Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ 08/02 Σχόλια & Παραλειπόμενα
- nyxteridas
Re: Παο - Π.Α.Ο.Κ 08/02 Παραλειπομενα-Σχολια
Νομίζω ότι το συγκεκριμένο φόρουμ είναι για να σχολιάζουμε θέματα του ΠΑΟΚ κι όχι της Προοδευτικής του Σούλη Παπαδόπουλου, που έπαιξε εναντίον του Βαζέλου. Πάντως αφού είδαμε τον Βύντρα να σκοράρει δύο φορές, τα έχουμε δει πλέον όλα. Εδώ θα μου πείτε έχουμε δει τον Κολτσίδα να βάζει γκολ, είναι κι αυτό. Πάντως θεωρώ ότι τα αίτια της ήττας, βρίσκονται στο κοστούμι που φόρεσε ο Σάντος. Τον φάγατε ρε τον άνθρωπο με το καφέ μπουφάν
- bL4cK_religion
Πολύ κλάμα για το τίποτα μάγκες.....αυτο εγώ βλέπω....Συνεχίζουμε με λιβαδειά...και όπως είπε ένας φίλος παραπάνω το κύπελλο και τα μάτια μας...
Πίκρα το 2ο ημίχρονο...αλλα δεν ξεχνώ ότι τους βγήκε ο πάτος 1 μήνα τώρα με όλα αυτά τα παιχνίδια...
Πίκρα το 2ο ημίχρονο...αλλα δεν ξεχνώ ότι τους βγήκε ο πάτος 1 μήνα τώρα με όλα αυτά τα παιχνίδια...
Γύρευα να βρω την κατάλληλη λέξη και τη άκουσα απ'τον Κόλκα...."Είμαστε μία ομάδα που στα εκτός δεν δημιουργούμε φόβο στον αντίπαλο και απλά περιμένουμε να μας επιτεθεί...!!!"

Re: Παο-Π.Α.Ο.Κ(08-09) 08/02Παραλειπομενα-Σχολια
καταρχιν με τον αναστασακο σεντερ φορ δεν πας πουθενα το ειχα πει και πριν το ματς.δεν γινεται να εχεις χουτο μουσλιμοβιτς και να ξεκιναει ο αναστασακος.
δευτερο ο βερον σερνεται εδω και καιρο και γενικα ειναι αργος και δεν μπορει να κανει κουρσες με τη μπαλα καθολου.
τριτο ο κοντρερας νομιζω νομιζω δεν εχει τα αθλητικα προσοντα του μαρκος αντονιο και του μαλεζα που οποτε επαιξαν μαζι δεν φαγαμε γκολ.
τεταρτο δεν γινεται να θελεις να παρεις ολα τα παιχνιδια με την αμυνα.
τι θα κανουμε στα πλει οφ?θα τα χασουμε ολα?
οι καλυτεροι ηταν αραμπατζης γκαρσια και ο κονσεισαο κατι πηγε να κανει αλλα σιγουρα προτιμαω βιερινια.
και για τον μαλεζα που ειπε καποιος ενα λαθος εκανε σε ολο το παιχνιδι.δεν γινεται να βγαλει το πρωταθλημα αλαθανστος
δευτερο ο βερον σερνεται εδω και καιρο και γενικα ειναι αργος και δεν μπορει να κανει κουρσες με τη μπαλα καθολου.
τριτο ο κοντρερας νομιζω νομιζω δεν εχει τα αθλητικα προσοντα του μαρκος αντονιο και του μαλεζα που οποτε επαιξαν μαζι δεν φαγαμε γκολ.
τεταρτο δεν γινεται να θελεις να παρεις ολα τα παιχνιδια με την αμυνα.
τι θα κανουμε στα πλει οφ?θα τα χασουμε ολα?
οι καλυτεροι ηταν αραμπατζης γκαρσια και ο κονσεισαο κατι πηγε να κανει αλλα σιγουρα προτιμαω βιερινια.
