Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Andrew R

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από Andrew R »

sourmenetes έγραψε:
Andrew R έγραψε:
Black--4 έγραψε:Εγγυημενο χρονο δεν εχει ο βερνμπλουμ και ο χατσεριδις που έχουν πάνω από 1 εκ συμβόλαιο και θέλουν τα πιτσιρίκια?τι λέτε ωρέ?
Το θέμα είναι απείρως πιο σοβαρό από την φαιδροτητα με την οποία παρουσιάζετε από τους γνωστούς αρδ. Κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι πρωταθλητές μικροί του ΠΑΟΚ θέλουν να φύγουν από την ομάδα για να πάνε που; Ότι εμφανίζονται απαιτήσεις βεβαιωμένων συμμετοχών, πόσες; Το κλίμα ότι ξαφνικά όλοι οι μικροί μας παίκτες είναι παιδιά που πήραν δήθεν τα μυαλά τους αέρα και ζητούν τον ουρανό με τα άστρα απέχει έτη φωτός από την αλήθεια. Μερικά από αυτά είναι σχεδόν από μωρά στην ομάδα,έχουν δει με τα μάτια τους τι κάνει ο Πρόεδρος μας για αυτά, γνωρίζουν από πρώτο χέρι ας πούμε πως ενήργησε η ΠΑΕ σε σοβαρά πρόβληματα δικα τους, και ξαφνικά βγήκαν να πούνε δεν πάμε στον βαζελο να μας πληρώνουν με κουρκουμπινια. Όχι φίλοι είναι υποχρέωση αυτών που αμοίβονται πλουσιοπάροχα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να εξασφαλίσουν ότι ο ΠΑΟΚ μας θα πάρει το μέγιστο δυνατόν από αυτά τα παιδιά.
Θες να μας πεις λιγο τι ζητανε οι παικτες και αδικα θεωρουμε οτι εχουν παρει τα μυαλα τους αερα;;
Από πού προκύπτει ότι έχουν πάρει τα μυαλά τους αέρα; Επειδή το είπαν οι ίδιοι αρδ που λέγαν ότι η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ ξεκινάει από τον Τζαβέλλα. Έχουμε ακούσει την θέση των παιδιών; Αν όχι πως αποφασίζουμε ποιος έχει δίκιο. Επειδή ο ΠΑΟΚ μας είναι πάνω από όλα,όπως ακριβώς ξεσκιζουμε έναν παίκτη πχ ουαρντα, έτσι ακριβώς θα πρέπει να ζητάμε ευθύνες από τα στελέχη της ΠΑΕ που οφείλουν να μην χάνονται παίκτες από την ομάδα μας χωρίς κανένα ωφελος
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Το ότι τα παιδιά το παίζουν βαριά πεπονια και ότι ζητάνε παράλογα πράγματα το ξέρετε με τόση σιγουρια η επειδή το έγραψαν κάνα δυο αρδ;

Εγώ δε λέω να μπούνε ξαφνικά παιδιά να παίξουν. Σιγά σιγά ας τους βάλουν στην ομάδα, αλλά απ ότι βλέπω τόσα χρόνια ούτε σιγά σιγά ούτε γρήγορα γρήγορα. Όσο για τα πιτσιρίκια του βαζελου που κοροιδευτετε στο ίδιο πρωτάθλημα με μας παίζουν και μια χαρά τα καταφέρνουν. Δε ζητάω να βάλουμε 7-8 παιδιά όπως έκανε ο βαζελος για τους γνωστούς λογους, αλλά έστω ένα κάθε χρόνο. Έχουμε τις καλύτερες ακαδημίες, κι αυτό φαίνεται κι απ τις βαθμολογίες, χωρίς κανένα απολύτως κέρδος για την πρώτη ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Ρε φέρτε τον παικταρα απο την Φουλαμ να κλειδώσει το πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
laskas86

Δημοσίευση από laskas86 »

nothu έγραψε:Το ότι τα παιδιά το παίζουν βαριά πεπονια και ότι ζητάνε παράλογα πράγματα το ξέρετε με τόση σιγουρια η επειδή το έγραψαν κάνα δυο αρδ;

