Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Μην μπερδεύουμε την διοίκηση πανοπουλου με τον κόσμο της Ξάνθης.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- thanos-xanthi
καποιοι δεν εχουν χαμπαρι απο επαρχια, και απλα πετανε εναν χαρακτηρισμο
Να λειπουν οι χαρακτηρισμοι, και μαλιστα τετοιου ειδους. Ευχαριστω
- ΑποστόληςΑ
Εγώ πάντως θυμάμαι που μας έκαναν καζούρα όταν μας κέρδιζαν βρίζοντας μας.. όλο το γήπεδο μας έβριζε
και το θυμάμαι σαν χθες..
Γενικά στην Ξάνθη να ξέρετε έχει πολλούς ποκητες είτε φοιτητές είτε ντόπιους.,
Να τα λέμε όλα μάγκες και μην τσαντιζεστε όταν ο οποιοσδήποτε λέει αλήθειες
και το θυμάμαι σαν χθες..
Γενικά στην Ξάνθη να ξέρετε έχει πολλούς ποκητες είτε φοιτητές είτε ντόπιους.,
Να τα λέμε όλα μάγκες και μην τσαντιζεστε όταν ο οποιοσδήποτε λέει αλήθειες
Πάντως ας σκεφτούμε ότι όσο μεγαλώνει ο ΠΑΟΚ ως μέγεθος τόσο θα ενισχύεται το στοιχείο μας σε αυτές τις πόλεις. Αντίστοιχα όμως τόσο θα είναι και πιο έντονη η αντί-παοκτσιδικη τάση στους υπόλοιπους. Αναμενόμενο είναι
Να σ δώσω ένα παράδειγμα (στον Βόλο έγινε το σκηνικό βεβαίως κ όχι στην βόρεια Ελλάδα, από την άλλη κ στην Θράκη πάνω κάτω το ίδιο ισχύει )giapas έγραψε:Πάντως ας σκεφτούμε ότι όσο μεγαλώνει ο ΠΑΟΚ ως μέγεθος τόσο θα ενισχύεται το στοιχείο μας σε αυτές τις πόλεις. Αντίστοιχα όμως τόσο θα είναι και πιο έντονη η αντί-παοκτσιδικη τάση στους υπόλοιπους. Αναμενόμενο είναι
Βολιώτης αεχτσης παραδέχτηκε ότι δεν θέλουν να φύγει το πρωτάθλημα από την Αθήνα και προτιμούσε να το πάρει ο γκευ ή η ζελα παρά εμείς..
Είναι ποτισμένοι με μίσος ειδικά τα τελευταία τρία χρόνια παιδιά, κ σε συνδυασμό με τις παπαριες που διαβάζουν από τους αρδ(Τσακιρης Νικολακόπουλος) εκτρέφουν μίσος για εμάς..
Σε πολλές λοιπόν συζητήσεις μας, μ έβγαζε μια ειρωνία δλδ ότι νταξ κ εσείς χωριάτες που θέλετε κ πρωτάθλημα..
Ουστ ρε κοπροι..
Τέτοιοι υπάρχουν να ξέρετε κ σε πολλές πόλεις εδώ πάνω, γι αυτό κ το προηγούμενο μ ποστ..
βέβαια όσο μεγαλώνουμε όπως λέει κ ο αδερφός γιαπας, αυτά τα φαινόμενα θα εξαλείφουν σιγά σιγά..
Μέχρι να πάρουμε την πρώτη κούπα (πρώτα ο θεουλης ο καλός), μετά όλα θα μπουν σε σειρά
-
Ζω πλέον εδώ και 2 χρόνια στα Γιάννενα και μπορώ να πω ότι έχει περισσότερους δικούς μας από ότι περίμενα, και ο κόσμος μας αντιμετωπίζει με συμπάθεια.
Από την άλλη είναι απίστευτη η ζημιά που μας έχει κάνει η ΕΡΑ τόσα χρόνια. Θα έλεγα και τα άλλα ραδιόφωνα που παίζουν εδώ ( sport-fm, sport24), αλλά αυτούς δεν τους πληρώνουμε εμείς.
Από δικά μας μόνο Ραπτοπουλο έχω πιάσει το μεσημέρι...οπότε καλύτερα να μην έπιανε ούτε αυτός..!
