Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις
Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ
1 είναι το θέμα πως στα derby θα 'πάμε με Mauricio-Canhas και ο Iniesta να'ρχοταν.
Ας επιστρέψουν όπως είπε ο @boogeyman77 τον Χαρίση και ανέβασμα τον Μπαλογιάννη στην 1η ομάδα και 1 τάμα στην Παναγία Σουμελά να διατηρήσουμε τους βαθμούς που έχουμε με τον gayΡο.
Αυτός ο manager που μας έφερε τον Γάλλο που 'χει και τον εισοδηματία Leveque κανένας εφοριακός θα'ναι όχι manager.
Ότι σαπάκι κυκλοφορεί μας το φόρτωσε 1+1 σαν την pizza.
Ας επιστρέψουν όπως είπε ο @boogeyman77 τον Χαρίση και ανέβασμα τον Μπαλογιάννη στην 1η ομάδα και 1 τάμα στην Παναγία Σουμελά να διατηρήσουμε τους βαθμούς που έχουμε με τον gayΡο.
Αυτός ο manager που μας έφερε τον Γάλλο που 'χει και τον εισοδηματία Leveque κανένας εφοριακός θα'ναι όχι manager.
Ότι σαπάκι κυκλοφορεί μας το φόρτωσε 1+1 σαν την pizza.
o Mπρανκο συστηθηκε ως ειδικος στις πωλησεις.
Αυτο το πρωταθλημα χανεται μονο αν πωληθει ο Πριγιοβατς
mbison έγραψε:o Mπρανκο συστηθηκε ως ειδικος στις πωλησεις.

Δεν νομίζω να πωληθεί ούτε 1% ΙΑΝ. Καλοκαίρι ναι ένα 70-80% είμαι σίγουρος.
Ας διώξει τα σαπάκια και μετά θα τον παπραδεχτώ και στις πωλήσεις.

Leveque Moulin Khacheridi Γλύκος Μαλεζάς(ας μείνει σε άλλο πόστο) Kace/Shakhov Καρέλης/Τόσκα μόνο αν δείξουν κάτι να ενεργοποιηθεί ρήτρα προς το παρόν ούτε για τον Εργοτέλη κάνουν+διώξιμο Μελίσσας/Δ"γιαννίδης
Ας ανέβουν Μπαλογιάνης Λύρατζης Τσιγγάρας Γκαργκαλατσίδης.
Η ομάδα θέλει να φύγουν αρκετοί και να γίνουν προσθήκες άλλες προσεκτικές θα παίοεμε με το καλό από του χρόνους CL
-
- Επικοινωνία:
Τον Καρέλη περιέργως τον πιστεύω!Όπως τρέφω ελπίδες και για Δεληγιαννιδη μήπως και έβαλε μυαλό.Ταλέντο έχει άφθονο.....Για τους υπόλοιπους θα συμφωνήσω και θα προσθέσω και El Kaddouri-Henrique.Αν και υπέρμαχος του Μαροκινου και φαν όταν ήρθε,απογοήτευσε.Για καλοκαίρι επίσης θα πρόσθετα Κιτσιου-Χατζιησαια-Πατραλη-Χαριση και λοιπούς δανεικούς που δεν υπάρχει περίπτωση να παίξουν στην ομάδα.Οι 8 πλέον διαθέσιμες θέσεις για δανεισμούς πρέπει να γίνουν με σύνεση και σε κάποιους που πιστεύουν οτι έχουν περιθώρια βελτίωσης όπως οι Μπαλογιαννης-Γαιτανιδης-Mihojevic-Σιαμπανης-Μυστακιδης κτλ.Εγώ προσωπικά αν τον Γενάρη ξεφορτωνομασταν Χατς-Λεβεκ και Καντουρι και ερχοντουσαν πχ Καμπορε-Στεφαν Γιοχανσεν και Σταφυλιδης θα μας θεωρούσα σουπερD4rKShaDow έγραψε:mbison έγραψε:o Mπρανκο συστηθηκε ως ειδικος στις πωλησεις.
Αυτο το πρωταθλημα χανεται μονο αν πωληθει ο Πριγιοβατς![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Leveque Moulin Khacheridi Γλύκος Μαλεζάς(ας μείνει σε άλλο πόστο) Kace/Shakhov Καρέλης/Τόσκα μόνο αν δείξουν κάτι να ενεργοποιηθεί ρήτρα προς το παρόν ούτε για τον Εργοτέλη κάνουν+διώξιμο Μελίσσας/Δ"γιαννίδης
Η ομάδα θέλει να φύγουν αρκετοί και να γίνουν προσθήκες άλλες προσεκτικές θα παίοεμε με το καλό από του χρόνους CL
boogeyman77 έγραψε:Τον Καρέλη περιέργως τον πιστεύω!Όπως τρέφω ελπίδες και για Δεληγιαννιδη μήπως και έβαλε μυαλό.Ταλέντο έχει άφθονο.....Για τους υπόλοιπους θα συμφωνήσω και θα προσθέσω και El Kaddouri-Henrique.Αν και υπέρμαχος του Μαροκινου και φαν όταν ήρθε,απογοήτευσε.Για καλοκαίρι επίσης θα πρόσθετα Κιτσιου-Χατζιησαια-Πατραλη-Χαριση και λοιπούς δανεικούς που δεν υπάρχει περίπτωση να παίξουν στην ομάδα.Οι 8 πλέον διαθέσιμες θέσεις για δανεισμούς πρέπει να γίνουν με σύνεση και σε κάποιους που πιστεύουν οτι έχουν περιθώρια βελτίωσης όπως οι Μπαλογιαννης-Γαιτανιδης-Mihojevic-Σιαμπανης-Μυστακιδης κτλ.Εγώ προσωπικά αν τον Γενάρη ξεφορτωνομασταν Χατς-Λεβεκ και Καντουρι και ερχοντουσαν πχ Καμπορε-Στεφαν Γιοχανσεν και Σταφυλιδης θα μας θεωρούσα σουπερD4rKShaDow έγραψε:mbison έγραψε:o Mπρανκο συστηθηκε ως ειδικος στις πωλησεις.
Αυτο το πρωταθλημα χανεται μονο αν πωληθει ο Πριγιοβατς![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Για Δεληγιανίδη έχει σίγουρα ταλέντο μεγάλο αλλά μένει στάσιμος εκεί κολάω φίλε.
Για Henrique και El-Kaddouri θα συμφωνήσω τους ξέχασα πάνω στην βιασύνημου.
Όπως και τους παίχτες που ανέφερες για προσθήκες είμαι σύμφωνος το έγραψα σε πόσα ποστ μου φίλε @boogeyman
ο Μπισε επελεξε ντουμπαι για διακοπες, δε θα μου κανει καμια εντυπωση αν πηγε να δει το μερος και να συζητησει για ενδεχομενο συνεργασιας με αραβες και αν του κανει σαν μερος για να ζησει. δυστυχως πηγε σε καλη εποχη οχι οταν βαραει τα 50ρια ζεστης κ υγρασιας 