Εγώ δε λέω να μπούνε ξαφνικά παιδιά να παίξουν. Σιγά σιγά ας τους βάλουν στην ομάδα, αλλά απ ότι βλέπω τόσα χρόνια ούτε σιγά σιγά ούτε γρήγορα γρήγορα. Όσο για τα πιτσιρίκια του βαζελου που κοροιδευτετε στο ίδιο πρωτάθλημα με μας παίζουν και μια χαρά τα καταφέρνουν. Δε ζητάω να βάλουμε 7-8 παιδιά όπως έκανε ο βαζελος για τους γνωστούς λογους, αλλά έστω ένα κάθε χρόνο. Έχουμε τις καλύτερες ακαδημίες, κι αυτό φαίνεται κι απ τις βαθμολογίες, χωρίς κανένα απολύτως κέρδος για την πρώτη ομάδα.
αφου εισαι τοσο σίγουρος οτι ηταν τοσο καλοι ωστε να μπορουσαν να μπουν στην ομαδα καθε χρονο απο ενας πες μου που ειναι ολοι αυτοι οι παιχτες γιατι προφανως αποδεσμεύτηκαν εκει γυρω στα 19-20 που κατεληξαν πια ειναι η πορεία τους??? αμα ηταν τοσο ταλαντουχοι θα το έδειχναν και στις μετέπειτα ομαδες τους.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Για τον σιαμπάνη δεν χρειάζεται να μας το πεί κανένας αρδ.. Και πριν 2 χρόνια σήριαλ είχε γινει η ανανέωση του καθώς υπέγραφε μονο 2ετές και τίποτα άλλο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

nothu έγραψε:Το ότι τα παιδιά το παίζουν βαριά πεπονια και ότι ζητάνε παράλογα πράγματα το ξέρετε με τόση σιγουρια η επειδή το έγραψαν κάνα δυο αρδ;

Για καποιους ξερουμε πολυ καλα τι ζητανε.

Δε θα διαφωνησω στο να μπαινουν σταδιακα αλλα θα πρεπει να εχουν υπομονη.Βλεπεις ενα παιδι οπως ο ζαμπα με τεραστιες περγαμηνες και βλεπουμε οτι σε μισα ματς παιζει σε αλλα παραπαταει.Θελει υπομονη.
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

Οχι δεν το ξέρουμε αν τα παιδία είναι βαριά πεπόνια, ξέρουμε σίγουρα, και καλά θα κάνουν, οτι θα κοίταξουν πρώτα την καριέρα τους και ότι ο ΠΑΟΚ θα κοιτάξει να πάρει τίτλους. Ενδεχομένως αυτά τα δύο να μην επικαλύπτονται. Εμένα η λειτουργία της ακαδημίας και του σκαουτινγκ σε μικρες ηλικίες μου φαίνεται μια χαρά, η όμαδα στελεχώνεται με την αφρόκρεμα στις ηλικίες γύρω στα 20 και όσοι αξίζουν και το πιστεύουν από τις ακαδημίες αναδεικνυονται. Δεν μου έρχεται στο μυαλό ούτε ένας παίκτης που να έφυγε απο την ακαδημία μας τα τελευταία 5 χρόνια τζάμπα και τώρα να χτυπάμε το κεφάλι μας για το ταλέντο που χάσαμε. Καποια στιγμή μπορεί να γίνει και αυτό, όπως συμβαίνει στα τεράστια κλάμπ του κόσμου, αλλά σίγουρα δεν αποτελεί τον κανόνα.
Αντίθετα, η ομάδα έχει: Λημνιος 20 , Ζαμπα 20 , Πέλκας 25, Κουλούρης 22, Γιαννούλης 23, Λάμπρου 21, Μελιοπουλος 18 υψήλου ταλέντου νεαρούς, 2 απο την ακαδημία.
Κίτσιου 25 , Κατσε 25, Δεληγιαννίδης 22 Μυστακίδης 24, Χαρίσης 23, Χατζηισαήα 26 καλά ταλέντα (αλλά θα γκρινιάξουμε αν κάνουν καμια γκέλα και χάσουμε βαθμούς) 3 από την ακαδημία, και τους λοιπούς (Πατραλης κλπ) που είναι είτε η υπό αξιολόγηση, είτε δεν γνωρίζω έγω προσωπικά το επίπεδο τους.
Σαν σύνοψη, εμένα μια χαρά μου φαίνεται η ανάπτυξη των νεαρών στην ομάδα. Όσοι είναι καλοί, προωθούνται.
Ας μου φέρει ένας κάποια παραδείγματα παικτών που έφυγαν και κάνανε παπάδες. Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα λοιπόν και ας δείξουμε εμπιστοσύνη στους ειδικούς, που μέχρι στιγμής, δεν τα πηγαίνουν και άσχημα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

nothu έγραψε:Είπαμε με για όλα φταίνε οι κακοί μάνατζερ. Το χουμε μάθει το παραμύθι χρόνια τώρα. Τα ρίχνουμε όλα στα παιδιά και στους μάνατζερ. Το ότι η ομάδα δεν έχει κανένα απολύτως πλάνο ενσωματωσης τους στην πρώτη ομάδα δεν το βλέπει κανείς. Στα Σπάτα τέρμα αδιάφορο ματς με τραγικό αντίπαλο, μπαίνει αλλαγή ο Πριγιο στο ημίχρονο και τα πιτσιρίκια από ένα τέταρτο στο 0-5. Ο Πελκας έφτασε 25 και μετά απ αυτόν το χάος.

