Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
- PAOK_Antarctica
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Ο γκέι ακολουθεί την χάρτινη που ακολουθεί εμάς.
Όσο έχουμε εμείς εύκολους συνεχόμενους αγώνες, θα έχει κι αυτός. Βέβαια, έχει τρία συνεχόμενα εκτός με το που ξεκινά ο δεύτερος γύρος αλλά δεν προβλέπεται να κάνουν καμιά τρελή γκέλα.
Το θέμα είναι να διατηρηθεί η διαφορά μέχρι να έρθουν Τούμπα και να τους αποτελειώσουμε.
Όσο έχουμε εμείς εύκολους συνεχόμενους αγώνες, θα έχει κι αυτός. Βέβαια, έχει τρία συνεχόμενα εκτός με το που ξεκινά ο δεύτερος γύρος αλλά δεν προβλέπεται να κάνουν καμιά τρελή γκέλα.
Το θέμα είναι να διατηρηθεί η διαφορά μέχρι να έρθουν Τούμπα και να τους αποτελειώσουμε.
δεν υπάρχει κανένα πέναλτι για το γαύρο, βρίσκει μπάλα ο Καρυπίδηςioanmits έγραψε:Ναι το έπνιξε όντως... δεν έδωσε όμως και ένα στον γαύρο στο α΄ημίχρονοpanpangr77 έγραψε:Το έπνιξε το πέναλτυ στον γαύρο.Δινοντας κάρτα για θέατρο.
- thanos-xanthi
τις σεντρες ξυραφιες παντως του Γιαννουλη κανενα απο τα μπακ μας δε τις εχουνε
για τα εξτρεμ δε το συζηταμε καν, μαλωμενοι με ασιστ και γκολ
για τα εξτρεμ δε το συζηταμε καν, μαλωμενοι με ασιστ και γκολ
- paok re niamou
- buffalobill4
ο γιαννουλης εχει καταπληκτικη σεντρα και ειναι πανω κατω διαρκως. οπωσδηποτε επιστροφη
απο τον βαζελο τον μπουζουκη θα ηθελα
απο τον βαζελο τον μπουζουκη θα ηθελα
- giagoylas4
Αν γίνεται και τώρα τον χειμώνα ακόμα καλύτερα
- ΑποστόληςΑ
O Γιαννούλης είναι μια αξιοπρεπής β΄ επιλογή (αναπληρωματικός) για αριστερό μπακ στον ΠΑΟΚ. Καλός επιθετικά, μέτριος αμυντικά.
Έβγαλε ωραία σέντρα στον Κουλούρη (χαμηλή) το πλασέ του οποίου απέκρουσε ενστικτωδώς ο Διούδης, πάνω που νόμιζα ότι θα έγραφε γκολ. Ο Κουλούρης πάντως δεν με άρεσε ιδιαίτερα. Και έχασε και πέναλτυ.
Παρεμπιπτόντως το πέναλτυ εμένα μου φάνηκε καθαρό. Ο Μπουσούλαζιτς βρήκε χώρο μπήκε στην περιοχή και ήρθε ο άλλος και τον γκρέμισε, χωρίς καν να πλησιάσει τη μπάλα.
Δύο δοκάρια ο Ατρόμητος με Γιαννούλη και Μπουσούλαζιτς
Τρομερή η ασίστ του Kace στο γκολ του Μακέντα.
Έβγαλε ωραία σέντρα στον Κουλούρη (χαμηλή) το πλασέ του οποίου απέκρουσε ενστικτωδώς ο Διούδης, πάνω που νόμιζα ότι θα έγραφε γκολ. Ο Κουλούρης πάντως δεν με άρεσε ιδιαίτερα. Και έχασε και πέναλτυ.
Παρεμπιπτόντως το πέναλτυ εμένα μου φάνηκε καθαρό. Ο Μπουσούλαζιτς βρήκε χώρο μπήκε στην περιοχή και ήρθε ο άλλος και τον γκρέμισε, χωρίς καν να πλησιάσει τη μπάλα.
Δύο δοκάρια ο Ατρόμητος με Γιαννούλη και Μπουσούλαζιτς
Τρομερή η ασίστ του Kace στο γκολ του Μακέντα.
