Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ 08/02 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Re: Παο - Π.Α.Ο.Κ 08/02 Παραλειπομενα-Σχολια

Δημοσίευση από Falegkos »

sidpanos έγραψε:Ηθελα να δω αν ερχόταν κανα διπλό σημερα τι θα λέγατε....Οσοι κράζετε...
αν δηλαδή δεν τρώγαμε το πρώτο,και έμπαινε ο μούσλι στο 70,το κάρφωνε και φεύγαμε με 0-1....
Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ.....

:) :) :) :)

Τη ΑΝ ρε αδερφε???
Τη ΑΝ .....
και αν περναμε τα 2 προηγούμενα ντερμπυ θα ειμασταν για πρωταθλημα.
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

chrissie έγραψε:φυσικα κ δεν θα κραξω φιλε που ανοιξες το τοπικ!!!!!!τα κραξιματα ειναι γι'αυτους που δεν εχουν πιστη κ γι'αυτους που ψηφιζουν mvp τον κανενα!!!!εγω ειμαι εδω για στηριξω κ για κανενα αλλο λογο!!!ειμαι εδω για τραγουδαω τα συνθηματα κ να δινω ωθηση στην ομαδα!!!ειμαι εδω γιατι ξερω να αποδεχομαι ολα τα αποτελεσματα που φερνει η ομαδα!!!ειμαι εδω γιατι ξερω που βαδιζουμε κ μεχρι που μπορουμε να φτασουμε !!!!ημουν ειμαι κ θα ειμαι εδω για να χειροκροτω στις νικες κ να στεκομαι διπλα στην ομαδα στις ηττες!!!!αυτα τα λιγα απο μενα !!!!
Μπραβο στον αδερφο για την τοποθετηση του!
Το μονο ευκολο ειναι να βγουμε και να κραζουμε!
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

Καλά που υπάρχουν και κάποιοι σαν τον karapery και μας διασκεδάζουν σε τέτοιες δύσκολες στιγμές....

Η ομάδα είμαι σίγουρη ότι θα τη διαχειριστεί σωστά την ήττα...
Για μας πάλι, αμφιβάλω...Στην ισοπέδωση πρώτοι είμαστε...Κάνουμε μια νίκη, ομάδαρα για CL και έπρεπε να μασταν πρώτοι και να χαμε να λέγαμε...Κάνουμε μια ήττα, μην ελπίζετε τίποτα, πάλι 4οι, μια από τα ίδια κτλ...

Ψυχραιμία....
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Πραγματικά έχω πάρα πολλά νεύρα.....!

Δε θέλω να κράξω κανένα, θα αναφερθώ μόνο στη δυνατή εμφάνιση του Πάμπλο Γκαρσία, στον καλό Αραμπατζή και στους φιλότιμους Σορλέν και Κονσεισάο.

Αν μπορείς μετά απο τέτοια ήττα να διαλέξεις mvp σίγουρα αυτός θα ήταν ο μέγιστος Γκαρσία.

Το θέμα είναι πως θα διαχειριστούμε πλέον μια τέτοια ήττα και εμφάνιση, και η μαγκιά μας σαν ΠΑΟΚτσήδες θα είναι να μην υπάρξει γκρίνια και φαγωμάρα μεταξύ μας.

Αυτά!

Διπλό στη Λιβαδειά!

:?
Άβαταρ μέλους
shjip

Δημοσίευση από shjip »

scouser4 έγραψε: Διπλό στη Λιβαδειά!
Ετσι !
Άβαταρ μέλους
simosdr

Re: Παο-Π.Α.Ο.Κ(08-09) 08/02Παραλειπομενα-Σχολια

Δημοσίευση από simosdr »

