Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Λέει ότι δίκαια ειναι πρώτος ο ΠΑΟΚ, είναι από τους λίγους ιδιοκτήτες που δεν εξαρτάτε από τον γαβρο, έχει την ομάδα σταθερά σε ένα καλό επίπεδο και δεν κάνει καραγκιοζιλικια στυλ Κούγια.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Η νέα ΑΕΚ διαβάζω ότι ρωτάει να μάθει (ανεπίσημα) πόσο κοστολογεί ο Ατρόμητος τον Μάντσον. Παλαιότερα τον είχε κοστολογήσει στο 1 μύριο.
- john4serres
- Mauricio-8-
Βλέπω κάποια άρθρα σε αθηναϊκά sites έχουνε σκυλιασει που ο ΠΑΟΚ είναι Πρώτος! Δεν μπορούνε να το χωνέψουνε κάποιοι Γαυροδημοσιογραφοι και προσπαθούνε να πείσουνε τον κόσμο ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από τον ΠΑΟΚ και ότι ο ΠΑΟΚ από τύχη είναι Πρώτος! Και εγώ τους λέω το +8 από τύχη έχει γίνει?(+10)Και εγώ τους λέω τόσα χρόνια που ο ΠΑΟΚ είχε ποιο πολλές τελικες δημιουργία κτλ πως τερματίζει 2ος?απο τύχη έπαιρνε ο Γαυρος το Πρωτάθλημα.Θα μας τραλανουνε άγιες μέρες που είναι! Πραγματικά θέλω να δω τι θα γίνει όταν με το καλό πάρουμε τον Απρίλιο το Πρωτάθλημα! Τι θα γράφουνε τα αθηναϊκά sites και οι αθηναϊκές εφημερίδες! Θα γράφουνε για τον ζ Πρωταθλητή ΠΑΟΚ η θα γράφουνε για τις ομάδες τους Ολυμπιακό Αεκ ότι αδικηθηκαν κτλ.και τον ΠΑΟΚ θα τον έχουνε έναν μικρό άρθρο κάτω κάτω στη φυλλαδα.Ειναι ξεκάθαρο αδέρφια ότι δεχόμαστε πόλεμο από αθηνα μεριά και όσο περνάνε οι αγωνιστικές και είμαστε πρώτοι αυτό θα μεγαλώνει.Ειναι ικανοί να σταματήσουν το Πρωτάθλημα για να μην φύγει ο τίτλος απτην αθηνα και πάει στη Θεσσαλονίκη! Θα σκεφτούν από προβοκάτσια μέχρι και γω δε ξέρω τι θα κάνουνε για να δούνε πρώτες τις ομάδες τους και ειδικά την υπερομαδα του γαυρου που παίζει μπάλαρα.
Υ.γ Ελπίζω φέτος το 2019 να κατέβουνε να παίξουνε την 20 αγωνιστική στην Τούμπα τα κορίτσια του Πειραιά.
Περιμένω η ομάδα να δώσει απαντήσεις σε Τρίπολη και Αεκ φέτος!
Υ.γ Ελπίζω φέτος το 2019 να κατέβουνε να παίξουνε την 20 αγωνιστική στην Τούμπα τα κορίτσια του Πειραιά.
Περιμένω η ομάδα να δώσει απαντήσεις σε Τρίπολη και Αεκ φέτος!
Φέτος θα παίξουν θέλουν δεν θέλουν με ξένο διατητη
Ο χρόνος είναι η καλύτερη γιατρειά για το πόνο.. Λένε οι ειδικοί.
- ΑποστόληςΑ
Αφού είναι καλύτεροι ας έρθουν να μας το δείξουν στην Τούμπα.