jibbie έγραψε:ο Μπισε επελεξε ντουμπαι για διακοπες, δε θα μου κανει καμια εντυπωση αν πηγε να δει το μερος και να συζητησει για ενδεχομενο συνεργασιας με αραβες και αν του κανει σαν μερος για να ζησει. δυστυχως πηγε σε καλη εποχη οχι οταν βαραει τα 50ρια ζεστης κ υγρασιας

Για να μην ανανεώνει προφανώς αν ισχύει αυτό που λες και είναι εκεί γιατί να μην προτιμήσει κλειστό τριετές συμβόλαιο με πετροδολάρια;
Εμείς ακούγεται του κάναμε πρόταση από 500χιλ 2ετές σε 600χιλ 2η προσφορά.
- Mauricio-8-
Αυτό που με προβληματίζει είναι οι ηλικίες κάποιων βασικών μας παικτών δλδ Βιερηνια Ματος σε λίγους μήνες γίνονται 33 φέτος τους είδαμε σκασμενους από τα πολλά ματς απτόν Ιούλιο μέχρι προχθές είναι αναντικαταστατοι ο Βιερηνια έβγαλε και κάποιους τραυματισμους ο Ματος λόγω σωματοτυπου και δομής είναι ποιο σκυλί αλλά και πάλι δεν μπορείς του χρόνου με υποχρεώσεις Τσουλου Πρωτάθλημα κύπελο να παίζουνε βασικοί τόσα παιχνίδια.Η Ομάδα ήδη για μένα θα έπρεπε να ψάχνει για βασικό αριστερό μπακ και για βασικό δεξί μπακ και όχι να ψάχνουμε όλο το καλοκαίρι. Για μένα πρέπει η πρώτη μεταγραφή τον Γενάρη να ναι του Αριστερού Μπακ τον Τοσκα τον είδαμε είναι περισσότερο στόπερ πάρα μπακ ούτε ανεβαίνει ούτε σέντρα καλή έχει για 3ος 4ος στόπερ καλός είναι αλλά μέχρι εκεί.Μετα πίσω απτόν Ματος στα δεξιά δεν έχεις άλλον παίκτη τον Κιτσιου δεν τον βασίζεται ο Ραζβαν και φεναιτε αυτό.Με την ενδεχόμενη έλευση ενός βασικού αριστερού μπακ πάει και ο Βιερηνια στη φυσική του θέση αριστερό εξτρεμ οπότε με μια μεταγραφή κερδίζουμε δύο θέσεις κατά ουσία.Για μένα πρέπει να γυρίσει και ο Λάμπρου πίσω πριν είναι αργά και χτυπάμε το κεφάλι μας!Έστω και σαν αλλαγή θα βοηθήσει πάρα πολύ.Οσο για τα εξτρεμ μαε φέτος βλέπω το εξής ότι η ομάδα σε πολλά παιχνίδια δεν είχε την συμμετοχή των εξτρεμ ειδικά στα γκολ. Δλδ Μπισεσβαρ δεν είναι εξτρεμ Ουαρντα δεν είναι εξτρεμ Λημνιός ύστερει σημαντικά στο να φτιάχνει φάσεις και στο έναν να πατάει περιοχή και να κάνει γκολ Ελ Κάντουρι δεν είναι εξτρεμ.Οποτε ένα ακόμη συμπέρασμα το ροστερ μας δεν έχει Παίκτες οπως ο Λάμπρου ο Ενρικε μετά την αποχώρηση του Κάμπος θέλει η ομάδα τον Βιερηνια αριστερά στα εξτεμ σίγουρα και έναν αριστερόποδαρο εξτεμ μπουκαδορο γρήγορο που να χει το ένας με έναν να βάζει γκολ και να βγάζει ασσιστ.Ενοειτε ότι για να γίνουνε όλα αυτά δλδ να αποκτήσουμε αριστερό μπακ,εξτρεμ και ίσως ένα χαφ πρέπει να έχουμε και αποχωρήσεις για να αδειάσει χώρος στο ροστερ και στα συμβόλαια.Για μένα Γλυκός Χατσεριδης Κιτσιου Λεβεκ πρέπει να αποχωρήσουν και να πουλήσουμε Ουαρντα Ελ Κάντουρι.
- ΑποστόληςΑ
Σενάρια για μετακίνηση του Khacheridi στη Δυναμό Κιέβου, διαβάζω. Μακάρι!
Η δε, Σαμπντόρια, διαβάζω, παρακολουθεί τον Γιαννούλη.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Σενάρια για μετακίνηση του Khacheridi στη Δυναμό Κιέβου, διαβάζω. Μακάρι!