karapery έγραψε:
simosdr έγραψε:
karapery έγραψε:Ήρθε η ώρα πιστεύω να πάρει τον τρούλο ο κομπλεξικός που κάθεται στον πάγκο της ομαδάρας μας!!!!!! Ο προπονητάκος των συγκυριών δεν έχει χώρο σε αυτή την ομάδα!!!! Φτάνει πια το κόμπλεξ του παλιο......!!!!! Έχει σκάσει η χολή μας!!! Δεν μπορεί ομαδούλες τησ σειράς να πηγαίνουν στην χαβούζα και να χτυπάνε στα ίσια όλα τα παιχνίδια!!!!!! Και επιτέλους βαρέθηκα να ακούω από αυτούς τους απίθανους που αποκαλούνται σχολιαστές με ποιον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ κερδισε τις τελευταίες φορές η ομαδάρα μας μεσα στην χαβούζα!!!!! Έλεος πια με τισ δικαιολογιες του στυλ η ομαδα ειναι κουρασμενη, και ποιον να βαλει αφού δεν εχει επιλογες?....κτλ. Σημερα η ομαδα κατεβηκε με κατεβασμενα τα σορτσακια.... Για να χτυπήσεις ματς με αυτο τον τροπο θέλει 11 παικτες με ψυχολογια καμικαζι, με ματι που γυαλιζει.... οχι με παικτες οι οποιοι βλεποντας και μονο τον αρχικο σχεδιασμο της ενδεκαδας ειναι αποφασισμενοι οτι δεν εχουν τυχη να χτυπησουν το ματς και η ψυχολογια τους ειναι χειροτερη απο αυτη της μπαλαρινας που ειπε και ο τυφλος που σημερα ξεφτελισε τον προφεσορα προπονητικης που εχουμε στον παγκο μας!!!! Επιτελους φτανει πια!!!!!! Για να μη χασουμε το τρενο του UEFA θελει εξελιξεις απο τωρα, οχι απο αυριο, απο τώρα!!!!!!! Γιατι αδερφια δεν ειναι απιθανο το ενδεχόμενο με εναν τελικο κυπελου γαυρος ή βαζελος με καποιον ασχετο να χασουμε την δευτερη θεση απο το χανουμι!!!!! Πρεπει επιτελους να παρθουν δραστικα μετρα!!!!!!! Τα μυαλα μου δεν πονανε απλα....εχουν μουδιασει απο τον πονο!!!!!!
Αντε καλα....Εσυ οτι πεις... :D
Οχι θα καθομαι σαν μερικους σαν και σενα να καυχιέμαι οτι ειμαι δευτερος και στο τελος να παρς τα @@ μου! Κοιμησου ησυχος!!! Καληνυχτα!
Κοιμαμαι και βλεπω ΠΑΟΚ...
Εσυ κοιμασαι και σαν τους μεγαλους της αθηνας με την πρωτη στρβη αλλαγη προπονητη...
Τοσο καιρο δεν σε διαβαζα που ησουν ποντικε ??? :)
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Falegkos έγραψε:
sidpanos έγραψε:Ηθελα να δω αν ερχόταν κανα διπλό σημερα τι θα λέγατε....Οσοι κράζετε...
αν δηλαδή δεν τρώγαμε το πρώτο,και έμπαινε ο μούσλι στο 70,το κάρφωνε και φεύγαμε με 0-1....
Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ.....

Τη ΑΝ ρε αδερφε???
Τη ΑΝ .....

Φαλεγκ μαν ηρεμησε...

Τραβα κανε μια βολτιτσα στον καθαρο αερα...ολοι ειμαστε χαλια αλλα δεν υπαρχει λογος να κανουμε τα πραγματα χειροτερα...