και για τον μαλεζα που ειπε καποιος ενα λαθος εκανε σε ολο το παιχνιδι.δεν γινεται να βγαλει το πρωταθλημα αλαθανστος
- DonConstantino
ρε μαν χαλαρωσε ...δεν ηρθε κ το τελος του ΠΑΟΚ....karapery έγραψε:Ήρθε η ώρα πιστεύω να πάρει τον τρούλο ο κομπλεξικός που κάθεται στον πάγκο της ομαδάρας μας!!!!!! Ο προπονητάκος των συγκυριών δεν έχει χώρο σε αυτή την ομάδα!!!! Φτάνει πια το κόμπλεξ του παλιο......!!!!! Έχει σκάσει η χολή μας!!! Δεν μπορεί ομαδούλες τησ σειράς να πηγαίνουν στην χαβούζα και να χτυπάνε στα ίσια όλα τα παιχνίδια!!!!!! Και επιτέλους βαρέθηκα να ακούω από αυτούς τους απίθανους που αποκαλούνται σχολιαστές με ποιον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ κερδισε τις τελευταίες φορές η ομαδάρα μας μεσα στην χαβούζα!!!!! Έλεος πια με τισ δικαιολογιες του στυλ η ομαδα ειναι κουρασμενη, και ποιον να βαλει αφού δεν εχει επιλογες?....κτλ. Σημερα η ομαδα κατεβηκε με κατεβασμενα τα σορτσακια.... Για να χτυπήσεις ματς με αυτο τον τροπο θέλει 11 παικτες με ψυχολογια καμικαζι, με ματι που γυαλιζει.... οχι με παικτες οι οποιοι βλεποντας και μονο τον αρχικο σχεδιασμο της ενδεκαδας ειναι αποφασισμενοι οτι δεν εχουν τυχη να χτυπησουν το ματς και η ψυχολογια τους ειναι χειροτερη απο αυτη της μπαλαρινας που ειπε και ο τυφλος που σημερα ξεφτελισε τον προφεσορα προπονητικης που εχουμε στον παγκο μας!!!! Επιτελους φτανει πια!!!!!! Για να μη χασουμε το τρενο του UEFA θελει εξελιξεις απο τωρα, οχι απο αυριο, απο τώρα!!!!!!! Γιατι αδερφια δεν ειναι απιθανο το ενδεχόμενο με εναν τελικο κυπελου γαυρος ή βαζελος με καποιον ασχετο να χασουμε την δευτερη θεση απο το χανουμι!!!!! Πρεπει επιτελους να παρθουν δραστικα μετρα!!!!!!! Τα μυαλα μου δεν πονανε απλα....εχουν μουδιασει απο τον πονο!!!!!!
Νομιζω πως ο Σαντος εχει τις μικροτερες ευθυνες και οτι εσυ για πρωτο ποστ εισαι επικινδυνος με καθε συμπαθειοkarapery έγραψε:Ήρθε η ώρα πιστεύω να πάρει τον τρούλο ο κομπλεξικός που κάθεται στον πάγκο της ομαδάρας μας!!!!!! Ο προπονητάκος των συγκυριών δεν έχει χώρο σε αυτή την ομάδα!!!! Φτάνει πια το κόμπλεξ του παλιο......!!!!! Έχει σκάσει η χολή μας!!! Δεν μπορεί ομαδούλες τησ σειράς να πηγαίνουν στην χαβούζα και να χτυπάνε στα ίσια όλα τα παιχνίδια!!!!!! Και επιτέλους βαρέθηκα να ακούω από αυτούς τους απίθανους που αποκαλούνται σχολιαστές με ποιον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ κερδισε τις τελευταίες φορές η ομαδάρα μας μεσα στην χαβούζα!!!!! Έλεος πια με τισ δικαιολογιες του στυλ η ομαδα ειναι κουρασμενη, και ποιον να βαλει αφού δεν εχει επιλογες?....κτλ. Σημερα η ομαδα κατεβηκε με κατεβασμενα τα σορτσακια.... Για να χτυπήσεις ματς με αυτο τον τροπο θέλει 11 παικτες με ψυχολογια καμικαζι, με ματι που γυαλιζει.... οχι με παικτες οι οποιοι βλεποντας και μονο τον αρχικο σχεδιασμο της ενδεκαδας ειναι αποφασισμενοι οτι δεν εχουν τυχη να χτυπησουν το ματς και η ψυχολογια τους ειναι χειροτερη απο αυτη της μπαλαρινας που ειπε και ο τυφλος που σημερα ξεφτελισε τον προφεσορα προπονητικης που εχουμε στον παγκο μας!!!! Επιτελους φτανει πια!!!!!! Για να μη χασουμε το τρενο του UEFA θελει εξελιξεις απο τωρα, οχι απο αυριο, απο τώρα!!!!!!! Γιατι αδερφια δεν ειναι απιθανο το ενδεχόμενο με εναν τελικο κυπελου γαυρος ή βαζελος με καποιον ασχετο να χασουμε την δευτερη θεση απο το χανουμι!!!!! Πρεπει επιτελους να παρθουν δραστικα μετρα!!!!!!! Τα μυαλα μου δεν πονανε απλα....εχουν μουδιασει απο τον πονο!!!!!!