Από την άλλη είναι απίστευτη η ζημιά που μας έχει κάνει η ΕΡΑ τόσα χρόνια. Θα έλεγα και τα άλλα ραδιόφωνα που παίζουν εδώ ( sport-fm, sport24), αλλά αυτούς δεν τους πληρώνουμε εμείς.
Από δικά μας μόνο Ραπτοπουλο έχω πιάσει το μεσημέρι...οπότε καλύτερα να μην έπιανε ούτε αυτός..!
-
- Επικοινωνία:
Σου ζητώ συγγνώμη φίλε μου αν θίχτηκες απο τον χαρακτηρισμό για την ομάδα του Πανοπουλου και ζητώ συγγνώμη και απο το φόρουμ αν θεωρήθηκε βαρύς η απρεπής.Λάθος διατύπωση εκ μέρους μου.Αφορούσε την ομάδα και την όλη συμπεριφορά της όλα αυτά τα χρόνια.Ούτε κρίνω το ότι είναι μια "εχθρική"προς εμάς πόλη όπως και η Κομοτηνή άλλωστε και είναι κατακλυσμένες απο ποκεμον. Παρεμπιπτόντως η μητέρα μου είναι απο χωριό της Ξάνθης,την Μάνδρα.Για την ιστορία και λόγω της εργασίας μου έχω ζήσει για χρόνια σε πόλεις της επαρχίας οπως Κιλκις,Ρόδος,Κομοτηνή,Ορεστιάδα και τώρα Ικαρία ενώ έχω στενούς δεσμούς και με Δράμα,Ξάνθη,Ιωάννινα,Καβάλα,Αλεξανδρούπολη και Μέγαρα.Οπότε κάποιο χαμπάρι έχω απο επαρχία.thanos-xanthi έγραψε:καποιοι δεν εχουν χαμπαρι απο επαρχια, και απλα πετανε εναν χαρακτηρισμο
Στην Πτολεμαΐδα είμαστε άσπρομαυροι σε τεράστιο ποσοστό οι 50 φανατικοί αεχτσηδες και 20 Ρούληδες ναι έχουν μίσος για μας αλλά είναι στην φαπα..... Παντού θα υπάρχουν οι αντιπαοκτσηδες ειδικά τώρα που μεγαλώνεις σε διαφορετικο ποσοστό σε κάθε πόλη....
εμενα παντως αυτη η φαση με την επιθεση στο τζηλο, με το blog απο το οποιο ξεκινουν οι διαρροες και με τον τροπο σαν show που πλασαρεται με μια δυο διαρροες τη μερα που δε δειχνουν προς καμια κατευθυνση μου θυμιζουν υποθεσεις εκβιασμων.και δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι οι καμπανες χτυπουν για το παιδοβουβαλο.
γενικα ο τροπος με τον οποιο πλασαρεται ειναι καργα τηλεοπτικος.και δε στεκει.
γενικα ο τροπος με τον οποιο πλασαρεται ειναι καργα τηλεοπτικος.και δε στεκει.
τα μεσα θα σταχυοποιουν τις όποιες πληροφοριες αλιευουν, και με ενα καλο μαγειρεμα βγαζουν το αποτελεσμα ή την ''κληση'' που θελουν , αναλογως και τα συμφεροντα τους.
επισης,εαν κατι ειναι ανακριβές,κανεις δεν ειναι σε θεση να το ελεγξει, εκτος εαν ειναι νομικα επιληψιμο.
προσωπικα δεν λαμβανω καν υποψη μου τα μμε, παρα μονο τις υποθεσεις κ τα θεματα που υπαρχουν.στο προσκηνιο κ το παρασκηνιο.
αρα. ωσπου ν υπαρξει απτό αποτελεσμα απο ολα αυτα, κραταω μικρο καλαθι.
αλλωστε ως γνωστο, σε οποιαδηποτε υποθεση, εαν οι αρχες εχουν 10 πληροφοριες, τις 2-3 θα βγαλει προς τα εξω το πολυ, ωσπου να υπαρξει το επιθυμητο αποτελεσμα.
απο τη στιγμη που βρεθηκε η ακρη του νηματος, ειναι ζητημα χρονου και θελησης να ξετυλιχθουν ολα τα στοιχεια και τα καλοπαιδα.
κατα τη γνωμη μου, η ολη υποθεση εγινε για τους εξης τρεις λογους.
