Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
- hasio_john
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Πρόεδρε μια χαρά τα λες..., απλά παρερμηνεύτηκε αυτό με τα γυαλιά!
- hasio_john
Φωνή λογικής!Alastor έγραψε:Η προκριση του γαυρου ηταν οτι καλυτερο μπορει να συμβει στον ΠΑΟΚ απο αποψη ωφελους. Αν εξαιρεσεις οτι θα μας πρηξουν τα @@ για την προκριση,ο γαυρος παιζει ΠΑΟΚ-γαυρος,Ματς europa,γαυρος-αεκ,ματς europa μεσα σε διαστημα 12 ημερων.
4 ματς με ξενους διαιτητες δεν θα το αντεξει το σκαρι τους,πηραν και πολυτιμους βαθμους για την Ελλαδα που θα βοηθησουν στην συνεχεια,ειδικα ενοψη Europa League 2 και ο ΠΑΟΚ πλεον εχει μονο εγχωριους στοχους χωρις δικαιολογιες.
Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω, πολύ ασχοληθήκαμε με τους σάπιους.
Βάζω λίγο netflix και την πέφτω.
Καλή δύναμη αδέρφια!!
ενω εμεις μεσοαμυντικα...μπετον αρμεHOOL4IGAN έγραψε:Έχουν μόνο μια μικρή διαφορά στην ΤΡΥΠΑ κεντροαμυντικά αλλά οκ ψιλοπράγματα...sourmenetes έγραψε:Και λιγα λες...Rorschach έγραψε:τέτοια μπάλα εμείς φέτος ούτε στο Playstation δεν μπορούμε να παίξουμε
Ο γαβρος εγινε μπαρτσελονα...
καθε κατεβασια του αντιπαλου μυριζει γκολ
Καλά το τι θα λένε και πώς θα πιέζουν από αύριο...
Έρχεται επικοινωνιακή καταιγίδα.........
Όταν εμείς περνούσαμε ομίλους και έδειχνε τα ματς ο Αντέννα, ήταν απλά μια Πέμπτη κι έπρεπε να επενδύσουμε για να τους φτάσουμε, άσχετα που έτρωγαν 5αρες και 6αρες λες και παίζανε τάβλι
SM-G965F
Έρχεται επικοινωνιακή καταιγίδα.........
Όταν εμείς περνούσαμε ομίλους και έδειχνε τα ματς ο Αντέννα, ήταν απλά μια Πέμπτη κι έπρεπε να επενδύσουμε για να τους φτάσουμε, άσχετα που έτρωγαν 5αρες και 6αρες λες και παίζανε τάβλι
SM-G965F
proedros έγραψε:Έχετε μπερδευτεί κάποιοι εδώ μέσα...Προφανώς δεν χαλαστήκατε που αποκλειστήκαμε από τα χωριά της Βίντι και της Μπάτε...προφανώς δεν χαλαστήκατε που κάναμε το μεγαλύτερο αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία μας στους ομίλους έχοντας 3/3 ήττες στην Τούμπα...Σας φτάνει που είμαστε πρώτοι...Εμένα λοιπόν δεν μου φτάνει...και δεν το λέω αυτό επειδή παίρνω "κάθε χρόνο το πρωτάθλημα" αλλά επειδή θεωρώ πως έχω τον καλύτερο πρόεδρο, τον καλύτερο κόσμο και η ομάδα βγάζει μόνο υγεία, τότε λοιπόν θέλω να τα σαρώσω όλα...Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπαική πορεία ειδικά όταν παίζω με λιμά...Και αν δεν μπορώ, τουλάχιστον να προσπαθώ και να το δείχνω και να σέβομαι τον κάθε απλό φίλαθλο που έρχεται μέσα στο κρύο για να δει την ομάδα...Το τελευταίο μάγκες το θεωρώ επιβεβλημένο...
Και γιατί ρε συ pilote αυτοί έχουν περισσότερους βαθμούς στην Ευρώπη από εμάς;
Αφού αυτοί τρώνε πεντάρες και εμείς έχουμε αποκλείσει μεγαθήρια;
Κάνετε κάπου λάθος όταν λέτε λιμό την Μπάτε, τεσπα, δε θα κάτσω να σας αλλάξω γνώμη
SM-G965F
SM-G965F
Το εξήγησα παραπάνω φίλε...Αυτά τα χρόνια με τον Ιβάν στο τιμόνι, τα βλέπω κάτι σαν "ιστορική ευκαιρία" για να δημιουργήσω μια ποδοσφαιρική δύναμη που θα παίρνει τίτλους, θα παίζει ένα σωστό ποδόσφαιρο και που θα χαίρει τον σεβασμό όλων στην Ευρώπη...Έτσι το ονειρεύομαι εγώ φίλε...
