Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ 08/02 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
PaokPtolemaidaG4

Re: Παο - Π.Α.Ο.Κ 08/02 Παραλειπομενα-Σχολια

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

khaledfreepaok έγραψε:ο κοντρερας εννοειται οτι ειναι ο καλυτερος.οχι μονο στην ομαδα.εγω πιστευω κ στο προταθλημα.γ αυτο ειπα οτι τον εκτιμαω αλλα σημερα η ητανε ματιασμενος η ειχε φαι πολυ το μεσημερι η το αλλο που δεν θελω ουτε να το λεω.σημερα τον περναγα κ εγω
παντως για τον χαλκια δεν αλλαζω γνωμη.ισως ειμαι κολλημενος αλλα δεν τον χωνεψα ποτε.κ πιστευω οτι δεν προσφερε πολλα παραπανω απ οσα θα προσφερε καποιος αλλος τερμας του σωρου.γνωμη μου ειναι αυτο και αν με ρωτησεις γενικα ειναι το μονο στοιχειο που με χαλαει φετος
Γνωμη σου ειναι φιλε και καλα κανεις και την εκφραζεις. Αλλα το θεμα ειναι πως την εκφραζεις και μην ξεχνας οτι αναφερεσαι σε παικτη που φοραει την φανελα του Παοκ αυτη τη στιγμη. Οχι αφορισμους, ηρεμα.

Φιλε σε εχει σωσει σε παρα πολλα ματς φετος και εκανε ενα κακαο ματς μετα απο πολλα. Αλλο να μη σου αρεσει γενικα και αλλο να μην αναγνωριζεις οτι αυτη τη στιγμη εισαι μεσα στους στοχους σου κατα μεγαλου ποσοστου λογω Χαλκια.
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

τι βοτανι ηταν αυτο που μου εδωσες να πιω?
ηταν βοτανι της αγαπης ηταν βοτανι μαγικο....
τις μαγησες παντου ρωτω που να ψαξω να σε βρω???

μην ψαρωνετε....τραγουδι ειναι και το ακουγα τωρα και ειπα να το γραψω,,,,

ελα ρε συμφωνα με γατα εχουμε κλεισει:
1)παπαζογλου
2)αμπουμπακαρι
3)κρεσιτς και
4)βασελ
και η μεγαλη καψουρα του βρυζα ειναι ο γκσπουρνινγκ.......
ποιους ξεχναω ρε παιδια????
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
fistikis

Δημοσίευση από fistikis »

καλησπεριζω τους συντροφους...

εγω φιλαρακια εξακολουθω να βλεπω την ομαδα οπως ηταν και με το ερπετο που στη συνεχεια με τον ιδιο τροπο επαιξε και με τον γαυρο και παει λεγοντας κλπ κλπ κλπ...

μπορει να εχουμε καλη κυκλοφορια κατα περιοδους με τα κολπακια μας και τα τσαλιμακια μας αλλα ΔΕΝ κανουμε ΠΟΛΛΕΣ ευκαιριες...

δεν υπαρχει ομαδα πιστευω, που να της λες "ελα σε περιμενω" και αυτη να καθεται να σε κοιταει... φυσιολογικο ειναι να σε βαλει μεσα στην περιοχη σου και σε καθε κατεβασια να περιμενεις το μοιραιο....

δεν ειναι το προβλημα οτι φαγαμε τα γκολ ετσι οπως ηρθαν γιατι δεν γινεται να παιζεις και να ΜΗΝ κανεις λαθη... δεν γινεται ομως να παιζεις και να ΜΗΝ κανεις επιθεσεις....

κριμα οχι γιατι χασαμε αλλα γιατι αναστησαμε την αεκ, μετα ταλαιπωρηθηκαμε με τα ερπετα και τωρα αναστησαμε και τις πρασινες καμπιες...

αν και υπαρχουν φορες που δεν μ αρεσει η νοοτροπια του Σαντος, θελω τον ΠΑΟΚ να μπαινει στα παιχνιδια και να προκαλει πανικο στις αμυνες προκειμενου να νικησει...
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

+1
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

fistikis έγραψε: κριμα οχι γιατι χασαμε αλλα γιατι αναστησαμε την αεκ, μετα ταλαιπωρηθηκαμε με τα ερπετα και τωρα αναστησαμε και τις πρασινες καμπιες...
αυτο ρε φιλαρακι ειναι το χειροτερο.......κι εγω γι'αυτο σκαω.........
σηκωσανε κεφαλια και τα χανουμακια τα ανυπαρκτα......εμεις πεθαναμε στην κουραση με τα σκουλικια και τα λαγουδακια τωρα θα πλησιασουνε τον gay κοιτα να δεις....... :(
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

+2
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

Dj_timo έγραψε:
thanasisp04 έγραψε:υγ. για τον κοντοπουτανο που γ@μηθηκε να τρεχει και λυσαξε να βαλει ενα γκολ κανεις δεν μιλαει ε???

