Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ 08/02 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
karapery

Re: Παο-Π.Α.Ο.Κ(08-09) 08/02Παραλειπομενα-Σχολια

Δημοσίευση από karapery »

Οχι θα καθομαι σαν μερικους σαν και σενα να καυχιέμαι οτι ειμαι δευτερος και στο τελος να παρς τα @@ μου! Κοιμησου ησυχος!!! Καληνυχτα![/quote]
Κοιμαμαι και βλεπω ΠΑΟΚ...
Εσυ κοιμασαι και σαν τους μεγαλους της αθηνας με την πρωτη στρβη αλλαγη προπονητη...
Τοσο καιρο δεν σε διαβαζα που ησουν ποντικε ??? :)[/quote]

Καταρχην δεν νομιζω να σε προσεβαλα με αυτα που ειπα πιο πανω....
Και αφου το παραδεχεσαι και μονος σου οτι κοιμασαι..... ξυπνα επιτελους....γιατι αυτα που βλεπεις στα ονειρα σου απεχουν παρα πολυ απο την πραγματικοτητα!
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Re: Παο - Π.Α.Ο.Κ 08/02 Παραλειπομενα-Σχολια

Δημοσίευση από ronaldo »

αυτο που θα ξαναπω εγω ειναι οτι δεν μπορει να εχεις μουσλιμοβιτς,χουτο,μπακαγιοκο και να ξεκινας με τον αναστασακο.
τοσο καλο παιδι ειναι?
δευτερον ξαναλεω ο βερον ειναι πολυ αργος και καθυστερει το παιχνιδι,δεν προλαβαινει τους αντιπαλους μεσους να τους μαρκαρει ενω τελευταια δειχνει και αδιαφορος.
η παιζεις με 4-4-2 η βαζεις αλλον στη θεση του.ο ηλιαδης ειναι χειροτερος?
τριτον δεν μπορεις να τα παρεις ολα τα παιχνιδια με την αμυνα.και πως θα βγαλεις αντεπιθεση με τον αναστασακο?
χρειαζεται να μποθνε μεσα οι γρηγοροι παιχτες που εχουμε χουτος,μουσλιμοβιτς,βιερινια για να αλλαξουμε ταχυτητα.

αυτη η ηττα μπορει να μας κανει και καλο για να δουμε και τις αδυναμιες μας και να τις διορθωσουμε γιατι εχουμε παιχτες που μπορουν να το κανουν
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Τώρα στα δύσκολα θα μετρηθούμε.

Τι δύσκολα δηλαδή, εντός στόχων είμαστε.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑ 3-0 ΠΟΝΕΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!
karapery

Δημοσίευση από karapery »

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ.
Περιμένεις στην γωνία στην πρώτη ανάποδη να τα χώσεις στον santos.
Ημαρτον. Τι πράγμα είναι αυτό.
:? :? :? ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ :? :? :?[/quote]

Δεν ειναι η πρωτη στραβη δυστυχως!!!
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Επιγραμματικά γιατί είχα γράψει ένα κατεβατό και χάθηκε στο υπερπέραν.Έχουμε τα ποιό αργά και προβλέψιμα χαφ των βαλκανίων.Καλά τα χαντάκια αλλά στην ανάπτυξη μηδέν.Ένας γρήγορος Σιμάο τους κατάπιε.Γι'αυτό φαίνεται και το κενό του ακόμα ποιό αργού ίβιτς αφού δεν υπάρχει παίκτης που να περάσει μιά μπαλιά σωστή μπροστά . Στήριξη στον Σάντος,θα κριθεί του χρόνου όπως θέλει η διοίκηση.
Το χειρότερο όλων είναι πως θα ξεψαρώσουν και άλλοι μετά την τριάρα και αυτό είναι κακό γιά το κύπελο.Ο νοών νοείτω....