πρωτον, επλήγη η όποια εξιοπιστια του πρωταθληματος που φαινεται να το χανουν.
δευτερον, πεφτει το ''καταλληλο'' μυνημα να...σφυρατε σωστα,αλλοιως εχει βαβά
τριτον, η επακολουθη διακοπη πρωταθληματος θα τους βολευε παρα πολυ εν οψει ευρωπαικων αγωνων (17/12 η κληρωση, 19/12 το περιστατικο), αλλα αυτο μαλλον δεν τους εκατσε.
να κανουμε υπομονη, και νομιζω θα δουμε αρκετα επεισοδια ακομα ...
επισης,εαν κατι ειναι ανακριβές,κανεις δεν ειναι σε θεση να το ελεγξει, εκτος εαν ειναι νομικα επιληψιμο.
προσωπικα δεν λαμβανω καν υποψη μου τα μμε, παρα μονο τις υποθεσεις κ τα θεματα που υπαρχουν.στο προσκηνιο κ το παρασκηνιο.
αρα. ωσπου ν υπαρξει απτό αποτελεσμα απο ολα αυτα, κραταω μικρο καλαθι.
αλλωστε ως γνωστο, σε οποιαδηποτε υποθεση, εαν οι αρχες εχουν 10 πληροφοριες, τις 2-3 θα βγαλει προς τα εξω το πολυ, ωσπου να υπαρξει το επιθυμητο αποτελεσμα.
απο τη στιγμη που βρεθηκε η ακρη του νηματος, ειναι ζητημα χρονου και θελησης να ξετυλιχθουν ολα τα στοιχεια και τα καλοπαιδα.
κατα τη γνωμη μου, η ολη υποθεση εγινε για τους εξης τρεις λογους.
πρωτον, επλήγη η όποια εξιοπιστια του πρωταθληματος που φαινεται να το χανουν.
δευτερον, πεφτει το ''καταλληλο'' μυνημα να...σφυρατε σωστα,αλλοιως εχει βαβά
τριτον, η επακολουθη διακοπη πρωταθληματος θα τους βολευε παρα πολυ εν οψει ευρωπαικων αγωνων (17/12 η κληρωση, 19/12 το περιστατικο), αλλα αυτο μαλλον δεν τους εκατσε.
να κανουμε υπομονη, και νομιζω θα δουμε αρκετα επεισοδια ακομα ...
Το τριμπούρδελο που έβγαλε την είδηση δεν περίμενα να μην το κάνει ντέρμπι. Δεν τον νοιάζει ποιος φταίει, δεν τον απασχολεί ποιος εδωσε την οδηγία. Τα κλικς και τον αφρό επιδιώκει. Το ότι έχει άκρες 30 χρόνια στο χώρο είναι γνωστό.
Στις δηλώσεις Βασιλειάδη:
«Η Αστυνομία έχει πέσει με όλες τις δυνάμεις της πάνω από την υπόθεση και κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε για πρώτη φορά διαλεύκανση υπόθεσης. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω. Κρατάμε χαμηλά τους τόνους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα περάσουν τα συστήματα που θέλουν να μας φέρουν σε συνθήκες Κολομβίας. Αν αποκλείσουμε τους κάφρους από τα γήπεδα, όλα γίνονται».
κρατάω μόνο το τονισμένο σημείο με τον χρωματισμό να είναι τυχαίος, για κάποιο λόγο. Το θέμα είναι αν θα πάνε το μαχαίρι μέχρι τέλους ή θα αφήσουν τον άλλον να τους ρεζιλεύει μέσα στα μούτρα τους.
Στις δηλώσεις Βασιλειάδη:
«Η Αστυνομία έχει πέσει με όλες τις δυνάμεις της πάνω από την υπόθεση και κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε για πρώτη φορά διαλεύκανση υπόθεσης. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω. Κρατάμε χαμηλά τους τόνους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα περάσουν τα συστήματα που θέλουν να μας φέρουν σε συνθήκες Κολομβίας. Αν αποκλείσουμε τους κάφρους από τα γήπεδα, όλα γίνονται».
κρατάω μόνο το τονισμένο σημείο με τον χρωματισμό να είναι τυχαίος, για κάποιο λόγο. Το θέμα είναι αν θα πάνε το μαχαίρι μέχρι τέλους ή θα αφήσουν τον άλλον να τους ρεζιλεύει μέσα στα μούτρα τους.