Για ελεύθερο; να γλιτώσουμε το συμβόλαιο; η για δανεικό;
Ας δώσουν 3χαρτιά και ας πάει.
Τα 3 εκατομμύρια εννοείς για Γιαννούλη;
Αν ο Γιαννούλης που δεν κάνει ακόμα για βασικός στο ΠΑΟΚ(αλλιώς θα έπαιζε ήδη) κάνει 3,ο βασικός που θέλουμε πόσο κάνει;
Αντε μακάρι να μπει καλά το 19
Αν ο Γιαννούλης που δεν κάνει ακόμα για βασικός στο ΠΑΟΚ(αλλιώς θα έπαιζε ήδη) κάνει 3,ο βασικός που θέλουμε πόσο κάνει;
Αντε μακάρι να μπει καλά το 19
- Παλαιολόγος
Μονο με τετοιο επαγγελματισμο θα αλλαξουμε επιπεδο
δειτε το εδω
https://www.sdna.gr/podosfairo/premier- ... me-ta-dora
δειτε το εδω
https://www.sdna.gr/podosfairo/premier- ... me-ta-dora
-
- Επικοινωνία:
Σχετικά με Bielsa,μεγάλη καψούρα.Αν γίνει κάποιο θαύμα κάποτε και έρθει προπονητής τέτοιου βεληνεκούς και ιδιοσυγκρασίας στην ομάδα δεν θα μας βλέπει καν ο δεύτερος!Στα δια ταύτα.....έχουμε έναν φοβερό κορμό ελλήνων παικτών που υποτιμάμε αρκετά πιστεύω και που με 2-3 πετυχημένες προσθήκες και όχι τσαπατσουλιες στυλ Mulin θα είμαστε αχτυπητοι στον Ελλαδικό αρχικά χώρο.Φτάνει να μην αρχίσουμε πάλι τις "αυτοκτονίες"που μας χαρακτηρίζουν και αρχίσουμε τις πωλήσεις και τα δώρα!Για τον Γιαννούλη που δεν σας γεμίζει το μάτι,εμένα μια χαρά μου κάνει για αριστερό μπακ του χρόνου παρέα είτε με Αντρέ είτε με Σταφ η κάποιον άλλο.Ακόμα και Τσαούση...γιατί όχι!Εδώ φέτος είχαμε....Leveque!!!!
Λεβεκ. Ξυπνάει κάθε πρωί και βρίσκει 2 - 3 πεντακοσαευρα (τα μωβ είναι για όσους το ξέχασαν), κάτω από το μαξιλάρι του. Τι αι βασιλης, ΠΑΟΚ.
Χρόνια πολλά σε όλους. Ντιναμο Κιεβου και Σαχταρ λέει για Χατσεριντι. Ίσως να πετύχουμε και πώληση λόγω της μεταξύ τους αντιπαλοτητας. Αυτό θα ήταν το τέλειο σενάριο.