- ΑποστόληςΑ
1. ΠΑΟΚ 35 (-1 αγώνα)
2. Ολυμπιακός 30
3. Ατρόμητος 28
4. νέα ΑΕΚ 24
5. ΠΑΟ 22
6. Παναιτωλικός 21
2. Ολυμπιακός 30
3. Ατρόμητος 28
4. νέα ΑΕΚ 24
5. ΠΑΟ 22
6. Παναιτωλικός 21
μετά από ερώτηση του γιού μου συνειδητοποίησα το εξής:
Το ΟΑΚΑ χρησιμοποιείται για τους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ, τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟ και τους τελικούς κυπέλλου του ΠΑΟΚ.
Το ΟΑΚΑ χρησιμοποιείται για τους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ, τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟ και τους τελικούς κυπέλλου του ΠΑΟΚ.
- giagoylas4
Τώρα είδα το πέναλτι που δεν έδωσε κατά του γαβρου

Κατ' αρχήν αυτό που εννοούσα πριν με το "εξωαγωνιστικό" ήταν καμία προβοκάτσια και δικαστική σφαγή με μείον βαθμούς. Την διαιτητική εύνοια του γαύρου την αφήνω εκτός, γιατί ποτέ στο παρελθόν δεν ευνοούταν τόσο λίγο όπως και ποτέ εμείς δεν αδικούμασταν τόσο λίγο. Η διαιτησία, ακόμα κι αν απέχει από το 50-50, είναι καλύτερη από άλλες χρονιές.
Πέραν αυτού, φίλε teod1980.
Οπότε με ξέρεις, και ξέρεις ότι πιο ΠΑΟΚ δεν γίνεται να είμαι. Πες με αντικειμενικό, πες ότι θες αλλά η σεζόν του γαύρου μου θυμίζει πολύ την δική μας περσινή, με τις γκέλες στην αρχή και το στρώσιμο της ομάδας αργότερα.
Ναι, οι συνθήκες είναι πάντα διαφορετικές. Συμφωνώ. Όπως και ότι εμείς έχουμε ένα ολόκληρο "κράτος" απέναντι μας. Οπότε καταλαβαίνεις πόσο φοβάμαι βλέποντας τις αγωνιστικές ομοιότητες της ομάδας τους με την περσινή δική μας. Γιατί αν δεν αρχίσουμε να παίζουμε μπάλα, και εφ' όσον δεδομένα δεν έχουμε την εύνοια της κούλας, πιστεύω ότι θα κινδυνέψουμε να το χάσουμε κι αυτό και μετά θα τρέχουμε στον ψυχίατρο.
Πέραν αυτού, φίλε teod1980.
Λογικά δεν θα με θυμάσαι, αλλά είμαι ο Gika, ο πιτσιρικάς που ερχόταν για μπάλα στα 5x5 με την υπόλοιπη παρέα του paokmania καμιά 10ετία πριν.teod1980 έγραψε:Το ξέρω ότι πιστεύετε ότι μιλάτε αντικειμενικά, αλλά ποτέ δε θυμίζει ο γαύρος ΠΑΟΚ.Paoki94 έγραψε:Τρίτο γκολ ο γαύρος που θυμίζει τον περσινό ΠΑΟΚ. Παίζει κάθετα και γρήγορα χωρίς να κλεινεται πίσω και να πηγαίνει για το 0.5-0..
Πάντα οι συνθήκες είναι διαφορετικές.
Αλλά οκ, είστε υπεράνω εσείς...αντικειμενικοι

Ναι, οι συνθήκες είναι πάντα διαφορετικές. Συμφωνώ. Όπως και ότι εμείς έχουμε ένα ολόκληρο "κράτος" απέναντι μας. Οπότε καταλαβαίνεις πόσο φοβάμαι βλέποντας τις αγωνιστικές ομοιότητες της ομάδας τους με την περσινή δική μας. Γιατί αν δεν αρχίσουμε να παίζουμε μπάλα, και εφ' όσον δεδομένα δεν έχουμε την εύνοια της κούλας, πιστεύω ότι θα κινδυνέψουμε να το χάσουμε κι αυτό και μετά θα τρέχουμε στον ψυχίατρο.
Πέραν του πέναλτυ, το πρόβλημα είναι ότι Λαμία δεν υπήρχε στο γήπεδο. Συγκρίνοντας την σημερινή Λαμία, με την Λαμία απέναντι στην ΑΕΚ και κυρίως με την Λαμία απέναντι σε εμάς, εγώ είδα άλλη ομάδα σήμερα. Αυτό πρέπει να μας προβληματίσει. Και 10 πέναλτυ να έδινε ο ρεφ, η Λαμία θα έχανε όπως και να έχει.giagoylas4 έγραψε:Τώρα είδα το πέναλτι που δεν έδωσε κατά του γαβρου
Πλέον το VAR με τα λάθη του και τις αδυναμίες είναι μονόδρομος και πρεπει να μπει και να υποστηριχτεί διότι οι ΠΟΚιτες είναι ικανοί να το ξηλώσουν στο πρώτο ανάποδο σφύριγμα.