:? :? :?
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

πραγματικά αρκετοί εδω μέσα είστε αστείοι έως γελείοι θα έλεγα.
Αντε ρε πατε σε κανα γιατρό να κάνετε καμία πλήση ....εγκεφάλου να συνέρθετε. Τι είναι αυτά που ζητάτε ρε απο μία ομάδα απο την οποία αυτοι που την χτήζουν(και έχουν γνώσεις σε αντίθεση με εσάς τους πικραμένους ξερόλες που εμφανίζεσται μόνο στα άσχημα) εχουν βάλει σαν στοχο το κύπελο και την ευρώπη.Τεσπα θέλω να πω πολλά αλλα θα τα πω την άλλη κυριακη οταν θα κερδίσουμε τον λεβαδιακο και όλοι εσείς οι κράχτες θα λέτε οτι .... ναι μεν είμασταν καλοί αλλα ρε παιδι μου αυτός ο Σαντος γιατι κράτησε έξω τον μπακαγιοκο ενω είχε στον μπάγκο τον αθανασιάδη που έπρεπε να έπεζε στην θέση του χούτου που ναι μεν ξεκίνησε καλα αλλα μετα την ευκαιρία που έχασε έπρεπε να άλαζε θέση με τον βιερίνια που ενώ τον πονάει ακόμη το πόδι ο Σαντος τον βάζει μέσα ο οποιος Σαντος με αυτό το σακκάκι είναι χεσε μεσα.ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΤΕ ΠΙΕΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΠΥΡΑ
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

ronaldo έγραψε:αυτο που θα ξαναπω εγω ειναι οτι δεν μπορει να εχεις μουσλιμοβιτς,χουτο,μπακαγιοκο και να ξεκινας με τον αναστασακο.
τοσο καλο παιδι ειναι?
είναι πολύ καλό παιδί, τρώει όλο το φαγητό του , πάει στην σουρωτή , φέρνει τσιγάρα στον σαντος και δεν του αντιμιλά ποτέ... :shock: :shock: :) :) :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

karapery έγραψε:
Platon έγραψε:
karapery έγραψε:Ήρθε η ώρα...........Τα μυαλα μου δεν πονανε απλα....εχουν μουδιασει απο τον πονο!!!!!!

Και τα δικα μου πονανε οταν βλεπω ενα ποστ απο ανθρωπο που δεν εχει ξαναγραψει εγω μεσα και με το πρωτο του αρχιζει να τα "χωνει" σε προπονητη κι ομαδα!!!!
Με ολο το σεβασμο στο προσωπο σου, πιστευω οτι εισαι αδικος!!!! Και προς τον προπονητη αλλα και προς την ομαδα!!!!!!

Και γενικα προς ολους, ναι η ομαδα επαιξε χαλια κι αξιζαμε την ηττα!!!
Ας μας γινει μαθημα λοιπον, το κεφαλι ολοι κατω και δουλεια, δουλεια, δουλεια!!!! Η ομαδα, μας χρειαζετε στα δυσκολα!!! Οχι στα ευκολα και στα ανετα...κι οχι στυλ ποιος ειναι ο βαζελος, και θα βγαλει το π@@@ρι ο Γκαρσια κι ο Μουσλι και δεν ξερω ποιος. Σορρυ, αυτη ειναι νοοτροπια παιδιου. Η αλλαζωνια και η υπεροψια, ολα τα κακα, πληρωνονται εδω. Ας πληρωσουμε λοιπον και μη ψαχνουμε τις αιτιες σε βλακειες....

Η νικη και η επιτυχια εχει πολλους πατερες η ηττα και η αποτυχια ειναι ορφανη!!!
Ρε παιδια δεν τα χωνω στην ομαδα προς θεου! Η ομαδα μας εχει το καλυτερο υλικο των τελευταιων χρονων! Γιαυτο τρελενομαι να βλεπω εναν ανθρωπο να μην μπορει να το αξιοποιησει ουτε στο 10%! Οσο για το οτι ειμαι νεος στο site αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι και χθεσινος Παοκτσης! Απλα τοσο καιρο κανω υπομονη.... Αλλα γαιδαρος να ημουν θα ειχα σκασει!
Ελπιζω λοιπον αδερφε μου να εχουμε την ευχαριστηση να σε βλεπουμε πιο συχνα εδω...κι οχι μονο μετα απο χαμενους αγωνες, γιατι θα μας γινεις πολυ σπανιος στο μελλον... :wink:

Δεν εχω προβλημα να λες την αποψη σου, οποια κι αν ειναι αυτη, γι' αυτο υπαρχει αλλωστε και το φορουμ...

Καλως ηρθες λοιπον!!!! :D
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

ΠΑΟΚ να ξέρεις πόσο σ'αγαπάω, σε λύπες και χαρές σ'ακολουθάω!!!!!