καλα................
θα τα πουμε εν καιρο.

Ενω στα αλλα ματς σερνεται ε??? Σημερα αμα παρακολουθεις καθολου τον βαζελο ο Σαλπιγγιδης επαιξε στο 50 % φιλε απο αυτα που παιζει συνηθως. Οχι επιτηδες αλλα οχι οτι ξεσκιστηκε κιολας επειδη επαιζε με μας...ηρεμα

Για τον οικοδομο δε λες τιποτα που σε 10 λεπτα εκανε οσα δεν εχει κανει σε 10 ματς του βαζελου? Τριπλες, σουτ και τρεξιμο???

Για τον Σαλπιγγιδη που αναφερεσαι οντως θα τα πουμε εν καιρω φιλε... εγω το εχω πει ομως πολυ καιρο πριν αν θυμασαι...
ο οικοδομος που λες δεν υπαρχει σαν ον στον πλανητη για μενα δε με νοιαζει.
πανε δες στους πανηγυρισμους των γκολ μονο που δεν τον εχει βγαλει εξω να τον παιζει ο κοντοπουτανος απο την χαρα.
τεσπα ξερω οτι ο ζαγορ δεν θα χωρισει τον κοσμο του ΠΑΟΚ στα 2.
AntoniosK

Δημοσίευση από AntoniosK »

EIXA ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ POST ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ 6 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟΥς 2 ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΜΑ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.
ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΚΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΑΞΟΥΝ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΛΕΜΕ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΑ PLAYOFF. ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΕΝΤΟΣ.
ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΥΛΙΚΟ ΕΧΕΙ ΔΕΣΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΡΥΣΙ Ο ΣΑΝΤΟΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΜΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΘΕΤΙΚΟ. ΔΕ ΠΗΓΑΜΕ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΜΕ. ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΥΠΕΡ3.
ΕΧΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ PLAYOFF ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΟΥΕΦΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΛΥ ΨΗΛΟΥΣ. ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΧΟ ΟΥΕΦΑ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ. ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΟΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΦΕΤΟΣ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ.ΜΗΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΟΤΙ ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΕ.
ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΛΕΒΑΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ,

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team

xtbabis

Δημοσίευση από xtbabis »

τωρα γυρισα απο κατω. τραβηχτηκα γιατι πιστευα οτι θα τα παμε καλα αλλα...
Καλυτεροι οι Γκαρσια,Αραμπατζης, οι υπολοιποι 0 και φανηκε οτι ελειψε ο Αντονιο σημερα.

πολυ φλωροι οι βαζελοι σαν να πηγαινουν σε θεατρο. τους εβλεπα μεσα στον ηλεκτρικο ολοι με τα γυαλακια τους και σπυριαρηδες μου θυμισαν τα σκουληκια που και αυτοι ειναι ολοι ιδιοι.
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Παιδιά όλα καλά..η ήττα ήταν στο πρόγραμμα μέσα στον βάζελο όσο και αν μας χάλασε..η ομάδα εχθές δεν έπαιξε όπως άλλα παιχνίδια..ο Χαλκιάς μας έδωσε παιχνίδια φέτος και σε άλλα μας κρέμασε όπως το χθεσινό! Αυτά τα ξέραμε όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ.Δεν με προβληματίζει καθόλου αυτό το παιχνίδι!! Ένα πράγμα με προβληματίζει εμένα μόνο!! Η συμπεριφορά που δείχνουμε στα ντέρμπι και αυτό γιατί στα play off θα παίξουμε με βάζελο και τα χανούμια και φυσιολογικά με τον σκώληξ και η παρουσία της ομάδας σε αυτά τα παιχνίδια είναι αποκαρδιωτική!!!Αυτό πρέπει να μας προβληματίσει και όχι μία μεμονωμένη ήττα και μάλιστα μέσα στον βάζελο!

ΠΑΟΚ σαγαπώ ΠΑΟΚ είσαι ένας 2 από τον Βύντρα δεν έφαγε κανενάς!! :) :) :) :)

Να προσθέσω και κάτι άλλο που ξέχασα να πω..όταν το σύστημα γυρνάει σε 4-4-2 δεν γίνεται να παίζουμε με βερον και γκαρσία μέσα..είνια και οι δύο πολύ αργοί και δεν παιρνάνε το κέντρο για να κάνουν παιχνίδι επιθετικό..του χρόνου πιστεύω ότι να πάρουμε ένα επιθετικό χαφ ένα από τους δύο θα πρέπει να μέινει εκτός εντεκάδας!! είναι και οι δύο κόφτες και όταν θέλουμε να γυρίσουμε ένα αποτέλεσμα δεν γίνετε με αυτούς τους δύο στα χαφ..και αυτό βγαίνει και από το όταν παίζει στα χαφ ο ιβιτς με έναν από τους 2 η ομάδα είναι πιο επιθετική αν και είναι και ο ιβιτς αργός!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος plato6 την Δευ 09 Φεβ 2009, 08:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
magiktigra

Δημοσίευση από magiktigra »

Όσο ο ΠΑΟΚ είναι ακίνδυνος επιθετικά, τόσο ο αντίπαλός του αισθάνεται καλά μέσα στο γήπεδο και δεν φοβάται να πάρει ρίσκα.H ομάδα μάχεται, αλλά όχι για να κερδίσει, αλλά για να μη χάσει..
Πες τα ρε PARASANDALOS..Αν είχαμε επίθεση που την φοβούνται δεν θα κατασκήνωναν στα καρέ μας..Επίσης νομίζω πως το μάτς ήταν για να χαθεί απο μόνο του..Εφ όσον έβαλε 2 γκόλ ο Βύντρα..αυτό τα λέει όλα..
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

Είναι λυπηρό και ταυτόχρονα ιδίωμα της ιδιοσυγκρασίας μας ειδικότερα των ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ, να φοράμε την στολή του ΠΑΟΚάρχη και να γινόμαστε ειδήμονες και κριτικοί τακτικής, παικτών, συστημάτων…και ενώ πριν από 5 μέρες όλοι αποθέωναν τους ίδιους που τώρα κράζουν….

Πόσο ακόμα θα κουβαλάει ο καθείς αυτήν την μίζερη και υποτιμητική κουλτούρα και τακτική ως γνώμονα της ζωής του….???....
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

Καλημερα αδερφια...
στο 1ο μου ποσταρισμα στο νεο σαιτ θα παραθεσω ακριβως αυτα που εγραψα στην αρχικη σελιδα:
η ομαδα μεσα σε 10 λεπτα εχασε τη μπαλα.
μαλιστα προδοθηκε απο τα ιδια της τα οπλα: αμυνα+τερμα
καποια στιγμη θα γινοταν...δεν εχουμε φτασει ακομα στο σημειο να εχουμε δυο εντεκαδες ωστε με τοσους τραυματισμους στη μεση της χρονιας να πηγαινουμε κ να χτυπαμε τα εκτος εδρας ντερμπι. θα γινει καποτε κι αυτο!
υπομονη ρε και κοψτε τη γκρινια!
ο βερον απο περσι παιζει ασταματητα. τωρα καποιοι θυμηθηκαν οτι ειναι χοντρος και αργος. λες και αν ηταν γρηγορος θα επαιζε σε μας...
ο βαζελος εχει τη πολυτελεια να εχει στο παγκο παιχταραδες σαν τον κλειτον και τον ρουκαβινα και εχασε ηδη το πρωταθλημα...
ο γαυρος εχει παλτο ονοματι οσκαρ που κοστισε οσο 6 μουσλιμοβιτς και εχασε στη τουμπα απο τον αναστασακο και τον αραμπατζη...
εμεις ειμαστε αυτοι που πρεπει να γκρινιαζουμε?
βαρεθηκα μετα απο ηττα να διαβαζω και να γραφω τα ιδια!
ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΜΙΡΛΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΟΔΟ ΣΤΗ ΛΕΙΒΑΔΙΑ!
ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ (ΦΕΤΟΣ) :wink:
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

plato6 έγραψε: ΠΑΟΚ σαγαπώ ΠΑΟΚ είσαι ένας 2 από τον Βύντρα δεν έφαγε κανενάς!! :) :) :) :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΑΣ
ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΜΕ 3-0

ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΓΥΡΝΟΥΣΑΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ Ή ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΓΚΟΛ.......ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΝΑ ΤΗ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ,ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ

ΗΤΤΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ...... ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΕΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ

ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”