9.Aleksandar Prijovic
- ΑποστόληςΑ
-
- Επικοινωνία:
Re: 9.Aleksandar Prijovic
Κάποιος είπε μπράβο στον Γιώργη που τον έφερε κι ο Γιώργης απάντησε ότι Ίβιτς ήταν αυτός που τον έφερε.
Μεγάλε Βλάνταν
Μεγάλε Βλάνταν

Μπράβο στον Πριγιοβιτς για την γκολαρα που έβαλε αλλά και για την κίνηση που ελευθέρωσε τον Μπισεσβαρ στο δεύτερο .
Για μένα MVP
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για μένα MVP
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- buffalobill4
Με μια μικρή διαφορά όμως... Το παστέλωμα είναι αυτό που σ δίνει το +8... Και τι εννοώ... βλέπε γαύρος πολύ απλά...rainmaker έγραψε:Δε με νοιάζει μόνο το παστελωμα
Γενικά ήταν πολύ καλή εμφάνιση και αυτο είναι ο μετραει
Μπορώ να σε πω για παράδειγμα 20 παιχνίδια του Μπεργκ που ήταν τουρίστας στο γήπεδο... αλλά τέτοιος παίκτης δεν βγαίνει από το γήπεδο και στην χειρότερή του μέρα γιατί την μία φορά, την μία φάση μπορεί να στην κάνει γκολ και να σε χαρίσει τη νίκη...
- painkiller4
Τι άλλο ρε παικταρά μου απίστευτα όμορφης εκτέλεσης και πάλι γκολαρα!!
Ξέρουμε ότι είναι ότι καλύτερο έχει υπάρξει σαν σέντερ φορ στον ΠΑΟΚ.
Εδώ θα μείνει μέχρι να βγει ο ήλιος απ την Δύση.
Ξέρουμε ότι είναι ότι καλύτερο έχει υπάρξει σαν σέντερ φορ στον ΠΑΟΚ.
Εδώ θα μείνει μέχρι να βγει ο ήλιος απ την Δύση.
Doom για τον Κουλούρη μιλούσαμε παραπάνω λέγοντας για πώληση, όχι για τον Prijovic, απλά είμασταν λίγο off-topic ως συνήθως. Εννοείται πως πρέπει να μείνει ο παιχταράς που δείχνει και απόλυτος επαγγελματίας και να παστελώνει ασταμάτητα. Επόμενος ατομικός στόχος του είναι να φτάσει στα 100 γκολ με την ΠΑΟΚάρα, αφού ξεπέρασε ήδη τα 50. ΓΚΟΛΑΡΑ σήμερα, μπράβο αλάνι. Επόμενοι ομαδικοί στόχοι πρωτάθλημα και είσοδος σε ch.l.(μακρiά από PSV
)

- sourmenetes
- Moderator
Τα χουμε ξαναπει!buffalobill4 έγραψε:Τι παικταρα εισαι εσυ ρε. Πως θα γινει να μεινεις για παντα εδω
Ο πριγιο ειναι απο τις ελαχιστες φορες που μενεις τοσο πολυ σε μια ομαδα.βρηκε το χωρο του,βρηκε την ηρεμια του,ταιριαξε με την ομαδα και γουσταρει που ειναι εδω.
Η διοικηση τον θελει τρελα και λεει σε καθε μεταγραφικη περιοδο οτι δεν πωλειται.
Μη νομιζετε οτι ευκολα ο πριγιο θα παιξει σε πολλα αλλα πρωταθληματα και προφανως το γνωριζει.
Αν του ερθει τεραστια προταση,ναι,ισως ζητησει να παει.αλλιως δε βλεπω το λογο να τρελαινομαστε.
Εδω θα μεινει!!
Εμβληματικός παίκτης αυτός κάνει από μόνος του καινούρια παοκτσακια......
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk