Ιβάν Σαββίδης ΙV
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
Κανονικά η τράπεζα έχει δώσει όλα τα στοιχεία στην ΠΑΕ και η ΠΑΕ θα πρέπει να έχει αντίστοιχο κατάλογο.
Δεν ήταν απλή αγορά ανωνύμων μετοχών (αν και εκεί λογικά τηρείται αρχείο), ήταν αγορά/συμμετοχή σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
Δεν ήταν απλή αγορά ανωνύμων μετοχών (αν και εκεί λογικά τηρείται αρχείο), ήταν αγορά/συμμετοχή σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
Ναι πολύ σωστά.. έχει πλάκα να γυρίσουν από τα γραφεία κ να που ότι χωρίς το αποδεικτικό οι τίτλοι ιδιοκτησίας γιόκ..dimbar έγραψε:Κανονικά η τράπεζα έχει δώσει όλα τα στοιχεία στην ΠΑΕ και η ΠΑΕ θα πρέπει να έχει αντίστοιχο κατάλογο.
Αλλά γμσε το τώρα, δε θέλω να γκρινιάζω γι αυτό
Η αλήθεια είναι οτι & εγω αιφνιδιάστηκα με την κίνηση !
Παίζει δηλ. να μας στείλουν κάποιο αποδεικτικό να το κάνουμε κορνίζα ;
Παίζει δηλ. να μας στείλουν κάποιο αποδεικτικό να το κάνουμε κορνίζα ;
Κάπου την έχω εκείνη την απόδειξη, την πήρε το μάτι μου πρόσφατα.
13 χρονών τότε, 50 ευρώ. 30 ο κουμπαράς και 20 ο μπαμπάς. Κορνίζα θα γίνουν
13 χρονών τότε, 50 ευρώ. 30 ο κουμπαράς και 20 ο μπαμπάς. Κορνίζα θα γίνουν

- sourmenetes
- Moderator
Προφανως,εφοσον ανακοικωθηκε και η παε(επι σαββιδη) αρεσκεται σε κινησεις και εντυπωσιασμου αλλα και ουσιας,θεωρω πως θα το κανουν ομορφο.
Σαν αναμνηστικο,σαν κατι ωραιο που θα σαι περηφανος να το χεις.
Σαν αναμνηστικο,σαν κατι ωραιο που θα σαι περηφανος να το χεις.
Τμήμα μάρκετινγκ έχουμε, δόξα το θεό.
Ας πούνε ότι δωρεάν παίρνεις μια φωτοτυπία, με 50 ευρώ το παίρνεις όμορφο σε κορνίζα ΠΑΟΚ με συλλεκτικό μπλουζάκι "είμαι και εγώ κομμάτι του ΠΑΟΚ". Χριστουγεννα έρχονται. 14.000 κόσμος πήρε μετοχές τότε.
Εδώ το ΑΠΘ σου χρεώνει 50 ευρώ αν θες το πτυχίο σου σε πάπυρο.
Και με τα λεφτά που θα μαζέψουν, ας πληρώσουν τον Ζομπνίν μέχρι το καλοκαίρι και θα είμαστε όλοι χαρούμενοι.
Ας πούνε ότι δωρεάν παίρνεις μια φωτοτυπία, με 50 ευρώ το παίρνεις όμορφο σε κορνίζα ΠΑΟΚ με συλλεκτικό μπλουζάκι "είμαι και εγώ κομμάτι του ΠΑΟΚ". Χριστουγεννα έρχονται. 14.000 κόσμος πήρε μετοχές τότε.
Και με τα λεφτά που θα μαζέψουν, ας πληρώσουν τον Ζομπνίν μέχρι το καλοκαίρι και θα είμαστε όλοι χαρούμενοι.

-
- Επικοινωνία:
Πολύ ωραία ιδέα φίλε μου.Μακάρι και το τμήμα μαρκετινγκ που διαθέτουμε να αποτελείται απο ευστροφα ,νέα μυαλά όπως εσύ.Σχετικά με Ζομπνιν μάλλον ως όνειρο θερινής νυκτός μοιάζει αλλά μια χαρά θα μου καθόταν και ο Stefan Johanssenn της Fullham.gika έγραψε:Τμήμα μάρκετινγκ έχουμε, δόξα το θεό.
Αυτό είναι corporate governance!!
Να περιμένετε και απονομή μερίσματος σε θετικές χρήσεις της ΑΕ;
Βάνια πούλα!!!!

Να περιμένετε και απονομή μερίσματος σε θετικές χρήσεις της ΑΕ;
Βάνια πούλα!!!!

Απιστευτη κινηση. Πριν κανα χρονο τακτοποιουσα διαφορες χαρτουρες και περασαν απο τα χερια οι συγκεκριμενες αποδειξεις απ την τραπεζα. Ειχα βαλει και την μανα μου να αγορασει τοτε. Η σκεψη που μου περασε απο το μυαλο ηταν αυτη ακριβως. Ποσο ωραια θα ητανε να ειχα ενα επισημο χαρτι της ΠΑΕ να το κανω κορνιζα.
- navigator11

Εγω τα κρατησα γιατι ειμαι συναισθηματικος και ευαισθητος ανθρωποςnavigator11 έγραψε:Είχαμε σκάσει κ μεις σαν οικογένεια ένα 150αρι, αν θυμάμαι καλά. Αποδεικτικό της τράπεζας δεν παίζει να βρεθεί ούτε για ανέκδοτο

- navigator11
navigator11 έγραψε:Με χαρακτηρίζεις, έμμεσα, ψιλογαϊδούρι και αναίσθητο, ε;![]()
![]()

Δεν ξερω πως να ποσταρω μεγαλυτερη εικονα,αν ξερει καποιος ας την μεγενθυνει για να παρουν ολοι μια εικονα.