Ταβέρνα στη Χαλκηδόναrainmaker έγραψε:Και για να έχουμε καλό ερώτημα ποιος είναι αυτός ο Μαραντονας;
8. Amr Warda
Re: 74. Amr Warda
-
Dimg4
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Το παιρνω πίσω Dim, sorry.
Δεν κατάλαβα γιατί μιλούσατε.
Δεν κατάλαβα γιατί μιλούσατε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgedoulk2008 την Παρ 14 Δεκ 2018, 17:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hasio_john
Γιώργο, για τον Μαραντόνα λέει ο Ντιμ και όχι τον Ουάρντα!
Το λέω για να μην γίνει άδικα σύρραξη από παρεξήγηση ...
Το λέω για να μην γίνει άδικα σύρραξη από παρεξήγηση ...
-
Ksenitemenos4
χαχα ρε τζον, μα για τον μαραντονα θα γινει η συρραξη...θα μπορουμε να λεμε οτι πλακωθηκαμε στο φορουμ ακομα και για το μαραντονα! 
ABOLEYTOI έγραψε:Ταβέρνα στη Χαλκηδόναrainmaker έγραψε:Και για να έχουμε καλό ερώτημα ποιος είναι αυτός ο Μαραντονας;
-
Dimg4
ΧαχαχαKsenitemenos4 έγραψε:χαχα ρε τζον, μα για τον μαραντονα θα γινει η συρραξη...θα μπορουμε να λεμε οτι πλακωθηκαμε στο φορουμ ακομα και για το μαραντονα!
ABOLEYTOI έγραψε:Ταβέρνα στη Χαλκηδόναrainmaker έγραψε:Και για να έχουμε καλό ερώτημα ποιος είναι αυτός ο Μαραντονας;
- painkiller4
Περιμένω σήμερα μετά και από δεύτερο σερί παιχνίδι στο αρχικό σχήμα την καθιέρωση σου και να αναλάβεις ηγετικό ρόλο στην συνέχεια. Κόντρα σε όλους που τον έχουν ως τελειωμενο είναι η ευκαιρία να γίνει μόνιμος κάτοικος στην τούμπα και να καθιερωθεί πανηγυρικά στην εντεκάδα μέχρι την διακοπή των Χριστουγέννων.
Μακάρι αρχή γενομένης από απόψε να συνδυαστεί και με επίτευξη γκολ.
Μακάρι αρχή γενομένης από απόψε να συνδυαστεί και με επίτευξη γκολ.
- ΑποστόληςΑ
Ελπίζω σήμερα να δώσει το κάτι παραπάνω!
Πάντως η 11αδα του Λουτσέσκου είναι σαν το δημόσιο, δύσκολα μπαίνεις, αλλά αν μπεις δε βγαίνεις μετά
Πάντως η 11αδα του Λουτσέσκου είναι σαν το δημόσιο, δύσκολα μπαίνεις, αλλά αν μπεις δε βγαίνεις μετά
Θεουλης δήλωσε στη νοβα "ειμαι πολυ χαρούμενος γιατι έχουμε 8 βαθμούς διαφορά απο τον δεύτερο, δεν ξερω ποιος ειναι δευτερος αλλά ξερω οτι η διαφορά είναι στους 8"
Νιώθει ΠΑΟΚ, ζει σε ένα ασπρόμαυρο θολό τοπίο την ζωή του...
Εμένα μου κάνει η τρέλα του.
Όταν κρεμάσει τα παπούτσια στην 4 θα είναι
SM-G965F
Εμένα μου κάνει η τρέλα του.
Όταν κρεμάσει τα παπούτσια στην 4 θα είναι
SM-G965F