Φίλιππος Δάρλας
Re: Φίλιππος Δάρλας
Εμενα δεν μου αρεσε σημερα...Δεν λεω οτι ηταν κακος απλα δεν μου θυμισε τον Δαρλα προηγουμενων ματς.
- Athanasiadhs
Ένα τραγικό λάθος προς το τέλος που σίγουρα θα μπορούσε να στοιχίσει και κάποια άλλα μικρά λαθάκια στη διάρκεια του παιχνιδιού αμαυρώνουν κάπως την πολύ καλή κατά τ'άλλα εικόνα του..
Ίσως επηρεασμένος και από την κούραση, προς το τέλος, έδειξε ότι έλειψε για ένα διάστημα η καθαρή σκέψη στο παιχνίδι του.
Ίσως επηρεασμένος και από την κούραση, προς το τέλος, έδειξε ότι έλειψε για ένα διάστημα η καθαρή σκέψη στο παιχνίδι του.
ειναι παικτης μεγαλων δυνατοτητων, αρκει να το πιστεψει και αυτος...ΠΑΙΞΕ ΣΑΝ ΠΑΟΚ ΡΕ ΔΑΡΛΑ ΚΙΑ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ
ΔΑΝΕΙΚΟς ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2010...ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ 700ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ
ΑΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 2010 ΔΙΝΟΥΜΕ 700ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ...
με απλα ελληνικα δικος μας μεχρι το 2010, για μετα βλεπουμε
ΑΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 2010 ΔΙΝΟΥΜΕ 700ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ...
με απλα ελληνικα δικος μας μεχρι το 2010, για μετα βλεπουμε
θεωρουσε την θεση στην 11αδα δεδομενη.
ηρθε ο λινο και εχασε ο δαρλας την αυτοπεποιθηση που ειχε στην αρχη.
δαρλα συνεχα οπως στα πρωτα παιχνιδια και μη μασας τιποτα στον ΠΑΟΚ παιζεις μπαλα!!

ηρθε ο λινο και εχασε ο δαρλας την αυτοπεποιθηση που ειχε στην αρχη.
δαρλα συνεχα οπως στα πρωτα παιχνιδια και μη μασας τιποτα στον ΠΑΟΚ παιζεις μπαλα!!

Ρε παιδιά εντάξει δεν του έφαγε και την θέση αριστερό χαφ τον βάζει τον Λίνο. Δεν νομίαω να φταίει αυτό. Απλά έτυχε να έχει μια κακή μέρα ο Φίλιππος στο ματσ με τον γαύρο και ευτηχώς δεν μας στοίχησε
ον λινο τον εβαλε μπακ για να ξεκουράσει τον δαρλα.
πιστεύω μετα το ματς με βαζελο θα βλέπουμε τον λινο με τον δαρλα αριστερά (τεριαζουν πολυ) και θα πετάμε απο εκει.
πιστεύω μετα το ματς με βαζελο θα βλέπουμε τον λινο με τον δαρλα αριστερά (τεριαζουν πολυ) και θα πετάμε απο εκει.
gama to vazelo re darla
tora einai i ora sou palikare ....
darla psixara gia panta paokara
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά! Thx, Admin Team
tora einai i ora sou palikare ....
darla psixara gia panta paokara

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά! Thx, Admin Team
παντως 700.000 δεν αξιζει με τπτ
Με 300.00 (κ παρα πολλα λεω) φερνεις εναν ελευθερο παικταρα κ γλυτωνεις 400 + τα λεφτα του συμβολαιου του!
Κ δεν νομιζω ο βαζελος να μας κανει εκπτωσεις...

Κ δεν νομιζω ο βαζελος να μας κανει εκπτωσεις...
Εκτός αν σε κανα 2 χρόνια ισχύσει η πατεντα με τους 6 ελληνες στην 11αδα...
Τότε και λίγα θαναι τα 700.
Τότε και λίγα θαναι τα 700.
ο Δαρλας κατα την γνωμη μου πρεπει το καλοκαιρι να γυρισει πισω στον Παναθηναικο. Δεν θα ψαξω να βρω γιατι εκανε σε αυτο το παιχνιδι την χειροτερη του εμφανιση, αλλα το γεγονος ειναι οτι αν υπηρχε εναπαιχνιδι που δεν δικαιουταν να την κανει ηταν αυτο. Με πικρανε πολυ, με χτυπησε στον εγωισμο μου, μου θυμισε οτι ο μονος λογος που τον δεχομουν ηταν ο Ζαγορακης. Αλλα πλεον δεν μπορω αλλο. Δεν δεχομαι κ δεν εχω το δικαιωμα απο τον Παντελακη, να εχω δανεικο παικτη απο τον Παναθηναικο.