15. Pablo Andrés Contreras Fica
Re: Pablo Contreras
Τι ειναι αυτα ρε;; Μαπα και ο Κοντρερας;; Ρε οποιος το πιστευει αυτο ας ασχοληθει καλυτερα με το πλεξιμο και πολυ του ειναι...
-
Πιστευω αυτο το παιχνιδι κ το παιχνιδι με την αεκ ηταν τα χειροτερα του! παμε γιαλλα δεν πειραζει
+10000000000PABLO GARCIA έγραψε:Δυστυχώς ο Κοντρέρας αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 4-5 ματς είναι από κακός έως μέτριος συν ότι για μένα έχασε ένα ματς μόνος του-με ΑΕΚ.
Δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη των πρώτων αγωνιστικών....
Ο Μαρκαντώνης έχει κάνει κι αυτός κάτι επιπολαιότητες αλλά κεφαλιά χάνει πολύ δύσκολα είτε πίσω είτε μπροστά....και νομίζω ότι όταν παίζει αυτός μου εμπνέει μεγαλύτερη σιγουριά.
Falegko φιλε μου, μετα τον αγωνα με τον Ηρακλη δεν λεγαμε τα ιδια για τον Μουσλι;;; Το ξερουμε οτι δεν τη δινει απ το δεξι στο αριστερο, γιατι του ερχεται 1-2 φορες στον αγωνα και θελει να την κανει γκολ....
Και αυτος εχει το ελαφρυντικο οτι παιζει απομονωμενος και τρωει ξυλο συνεχεια....
Ηρεμία ρε παίδες δεν χάσαμε το CL, με το λαγό παίζαμε.
Δεν έπαιξε καλα, ως εκει..
Δεν έπαιξε καλα, ως εκει..
Αντε παιδιά συνεχίστε , άχρηστος ο Contreras σε λίγο θα είναι και ο Garcia .
ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟΝ KNOL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα μας τρελλάνετε τελείως
ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟΝ KNOL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα μας τρελλάνετε τελείως
- PABLO GARCIA2
εγώ λέω ότι ο ΠΑΟΚ θα γίνει μεγάλη ομάδα μόνο εάν ξεκολλήσουμε από προσωπολατρείες και ιερά τέρατα και από παίκτες που δεν πρέπει να τους πιάνουμε στο στόμα μας γιατί είναι ιεροσυλία....
Η αληθεια ειναι οτι εχει αρχισει να με προβληματιζει καπως ο Κοντρερας , ενω εχει εξαιρετικη αισθηση του χωρου , εμπειρια απο μεγαλες διοργανωσεις κ πρωταθληματα υψηλοτερου επιπεδου κ ειναι επισης σε πολυ καλη ποδοσφαιρικα ηλικια , εμφανιζει σκαμπανεβασματα στην αποδοση του απο παιχνιδι σε παιχνιδι κ ειναι απ οτι φαινεται αρκετα επιρεπης σε τραυματισμους...
Εύχομαι να διαψεύσει τους πάντες στα δύσκολα ματς που έρχονται.
Θα στεναχωρήσω κάποιους αλλά νομίζω το ντουέτο Μαρκαντώνη-Κοντρέρας είναι το καλύτερο. Με Μαλεζά-Μαρκαντώνη έχουμε πρόβλημα με τη μπάλα κάτω ενώ το Μαλεζάς-Κοντρέρας δε βγάζει πολλές βοήθειες στους πλάγιους. Ο μαρκαντώνης είναι καλύτερος δεξιά και ο κοντρέρας αριστερά.
Θα στεναχωρήσω κάποιους αλλά νομίζω το ντουέτο Μαρκαντώνη-Κοντρέρας είναι το καλύτερο. Με Μαλεζά-Μαρκαντώνη έχουμε πρόβλημα με τη μπάλα κάτω ενώ το Μαλεζάς-Κοντρέρας δε βγάζει πολλές βοήθειες στους πλάγιους. Ο μαρκαντώνης είναι καλύτερος δεξιά και ο κοντρέρας αριστερά.
yphrxe poly megalh piesh sthn amyna shmera se olo to paixnidi . Einai logiko na ginoun la8h ekei , an de mporoume na kratisoume tin mpala sto kentro . Kai fysika ena la8os stin amyna kostizei poly perissotero syni8os.
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά! Thx, Admin Team
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά! Thx, Admin Team
- trobonaras
Ελατε,μην τα ισοπεδονουμε ολα.
Οχι και φατε στην μαπα κοντρερας για τοσα χρονια ακομα.
Δηλαδη....νταξει.
οκ.δεν ηταν καλος.
αλλα ποιος ηταν??μονο ο γκαρσια και ο αραμπατζης.
και τι να εκανε δηλαδη?μπορουσε να κρατησει τις υπολοιπες 3 θεσεις στην αμυνα μονος του?
ειχε να μαρκαρει το ματζιο που του ριχνει δυο κεφαλια και ετσι εχασε ολες τις κεφαλιες,αντι να παει ο μαλεζας εκει.
anyway οτι και να πουμε τωρα,το αποτελεσμα δεν αλλαζει..
Οχι και φατε στην μαπα κοντρερας για τοσα χρονια ακομα.
Δηλαδη....νταξει.
οκ.δεν ηταν καλος.
αλλα ποιος ηταν??μονο ο γκαρσια και ο αραμπατζης.
και τι να εκανε δηλαδη?μπορουσε να κρατησει τις υπολοιπες 3 θεσεις στην αμυνα μονος του?
ειχε να μαρκαρει το ματζιο που του ριχνει δυο κεφαλια και ετσι εχασε ολες τις κεφαλιες,αντι να παει ο μαλεζας εκει.
anyway οτι και να πουμε τωρα,το αποτελεσμα δεν αλλαζει..
- trel@menos
εγω θελω πισω τον κνολ και τον μελισση. αντε με το παλτο τον κοντρερας
υγ. συμμαζευτειτε καποιοι εδω μεσα.

υγ. συμμαζευτειτε καποιοι εδω μεσα.
Πάντως η αλήθεια είναι ότι γενικά έχει πέσει η απόδοση του.Στην αρχή τις saison έκανε φοβερες εμφανίσεις αλλα μετά σταδιακά άρχισε να πέφτει.
Μαλλον καποιοι ξεχασαν οτι αν δεν υπηρχε ο κοντρερας, ο εργοτελης στην τουμπα θα ειχε 3 τετ α τετ
- thanasisp04
Δεν τραβάει εδώ και αρκετές αγωνιστικές. Πρέπει να το προσέξουν οι αρμόδιοι. Κάποια προσωπική κουβέντα μαζί του. Κακή απόδοση ξεπερνιέται. Εκεί που με τρελαίνει είναι ο λανθασμένος βηματισμός για κεφαλιά! Δεν μπορεί παίχτης με τέτοιο βιογραφικό να σηκώνεται για κεφαλιά σε λάθος χρόνο!!! Είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας. Ο πάγκος δεν κάνει ποτέ κακό σε κανέναν. Ίσα ίσα που μπορεί να του κάνει και καλό. Πρέπει όμως να ανεβάσει στροφές άμεσα γιατί η ομάδα τον χρειάζεται!!!