Τηλεοπτικός Σταθμός OPEN Beyond
Re: Τηλεοπτικός Σταθμός OPEN Beyond
Ο Κάκος ο ποιο σοβαρός και σωστός στις κρίσεις του, εκεί μέσα..... Όλως τυχαίως αυτός ενοχλεί περισσότερο τον γαβρο γιαυτό και οι καταγγελίες εναντίον του.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Εχουν και γιορτη σημερα στο σταθμο,με πλουσιο προγραμμα καλλιτεχνικο...
Πλουταρχος Ασλανιδου... Και αλλλοι..
Πλουταρχος Ασλανιδου... Και αλλλοι..
αν αναφερεσαι στο απο κλειστικο βιντεο της επιθεσης εγω εχω την εξης απορια,pilotos έγραψε:Ωραίο το αποκλειστικό σήμερα
SM-G965F
(εαν οχι την απορια παλι την εχω

πως βρεθηκε παλι ενα κινητο να τραβαει την φαση σε εκεινο τον δρομο εκεινη την στιγμη?????
θα με πεις δεν ειναι απο την αρχη η ληψη αρα στα δευτερα που μεσολαβουν φτανουν για να ειναι ενας περαστικος ο οποιος μεχρι να ετοιμασει το κιν. περασε λιγη ωρα.
και λεω παλι γιατι ολο τυχαια ειχε βρεθει κ ενα αποκλειστικο βιντεο απο την φωτοβολιδα στη Ν.Σμυρνη,
οποιος καταλαβε, καταλαβε, αλλιως το εξηγω.....
με τόσα κινητά στα χέρια πλέον είναι πολύ εύκολο να δεις κάτι και να αποτυπώσεις τη στιγμή...
εντυπωση μεγαλη με κανει οτι το αποκλειστικο δοθηκε στο ΟΡΕΝ κ οχι σε καποιο αλλο καναλι,pilotos έγραψε:με τόσα κινητά στα χέρια πλέον είναι πολύ εύκολο να δεις κάτι και να αποτυπώσεις τη στιγμή...
το μυαλο μου παει σε πολλα....
ενα ειναι οτι μπορει να μας πουν οτι ηταν βαλτο απο εδω το σκηνικο για να εννοηθει οτι στοχοποιητε η χαβουζοεγκληματικοτητα,
ενα αλλο οτι μπορει σκοπιμα να δωθηκε πρωτα στο ΟΡΕΝ απο τους γκεουλες για επιβεβαιωση του απο πανω που εγραψα,
η μας εχουν κανει καχιποπτους η απλα σκεφτομαστε τα ακρα στα οποια τους εχουμε ικανους να φτασουν για να μας κανουν ρδελομπου.
εγώ σου λέω ότι ο τύπος έψαξε να το "πουλήσει" και δεν το αγόραζε κανένας άλλος
και αυτο σκεφτηκα αλλα ενα τετοιο θεμα-βιντεο δυσκολα να μην εβρισκε αγοραστη, ειναι κατι πολυ επικερο κ καιει,
βεβαια μπορει κ σκοπιμα αλλα καναλια να μη το ηθελαν να το προβαλουν,
βεβαια μπορει κ σκοπιμα αλλα καναλια να μη το ηθελαν να το προβαλουν,
καθόλου επίκαιρο, το θέμα δεν έπαιξε σχεδόν πουθενά, αποσιωπήθηκε από παντού.
Μάλιστα σήμερα η είδηση λέει, "Αποχή αποφάσισαν οι διαιτητές". Αυτό μόνο
Μάλιστα σήμερα η είδηση λέει, "Αποχή αποφάσισαν οι διαιτητές". Αυτό μόνο
εχεις μεγαλο δικιο κ εγω οσο και οπου εψαξα μονο στα ψιλα γραμματα περασε το μηνυμα,
επικερο περισσοτερο ειναι μαλλον για εμας που σε λιγο θα βγουμε εμεις να κυνηγισουμε τους δραστες κ να αποδειξουμε τα αισχη τους
επικερο περισσοτερο ειναι μαλλον για εμας που σε λιγο θα βγουμε εμεις να κυνηγισουμε τους δραστες κ να αποδειξουμε τα αισχη τους
Ενώ σε αντίστοιχη περίπτωση, δες στη φωτό του Ιβάν, πρώτοι βγαίναμε να καταδικάσουμε.
Είναι συμπτώματα μιας κοινωνίας που έχει μέσα της διάφορα ενοχικά σύνδρομα...
Κι αυτά για να φυτευτούν σε αυτό το λαό, δεν έγιναν από τη μια στιγμή στην άλλη, πέρασαν χρόνια καλλιέργειας....
SM-G965F
Είναι συμπτώματα μιας κοινωνίας που έχει μέσα της διάφορα ενοχικά σύνδρομα...
Κι αυτά για να φυτευτούν σε αυτό το λαό, δεν έγιναν από τη μια στιγμή στην άλλη, πέρασαν χρόνια καλλιέργειας....
SM-G965F
μπορει να γινομαι γραφικος αλλα θα το ξανα γραψω,
εχεις απολυτο δικιο και σε αυτο το ποστ,
ανοιγεις συζητηση παντως για πολλες ωρες,
στο τελος θα μας κανουν (σαν κοινωνια) να παραδοθουμε μονοι μας για πραξεις που ουτε ημασταν μπροστα,
γερα, γερα κ ο ζουρλομανδιας ειναι πιο κοντα