Tα ειπες ολα Φωτη δεν εχω να πω τιποτα αλλο
ΕΚΤΟΣ οτι δεν φτεει ο Σαντος
Δεν φταιει για την μλκια του χαλκια και δεν φταιει που εχει αλλαγη του μουσλι τον αναστασακο και δεν μπορεσαμε παρα την κατοχη μπαλας στο Α`ημιχρονο να κανουμε εστω και 1 ευκαιρια
Δεν φταιει για την μλκια του χαλκια και δεν φταιει που εχει αλλαγη του μουσλι τον αναστασακο και δεν μπορεσαμε παρα την κατοχη μπαλας στο Α`ημιχρονο να κανουμε εστω και 1 ευκαιρια
- ntou_apo_pantou
Πολύ κακή η ομάδα σήμερα αλλά κυρίως απαράδεκτη εμφάνιση απο χαλκιά.
Άλλο να έχεις κακή εμφάνιση και άλλο να παλεύεις να φας γκολ.
Τελικά τα κατάφερε.. στα δύο πρώτα.. στο τρίτο δε φταίει αλλά τι να το κάνεις πλέον.
Θα μπορούσα να πω πολύ χειρότερα για τη περίπτωση του και να θυμηθώ διάφορα που τον συνοδεύουν τόσα χρόνια.
Απλά ελπίζω του χρόνου να υπάρχει μια πιο σοβαρή και αξιόπιστη λύση κάτω από τα δοκάρια..
Σε ότι αφορά τον αγώνα, η ομάδα πήγε να πάρει το 0-0,
επιθετικά δεν έκανε τπτ απολύτως.. ΤΠΤ..
Ίσως να παίζει ρόλο η κούραση, το ότι η ομάδα ακόμα χτίζεται κτλ απολύτως γνωστά και κατανοητά από όλους μας.
Τώρα κοιτάμε μπροστά και πάμε να πάρουμε το διπλάκι στη λειβαδιά, ειναι επιβεβλημένο.
Υ/Γ. Συγχαρητήρια στον Αραμπατζή.. σταδιακά επανέρχεται το παλικάρι σε υψηλά επίπεδα.. μακάρι να είναι υγιής.. και όλα τα παιδιά φυσικά
Άλλο να έχεις κακή εμφάνιση και άλλο να παλεύεις να φας γκολ.
Τελικά τα κατάφερε.. στα δύο πρώτα.. στο τρίτο δε φταίει αλλά τι να το κάνεις πλέον.
Θα μπορούσα να πω πολύ χειρότερα για τη περίπτωση του και να θυμηθώ διάφορα που τον συνοδεύουν τόσα χρόνια.
Απλά ελπίζω του χρόνου να υπάρχει μια πιο σοβαρή και αξιόπιστη λύση κάτω από τα δοκάρια..
Σε ότι αφορά τον αγώνα, η ομάδα πήγε να πάρει το 0-0,
επιθετικά δεν έκανε τπτ απολύτως.. ΤΠΤ..
Ίσως να παίζει ρόλο η κούραση, το ότι η ομάδα ακόμα χτίζεται κτλ απολύτως γνωστά και κατανοητά από όλους μας.
Τώρα κοιτάμε μπροστά και πάμε να πάρουμε το διπλάκι στη λειβαδιά, ειναι επιβεβλημένο.
Υ/Γ. Συγχαρητήρια στον Αραμπατζή.. σταδιακά επανέρχεται το παλικάρι σε υψηλά επίπεδα.. μακάρι να είναι υγιής.. και όλα τα παιδιά φυσικά
φυσικα κ δεν θα κραξω φιλε που ανοιξες το τοπικ!!!!!!τα κραξιματα ειναι γι'αυτους που δεν εχουν πιστη κ γι'αυτους που ψηφιζουν mvp τον κανενα!!!!εγω ειμαι εδω για στηριξω κ για κανενα αλλο λογο!!!ειμαι εδω για τραγουδαω τα συνθηματα κ να δινω ωθηση στην ομαδα!!!ειμαι εδω γιατι ξερω να αποδεχομαι ολα τα αποτελεσματα που φερνει η ομαδα!!!ειμαι εδω γιατι ξερω που βαδιζουμε κ μεχρι που μπορουμε να φτασουμε !!!!ημουν ειμαι κ θα ειμαι εδω για να χειροκροτω στις νικες κ να στεκομαι διπλα στην ομαδα στις ηττες!!!!αυτα τα λιγα απο μενα !!!!
Παιδιά η άμυνα δεν είναι μόνο 4 παίκτες. Αν δεν βοηθάνε οι χαφ & φορτώνεται η επίθεση με παίκτες χωρίς η άμυνα να έχει βοήθειες θα κάνουνε λάθη. Δεν δικαιολογώ κανένα, αλλά σήμερα ο βερόν κατα πρώτο λόγο & ο σορλέν απο κοντά τους είχε πέσει η γλώσσα στο χόρτο. Μετα το β΄ημίχρονο με γαύρο δεν χρειαζόταν κάποιος να είναι επιστήμονας για να καταλάβει οτι αν ενα ημίχρονο πιέστεί ψηλά ο ΠΑΟΚ στην κατάσταση που είναι οι παίκτες, στο δεύτερο θα γίνει πάρτυ.