:)
Άβαταρ μέλους
kerk

Δημοσίευση από kerk »

PABLO GARCIA έγραψε:Κλείστε τα μάτια και βάλτε τα γέλια...
To ότι ούτε σε ένα ντέρμπυ είτε μέσα είτε έξω-και με ρούλη- δεν έπιασες τον αντίπαλο απ'τον λαιμό και σε 9 ματς έβαλες 1 γκολ και ακόμη ένα ο θεός να το κάνει δεν σας λένε τίποτα....
Keep walking this way....
Εγω θυμάμαι ενα που του έχωσες κατι μπουνίδια .....

Τέλος πάντων μπορεί να ακούγεται γραφικό αλλά είναι αλήθεια οτι αν δεν μάθεις να περπατάς δεν πρόκειται να μάθεις να τρέχεις. Και φέτος δείχνουμε στα μικρομεσαία παιχνίδια οτι τα καταφέρνουμε στο περπάτημα. Στο μέλλον θα αρχίσουμε να τρέχουμε κιόλας.
Επίσης το ρόστερ μας δεν είναι ακόμη τοσο πλήρες (θα έλεγα τώρα οτι η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα αλλά θα με πάρετε στις φάπες !!).
ΥΠΟΜΟΝΗ. Δεν χάθηκε ο κόσμος .... θυμήσου, δεν έχουν περάσει & πολλοί μήνες απο τότε που κάναμε τέτοιες εμφανίσεις με ομαδούλες ΜΕΣΑ στην Τούμπα.

(πω, πω 3 πόστ μέσα σε μια μέρα ..... ξεπέρασα τον εαυτό μου .... μάλλον με πείραξε αυτή η ήττα περισσότερο απο οσο θέλω να δείξω ..... )
Άβαταρ μέλους
arostaki

Δημοσίευση από arostaki »

Απόδείχθηκε τελικά ότι πηγαίναμε για το Χ πρωτίστως και μετα το 70 για το γκόλ. Όμως τα λάθη του Χαλκιά και η κούραση τα ανέτρεψαν όλα. Δεν πειράζει Κώστα. Μας έχει σώσει πολλές φορές φέτος.
Το 3-0 είναι βαρύ αλλά την 2η θέση την παλεύουμε ακόμη. Το μόνο ντέρμπι που μας έμεινε είναι με τον θρήνο και πάμε και για την πρόκριση στο κύπελλο.
2πλο στην Λιβαδειά και όλα θα στρώσουν.

:? :? :?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arostaki την Κυρ 08 Φεβ 2009, 22:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

abg12d34 έγραψε:ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΤΕ ΠΙΕΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΠΥΡΑ
πάμε για ποτά καλύτερα?ή ακόμα καλύτερα για.... :) :) :) :) :)
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

Το ζητουμενο ειναι 1 αν ειστε οπαδοι του αποτελεσματος τοτε λαθος ομαδα διαλεξατε γιντε γαυροβαζελοι αν ομως ειστε οπαδοι του ΠΑΟΚ τοτε χαλαρωστε τρελαθειτε αλλα πανω απο ολα ΠΑΟΚ

Αφου το αν καποιοι ανθρωποι δουλεβουν μεσα σ αυτο το σωματειο δεν τιθετε λογος τοτε γιατι να κρατανε εναν αχριστο προπονητη?

ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΞΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ...........
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

δε γινεται ρε παιδια να κατεβενεις για ντερμπι και να ξεκινας με μονο προωθημενο τον αναστασακο.....
ειδικα οταν οι μεσοι που τον πλαισιωνουν δεν ειναι διεισδητικοι...
επισης δεν ειναι δυνατον να μην ξεκινας με το μουσλιμοβιτς επειδη ειχε μια ιωση και εχασε δυο προπονησεις..
δεν ειμαστε και ρεαλ..
χαζα κολληματα,εχασε μια προπονηση αρα εξω...δε γινεται ετσι !
ενιωσε ενοχλησεις εξω...
χουτος εξω..γιατι??
λαθος επιλογες,
μετα που μπηκε βιειρινια αθανασιαδης μουσλι,ανεβηκαμε κερδισαμε χωρο,αν εμενε και ο λινο θα ηταν καλυτερα..
αν ειναι δυνατον...παει ο τελης και τους βαζει 3γκολ,παει η γρια 2,παει η τριπολη παει παει..εμεις???
μονο με αναστασακο που περσι επαιζε β εθνικη δε γινεται..
φυσικο ειναι καποια στιγμη να δεχεσαι γκολ οταν παιζεις μονο αμυνα ...
και περιμενεις χωρις να εχεις και τη δυνατοτητα αντεπιθεσης!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”