15. Pablo Andrés Contreras Fica
Re: Pablo Contreras
Ρε φιλε μου, για τον Κοντρερας της εχω ξαναεκφρασει τις αντιρρησεις μου...Πηγαινε πισω στο topic και θα δεις οτι διαφωνησα απο την αρχη για την ανανεωση του.....
Κι επιστημονικως υπαρχει απαντηση ξερεις οτι η κουραση πρεπει καποτε να βγει ?Θελεις τωρα η στο κυπελλο?
Μα δεν μιλαω μονο για σημερα...Μιλαω και για τον Ολυμπιακο εκτος και για την ΑΕΚ και για την Τεταρτη και για αλλα δυσκολα ματς, στα οποια η αμυνα μας ηταν ασταθεστατη....
ναι ο κοντρερας φταιει ε??????
ΟΤΑΝ ΜΠΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΓΙΟΜΑ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ??
ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΟΥΜΕ 2 ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΟΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΛΑ Η ΑΜΥΝΑ ΦΤΑΙΕΙ???
ΜΕΤΑ ΛΟΓΙΚΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΟΙΜΙΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΜΥΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ.
ΟΤΑΝ ΜΠΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΓΙΟΜΑ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ??
ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΟΥΜΕ 2 ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΟΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΛΑ Η ΑΜΥΝΑ ΦΤΑΙΕΙ???
ΜΕΤΑ ΛΟΓΙΚΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΟΙΜΙΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΜΥΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ.
Φταιει και αυτος για την ασταθεια της αμυνας ρε Falegko...
Λαθος πασες, λαθος διωξιματα, ασταθης αποκρουσεις...
Λαθος πασες, λαθος διωξιματα, ασταθης αποκρουσεις...
φταίει..ολοι φταίνε....αλλα οχι και να μου λες φατε 3 χρονια κοντρερας.....
τεσπα δεν θα μαλοσουμε για αυτο.
τεσπα δεν θα μαλοσουμε για αυτο.
- PABLO GARCIA2
Δυστυχώς ο Κοντρέρας αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 4-5 ματς είναι από κακός έως μέτριος συν ότι για μένα έχασε ένα ματς μόνος του-με ΑΕΚ.
Δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη των πρώτων αγωνιστικών....
Ο Μαρκαντώνης έχει κάνει κι αυτός κάτι επιπολαιότητες αλλά κεφαλιά χάνει πολύ δύσκολα είτε πίσω είτε μπροστά....και νομίζω ότι όταν παίζει αυτός μου εμπνέει μεγαλύτερη σιγουριά.
Δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη των πρώτων αγωνιστικών....
Ο Μαρκαντώνης έχει κάνει κι αυτός κάτι επιπολαιότητες αλλά κεφαλιά χάνει πολύ δύσκολα είτε πίσω είτε μπροστά....και νομίζω ότι όταν παίζει αυτός μου εμπνέει μεγαλύτερη σιγουριά.
συμφωνω και εγω με τον φωτη και απλα δεν το ελεγα τοσο καιρο γιατι θα ακουγονταν καπως εναν παιχτη που εχει τοση αβαντα να τον κατηγορησω.
ο καντρερας δεν εχει τα αθλητικα προσοντα ουτε του μαλεζα ουτε του μαρκος αντονιο.οποτε επαιξαν αυτοι οι 2 πισω δεν φαγαμε γκολ ουτε μια φορα.
ο καντρερας δεν εχει τα αθλητικα προσοντα ουτε του μαλεζα ουτε του μαρκος αντονιο.οποτε επαιξαν αυτοι οι 2 πισω δεν φαγαμε γκολ ουτε μια φορα.
- sidpanos
βγάλτε άχρηστο τώρα και τον κοντρέρας...ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ...ΕΧΩ ΣΚΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΓΕΛΙΑ..
Τον μουσλι δεν βλεπω να τον κραζει κανεις....που μεσα στην περιοχη μονος ο κλαους με το τερμα χωρις τερματοφυλακα και αυτος κανει ενα σουτ...και καλα σουτ.
Βαιβεα..χαϊδεύουμε τα αυτια...αλλα ειμαι σίγουρος θα ερθει και η σειρά του.
Βαιβεα..χαϊδεύουμε τα αυτια...αλλα ειμαι σίγουρος θα ερθει και η σειρά του.
- montolivo4
αμα δν ηταν ο κοντρερας φετος ο μαλεζας δν θα επαιζε φετος ετσι...ουτε θα τρωγαμε 12 γκολ...μν λεμε μαλακιες...
εγω προσωπικα δεν ειπα ποτε οτι μου αρεσει ο κοντρερας..
για τον μουσλιμοβιτς δεν μπορει να μιλησει κανενας ειναι σεντερ φορ με α@@@α γρηγορος,δυνατος καλη τεχνικη και καλα τελειωματα.και ειδικα σε σχεση με τον αναστασακο ειναι η μερα με τη νυχτα.