Δυστυχώς ακόμα δεν έχουμε τόσες λύσεις οσες έχουν οι αντίπαλοι του ΠΟΚ. Οψόμεθα όμως !!!
Δυστυχώς ακόμα δεν έχουμε τόσες λύσεις οσες έχουν οι αντίπαλοι του ΠΟΚ. Οψόμεθα όμως !!!
Ε...είπαμε ρε συ αδελφέ μπάλα βλέπω,τον προπόνητή τι να τον κράξω???Έκανε καμμιά μαλακία????Αυτός φταίει που έκανε έξοδο του μεσολογγίου ο χαλκιάς???Η ο κοντρέρας μάρκαρε τον εαυτό του???Όχι φυσικά...Απλά ξέρω πως του χρόνου το κέντρο δε θα έχει βερόν μέσα....θα έχει 8άρη σύγχρονο....και πλάγιους γρήγορους...!!!erevos187 έγραψε:Tα ειπες ολα Φωτη δεν εχω να πω τιποτα αλλο

- paoki_sweden
Παιδιά πρέπει να είμαστε ευχαριστημένη για το x που πήραμε στο ημίχρονο. Με τόσες ευκαιρίες που δημιουργήσαμε σε ολοκριρο παιχνίδι, εδώ έπαιζες με έναν επιθετικό και μάλιστα τον Αναστασάκο τι να λέμε τώρα. Προσπαθώ να καταλάβω πως θα παίξουμε στα playoff, εκεί που με τα x παίρνεις τα αρχίδια του καράμπελλα (εάν δεν κανεις 2-3 διπλα και μονο νίκες στην τούμπα δεν παίρνουμε την δεύτερη θέση με τίποτα).
PAOK - AEK 1-1
PAOK - PANATHINAIKOS 0-0
OLYMPIAKOS - PAOK 2-0
AEK - PAOK 1-0
PAOK - OLYMPIAKOS 1-0 (KIPELO)
PANATHINAIKOS - PAOK 3-0
PAOK - AEK 1-1
PAOK - PANATHINAIKOS 0-0
OLYMPIAKOS - PAOK 2-0
AEK - PAOK 1-0
PAOK - OLYMPIAKOS 1-0 (KIPELO)
PANATHINAIKOS - PAOK 3-0
- sidpanos
Ηθελα να δω αν ερχόταν κανα διπλό σημερα τι θα λέγατε....Οσοι κράζετε...
αν δηλαδή δεν τρώγαμε το πρώτο,και έμπαινε ο μούσλι στο 70,το κάρφωνε και φεύγαμε με 0-1....
Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ.....

αν δηλαδή δεν τρώγαμε το πρώτο,και έμπαινε ο μούσλι στο 70,το κάρφωνε και φεύγαμε με 0-1....
Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ.....

karapery έγραψε:Ήρθε η ώρα...........Τα μυαλα μου δεν πονανε απλα....εχουν μουδιασει απο τον πονο!!!!!!
Και τα δικα μου πονανε οταν βλεπω ενα ποστ απο ανθρωπο που δεν εχει ξαναγραψει εγω μεσα και με το πρωτο του αρχιζει να τα "χωνει" σε προπονητη κι ομαδα!!!!
Με ολο το σεβασμο στο προσωπο σου, πιστευω οτι εισαι αδικος!!!! Και προς τον προπονητη αλλα και προς την ομαδα!!!!!!
Και γενικα προς ολους, ναι η ομαδα επαιξε χαλια κι αξιζαμε την ηττα!!!
Ας μας γινει μαθημα λοιπον, το κεφαλι ολοι κατω και δουλεια, δουλεια, δουλεια!!!! Η ομαδα, μας χρειαζετε στα δυσκολα!!! Οχι στα ευκολα και στα ανετα...κι οχι στυλ ποιος ειναι ο βαζελος, και θα βγαλει το π@@@ρι ο Γκαρσια κι ο Μουσλι και δεν ξερω ποιος. Σορρυ, αυτη ειναι νοοτροπια παιδιου. Η αλλαζωνια και η υπεροψια, ολα τα κακα, πληρωνονται εδω. Ας πληρωσουμε λοιπον και μη ψαχνουμε τις αιτιες σε βλακειες....
Η νικη και η επιτυχια εχει πολλους πατερες η ηττα και η αποτυχια ειναι ορφανη!!!
- bL4cK_religion
karapery ούτε καν μπήκες και άρχησες να κράζεις τον Santos..ΆΣχετο αν η ομάδα ήτανε καλά στημένη...άσχετο αν ήτανε πτώματα..άσχετο αν η άμυνα σήμερα έκανε τα περισσότερα της λάθη φέτος....Για κοίτα τα πράγματα ποιο λογικά λίγο