Θα σου απαντήσει αναλυτικά ο doommarkos4 έγραψε:Και γιατί ρε συ pilote αυτοί έχουν περισσότερους βαθμούς στην Ευρώπη από εμάς;
Δεν έχουν ίδια σπουδαιότητα οι βαθμοί CHL eul
SM-G965F
-
- Επικοινωνία:
Τα είπες όλα! Συμφωνώ μέχρι τελείας.proedros έγραψε:Έχετε μπερδευτεί κάποιοι εδώ μέσα...Προφανώς δεν χαλαστήκατε που αποκλειστήκαμε από τα χωριά της Βίντι και της Μπάτε...προφανώς δεν χαλαστήκατε που κάναμε το μεγαλύτερο αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία μας στους ομίλους έχοντας 3/3 ήττες στην Τούμπα...Σας φτάνει που είμαστε πρώτοι...Εμένα λοιπόν δεν μου φτάνει...και δεν το λέω αυτό επειδή παίρνω "κάθε χρόνο το πρωτάθλημα" αλλά επειδή θεωρώ πως έχω τον καλύτερο πρόεδρο, τον καλύτερο κόσμο και η ομάδα βγάζει μόνο υγεία, τότε λοιπόν θέλω να τα σαρώσω όλα...Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπαική πορεία ειδικά όταν παίζω με λιμά...Και αν δεν μπορώ, τουλάχιστον να προσπαθώ και να το δείχνω και να σέβομαι τον κάθε απλό φίλαθλο που έρχεται μέσα στο κρύο για να δει την ομάδα...Το τελευταίο μάγκες το θεωρώ επιβεβλημένο...
Αυτοι γιατι μπηκαν ολοι μεσα στο γηπεδο να γιορτασουν.Ακομα και ο εφοπλιστης.
Ποσο τους μικρυναμε.
Και τα καλυτερα ερχονται.Στο χερι ΟΛΩΝ μας ειναι
Ποσο τους μικρυναμε.
Και τα καλυτερα ερχονται.Στο χερι ΟΛΩΝ μας ειναι
Χαχα πονάνε οι άνθρωποι και ξέσπασαν.
Έτσι είναι άμα είσαι 300 κιλά λίπος ένα γεύμα να χάσεις σε πιάνει λόλα.
Άμα πας πορεία στην έρημο με δύο φυστίκια στην τσέπη τότε δε νιώθεις τπτ.
Διαλέγεις και παίρνεις
Έτσι είναι άμα είσαι 300 κιλά λίπος ένα γεύμα να χάσεις σε πιάνει λόλα.
Άμα πας πορεία στην έρημο με δύο φυστίκια στην τσέπη τότε δε νιώθεις τπτ.
Διαλέγεις και παίρνεις
Ούτε όμως και τον ιδιο βαθμο δυσκολιας.pilotos έγραψε:Θα σου απαντήσει αναλυτικά ο doommarkos4 έγραψε:Και γιατί ρε συ pilote αυτοί έχουν περισσότερους βαθμούς στην Ευρώπη από εμάς;
Δεν έχουν ίδια σπουδαιότητα οι βαθμοί CHL eul
SM-G965F
- Παλαιολόγος
και γω στην αρχη ετσι σκεφτηκα,αλλα στο ελληνικο πρωταθλημα τα δεδομενα ειναι διαφορετικα,σκεφτειτε οπως λεει και ο πιλοτος παραπανω επικοινωνιακα τι εχει να γινει απο αυριο!
επισης η ψυχολογια δεν ειναι λιγο πραγμα στον αθλητισμο,την κυριακη ηταν ετοιμοι να αποσυρθουν ψυχολογικα απο τον στοχο και σιγοβραζε το κραξιμο
και ηρθε το σημερινο.
οποτε κρατηστε μικρο καλαθι,ποσο μαλλον οταν ο ΠΑΟΚ κανει κακες εμφανισεις,που στοιχιζουν μεν στην ευρωπη,οχι ομως και στο εσωτερικο...(ασε δε τα περσινα,για να μην βλεπουμε μονο στενα αγωνιστικα)
δεν εχει τελειωσει τιποτα.φαβορι ο ΠΑΟΚ,αλλα πρεπει να το αποδειξει στο γηπεδο.
πρεπει και η ΠΑΕ να μην κρυβεται επικοινωνιακα και να βγει μπροστα να απανταει συστηματικα.
