Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
ErrOr

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από ErrOr »

Lakistuta έγραψε:Επιτελους και η δικαιωση και για τον κοουτς....και για εμας που τον πιστευουμε και τον στηριζαμε απο περσι....
η ομαδα θα παιζει και πιο επιθετικα πλεον με Λινο-Σορλιν-Χουτο...
Ακριβώς.
Αν και ακόμα η ομάδα πάσχει στα άκρα λόγω ταχύτητας.
Γιατί φαντάσου του χρόνου να έχουμε αριστερά τον Λίνο πίσω και μπροστά του Βιερίνια και από την δεξιά πλευρά Σνάουτσερ και μπροστά του τον αντίστοιχο γρήγορο και καλό Βιερίνια(γιατί κακά τα ψέμματα ο αρχηγός δεν την παλεύει) με Μούσλι και Χούτο επιθετικό δίδυμο τι έχει να γίνεται!
Η χαρά του OVER θα είμαστε!
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

Μπορει και να με κραξετε ολοι αλλα ειναι η αποψη μου και θα την πω.

Για το ματς με τον βαζελο ο σαντος καταιβασε μια χαρα την ομαδα και με την πιεση στο μισο γηπεδο εγκλοβισε τον βαζελο πηρε κατοχη μπαλας ειχε καλυτερη κυκλοφορια αλλα δεν μπορεσαμε να κανουμε ουτε μια φαση ελεο αναστασακου.

Οι 2 φασεις του βαζελου ειναι απο προσωπικη ενεργεια του καραγκουνη και απο μακρινη μπαλια και τραγικο λαθος της αμυνας.

Αν το παιχνιδι εληγε εκει θα ελεγα οτι 1τη φορα καταιβηκαμε δυνατα να χτυπησουμε το παιχνιδι αφου παιξαμε καλυτερα απο τον βαζελο.

Και ερχετε το 2τερο ημιχρονο

Τραγικο λαθος χαλκια και 1-0 δεν προλαβαινει να αντιδρασει ο προπονητης και τρωμε αλλα 2 και το ματς τελειωνει. Δεν μπορω λοιπον να τον κρινω στο 2τερο ημνιχρονο αφου φαγαμε ηλιθια γκολ

Δεχομαι αντιρρησεις και μπαινω σε διαλογο οποιος μου πει τι σκατα εκανε λαθος ο σαντος να το συζητησουμε.
Και αν θελετε να φυγει ποιον προτηματε τον ματζουρακη?
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

αδερφέ αν νομίζεις ότι χάσαμε το ματς από μερικές άτυχες στιγμές ή ότι απλώς έτυχε sorry αλλά κάνεις μεγάλο λάθος.....
χειρότερο ΠΑΟΚ σε όλα μα σε όλα τα ντέρμπυ δεν έχω δεί ΠΟΤΕ....
και σύμΠτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση...
και αν ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να βρεί καλύτερο προπονητή τότε να πέσουμε όλοι στα πόδια του και να τον παρακαλέσουμε να μην φύγει...ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΣ
Άβαταρ μέλους
Sahib
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Sahib »

το μονο που δεν με αρεσε ειναι γιατι εβγαλε τον λινο?? μια χαρα δεν πηγεναι??
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Αν και θα φαω ανελεητο κραξιμο, θα πω τη γνωμη μου, τη "δυσκολη" αυτη στιγμη...

Νομιζω οτι σε αυτο το παιχνιδι ο Σαντος επαιξε πιο ανοιχτα απο τα αλλα της Αθηνας και ηταν ετοιμος να το χτυπησει ( με Μουσλιμοβιτς, Βιερινια). Και νομιζω οτι το εκανε πρωτη φορα λογω Λινο αλλα και Σορλεν (εχει δηλ περισσοτερες επιλογες, ειδικα επιθετικα με τον Λινο)

Η κυκλοφορια στο πρωτο ημιχρονο μου αρεσε παρα πολυ και βεβαια δεν θα υπηρχε χωρις το συγκεκριμενο σχημα στο κεντρο.