Come on bro.....
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Re: Παο-Π.Α.Ο.Κ(08-09) 08/02Παραλειπομενα-Σχολια

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Aντε κάτσε να γράψεις γι αυτό το ματς....να γράψεις τι????
Να δώσεις μιά και να διαλύσεις pc και πληκτρολόγια...
Ολη η ομάδα τραγική για μένα εκτός απ'τον Μούσλι που φάνηκε ορεξάτος και τον Γκαρσία που κάτι προσπαθούσε να συμμαζέψει.
Αυτό το έργο να χάνεις στα ντέρμπυ με τα χεράκια και τα βρακάκια κάτω το είδα πολλές φορές και το βαρέθηκα.....
Εντάξει η κούραση-αν και φταίμε που δεν καθαρίσαμε το ματς με τον ρούλη απ' την αρχή και παίξαμε άλλα 120',ok πολλές απουσίες-έχουμε απώλειες με όλους τους πιθανούς τρόπους μέχρι και με ίωση
ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΜΑΔΑΣ.
ΝΑ ΤΡΩΣ 2 ΓΚΟΛ ΑΠ' ΤΟΝ ΑΣΤΕΙΟ ΠΑΙΚΤΗ ΟΝΟΜΑΤΙ ΒΥΝΤΡΑ!!!!!!
Δεν ξέρω αν κάποιοι σήμερα κατάλαβαν ότι όλοι εμείς που έχουμε τις ενστάσεις μας για τον τρόπο παιχνιδιού τις ομάδας, ούτε κληρονομικό χάρισμα έχουμε,ούτε εχθροί της ομάδας είμαστε....
Μετά το ματς με το Ρούλη για το πρωτάθλημα είχα πει ότι ευτυχώς που οι άλλοι είναι αστείοι μπροστά και δεν είχαμε κηδείες και κάποιοι διαφωνούσαν....σήμερα ίσως κατάλαβαν.
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΠΝΙΓΕΤΑΙ Μ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ....
Κάτσε τώρα κ. Σάντος με τον πιστό στρατιώτη Αναστασάκο που δεν δημιουργεί προβλήματα στην ομάδα αλλά ούτε και στις αντίπαλες άμυνες που τον κράτησες και μέχρι το 60' μέσα-θα θελα να ξερα τι είδες απ' αυτόν-και άσε έξω τον Μπάκα γιατί είναι κωλόπαιδο και τον Χούτο γιατί δεν ξέρει το παιχνίδι της ομάδας...Ο πολωνός του βάζελου φαίνεται είναι πιό έξυπνος και μέσα σε 5 μέρες και από ξένη χώρα το μάθε καλύτερα....όχι βέβαια ότι αυτή μόνο ήταν η αιτία της ήττας αλλά κάτι τέτοια δείχνουν και ένα τρόπο σκέψης.....
Και ειλικρινά σήμερα ζήλεψα βλέποντας το βάζελο,όχι για την τρομερή μπάλλα που έπαιξε αλλά γιατί βάλανε γκολ και συνέχισαν να παίζουν...απ' τον ΠΑΟΚ αυτό φέτος δεν το έχω δει και ούτε πρόκειται....
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

Falegkos έγραψε:
Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ.....

Τη ΑΝ ρε αδερφε???
Τη ΑΝ .....
ρε φαλέγκο είδες πως πέσανε σαν τα κοράκια να κράξουνε μια ήττα?
κ σ λέω...αν δεν έμπαινε το πρώτο,τι θα λέγανε αυτοι που κράζουν σάντος?οτι στην μια ειναι προπονητάρα και κατέβηκε ΕΞΥΠΝΑ ΜΕ 4-5-1 ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΣΑΝΤΟΣ ΑΣΧΕΤΕ ΚΑΤΕΒΑ ΜΕ ΔΥΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΣΛΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ....
αυτό εννοώ...
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ 4,500 ΠΟΣΤ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΑΖΟΥΝ,Ή ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΓΑΥΡΟ,ΒΑΖΕΛΟ, ΑΕΚ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ....ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΤΛ ΚΤΛ .......

ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ...
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Ρε παιδιά εσάς δεν σας προβληματίζει ότι η ομάδα στα derby δεν δημιουργεί φάσης με αυτό το σύστημα του santos με τον έναν επιθετικό? Ένταξη εάν εξής Ζλάταν μέσα κάτι θα γίνει, αλλα μονο προιθιμενο τον Αναστασάκο δεν γίνετε. Δεν σας προβληματίζει που από τους 15 πόντους τον derby έχουμε πάρει 2 συνολικά? Με το να το λες αυτό δεν σημαίνει ότι κράζεις τον Santos και τους παίκτες, απλά λέω αυτό που βλέπω ρε παιδιά. Εάν δεν είναι "ετσις" ζητάω ειλικρινά συγγνώμη. Απλά και φιλικά κάτι πρέπει να αλλάξει στο σύστημα! στην νοοτροπία τις ομάδος στα derby αλλιώς δύσκολα για δεύτερη θέση! Με το να μην είσαι ευχαριστημένος με το πως παίζει η ομάδα σου και το πως κατεβάζει την ομάδα ο προπονητής σου δεν σημαίνει ότι είσαι εναντίον τον ΠΑΟΚ! Εγώ τρελαίνομαι όταν παίζουμε σαν γατάκια με τους αθηναίους! ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!
Άβαταρ μέλους
Falegkos

δεν τα κανω χειρότερα......
αλλα με το ΑΝ δεν παμε μπροστα.
Εγω σε μια ωρα παλι ΠΑΟΚ ολε θα φωνάζω και δεν με πειραζει τη θα με πουν αυριο τα σκουλήκια και οι γαυροι (που βλεπω μερικους εδω μεσα αυτο τους καίει) αλλα με το ΑΝ δεν κανεις ποτε δουλειά.
χασαμε...καποτε θα ερχοταν.
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

οι μεγαλες ομαδες φαινονται στις ηττες.και ο ΠΑΟΚ αρχισε να γινεται μεγαλη ομαδα.υπομονη χρειαζεται και στηριξη απο οποιον πιστευει στον δικεφαλο αετο.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

sidpanos έγραψε:
Falegkos έγραψε:
Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ.....

Τη ΑΝ ρε αδερφε???
Τη ΑΝ .....
ρε φαλέγκο είδες πως πέσανε σαν τα κοράκια να κράξουνε μια ήττα?
κ σ λέω...αν δεν έμπαινε το πρώτο,τι θα λέγανε αυτοι που κράζουν σάντος?οτι στην μια ειναι προπονητάρα και κατέβηκε ΕΞΥΠΝΑ ΜΕ 4-5-1 ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΣΑΝΤΟΣ ΑΣΧΕΤΕ ΚΑΤΕΒΑ ΜΕ ΔΥΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΣΛΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ....
αυτό εννοώ...
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ 4,500 ΠΟΣΤ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΑΖΟΥΝ,Ή ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΓΑΥΡΟ,ΒΑΖΕΛΟ, ΑΕΚ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ....ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΤΛ ΚΤΛ .......

ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ...
Αδερφε καταλαβα τη λες...νταξη και το κραξιμο χριαζετε καμια φορα για να ξυπνάνε τα πνεύματα στην ομαδα.
Αλλα οπος λες καποιοι που ειναι μονο για να κραζουν ας πανε αλου.
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