και η ομαδα να παρουσιαστει φρεσκια(Την ψιλοεκαψε ο λουτσεσκου με το κλειστο ροστερ που επιμενει σε πολλα ματς) μετα την διακοπη
κρισιμα τα δυο ματς μεχρι την διακοπη,αν και με πολυ βατους αντιπαλους,δεν εχουμε ενεργεια.
μετα μεταγραφες θελουμε ταχυδυναμους και δημουργικους οπως ΟΛΟΙ συμφωνουν που θα ενταχθουν γρηγορα,αρα μακαρι να εχουν και γνωση του πρωταθληματος.
επισης η ψυχολογια δεν ειναι λιγο πραγμα στον αθλητισμο,την κυριακη ηταν ετοιμοι να αποσυρθουν ψυχολογικα απο τον στοχο και σιγοβραζε το κραξιμο
και ηρθε το σημερινο.
οποτε κρατηστε μικρο καλαθι,ποσο μαλλον οταν ο ΠΑΟΚ κανει κακες εμφανισεις,που στοιχιζουν μεν στην ευρωπη,οχι ομως και στο εσωτερικο...(ασε δε τα περσινα,για να μην βλεπουμε μονο στενα αγωνιστικα)
δεν εχει τελειωσει τιποτα.φαβορι ο ΠΑΟΚ,αλλα πρεπει να το αποδειξει στο γηπεδο.
πρεπει και η ΠΑΕ να μην κρυβεται επικοινωνιακα και να βγει μπροστα να απανταει συστηματικα.
και η ομαδα να παρουσιαστει φρεσκια(Την ψιλοεκαψε ο λουτσεσκου με το κλειστο ροστερ που επιμενει σε πολλα ματς) μετα την διακοπη
κρισιμα τα δυο ματς μεχρι την διακοπη,αν και με πολυ βατους αντιπαλους,δεν εχουμε ενεργεια.
μετα μεταγραφες θελουμε ταχυδυναμους και δημουργικους οπως ΟΛΟΙ συμφωνουν που θα ενταχθουν γρηγορα,αρα μακαρι να εχουν και γνωση του πρωταθληματος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Παρ 14 Δεκ 2018, 00:44, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Όταν σηκώσω το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ θα συμφωνήσω... Μέχρι τότε όμως θα διαφωνώ... Χαλάστηκα ναι και εγώ... Αλλά όχι όσο εκεί που θέλεις να το πας... ΟΧΙ! ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! Είμαι 33 χρονών και το λέω αυτό... και έχω 1.000.000 λόγους για να το δικαιολογήσω αυτό... Όταν και αν το σηκώσω φέτος, δηλ. αν δεν μας το κλέψουν και πάλι, εγώ θα σκέφτομαι τα χωριά που με απέκλεισαν από το EUROPA και δεν θα πανηγυρίσω το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ... Η δεν θα πανηγυρίσω το πρωτάθλημα γιατί δεν το άξιζα επειδή δεν προσφέρω ΘΕΑΜΑ... Ευχαριστώ δεν θα πάρω... Έπαψα εδώ και λίγα χρόνια να είμαι ρομαντικός... ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ = 3 βαθμοί με μισό γκολ και αυτογκολ...proedros έγραψε:Έχετε μπερδευτεί κάποιοι εδώ μέσα...Προφανώς δεν χαλαστήκατε που αποκλειστήκαμε από τα χωριά της Βίντι και της Μπάτε...προφανώς δεν χαλαστήκατε που κάναμε το μεγαλύτερο αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία μας στους ομίλους έχοντας 3/3 ήττες στην Τούμπα...Σας φτάνει που είμαστε πρώτοι...Εμένα λοιπόν δεν μου φτάνει...και δεν το λέω αυτό επειδή παίρνω "κάθε χρόνο το πρωτάθλημα" αλλά επειδή θεωρώ πως έχω τον καλύτερο πρόεδρο, τον καλύτερο κόσμο και η ομάδα βγάζει μόνο υγεία, τότε λοιπόν θέλω να τα σαρώσω όλα...Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπαική πορεία ειδικά όταν παίζω με λιμά...Και αν δεν μπορώ, τουλάχιστον να προσπαθώ και να το δείχνω και να σέβομαι τον κάθε απλό φίλαθλο που έρχεται μέσα στο κρύο για να δει την ομάδα...Το τελευταίο μάγκες το θεωρώ επιβεβλημένο...
Υ.Γ. Αυτή η υπερομάδα που σήμερα μας παρουσιάζεις, ήταν αυτή που δεν σεβάστηκε τον απλό φίλαθλο που έρχεται μέσα στο κρύο για να δει την ομάδα... γιατί πολύ απλά ήξερε ότι θα φάει 3 από το ημίχρονο...