Πολλα πηγαν, ομως, στραβα... Κακες εμφανισεις απο αρκετους παιχτες και τελικα το μοιραιο εντελως αδοξα...

Για μενα ηταν λανθασμενη η χρησιμοποιηση του Αναστασακου.

Απο κει και περα μαλλον πρεπει να αφησουμε παραδοσεις και ισοψηφισμους και ν αβλεπουμε καθε παιχνιδι ξεχωριστα, αν θελουμε να το αναλυσουμε ρεαλιστικα)
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

PABLO GARCIA έγραψε:αδερφέ αν νομίζεις ότι χάσαμε το ματς από μερικές άτυχες στιγμές ή ότι απλώς έτυχε sorry αλλά κάνεις μεγάλο λάθος.....
χειρότερο ΠΑΟΚ σε όλα μα σε όλα τα ντέρμπυ δεν έχω δεί ΠΟΤΕ....
και σύμΠτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση...
και αν ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να βρεί καλύτερο προπονητή τότε να πέσουμε όλοι στα πόδια του και να τον παρακαλέσουμε να μην φύγει...ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΣ

Σε καμια περιπτωση δεν ειπα να τον παρακαλεσουμε να μεινει ΠΑΟΚ εισαι αλλα οτι αυτην την στιγμη ειναι η καλυτερη λυση.
Οσο οτι το ποδοσφαιρο ειναι ενα παιχνιδι με αυξημενο παραγοντα τυχης δεν το λεω εγω.
Τυχη ΔΕΝ ειναι να κανεις καλη πορεια και πρωταθλητισμο.

Δεν μου εξειγεις ομως γιατι φταει ο σαντος σημερα απλα λες οτι δεν σου αρεσε σημερα ο ΠΑΟΚ και ουτε εμενα μου αρεσε στα 90` λεπτα παιχνιδιου και η επαναλαμβανομενη συπτωση της ομαδας των 5Μ μπατζετ πανω απο την ομαδα των 28Μ για 10 κατι αγωνιστηκες εχεις δικιο παυει να ειναι συπτωση.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

ψάξε λίγο πιό πίσω σ' αυτό το τόπικ και θα δεις κάποια ποστ δικά μου για τον Σάντος....
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

ολοι εχουμε πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα...
το ιδιο και ο σαντος.'
ειναι μεθοδικος,οργανωτικος,δουλευει με συστημα.
ειναι ομως και κολλημενος ,δεν μπορω να καταλαβω την ανεση με την οποια αφηνει παικτες εκτος...
ειναι καλο να εχεις καποια λογικη βαση πανω στην οποια να λειτουργεις αλλα να μην εισαι και σκλαβος της.
θα μπορουσε να ξεκινησει ο μουσλι,σιγα πια τι θα παθαινε?
και τον χουτο!
εμπειροι
παικτες ειναι!'
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Λυπάμαι αλλά ήσουν ο ποιο ντεφορμέ σήμερα.
Η ήττα σήμερα σου αξίζει κυριολεκτικά!
Μια εξήγηση θα ήθελα να ακούσω απο σένα γιατί αντί να βγάλεις τον Δάρλα μου βγάζεις τον Λίνο που ξέρεις ότι μπορεί να σου την κάτσει ανα πάσα στιγμή!
ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ όσο δεν πάει.
Καλά τα έστησες στην σκακιέρα δεν λέω!Αλλά τον Λίνο και όχι τον Δάρλα?
Σόρυ Σάντος ήσουν τραγικότατος σήμερα.
Όσο για το κουστούμι λακαμία έκανες.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Από ότι θυμάμαι κ εγώ Pablo, με όλο το σεβασμο, στη γωνία τον περιμένεις το Σαντος παντα.....
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

ariskatiforos έγραψε:ολοι εχουμε πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα...
το ιδιο και ο σαντος.'
ειναι μεθοδικος,οργανωτικος,δουλευει με συστημα.
ειναι ομως και κολλημενος ,δεν μπορω να καταλαβω την ανεση με την οποια αφηνει παικτες εκτος...
ειναι καλο να εχεις καποια λογικη βαση πανω στην οποια να λειτουργεις αλλα να μην εισαι και σκλαβος της.
θα μπορουσε να ξεκινησει ο μουσλι,σιγα πια τι θα παθαινε?
και τον χουτο!
εμπειροι
παικτες ειναι!'
Ο Muslimovic είχε μια βδομάδα να κάνει προπόνηση...δεν μπορούσε να βγάλει 90λεπτο...
Θα τον έβαζε στο 2ο ημίχρονο για να χτυπήσει το παιχνίδι, όπως και τον Vieirinha, αλλά μας πρόδωσε το ατού μας, η άμυνα....
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