Ειμαι πολυ πικραμενος γιατι ειδαμε το 5ο κ 6ο ημιχρονο του παιχνιδιου με ολυμπιακο κ αεκ. Δυστυχως ειμαστε τυφλωμενοι κ δεν θελουμε να παραδεχτουμε καποια πραγματα. Οι 3 ηττες απο τις ομαδες του ΠΟΚ μιλανε μονες τους για την φιλοσοφια κ την ψυχολογια της ομαδας. οι 4 νικες που εχουμε με τον παο σε 40 χρονια μιλανε μονες τους...
Ο ΠΑΟΚ για ενα ακομα παιχνιδι κατεβηκε φοβισμενος κ σε σταση αναμονης. δεν ξερω αν ειναι αυτες οι οδηγιες ουτε αν ειναι επειδη οι παικτες εχουν συνιθισει να παιζουν ετσι εναντιον θεωρητικα ισχυροτερων αντιπαλων (αλλωστε ολους τους πηραμε απο μικρομεσαιες ομαδες τις ευρωπης κ αυτο ειναι ενα ρισκο εναντι του να παρεις παικτες καλους αλλα απο χαμηλοτερου βεληνεκους πρωταθληματα που ομως θα παιζουν στις πρωταθλητριες ομαδες)
Με αυτο το ματς εκλεισε ο κυκλος των παιχνιδιων των πλαυ οφς. Και να υποθεσουμε οτι ο αρης θα ειναι οι 4 ομαδα εχουμε 2 ηττες κ ενα Χ εκτος, 2 Χ κ μια νικη εντος... Μπορει τοτε να ειναι ολα διαφορετικα αλλα συμπτωση επαναλμβανομενη παυει να ειναι συμπτωση. Με σαντος εχουμε τα χειροτερα αποτελεσματα εναντιον ομαδων του ΠΟΚ απο ποτε... Πραγματικα δεν πιστευα ποτε οταν εγινε ο θεσμος των πλαυ οφς οτι μπορει να ειναι η καταδικη μας....
Δεχομαι οι οι παικτες ηταν κουρασμενοι, αλλα τα 2 πρωτα γκολ δεν ειναι προιον κουρασης. Φταει πρωτα ο Χαλκιας κ δευτερον ο Αναστασακος που φανταζομαι θα επρεπε να πιανει τον ?Βυντρα (οι επιθετικοι πιανουν τους αμυντικους στα στημενα)
Το μονο που με κανει πιο αισιοδοξο ειναι ο Χουτος, θελω να πιστευω πως αυτο ηταν το τελευταιο παιχνιδι του Αναστασακου με τον ΠΑΟΚ δεδομενου οτι δεν θα εχουμε ξανα προβλημα με Μουσλι Χουτο. Κ σε αυτην την εσχατη λυση, θα πρεπει να προτιμηθει ο Αθανασιαδης η ο Μπακαγιοκο. Λυσεις υπαρχουν, το θεμα ειναι να τις βλεπουμε. Χιλιες φορες να ξεκινουσε ο Μουσλι μεχρι το 60 μπας κ βαζαμε γκολ, παρα να τον φυλασσαμε μεχρι το 60... Αυτο δειχνει κ την προπονητικη φιλοσοφια του Σαντος που δυστυχως ποτε δεν συμβαδισε με του ΠΑΟΚτση.
Τελος ο Δαρλας κατα την γνωμη μου πρεπει το καλοκαιρι να γυρισει πισω στον Παναθηναικο. Δεν θα ψαξω να βρω γιατι εκανε σε αυτο το παιχνιδι την χειροτερη του εμφανιση, αλλα το γεγονος ειναι οτι αν υπηρχε εναπαιχνιδι που δεν δικαιουταν να την κανει ηταν αυτο. Με πικρανε πολυ, με χτυπησε στον εγωισμο μου, μου θυμισε οτι ο μονος λογος που τον δεχομουν ηταν ο Ζαγορακης. Αλλα πλεον δεν μπορω αλλο. Δεν δεχομαι κ δεν εχω το δικαιωμα απο τον Παντελακη, να εχω δανεικο παικτη απο τον Παναθηναικο.
Κανω κριτικη οσο μπορω πιο συγκρατημενη αν κ ειμαι απιστευτα πικραμενος...
Στηριζουμε την ομαδα. Δεν χαθηκε κανενας στοχος πρακτικα, αλλα μονο θεωρητικα ...
Άβαταρ μέλους
mihalis_4

Δημοσίευση από mihalis_4 »

Δεν πειραζει ρε παιδια.Και οι μεγαλες ομαδες καποτε θα χασουν.Δεν γινεται να νικαμε συνεχεια.Ποιος δεν θα το ηθελε αλλα δεν γινεται ακομα.Πρεπει να στηριξουμε την ομαδα οσο ποτε.
Οσο με πληγωνεις τοσο με πορωνεις!!!!!!

ΠΑΟΚ ΡΕ!!!!!! :? :? :? :?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”