Σκέφτομαι να κάνω μια λίστα με το ποιοι έχουν καταφερθει εναντίων αυτού του εργαλείου αξιοπιστίας, το μόνο που υπαρχει και λειτουργεί ως δικλείδα ασφαλείας στον προηγμένο ποδοσφαιρικά κόσμο.
Τα ονόματα που έχω πρόχειρα είναι των Θωμαιδη, Καρπετοπουλου, Πανουτσου. Και φυσικά ποιες ομάδες αρνούνται να σχολιάσουν το οτιδήποτε.
Ο γαύρος θα το τερματίσει διότι αν χαθεί πρωτάθλημα και εκλογές είναι τελειωμένος. Και σύντομα αυτά θα ακούγονται ως ένα.
Σκέφτομαι να κάνω μια λίστα με το ποιοι έχουν καταφερθει εναντίων αυτού του εργαλείου αξιοπιστίας, το μόνο που υπαρχει και λειτουργεί ως δικλείδα ασφαλείας στον προηγμένο ποδοσφαιρικά κόσμο.
Τα ονόματα που έχω πρόχειρα είναι των Θωμαιδη, Καρπετοπουλου, Πανουτσου. Και φυσικά ποιες ομάδες αρνούνται να σχολιάσουν το οτιδήποτε.
Ο γαύρος θα το τερματίσει διότι αν χαθεί πρωτάθλημα και εκλογές είναι τελειωμένος. Και σύντομα αυτά θα ακούγονται ως ένα.
Και η Λάρισα που πήρε εύκολα αποτέλεσμα σήμερα δεν πήρε με εμάς που δεν υπήρχε περίπτωση να κερδίσει.
Τι εννοείς δηλαδή;
Τι εννοείς δηλαδή;
Paoki94 έγραψε:Πέραν του πέναλτυ, το πρόβλημα είναι ότι Λαμία δεν υπήρχε στο γήπεδο. Συγκρίνοντας την σημερινή Λαμία, με την Λαμία απέναντι στην ΑΕΚ και κυρίως με την Λαμία απέναντι σε εμάς, εγώ είδα άλλη ομάδα σήμερα. Αυτό πρέπει να μας προβληματίσει. Και 10 πέναλτυ να έδινε ο ρεφ, η Λαμία θα έχανε όπως και να έχει.giagoylas4 έγραψε:Τώρα είδα το πέναλτι που δεν έδωσε κατά του γαβρου
- giagoylas4
Βρε ας δώσει το πέναλτι στο 40 να γίνει το 1-1 και μετά σου λέω εγώ πως γίνονται οι σφυκτιρες... αν βεβαίως βεβαίως η Λαμία δεν δεν το είχε δοσμένο το ματσάκι.Paoki94 έγραψε:Πέραν του πέναλτυ, το πρόβλημα είναι ότι Λαμία δεν υπήρχε στο γήπεδο. Συγκρίνοντας την σημερινή Λαμία, με την Λαμία απέναντι στην ΑΕΚ και κυρίως με την Λαμία απέναντι σε εμάς, εγώ είδα άλλη ομάδα σήμερα. Αυτό πρέπει να μας προβληματίσει. Και 10 πέναλτυ να έδινε ο ρεφ, η Λαμία θα έχανε όπως και να έχει.giagoylas4 έγραψε:Τώρα είδα το πέναλτι που δεν έδωσε κατά του γαβρου
(Κατ' αρχήν αυτό που εννοούσα πριν με το "εξωαγωνιστικό" ήταν καμία προβοκάτσια και δικαστική σφαγή με μείον βαθμούς. Την διαιτητική εύνοια του γαύρου την αφήνω εκτός, γιατί ποτέ στο παρελθόν δεν ευνοούταν τόσο λίγο όπως και ποτέ εμείς δεν αδικούμασταν τόσο λίγο. Η διαιτησία, ακόμα κι αν απέχει από το 50-50, είναι καλύτερη από άλλες χρονιές.)
Όσο για το παραπάνω που έγραψες θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη τους νίκη για φέτος... Να έχουμε την παραπάνω εντύπωση