και οσο για αυτα που λενε καποιοι οτι ο μαλεζας μαθαινει απο τον κοντρερας εχω να πω οτι η μπαλα δεν ειναι σχολειο για να σου κανουν φροντιστηριο οτι μπορει ο καθενας παιζει και για μενα ο μαλεζας και ο μαρκος αντονιο μπορουν περισσοτερο απο τον κοντρερας γιατι ειναι καλυτεροι αθλητες.
δεν λεω οτι δεν ειναι καλος ο κοντρερας απλα οι αλλοι ειναι καλυτεροι
για τον μουσλιμοβιτς δεν μπορει να μιλησει κανενας ειναι σεντερ φορ με α@@@α γρηγορος,δυνατος καλη τεχνικη και καλα τελειωματα.και ειδικα σε σχεση με τον αναστασακο ειναι η μερα με τη νυχτα.
και οσο για αυτα που λενε καποιοι οτι ο μαλεζας μαθαινει απο τον κοντρερας εχω να πω οτι η μπαλα δεν ειναι σχολειο για να σου κανουν φροντιστηριο οτι μπορει ο καθενας παιζει και για μενα ο μαλεζας και ο μαρκος αντονιο μπορουν περισσοτερο απο τον κοντρερας γιατι ειναι καλυτεροι αθλητες.
δεν λεω οτι δεν ειναι καλος ο κοντρερας απλα οι αλλοι ειναι καλυτεροι
Εχετε ξεφυγει μαγκες....μη κραζετε τωρα το Κοντρερας...
Ειναι αδικο και εξευτελιστικο...
Μη τα ισοπεδωνουμε τωρα ολα!!! Ελεος...
Γνωριζετε παραπανω μπαλα απο το Ζηση, το Σαντος? Το Ζαγορ? Κατι παραπανω γνωριζουν αυτοι...κι αυτο το λεω διχως καμια προσωπολατρεια, για να εξηγιομαστε !!!!
Δεν ειναι κακος ο Κοντρερας και δεν ειναι τελειος!!!! Για τα δεδομενα μας ειναι μια χαρα, οπως κι ο Μαρκος Αντονιο, οπως κι ο Μαλεζας!!!!
Ειναι αδικο και εξευτελιστικο...
Μη τα ισοπεδωνουμε τωρα ολα!!! Ελεος...
Γνωριζετε παραπανω μπαλα απο το Ζηση, το Σαντος? Το Ζαγορ? Κατι παραπανω γνωριζουν αυτοι...κι αυτο το λεω διχως καμια προσωπολατρεια, για να εξηγιομαστε !!!!
Δεν ειναι κακος ο Κοντρερας και δεν ειναι τελειος!!!! Για τα δεδομενα μας ειναι μια χαρα, οπως κι ο Μαρκος Αντονιο, οπως κι ο Μαλεζας!!!!
- Athanasiadhs
Δυστυχώς το αμυντικό δίδυμο μαζί με τον Χαλκιά ήταν χάλια σήμερα.Όμως πέρα για πέρα άδικο να τα ισοπεδώνουμε όλα και να λέμε τέτοια για τον Pablo.Δείτε λίγο και το προηγούμενο παιχνίδι με τον Εργοτέλη όσοι λέτε ότι έπαιξε μόνο σε 4-5 πρώτα παιχνίδια και μετά τέλος.
Γενικά ακόμα και σε τέτοια παιχνίδια που δεχόμαστε αρκετά γκολ,εκτός των αμυντικών πιστεύω ότι πρέπει να πέσει κράξιμο για την επιθετική λειτουργία της ομάδας.Δυστυχώς σε όσα παιχνίδια χρειάστηκε να τα γυρίσουμε δεν το καταφέραμε.Θέλω να πω και ο Contreras και ο Μαλεζάς και ο Antonio κάποιες φορές φυσιολογικά θα κάνουν άσχημα παιχνίδια με πολλά προσωπικά λάθη όπως σήμερα.Το ζήτημα είναι πως θα αντιδράσεις στην επίθεση με στόχο ακόμα και να δώσεις στους αμυντικούς σου την χαμένη ψυχολογία τους..
Γενικά ακόμα και σε τέτοια παιχνίδια που δεχόμαστε αρκετά γκολ,εκτός των αμυντικών πιστεύω ότι πρέπει να πέσει κράξιμο για την επιθετική λειτουργία της ομάδας.Δυστυχώς σε όσα παιχνίδια χρειάστηκε να τα γυρίσουμε δεν το καταφέραμε.Θέλω να πω και ο Contreras και ο Μαλεζάς και ο Antonio κάποιες φορές φυσιολογικά θα κάνουν άσχημα παιχνίδια με πολλά προσωπικά λάθη όπως σήμερα.Το ζήτημα είναι πως θα αντιδράσεις στην επίθεση με στόχο ακόμα και να δώσεις στους αμυντικούς σου την χαμένη ψυχολογία τους..