πάντως δεν το κάνω γιατί δεν μου αρέσει η φάτσα του....
ούτε γιατί είμαι manager και έχω κανά καλύτερο να φέρω....
απλώς για μένα ο Σάντος δεν είναι ο ΠΑΟΚ και κάποιοι εδώ μέσα κακώς τον έχετε ταυτίσει με την ομάδα....
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Και πάλι με όλο το σεβασμο Pablo με επιχειρήματα πες ότι θέλεις.
Μετά απο μια ήττα όμως χτυπάει άσχημα...
Άσε που κατ εμε είσαι 1 χρόνο νωρίτερα απο το πότε Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ μας είπε να περιμένουμε πρωταθλητισμο...
Μπορεί του χρόνου να χτυπάμε 4άρες με Σαντος,που ξες :) :) ?
Άβαταρ μέλους
Athanasiadhs

Δημοσίευση από Athanasiadhs »

Ρε παιδιά μη λέμε τώρα ότι θέλουμε και μιζεριάζουμε μόνοι μας..
Είναι δυνατόν να ξέρουμε εμείς καλύτερα από τον Santos την κατάσταση του Μούσλι και να λέγαμε γιατί δεν τον έβαλε πιο νωρίς;
Μου θυμίζει το αντίστοιχο κράξιμο για τον Vierhnia επειδή δεν τον έβαζε πιο νωρίς, και όταν τελικά υποτροπίασε ο τραυματισμός του,ξανακράζαμε επειδή τον έβαλε νωρίς και δεν ήταν 100% έτοιμος..Είπαμε και η μ@λ@κί@ και η μιζέρια έχει τα όρια της..
Το ίδιο ισχύει και για το θέμα Χούτου,Μπακαγιόκο κλπ
Δεν σημαίνει αυτό ότι είναι αλάνθαστος, ή ότι εγώ συμφωνώ με κάθε κίνηση του(πχ και εγώ δεν πολυσυμφώνησα με την αλλαγή του Lino) αλλά πρέπει να χωνέψουμε ότι υπάρχουν και άλλες 100 παράμετροι που ξέρει ο santos αλλά όχι εμείς..Αντί να κράζουμε συνεχώς κάποιον ίσως είναι πιο ωφέλιμο να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τον τρόπο σκέψης του...

Βέβαια έχω να κράξω πολύ άσχημα για τον αποχωρισμό του καφέ σακακιού, αλλά του δίνω συγχαρητήρια για τις δηλώσεις του που δεν κρύφτηκε πίσω από κούραση και δικαιολογίες και είπε πως ήμασταν πραγματικά απαράδεκτοι,σκεφτόμασταν άλλα πράγματα και δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι..
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

αδερφέ εγώ δεν θέλω πρωτάθλημα ούτε φέτος ούτε του χρόνου...
δεν είμαι και συνηθισμένος σε τέτοια για να μου λείπουν και να μην μπορώ να κάνω χωρίς αυτά....
αλλά με τον τρόπο που παίζουμε είμαι σίγουρος ότι πρωτάθλημα θα δούμε μετά από πολλά χρόνια....
γιατί για μένα πρέπει να είσαι τυφλός για να μη βλέπεις ότι ο συντηρητικός τρόπος του Σάντος έχει περάσει στο DNA της ομάδας και αυτό είναι ότι χειρότερο.....
ποτέ δεν είδα τον ΠΑΟΚ να μην έχει σταυρώσει ντέρμπυ και να χάνει στην Αθήνα με τα χεράκια κάτω και με ομάδες πολύ χειρότερες απ' την φετινή......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”