Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Ρε παιδιά ότι και να είναι Μίλαν είναι...εμείς αποκλειστήκαμε από τα χωριά...Όσο και αν δεν θέλω να το πω, ο γαύρος μας βάζει τα γυαλιά...
Τόσα χρόνια έκανε πίπες και εσύ έφερνες βαθμούς στην χώρα της φουστιαςproedros έγραψε:Ρε παιδιά ότι και να είναι Μίλαν είναι...εμείς αποκλειστήκαμε από τα χωριά...Όσο και αν δεν θέλω να το πω, ο γαύρος μας βάζει τα γυαλιά...
SM-G965F
- Παλαιολόγος
παντως θα παρουν και ψυχολογια σε ολα και στο μπλα μπλα και παντου
εχουν ενεργεια,δεν βλεπω να τους επηρεαζει τοσο να παιξουν δυο ενηνηνταλεπτα
ασε που φανταζομαι τι εχουμε να ακουσουμε στο πρωταθλημα εκεινες τις ημερες!
εχουν ενεργεια,δεν βλεπω να τους επηρεαζει τοσο να παιξουν δυο ενηνηνταλεπτα
ασε που φανταζομαι τι εχουμε να ακουσουμε στο πρωταθλημα εκεινες τις ημερες!
- sourmenetes
- Moderator
Αχαχαχαχαχα...proedros έγραψε:Ρε παιδιά ότι και να είναι Μίλαν είναι...εμείς αποκλειστήκαμε από τα χωριά...Όσο και αν δεν θέλω να το πω, ο γαύρος μας βάζει τα γυαλιά...
Μονο ως ανεκδοτο ακουω αυτη τη φραση σε φορουμ του ΠΑΟΚ!!!
Αυτό φίλε το είπα γιατί σήμερα ο προπονητής μας πετούσε αετο στη συνέντευξη τύπου λέγοντας πως μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα...δεν είναι έτσι όμως φίλε...
- sourmenetes
- Moderator
Ο γαύρος σε έβαλε τα γυαλιά επειδή έχει μείνει εκτός πρωταθλήματος από τον πρώτο γύρο και τα δίνει όλα σε ένα ματς στην Ευρώπη;;proedros έγραψε:Αυτό φίλε το είπα γιατί σήμερα ο προπονητής μας πετούσε αετο στη συνέντευξη τύπου λέγοντας πως μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα...δεν είναι έτσι όμως φίλε...
Αν σου αρέσει εσύ να ξεφτιλίζεσαι από τα χωριά πάω πάσο...εμένα πάντως δε μαρέσει...αν σε καλύπτει η απάντηση του προπονητή πάω πάλι πάσο...
- hasio_john
Ναι Ντιμ μόλις το έδειξε σ' επανάληψη το πέναλτι .., εντάξει δεν είναι και από αυτά που τα βλέπεις να δίνονται εύκολα.
Γίνονται συνέχεια τέτοια κρατήματα!
Όντως παίζει καλά σήμερα το σίχαμα, θα έλεγα υπερβολικά καλά γαμώ τα σκατά τους μέσα!
Τι να πω ρε γαμώτο, νομίζω πως αν περάσει ο γάβρος σήμερα στ' αρχίδια κάθε γάβρου το πρωτάθλημα και κτλ μιας και ήδη θα είναι όλοι τους στους 5 ουρανούς. Σιγά μην σκεφτούν λειβαδιές και ατρόμητους την ώρα που αποκλείουν ολόκληρη Μίλαν με παιχταράδες. Εμείς να τα βλέπουμε αυτά που ο προπονητής μας απαξίωσε εντελώς την Ευρώπη.
ΣΙΓΑ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ρε σεις... Μην λέτε τέτοια.
Εντάξει, τους βγήκαν σήμερα όλα, έπαιξαν με πάθος, το ήθελαν , το κυνήγησαν .. ΤΟ ΠΗΡΑΝ. Αυτό και τέλος.
Γίνονται συνέχεια τέτοια κρατήματα!
Όντως παίζει καλά σήμερα το σίχαμα, θα έλεγα υπερβολικά καλά γαμώ τα σκατά τους μέσα!
Τι να πω ρε γαμώτο, νομίζω πως αν περάσει ο γάβρος σήμερα στ' αρχίδια κάθε γάβρου το πρωτάθλημα και κτλ μιας και ήδη θα είναι όλοι τους στους 5 ουρανούς. Σιγά μην σκεφτούν λειβαδιές και ατρόμητους την ώρα που αποκλείουν ολόκληρη Μίλαν με παιχταράδες. Εμείς να τα βλέπουμε αυτά που ο προπονητής μας απαξίωσε εντελώς την Ευρώπη.
ΣΙΓΑ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ρε σεις... Μην λέτε τέτοια.
Εντάξει, τους βγήκαν σήμερα όλα, έπαιξαν με πάθος, το ήθελαν , το κυνήγησαν .. ΤΟ ΠΗΡΑΝ. Αυτό και τέλος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Πέμ 13 Δεκ 2018, 23:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
proedros έγραψε:Ρε παιδιά ότι και να είναι Μίλαν είναι...εμείς αποκλειστήκαμε από τα χωριά...Όσο και αν δεν θέλω να το πω, ο γαύρος μας βάζει τα γυαλιά...

Αυτοί κάνουν σαν να πήραν το Τσάμπιονς λιγκ
Χαχαχαχαχα
Φυσικά, θα το χρησιμοποιήσουν στην προπαγάνδα τους
SM-G965F
Χαχαχαχαχα
Φυσικά, θα το χρησιμοποιήσουν στην προπαγάνδα τους
SM-G965F
Σε ποιον έγινε το πέναλτι; Με το όνομα απλά παίρνεις την απάντηση... Αν και αδιάφορο προσωπικά για εμένα αλλά κοίτα να δεις ποιον έβριζε ο καραπαπάρας στην Ξάνθη...Dimg4 έγραψε:Οχι ηταν πεναλτι. Γενικα ο γαυρος πολυ καλος σημεραhasio_john έγραψε:Το πέναλτι ήταν δώρο?
Μια φορά έδειξαν το ριπλέι τα λαμόγια...
τέτοια μπάλα εμείς φέτος ούτε στο Playstation δεν μπορούμε να παίξουμε
Όταν λέω μας έβαλαν τα γυαλιά εννοώ πως τα έδωσαν όλα και έπαιξαν σαν να μην υπήρχε αύριο σε αντίθεση με εμάς...Μη τρελαίνεστε...