μας για πρώτη φορά.
Αν με διαψεύσει στα Play offs και κυρίως με τον λαγό τότε παραδέχομαι και ήττα στην σκέψη μου για τον συγκεκριμένο παίχτη.
Έχεις δίκιο σε όλα και το κόλλημα που έφαγα απο τον Δάρλα μπορεί να είναι απο τα νεύρα μου και της ώρας που δεν ανέχομαι να χάνω με τέτοιο τρόπο όπως χθες όπως έχουν άλλοι κόλλημα με τον προπονητή απέκτησα και εγώ με τον Δάρλα.
Φυσικά άλλη φορά το θύμα είναι ο Μπαλάφας άλλη φορά είναι ο Χαλκιάς ο κάθε παίχτης την μια μπορεί να κάνει καλή εμφάνιση και την άλλη να μην βλέπεται.
Το θέμα με τον Δάρλα με ξύνισε και επιμένω κρατάω την γνώμη μου και την εκφράζω πετόντας πρώτος τον λίθο σε παίχτη μας για πρώτη φορά.
Αν με διαψεύσει στα Play offs και κυρίως με τον λαγό τότε παραδέχομαι και ήττα στην σκέψη μου για τον συγκεκριμένο παίχτη.
τον παικτη τον παω ποδοσφαιρικα, θεωρω οτι αριστερο μπακ ελληνα δε βρισκεις σε τετοια τιμη καλυτερο.....
κρατηθηκα αλλα θα το πω
ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΞΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ....
αν δε μπορει να κερδισει την ομαδα στην οποια ανδρωθηκε (το κατανοω το ψυχολογικο του ειδικα την πρωτη φορά) να ζητησει να μεινει στον παγκο ή εκτος αποστολης την επομενη.....ξεκινησε ωστοσο καλα και επεσε μετα το 20λεπτο....
κρατηθηκα αλλα θα το πω
ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΞΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ....
αν δε μπορει να κερδισει την ομαδα στην οποια ανδρωθηκε (το κατανοω το ψυχολογικο του ειδικα την πρωτη φορά) να ζητησει να μεινει στον παγκο ή εκτος αποστολης την επομενη.....ξεκινησε ωστοσο καλα και επεσε μετα το 20λεπτο....
Νομίζω πως είναι το καλύτερο αυτό που είπε o Diniko
Ο παίχτης είναι πολύ καλός αλλά καλύτερα να μην παίζει με τον συγκεκριμένο αντίπαλο για οποιοδήποτε λόγο.
Ο παίχτης είναι πολύ καλός αλλά καλύτερα να μην παίζει με τον συγκεκριμένο αντίπαλο για οποιοδήποτε λόγο.