εχεις απολυτο δικιο και σε αυτο το ποστ,
ανοιγεις συζητηση παντως για πολλες ωρες,
στο τελος θα μας κανουν (σαν κοινωνια) να παραδοθουμε μονοι μας για πραξεις που ουτε ημασταν μπροστα,
γερα, γερα κ ο ζουρλομανδιας ειναι πιο κοντα

στις αθλητικες ειδησεις τωρα στο δελτιο, εγινε αναφορα μονο στην ευρωλιγκα,
ουτε στην κληρωση ουτε φυσικα στα χθεσινα ματς κυπελου και την 6αρα της ομαδας,
μονο με λαιβ συνδεση στην κληρωση σε λιγο θα σωθει η παρτιδα

ουτε στην κληρωση ουτε φυσικα στα χθεσινα ματς κυπελου και την 6αρα της ομαδας,

μονο με λαιβ συνδεση στην κληρωση σε λιγο θα σωθει η παρτιδα

πολλη τηλεοραση βλεπεις dini.
γιατι ετσι?
Εγω αυτά που ακουω για το καναλι του προεδρου ξεπερνανε τις προσδοκιες μου.
Περιμενα επιθεση κιτς και ελληνορθοδοξιας με το συμπαθιο.Μη στραβωσει κανεις.Απλα καπως ετσι το φανταζομουν.
γιατι ετσι?
Εγω αυτά που ακουω για το καναλι του προεδρου ξεπερνανε τις προσδοκιες μου.
Περιμενα επιθεση κιτς και ελληνορθοδοξιας με το συμπαθιο.Μη στραβωσει κανεις.Απλα καπως ετσι το φανταζομουν.
η αληθεια ειναι πως δε πολυ βλεπω τβ
απλα περιμενα στα αθλητικα να δω κατι καλο για χθες, ετσι μας εχει συνηθησει στο διαστημα που ειναι ανοικτο το καναλι,
στα αθλητικα δελτια τουλαχιστον να παιζει αληθειες κ τα παντα με πολυ δοση Π.Α.Ο.Κ
αυτο σημερα ηταν ακυρο, 2 το πολυ λεπτα κρατησσε, ουτε αναφορα στο κυπελο, τιποτα
απλα περιμενα στα αθλητικα να δω κατι καλο για χθες, ετσι μας εχει συνηθησει στο διαστημα που ειναι ανοικτο το καναλι,
στα αθλητικα δελτια τουλαχιστον να παιζει αληθειες κ τα παντα με πολυ δοση Π.Α.Ο.Κ
αυτο σημερα ηταν ακυρο, 2 το πολυ λεπτα κρατησσε, ουτε αναφορα στο κυπελο, τιποτα