Κι εγώ στη θέση τους το ίδιο παίζει να έκανα. Να κάτσω να περιμένω τι; να πας να πάρεις τον Χ βερνμπλουμ και τον ψ καρελη. Κάτι άκυρους αζεβεδους μουλεν και μιχογιεβιτς λες και είναι καλύτεροι απ τα πιτσιρίκια μας....
Πες τα!
maceio

Δημοσίευση από maceio »

nothu έγραψε:Είπαμε με για όλα φταίνε οι κακοί μάνατζερ. Το χουμε μάθει το παραμύθι χρόνια τώρα. Τα ρίχνουμε όλα στα παιδιά και στους μάνατζερ. Το ότι η ομάδα δεν έχει κανένα απολύτως πλάνο ενσωματωσης τους στην πρώτη ομάδα δεν το βλέπει κανείς. Στα Σπάτα τέρμα αδιάφορο ματς με τραγικό αντίπαλο, μπαίνει αλλαγή ο Πριγιο στο ημίχρονο και τα πιτσιρίκια από ένα τέταρτο στο 0-5. Ο Πελκας έφτασε 25 και μετά απ αυτόν το χάος.

Κι εγώ στη θέση τους το ίδιο παίζει να έκανα. Να κάτσω να περιμένω τι; να πας να πάρεις τον Χ βερνμπλουμ και τον ψ καρελη. Κάτι άκυρους αζεβεδους μουλεν και μιχογιεβιτς λες και είναι καλύτεροι απ τα πιτσιρίκια μας....
++++++++
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

1. Αυτά που γράφουν οι ΑΡΔ για Μπαλογιάννη, Λύρατζη κλπ μπορεί να είναι στοχευμένα για να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα μέσα στην ομάδα που πάει τραίνο. Αν ίσχυε το ότι θέλουν να πάνε στον ΠΑΟ δεν θα έπαιζαν με την ανδρική ομάδα, όπως έγινε με τον Σιαμπάνη που θέλει να φύγει και δεν παίζει ούτε με την Κ19.
2. Όπως πολύ σωστά ειπώθηκε οι Λύρατζης και Μπαλογιάννης έχουν συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2021.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

sourmenetes έγραψε:
Andrew R έγραψε:
Black--4 έγραψε:Εγγυημενο χρονο δεν εχει ο βερνμπλουμ και ο χατσεριδις που έχουν πάνω από 1 εκ συμβόλαιο και θέλουν τα πιτσιρίκια?τι λέτε ωρέ?
Το θέμα είναι απείρως πιο σοβαρό από την φαιδροτητα με την οποία παρουσιάζετε από τους γνωστούς αρδ. Κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι πρωταθλητές μικροί του ΠΑΟΚ θέλουν να φύγουν από την ομάδα για να πάνε που; Ότι εμφανίζονται απαιτήσεις βεβαιωμένων συμμετοχών, πόσες; Το κλίμα ότι ξαφνικά όλοι οι μικροί μας παίκτες είναι παιδιά που πήραν δήθεν τα μυαλά τους αέρα και ζητούν τον ουρανό με τα άστρα απέχει έτη φωτός από την αλήθεια. Μερικά από αυτά είναι σχεδόν από μωρά στην ομάδα,έχουν δει με τα μάτια τους τι κάνει ο Πρόεδρος μας για αυτά, γνωρίζουν από πρώτο χέρι ας πούμε πως ενήργησε η ΠΑΕ σε σοβαρά πρόβληματα δικα τους, και ξαφνικά βγήκαν να πούνε δεν πάμε στον βαζελο να μας πληρώνουν με κουρκουμπινια. Όχι φίλοι είναι υποχρέωση αυτών που αμοίβονται πλουσιοπάροχα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να εξασφαλίσουν ότι ο ΠΑΟΚ μας θα πάρει το μέγιστο δυνατόν από αυτά τα παιδιά.
Θες να μας πεις λιγο τι ζητανε οι παικτες και αδικα θεωρουμε οτι εχουν παρει τα μυαλα τους αερα;;
Από πού προκύπτει ότι έχουν πάρει τα μυαλά τους αέρα; Επειδή το είπαν οι ίδιοι αρδ που λέγαν ότι η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ ξεκινάει από τον Τζαβέλλα. Έχουμε ακούσει την θέση των παιδιών; Αν όχι πως αποφασίζουμε ποιος έχει δίκιο. Επειδή ο ΠΑΟΚ μας είναι πάνω από όλα,όπως ακριβώς ξεσκιζουμε έναν παίκτη πχ ουαρντα, έτσι ακριβώς θα πρέπει να ζητάμε ευθύνες από τα στελέχη της ΠΑΕ που οφείλουν να μην χάνονται παίκτες από την ομάδα μας χωρίς κανένα ωφελος[/quote]
Δεν εχω διαβασει ουτε μισο αρθρο των αρδ περι των ακαδημιων.

