8. Amr Warda
Re: 74. Amr Warda
Οσο πιο πολυ προσπαθει να τιθασευσει τον εαυτο του για να αρεσει στον Λουτσεσκου,τοσο πιο αχρωμος θα γινεται.Κακος δεν ηταν, αλλα ουτε και κατι το ιδιαιτερο.Δεν νομιζω οτι μπορει να μακροημερευσει αυτη η σχεση, αλλα αυτη τη στιγμη ειναι υπερπολυτιμος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Δευ 17 Δεκ 2018, 22:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χαχα τρολιαpanta έγραψε:Θεουλης δήλωσε στη νοβα "ειμαι πολυ χαρούμενος γιατι έχουμε 8 βαθμούς διαφορά απο τον δεύτερο, δεν ξερω ποιος ειναι δευτερος αλλά ξερω οτι η διαφορά είναι στους 8"
- ΑποστόληςΑ
-
Dimg4
"«Τέτοιες νίκες δίνουν τίτλους. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, θέλαμε να δώσουμε τις απαντήσεις μας μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη. Έχουμε μια διαφορά 8 βαθμών από τον Ολυμπιακό. Δώσαμε χαρά στον κόσμο και τον πρόεδρο και είμαι χαρούμενος γι' αυτό».rainmaker έγραψε:Χαχα τρολιαpanta έγραψε:Θεουλης δήλωσε στη νοβα "ειμαι πολυ χαρούμενος γιατι έχουμε 8 βαθμούς διαφορά απο τον δεύτερο, δεν ξερω ποιος ειναι δευτερος αλλά ξερω οτι η διαφορά είναι στους 8"
Που ειπε δεν ξερω τον 2ο?
- giagoylas4
Για ουαρντα λίγα πράγματα σήμερα.
Βέβαια αντιλαμβάνεται και ο πιο αδαείς ότι παίζει 100% Safe για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή
Βέβαια αντιλαμβάνεται και ο πιο αδαείς ότι παίζει 100% Safe για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή
joshua έγραψε:Οσο πιο πολυ προσπαθει να τιθασευσει τον εαυτο του για να αρεσει στον Λουτσεσκου,τοσο πιο αχρωμος θα γινεται.Κακος δεν ηταν, αλλα ουτε και κατι το ιδιαιτερο.Δεν νομιζω οτι μπορει να μακροημερευσει αυτη η σχεση, αλλα αυτη τη στιγμη ειναι υπερπολυτιμος.
Ακριβώς όπως τα περιγράφεις είναι τα πράγματα,σήμερα ήταν ο χειρότερος μεσοεπιθετικα,μόνο έτρεχε.
Ο προπονητής αυτό το εκτίμησε και τον άφησε μεχρι το τέλος μέσα,αν δεν δώσει άλλα δικαιώματα ο κοουτς θα τον φέρει στα νερά του και τότε και αυτός θα απελευθερωθεί και η ομαδα θα πάρει περισσότερα από αυτόν.
Τα πάντα είναι στο χέρι του.
Από τη φυσιογνωμία του καταλαβαίνει κάποιος ότι ούτε κανένας αληταρας είναι ούτε κάνα κωλοπαιδο,απλά είναι ακόμα παιδί που πρέπει σύντομα να γίνει άντρας αν θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ πρώτα και ακόμα παραπάνω μετά.
Σα θηρίο στο κλουβί ήταν σήμερα. Αν περάσει αυτό το διάστημα απεξάρτησης από το εγώ του (το οποίο πέρασε και ο Πρίγιοβιτς πέρσι) με επιτυχία, θα έχουμε κερδίσει έναν σημαντικό παίκτη στη μεοσεπιθετική γραμμή.
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.
Θεριό, αλλά με άλλο ένα 90λεπτο τέτοιο όποτε μπαίνει θα κάνει μαγικά.
Θεριό, αλλά με άλλο ένα 90λεπτο τέτοιο όποτε μπαίνει θα κάνει μαγικά.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Αρχιζεις και μπαινεις στο κλιμα της ΟΜΑΔΑΣ και προσαρμοζεσαι πλεον,σιγα σιγα βλεπω και στα θελω του προπονητη.
Καλος για χθες στο παιχνιδι ,γυρνουσες και βοηθουσες και πισω.
Μπροστα θελουμε ανεβασματα και καλυτερες επιλογες,οταν το σκορ ειναι τετοιο,που μπορεις να κανεις ενεργειες,οταν εισαι ενας με εναν.
Καλος για χθες στο παιχνιδι ,γυρνουσες και βοηθουσες και πισω.
Μπροστα θελουμε ανεβασματα και καλυτερες επιλογες,οταν το σκορ ειναι τετοιο,που μπορεις να κανεις ενεργειες,οταν εισαι ενας με εναν.
επανέρχομαι, μόνο και μόνο για να τονίσω πως το τι λέει ζωντανά κάποιος με το τι αποδίδει ο δημοσιογράφος/επιμελητής κειμένου έχει τεράστια διαφορά. τεράστια σημασία, τις περισσότερες φορές έχει και τι ρώτησε ο "δημοσιογράφος" και πήρε αυτήν την απάντηση.Dimg4 έγραψε:"«Τέτοιες νίκες δίνουν τίτλους. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, θέλαμε να δώσουμε τις απαντήσεις μας μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη. Έχουμε μια διαφορά 8 βαθμών από τον Ολυμπιακό. Δώσαμε χαρά στον κόσμο και τον πρόεδρο και είμαι χαρούμενος γι' αυτό».rainmaker έγραψε:Χαχα τρολιαpanta έγραψε:Θεουλης δήλωσε στη νοβα "ειμαι πολυ χαρούμενος γιατι έχουμε 8 βαθμούς διαφορά απο τον δεύτερο, δεν ξερω ποιος ειναι δευτερος αλλά ξερω οτι η διαφορά είναι στους 8"
Που ειπε δεν ξερω τον 2ο?
υπάρχει βιντεάκι στο σαιτ νοβασπορτς θα βάλω και λινκ αν και το αποφεύγω συνήθως
http://www.novasports.gr/podosfairo/ell ... ako-video/
Υ.Γ. είμαι βέβαια οφ τόπικ εδώ αν μπορούσα ( δεν ξέρω πως
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panta την Τρί 18 Δεκ 2018, 18:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ημίθεος και βάλε ... έλεγε η ψυχή.obanebane έγραψε:Όχι απλά Θεός,ημιθεος που έλεγε και μια ψυχή.
ή έχουμε κοινούς γνωστούς ή η έκφραση ήταν σούπα πριν 20 χρόνια πάνω κάτω