- ΑποστόληςΑ
H νέα ΑΕΚ συμφώνησε με τον χαφ του Ερυθρού Αστέρα Nenad Krsticic, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι και από 1ης Ιανουαρίου μπορεί να υπογράψει όπου θέλει. Είναι αριστεροπόδαρος και βασικά παίζει 8ρι, αλλά δευτερευόντως και σαν αμυντικό χαφ. 600 χιλιάρικα η αμοιβή του το πρώτο χρόνο, 650 το δεύτερο και 700 το τρίτο λέει το sdna, αν και προσωπικά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ο γατούλης θα δώσει τόσα λεφτά. Για να τον πάρει από τώρα στην ομάδα οι Red Stars αξιώνουν μισό μύριο και άλλα 300 χιλιάρικα για το μισό συμβόλαιο του παίκτη. Ο παίκτης αυτός ξεκίνησε με καλές προδιαγραφές: Η Σαμπντόρια είχε δώσει ένα μύριο για να τον αποκτήσει, σε ηλικία 18 ετών, αλλά δεν στέριωσε. Τον έδωσε δανεικό στην Μπολώνια, μετά πήγε ελεύθερος στην Αλαβές και επέστρεψε (πάλι ελεύθερος) στους κόκκινους του Βελιγραδίου. Είναι ενεργός πάντως, με 27 εμφανίσεις και 2.117 λεπτά συμμετοχής φέτος, 2 γκολ και 3 ασίστ.
- ΑποστόληςΑ
Ναι αλλά πως περνάει αυτό κάτω;
Αυτος ο σολδανο ακουγεται δυο χρονια σε καθε μεταγραφικη σεζον ειτε για μας ειτε για το γαυρο. Τοσο καλος παιχτης ειναι που δεν τον εχει παρει...καμια ισπανικη ή ιταλικη ομαδα;
Εστω μια ριβερ μια μποκα...τιποτα;
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Μάλλον είναι η κλασσική περίπτωση του μέτριου υπερτιμημένου παίκτη με γάτα-μάνατζερberry έγραψε:Αυτος ο σολδανο ακουγεται δυο χρονια σε καθε μεταγραφικη σεζον ειτε για μας ειτε για το γαυρο. Τοσο καλος παιχτης ειναι που δεν τον εχει παρει...καμια ισπανικη ή ιταλικη ομαδα;
Ο σολδανο αν ηταν καλος θα ειχε ερθει ηδη ευρωπη
Αυτό που θυμάμαι εγώ είναι πως όταν ακουγόταν πολύ έντονα για εμάς (με στημένα δημοσιεύματα από άλλες χωρες) είχα ψιλοαπογοητευτει από τον παίκτη
Τπτ το ιδιαίτερο δε μ είχε φανει
Τπτ το ιδιαίτερο δε μ είχε φανει
Σιγα μην ηταν κατι ιδιαιτερο και ερχοταν Ελλαδα. Για να ερθει παικτης ποιοτικος στα καλα του,πρεπει να ερθει απο τρελη σποντα. Οπως τοτε με Νομποα και Νατχο που εψαχναν ομαδα για ενα 6μηνο η παικτες σε σχετικα νεαρη ηλικια που εχουν τον ΠΑΟΚ ως μεσο προβολης για την συνεχεια της προσωπικη τους καριερα,βλεπε Γκαρυ Ροντριγκεζ,Λουκας κλπ.
Ολα τα παραπανω με συμβολαια Ελλαδας βεβαια.... Αν δωσεις 2 μυρια τον χρονο σε χαφαρα,τοτε μπορει να σου ρθει και παικταρα που στεκεται ανετα στα κορυφαια πρωταθληματα της Ευρωπης,το θεμα ειναι δινουν οι Ελληνικες ομαδες τετοια λεφτα?
Ολα τα παραπανω με συμβολαια Ελλαδας βεβαια.... Αν δωσεις 2 μυρια τον χρονο σε χαφαρα,τοτε μπορει να σου ρθει και παικταρα που στεκεται ανετα στα κορυφαια πρωταθληματα της Ευρωπης,το θεμα ειναι δινουν οι Ελληνικες ομαδες τετοια λεφτα?