Δεν ημουνα εγω που προπερσι εκανα κογξες στον ΠΑΟΚ για την ανανεωση του συμβολαιου μου και ανανεωσα για 2 χρονια και με καραμπινατο συμβολαιο.Ολοι οσοι ηρθαν στον ΠΑΟΚ κατω απο 3 χρονια δεν υπεγραψαν.
Ο σιαμπανης ομως υπεγραψε για 2 και με πολυ καλο συμβολαιο.

Αν εσενα αυτο δε σου δειχνει κατι εμενα μου δειχνει πολλα.

Οταν εχεις Πασχαλακη-Ρευ που θα μπει ο σιαμπανης???
Ειναι παραλογο???

Εδω και ο Ρευ δεν παιζει καλα καλα.

Θα μπορουσε να ζητησει να παει δανεικος να παρει ματς.Δωσαμε κοντα 20 παικτες δανεικους, δε θα μπορουσε ο σιαμπανης να παει???
Και μη μου πεις τον κρατησαμε για την ηλικια του, για το κυπελλο.

Αλλα και παλι εμενα δε με χαλαει.Τριτος στον ΠΑΟΚ εισαι!
Οταν θα ερθει ο καιρος θα παιξεις.
Αν δε θελει να παιξει στον ΠΑΟΚ ή να κανει υπομονη ας παει οπου θελει.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ο Ντάμπιζας κάνει πλιάτσικο στις ακαδημίες μας κι εμείς λέμε να πάνε στο καλό τα κακομαθημενα . Δε βιάζεται κιόλας λέει να τους υπογράψει έχει μέχρι το καλοκαίρι περιθώριο. Μάλλον με σχέδιο γίνονται όλα αυτά.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Μπορεί κάποιος υπεύθυνα να μου πει, ΠΟΙΟΣ είναι υπεύθυνος για τη μη αξιοποίηση των ταλέντων της ακαδημίας;
Ο Μιχελ, ο Λουτσεσκου, ο Γκαρσία, ποιός;
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Σε έναν ΠΑΟΚ που μένουν εκτός δεκαοχταδας παίκτες όπως Καρελης Ελ Καντουρι Ουαρντα Σακχοβ και Χατσεριδης πότε μπορούν να πάρουν χρόνο οι πιτσιρικάδες?

18 χρονών ο Λύρατζης σε θέλει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής. Ωραία φίλε θα υπογράψεις 4ετες με προοπτική σε 3 χρόνια να παίξεις στον ΠΑΟΚ για να δείξεις τι αξίζεις. Στα 18 σου δε μπορώ να σου δώσω χρόνο. Θες? Καλώς. Δε θες? Από δω παν κι άλλοι.

Καταλαβαίνω τους μικρούς που θέλουν χρόνο αλλά δε μπορεί και από την άλλη μια εταιρεία να απαξιώνει άλλους σημαντικούς παίκτες και να διακινδυνευσει στόχους για χάρη των μικρών. Και στο κάτω κάτω η παε τους φέρνει από επαρχία τους δίνει φαΐ σπίτι δουλειά λεφτά σε αυτούς και τις οικογένειες τους και τους ζητάει υπομονή. Ε αν μετά αυτοί γίνονται και υποχείρια των μάνατζερ τους κακό του κεφαλιού τους
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Είναι τόσο δεδομένο ότι δεν ανανεώνει?είναι τόσο δεδομένο ότι είναι ο παίκτης που δε θέλει να ανανεώσει?είναι τόσο δεδομένο ότι εφόσον ισχύει πως δε θέλει να ανανεώσει , ο λόγος είναι ο χρόνος συμμετοχής?
Ειλικρινά δεν έχω ιδέα αλλά μου φαίνονται πολύ περίεργα αυτά τα σενάρια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”